2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım dun gerçekten korkunç bir geceydi çok geçmiş olsun zili biraz kurcalayin degisiyor diye biliyorum, bizim de yan komşunun mu çalıyor bizimki mi çalıyor anlayamıyoruz ziller karışıyor diye değiştirmiştik melodisini

Amin canım amin Rabbım ne derse o insanlar bunu ah bı bılse sabır etmekten baska bı caremız de yok

Kardelenzey senin aldığın yerden puset örtüsü aldım bana erkek modeli mavi bulutlu müslin örtü ve fular göndermişler geri de almadılar şimdi yenisini gönderecekler
Hadi ya onuda oğlunda kullanırsın ınsallah satıcı baya tatlı bende bıkaç birşey almıstım ek hediye yolladılr hep

Kızlar bu lansinohun balmına muadil biliyo musunuz ya indirime girmiş o haliyle 400 tl okuduğum kadarıyla bunun kadar iyi gelenini görmedim illa bunu mu alcaz korkuyorum göğüs yarasından. Ayva çekirdeği de o an olur olmaz riske atamam yani

Benim mayısın ilk haftası ya niyeyse nisanda doğuracağım gibi hissediyorum ya umarım öyle olmaz sağlıkla dursun içerde oğluşum . Daha ismine karar veremedim yav babası da şimdi Hasan Altay diyor bir egeyi sevdiremedim gitti

Ben demin mustela nin gogus ucu kremi ile balsamini aldim. Kremini daha önce kullanmıştım. Balsami ilk defa kullanicam.

Tamamdir canım çok teşekkür ederimm
Canım benimki gümbür gümbür hiç korkma artık kemikler dahada güçlendi çok daha sert hissedeceksin hareketlerini ben saglı sollu her taraftan dışardan içerden hissediyorum. Dışardan çok net izliyoruz

Kuzum gümüş kapak tek başına bile yeterli oluyor, sütünle ıslatıp kapatınca nemleniyor zaten.
Baktın işe yaramadı alırsın krem ama yarar inşaAllah diye düşünüyorum

İncia da önerildi bana, incia sürüp gümüş kapak kapatmış hiç sıkıntı olmamis

Canım benimki gümbür gümbür hiç korkma artık kemikler dahada güçlendi çok daha sert hissedeceksin hareketlerini ben saglı sollu her taraftan dışardan içerden hissediyorum. Dışardan çok net izliyoruz
Tekmelere alışmıştım da bu yer değiştirmeler aynı anda hem sağ hem sol epeyi sert darbeler korkuttu biraz beni çok güzel ya ben eskiden izlerdim de şimdi eşim de görüyor çok ilginç geliyor bize

Evet canım o korkular bende de oluyordu anlık bunda birde gerildim vs derken bebeği etkiledi gerçekten öyle geç vakitte yalnız kalmamaya kalsanız bile benim gibi yapmamaya çalışın

Canım bizimki bilerek bizimkine basmış apartmanda 2 aile olunca bizle beraber toplam insanlar çok bencil düşüncesiz o saatte işte bastı sabaha kadar ben ve bebeğime olan oldu evet korkunç bir geceydi birde böyle bir şey yaşamak çünkü şey düşündüm ben alt taraf ille anahtara gerek yok ya şifreli de açılıyor komşumuzun dışında biri sandım ödüm gitti orda sizin oralar nasıl alt geçitler hep su dolmuş bizim eve en yakın alt geçitte bir ölü var

Aşağıdan mi çalıyor kapıdan mi çalıyor melodisi farklı olur diye demiştim canım çok fena buralar ya bizim mahallede sıkıntı yok sel su ama internet falan gitti hep, ben de annemlere geldim. Bütün gece nöbette gibiydik eşimle doğru dürüst uyuyamadık yağmurdan internette gördüm bazı mahalleler çok kötü duruma gelmiş

Geçmiş olsun az kaldı dayan kilo için de sütle nesquik karıştır bunu çok duydum ben bunu güzel kilo aldırıyormuş bebişe
Teşekkür ederim canım Aaa ilk defa duydum, bebişten çok bana kilo aldırır gibi geliyor bu karışım. kilo almaya ben daha çok meyilliyim

Çok mantıklı canım ben onu eşimle konusayim en azından burdan mi aşağıdan mi anlarım.. cok çok çok kötüydü ya iyi yapmışsınız annenin evi daha iyiyse burda da İnternet elektrik var suanlik da sabah bi ara gitmişti.. evet özellikle kaleicine şok oldum birde hastane dönüşü kullandığımız alt geçit full su dolmuş onları görünce hep üzüldüm şehir komple mahvoldu bi anda birde herkes kendi derdine düşer ya.. şey dedim ya doğum zamanım gelseydi napcaktim

Canım doktor kilosu haftasına göre normal ama boyu uzun olduğu için dedi. Doktor minyon doğar önemli değil dedi ama geçen aylarda iyiydi her şey. Demek ki bir şeyler ters gidiyor devam edipte iyice arayı açmak istemiyorum

Doktorda senin dediğim gibi canım eşimin minyon doğduğunu duyunca genetik, önemli değil demişti. İlk önce çok önemsemedim ama yine de insan kendini sorguluyor neyi yetersiz yapıyorum atladığım ne var diye.
Bir de böyle tecrübeli birilerinden duyunca daha da güven duyuyor insan rahatlıyor. Teşekkür ederim canım Bakalım 1 ay sonra ne durumda olacağız

Aay öyle bir hikaye de gördüm haberlerde kadını doğuma umke yetistirmis Allah korusun ya valla çok sıkıntılı düşünemedim alt geçit hiç bir yerde kalmadı sanırım her yer sel su içinde kalmış daha da devam edecekmiş bu gece de inşallah hiç bir kayıp olmadan atlatılır bu afet de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…