En güzeli yoğurt ama ev yapımı değil mi?Sütü hiç sevmem bebiş için içeyim dedim o gün kötü oluyorum direkt bulantı vs. peynir yoğurt yemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim canım rahatlattin
İyi yapmışsın canım sonuçta şimdiden almak kar kardir.. ama işte şöyle bi muhakkak salla elinle dayanikliligina bak.. hangi model linki var miBen de bir modeli beğenmiştim mağazada şimdi de indirimde ama gerek var mı acaba diye bir soru işareti oldu bir de tam araştırayım dedim
İnşallah babasına çeker canım erkeklerde kısa boyu ben beğenmiyorum ya şöyle uzun boylu delikanlı olsun inşallahAay boy konusunda bana çekmez inşallah ya
?Kızlar ya cumartesi de oldu şimdi de oluyor adet ağrısı gibi bu rahmin olduğu yer ağrırdı ya oradan başlıyor ta aşağı kemiğime kadar ağrım var baya da fazla şuan hiç yaşayan var mı biri bana normal desin
Masum olmadığı söyleniyordu ben corona olduğumda bir kez kullandım ateşim yüksek diye, onun dışında kullanmadım canım, mentollü bir şey vardı başa sürülen ağrı için ondan denedin mi?Kizlar siz hiç parol kulaniyor musunuz ? Ben baş ağrisindan duramiyorum parol kulaniyorum arada
En güzeli ve rahatı ikeanınki aslında. Ben prego almıştım üç kademeli minderli güzel aslında ama hantaldı. Sonra seyahatlar için ikeanınkini aldım bir de, annemlere eşimin ailesine falan giderken söküp götürüyorduk kolayca. Temizliği falan da kolay banyoya koyup komple yıkıyorsun. Diğerini bezle silmek gerekiyordu.Kızlar mama sandalyesinin özellikli olması ne kadar önemli bazı modeller var yatıyor vs 3-5 bin lira arası değişiyor. Bazıları var normal 500 lira 1000 lira falan. Özellikli olması önemli mi? Şu an erken ama yine de merak ettim
Evet canım kalıntı kalıyormuş makinadaHadi ya bilmiyodumm, napıyomuş ki köpürmesi mi zarar veriyor
Evet canım son 2dir evde mayalamaya başladım artık bundan sonra da böyle devam ederimEn güzeli yoğurt ama ev yapımı değil mi?
Şu canım Joie Mimzy LX Ayaklı Mama Sandalyesi - ebebekİyi yapmışsın canım sonuçta şimdiden almak kar kardir.. ama işte şöyle bi muhakkak salla elinle dayanikliligina bak.. hangi model linki var mi
Kendi boyum kısa olunca hep oğlum olursa basketbola kızım olursa voleybola göndereceğim küçüklükten diyordum, oğluşum gelince direkt yazdırırım artıkİnşallah babasına çeker canım erkeklerde kısa boyu ben beğenmiyorum ya şöyle uzun boylu delikanlı olsun inşallah
Aaa onu görmemiştim bakayım, aslında şu an almayı düşünmüyorum ama indirim görünce de merak ettim fiyatları neden farklı diye ikeaya da yine bakarım teşekkürler canımMasum olmadığı söyleniyordu ben corona olduğumda bir kez kullandım ateşim yüksek diye, onun dışında kullanmadım canım, mentollü bir şey vardı başa sürülen ağrı için ondan denedin mi?
En güzeli ve rahatı ikeanınki aslında. Ben prego almıştım üç kademeli minderli güzel aslında ama hantaldı. Sonra seyahatlar için ikeanınkini aldım bir de, annemlere eşimin ailesine falan giderken söküp götürüyorduk kolayca. Temizliği falan da kolay banyoya koyup komple yıkıyorsun. Diğerini bezle silmek gerekiyordu.
Evet canım kalıntı kalıyormuş makinada
Aynen inşallah ben oğlanı da kızı da voleybola götüreceğim modern olsunlar sportif olsunlarKendi boyum kısa olunca hep oğlum olursa basketbola kızım olursa voleybola göndereceğim küçüklükten diyordum, oğluşum gelince direkt yazdırırım artık
Aa benimki bundandı kız prego değildi pardon, görünce hatırladım
Canım enfeksıyonda olabılır baska bı durumda bende de oluyor ama oyle adet ağrısından zıyade kasık ağrısı adet agrısı bele bacaklarada vurur sen daha iyi bılırsın sabah en ıyısı bı doktora git
Aaa bundan memnun kalmayıp Ikea diyosun dimi, ikeaninkinde ayak koyma yeri yok sanırım dimiAa benimki bundandı kız prego değildi pardon, görünce hatırladımvay be ne kadar artmış ben 500-600 gibi bir şeye almıştım 6 sene oldu tabi dediğim gibi bebek için rahat kullanışlı ama bir yandan da hantal yani temizliği pek kolay değil bir de taşıması zor başka bir yere götürmek istesen götüremezsin.
