- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ben de dedim napiyosun evladım daha değil diyeKız dur nereye çıkıyo otursun oturduğu yerde
Canım dun gerçekten korkunç bir geceydi çok geçmiş olsunCanım tek ben ve o basan kişiler yasiyo apartmandabenimde anlamadığım saçma gelen kısım aşağısı sifreylede açılıyor sonra eşim geldiğinde sifreyle girdi.. ziller aynı caliyo malesef aşağıdan basilanla buradaki farklı çalsa cidden daha güzel olurmusmus.. işte insanlar düşüncesiz öküz beni gece gece korkuttu sabaha kadar acısını çektim siz siz olun korkmayın o acıyı yaşayınca nasıl doğum yapicam ben dedim böyle kasiklarim çok kötü agriyo kasiliyor gibi anlamsız böyle tüm karında agriyo garip şekilde
Amin canım amin Rabbım ne derse o insanlar bunu ah bı bılse sabır etmekten baska bı caremız de yokSen elinden geleni yaptın serklaj dedi yaptırdın yatmana gerek yok dedi günlerce yattın. Allah’a şükür risk geçti seni niye darlıyolar ki hadi yine sonra sen üzülürsün Allah korusun bişey olmasın diye korkuyorlar baskı yapıyorlar dicem de bukadar kötü senaryolar da söylenilmezki. Kv olsa takma boşver dicem ama anne söyleyince insan ister istemez üzülür tabi. Yavrularımız Allah’a emanet biz onlar için en iyisini en doğrusunu düşünürüz zaten
Hadi ya onuda oğlunda kullanırsın ınsallah satıcı baya tatlı bende bıkaç birşey almıstım ek hediye yolladılr hepKardelenzey senin aldığın yerden puset örtüsü aldım bana erkek modeli mavi bulutlu müslin örtü ve fular göndermişler geri de almadılar şimdi yenisini gönderecekler
Benim mayısın ilk haftası ya niyeyse nisanda doğuracağım gibi hissediyorum ya umarım öyle olmaz sağlıkla dursun içerde oğluşum . Daha ismine karar veremedim yav babası da şimdi Hasan Altay diyorOkuma okuma ayı gelen topiği okuma şimdiden korku salmasınmart annelerini nisan annelerini oku. Şimdilik bizi ilgilendiren kısımlar orda bizden önce gidiyor ayları. Artık son dönem Nisan annelerini okuyup gözümüz korkmaya başlarken pat doğururuz hemen geçer korku şimdiden okursan korkuyla zaman geçmez
Ben demin mustela nin gogus ucu kremi ile balsamini aldim. Kremini daha önce kullanmıştım. Balsami ilk defa kullanicam.Kızlar bu lansinohun balmına muadil biliyo musunuz ya indirime girmiş o haliyle 400 tl okuduğum kadarıyla bunun kadar iyi gelenini görmedim illa bunu mu alcaz korkuyorum göğüs yarasından. Ayva çekirdeği de o an olur olmaz riske atamam yani
Canım benimki gümbür gümbür hiç korkma artık kemikler dahada güçlendi çok daha sert hissedeceksin hareketlerini ben saglı sollu her taraftan dışardan içerden hissediyorum. Dışardan çok net izliyoruzTamamdir canım çok teşekkür ederimm
Kuzum gümüş kapak tek başına bile yeterli oluyor, sütünle ıslatıp kapatınca nemleniyor zaten.Kızlar bu lansinohun balmına muadil biliyo musunuz ya indirime girmiş o haliyle 400 tl okuduğum kadarıyla bunun kadar iyi gelenini görmedim illa bunu mu alcaz korkuyorum göğüs yarasından. Ayva çekirdeği de o an olur olmaz riske atamam yani
İncia da önerildi bana, incia sürüp gümüş kapak kapatmış hiç sıkıntı olmamisKızlar bu lansinohun balmına muadil biliyo musunuz ya indirime girmiş o haliyle 400 tl okuduğum kadarıyla bunun kadar iyi gelenini görmedim illa bunu mu alcaz korkuyorum göğüs yarasından. Ayva çekirdeği de o an olur olmaz riske atamam yani
Tekmelere alışmıştım da bu yer değiştirmeler aynı anda hem sağ hem sol epeyi sert darbeler korkuttu biraz beniCanım benimki gümbür gümbür hiç korkma artık kemikler dahada güçlendi çok daha sert hissedeceksin hareketlerini ben saglı sollu her taraftan dışardan içerden hissediyorum. Dışardan çok net izliyoruz