Memnun değildim diyemem ama benim oğlum mama sandalyesi dışında yemek yemiyordu. Biz de gurbette yaşadığımız için sık sık ailelerin yanına gidiyoruz. Portatif taşınabilir bir mama sandalyesi benim daha çok işimi gördü diyeyim. Evet ayak koyma yeri yok, bir de 1.5 yaşından sonra falan tırmanıp kendisi çıkabilir ikeanınkinden. Benimki öyle bir şeye teşebbüs etmedi ama edenler duymuştumAaa bundan memnun kalmayıp Ikea diyosun dimi, ikeaninkinde ayak koyma yeri yok sanırım dimi
Acele etmiyim o zaman daha Cook var o süreçlereMemnun değildim diyemem ama benim oğlum mama sandalyesi dışında yemek yemiyordu. Biz de gurbette yaşadığımız için sık sık ailelerin yanına gidiyoruz. Portatif taşınabilir bir mama sandalyesi benim daha çok işimi gördü diyeyim. Evet ayak koyma yeri yok, bir de 1.5 yaşından sonra falan tırmanıp kendisi çıkabilir ikeanınkinden. Benimki öyle bir şeye teşebbüs etmedi ama edenler duymuştumjoie daha güvenli o açıdan, çıkması imkansız gibi. Ama işte bebek döke saça yiyor mama sandalyesinin her yerine bulaşıyor onları bezle silmek zor geliyordu bana diğerini direkt banyoya sokup duşta yıkıyordum. Bu iki sebepten ötürü sadece diğeri daha kullanışlı gelmişti, tamamen kişisel yani
Bence iste her türlü erkek anası olarak birazcık bu konuda sağlam olanını alsak daha iyi olur gibiAcele etmiyim o zaman daha Cook var o süreçlereIkea da aklımda
Ben ikeaninkini kullandım. Erkek bebekleri olan arkadaşlarımda ikeaninkini kullandı. Herkes çok memnun. Temizliği vs si çok rahat. Yemek sonrası o sandalye savaştan çıkmış gibi oluyor al foşur foşur yıka mis gibi. Annemlere de benzerini aldım. Ucuz bir marka, hiç sıkıntı olmadı.Aaa bundan memnun kalmayıp Ikea diyosun dimi, ikeaninkinde ayak koyma yeri yok sanırım dimi
Benimde 29 Nisan ama oralı değilim daha var diyip geçiyorum psikolojim hazır değilBenim mayısın ilk haftası ya niyeyse nisanda doğuracağım gibi hissediyorum ya umarım öyle olmaz sağlıkla dursun içerde oğluşum . Daha ismine karar veremedim yav babası da şimdi Hasan Altay diyorbir egeyi sevdiremedim gitti
Ay onu bende okudum baya yorumda var olumlu ama denememiştim hiçValla yorumlarda öyle okumuştum bebiş güzel kilo alıyormuş
Canım 6 ay civarı ek gıdaya başlıyoruz ama tam 6 ayda bebek desteksiz oturamayabiliyor kafası filan titriyor kaşların yetersizliğinden. Ben basit bişey almıştım arkası biraz yatsa daha rahat edebilirdi bebişim. Etrafını destekleyerek oturtabildim. Bide ayakları sallanmasın yemek yerken dikkati dağılıyor ayak koyacak yeri olsun filan yazmıştı uzmanlar yani öyle bişey okumuştum alırken ona dikkat ettim ama ayak kısmı ayarlanabilir olmadığından başta kısa geldi boyu ayaklar yetişmedi. Yetiştiğinde de ayağa kalktı sarktı iki kez yakaladım ve mama sandalyesine veda ettik yer sofrasında yiyorKızlar mama sandalyesinin özellikli olması ne kadar önemli bazı modeller var yatıyor vs 3-5 bin lira arası değişiyor. Bazıları var normal 500 lira 1000 lira falan. Özellikli olması önemli mi? Şu an erken ama yine de merak ettim
Eşim de spora aşırı takıntılı normalde kendisi scuba diving yapıyor lisanslı ama çocuklar için yaş sınırı var malum ozamana kadar karete boks göndercem diyor illa bi spor dalıyla ilgileneceklerA
Aynen inşallah ben oğlanı da kızı da voleybola götüreceğim modern olsunlar sportif olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?