Evet canım o korkular bende de oluyordu anlık bunda birde gerildim vs derken bebeği etkilediAy dün bi ara hava iyiydi balkona çıkıp şöyle sakince oturayım dedim motor geçti bide egzoz patlattı o an sıçradım kalbim baya hızlı attı çokta sinirlendim ama anlık oldu şükür bi sorun yaşamadım. Sen aksine o korkuyla bi süre kalıp eşin gelene kadar baya gerilmişsin ondan baya etkiledi sanırım bebeği de kasılma filan yapmış bariz yani. Düşünme artık çok şükür ikiniz de iyisiniz demekki pek yalnız kalmamaya çalışmak lazım geç vakitler özellikle. Hepimizin kulağına küpe olsun vallahi
Canım bizimki bilerek bizimkine basmış apartmanda 2 aile olunca bizle beraber toplam insanlar çok bencil düşüncesiz o saatte işte bastı sabaha kadar ben ve bebeğime olan olduCanım dun gerçekten korkunç bir geceydi çok geçmiş olsunzili biraz kurcalayin degisiyor diye biliyorum, bizim de yan komşunun mu çalıyor bizimki mi çalıyor anlayamıyoruz ziller karışıyor diye değiştirmiştik melodisini
Aşağıdan mi çalıyor kapıdan mi çalıyor melodisi farklı olur diye demiştim canımCanım bizimki bilerek bizimkine basmış apartmanda 2 aile olunca bizle beraber toplam insanlar çok bencil düşüncesiz o saatte işte bastı sabaha kadar ben ve bebeğime olan olduevet korkunç bir geceydi birde böyle bir şey yaşamak çünkü şey düşündüm ben alt taraf ille anahtara gerek yok ya şifreli de açılıyor komşumuzun dışında biri sandım ödüm gitti orda sizin oralar nasıl alt geçitler hep su dolmuş bizim eve en yakın alt geçitte bir ölü var
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsunaz kaldı dayan kilo için de sütle nesquik karıştır bunu çok duydum ben bunu güzel kilo aldırıyormuş bebişe
Bugün e bebekte indirimde canım 145 lira.Ben siveno almayı düşünüyorum geçen indirimdeydi kaçırmışım tekrar girince alıcam
Çok mantıklı canım ben onu eşimle konusayim en azından burdan mi aşağıdan mi anlarım..Aşağıdan mi çalıyor kapıdan mi çalıyor melodisi farklı olur diye demiştim canımçok fena buralar ya bizim mahallede sıkıntı yok sel su ama internet falan gitti hep, ben de annemlere geldim. Bütün gece nöbette gibiydik eşimle doğru dürüst uyuyamadık yağmurdan internette gördüm bazı mahalleler çok kötü duruma gelmiş
Canım doktor kilosu haftasına göre normal ama boyu uzun olduğu için dedi. Doktor minyon doğar önemli değil dedi ama geçen aylarda iyiydi her şey. Demek ki bir şeyler ters gidiyor devam edipte iyice arayı açmak istemiyorumKarın çevresinin küçük olması kiloyu mu etkiliyor canım kilodan bağımsız mıMart annelerinde birinin de öyle onun 2 hafta geriden geliyormuş ama kilo alımı normale döndü diyor bebek için bi sıkıntı yokmuş.
Doktorda senin dediğim gibi canım eşimin minyon doğduğunu duyunca genetik, önemli değil demişti. İlk önce çok önemsemedim ama yine de insan kendini sorguluyor neyi yetersiz yapıyorum atladığım ne var diye.Canım benimde ilk bebegimde böyle olmuştu her gidisimde göbek çevresi geriden geliyor diyordu doktor.
Bu genetik bir durummuş çocugun yapısıyla alakalı.
Bence çokta sıkıntı etme.
Zaten yeterince iyi besleniyormuşsun.
O degilde öyle korkutmuşlardı ki ben çocuk dogunca göbegi baya baya içe çökük tuhaf görünen tutsan ikiye ayrılacak bişey olacak sandım.
Doğdu ki gayet sağlıklı bir bebek.
Diğerlerinden hiç farkı yok.
Bazen çokta takmamamk gerekmiş ozamanlar baya stres yapıyordum. Gereksizmiş
Aay öyle bir hikaye de gördüm haberlerde kadını doğuma umke yetistirmis Allah korusun ya valla çok sıkıntılı düşünemedimÇok mantıklı canım ben onu eşimle konusayim en azından burdan mi aşağıdan mi anlarım..cok çok çok kötüydü ya iyi yapmışsınız annenin evi daha iyiyse burda da İnternet elektrik var suanlik da sabah bi ara gitmişti.. evet özellikle kaleicine şok oldum birde hastane dönüşü kullandığımız alt geçit full su dolmuş onları görünce hep üzüldüm şehir komple mahvoldu bi anda birde herkes kendi derdine düşer ya.. şey dedim ya doğum zamanım gelseydi napcaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?