- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Yeğenim de evde mama sandalyesi annemlerde de şu banyoda da oturtulabilen vakumlu şey var ya ondan kullanıyorCanım sen bu durumu bi doktorunla paylaş bence. Hepimizde rahat yatamamaktan sık WC gitmekten vs kaliteli uyku yok ama seninki bariz kronikleşiyor sanırım hasta eder sabaha kadar evde dolaşmak bi süre sonra artık. Bence kontrolde doktoruna söylemelisin
Haliyle fiyatlar değişiyorben 6 ay filan kullandım sonra yer sofrasına geçirdim elimde var yani mama sandalyesi ama olmasaydı daha düzgün bişey alırdım
ay bebek küçükken gitmek daha rahat oluyor ya altını temizle emzir yatır oluyor genelde. Kızım 3 aylıkken otel tatili yapmıştık. Kızımla beraber 4 çocuk vardı grubumuzda. En rahatları bendim çünkü diğerlerinin çocuklar bi tık büyükaz büyüyünce sıkıntı oluyor sıkılması durmaması herseye el atmak istemesi filan
Ay bende gitmeyi çok istiyorum tatile ama korkuyorum acaba zor geçer mi diyeAğustosa otel rezervasyonu yaptık ablamlar da olcak inşallah bebişle güzel olur
Ay onu da aslında banyoda yıkamak için tasarlamışlar ama bence bebeğine özellikle yalnız bakan anneler almalı bangonun üstüne bi köşeye koy yemeğini yap eline de ver bi salatalık kemirsin hem gözünün önünde oluyor hem seni izlerken muhabbet ediyorsun onunla meselaYeğenim de evde mama sandalyesi annemlerde de şu banyoda da oturtulabilen vakumlu şey var ya ondan kullanıyorannem oturtuyor ona kendi de yanına oturuyor yediriyor
Bebek arabası, ana kucağı,oto koltuğu derken onu da alayım demiştim hayatımm stokke clikk aldım benHangisini almıştın canım bu arada
Canım dikkat edeceksin başka çaresi yok bende öyle yapıyorum artık kesinlikle ekmek türü yemiyorum sadece kahvaltıda 1 kepek ekmek makarna pilav ıvır zıvır yemiyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum aslında 2 3 haftadır sabit kalıyorum en azından1 kilo daha almışım +9 ile devam ediyorum napcam ben bu kilo işini kızlaarr diyetisyen bana ideal kilonun üzerinde hamile kaldığın için toplamda 9-10 kilo almalısın en fazla demişti ben şimdiden doldurdumdaha en az 11 hafta var vay bana vaylar bana
Yalnız değilsin bende de var bitane aynısındanBiz karıkocaymışız sevgili değilmişiz bu günü sevgililer kutlarmış , ayıoğlu ayı öküz geldi öküz gidecek benimki
Geçmiş olsun canım patoloji sonucu nasıl çıktıYalnız değilsin bende de var bitane aynısındanbugün eğlenceye gidecektik götürme sebebi de sevgililer günü kutlayalım filan değil zaten doğurcak gezemicek şimdi heryere götüreyim kafasında ama onuda kayınpeder rahatsızlanınca iptal ettik.
İnşallah benim de öyle olur yaCanım sen bu durumu bi doktorunla paylaş bence. Hepimizde rahat yatamamaktan sık WC gitmekten vs kaliteli uyku yok ama seninki bariz kronikleşiyor sanırım hasta eder sabaha kadar evde dolaşmak bi süre sonra artık. Bence kontrolde doktoruna söylemelisin
Haliyle fiyatlar değişiyorben 6 ay filan kullandım sonra yer sofrasına geçirdim elimde var yani mama sandalyesi ama olmasaydı daha düzgün bişey alırdım
ay bebek küçükken gitmek daha rahat oluyor ya altını temizle emzir yatır oluyor genelde. Kızım 3 aylıkken otel tatili yapmıştık. Kızımla beraber 4 çocuk vardı grubumuzda. En rahatları bendim çünkü diğerlerinin çocuklar bi tık büyükaz büyüyünce sıkıntı oluyor sıkılması durmaması herseye el atmak istemesi ek gıdasını yanında taşımak filan
Herkes küçük olunca kolay diyor ablamlarla aynı zamanda gidicez o daha iyi oldu benim içinAy bende gitmeyi çok istiyorum tatile ama korkuyorum acaba zor geçer mi diye
Benimki de sürekli aynı şeyi diyordu öğle arası yemeğe geldik eve bi baktım bileklik almış bana diğeri kırılmıştıBiz karıkocaymışız sevgili değilmişiz bu günü sevgililer kutlarmış , ayıoğlu ayı öküz geldi öküz gidecek benimki
Aaaa maşallah kız kıçını kaşıBenimki de sürekli aynı şeyi diyordu öğle arası yemeğe geldik eve bi baktım bileklik almış bana diğeri kırılmıştıben şok
Mesele onları yememek zatenCanım dikkat edeceksin başka çaresi yok bende öyle yapıyorum artık kesinlikle ekmek türü yemiyorum sadece kahvaltıda 1 kepek ekmek makarna pilav ıvır zıvır yemiyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum aslında 2 3 haftadır sabit kalıyorum en azından
Sus sus bu aralar ben de çok pis kuruluyorum..Biz karıkocaymışız sevgili değilmişiz bu günü sevgililer kutlarmış , ayıoğlu ayı öküz geldi öküz gidecek benimki
Sıkıntılı canım patolojiye göre kanser. Acil ameliyat olması gerekiyor 3 doktor gezdik dünden beri hepsi aynı şeyi söylüyor. Devlette 10 gün sonraya daha mr çekimi için gün veriyorlar bide onun sonucu çıkması var 1 haftada öyle. Bekleyecek 1 günü yok şuan sıçrama yapmaması gerekiyor. Özelde olacak bakalım bugün gün alacak inşallah eşim.Geçmiş olsun canım patoloji sonucu nasıl çıktı
Ya bu kilo olayı bedene göre değişiyor ben de 8 kilo aldım ama bedenim zayıfladı yüzüm falan herkes ne oldu niye kilo verdin diyor.Canım dikkat edeceksin başka çaresi yok bende öyle yapıyorum artık kesinlikle ekmek türü yemiyorum sadece kahvaltıda 1 kepek ekmek makarna pilav ıvır zıvır yemiyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum aslında 2 3 haftadır sabit kalıyorum en azından
Aslında oturuyor desteksiz yeğenim 2 yaşında başlarda kilitliyorlardi düşmesin yerinden kalkmasın diye şimdi o onun mama oturağı gibiAy onu da aslında banyoda yıkamak için tasarlamışlar ama bence bebeğine özellikle yalnız bakan anneler almalı bangonun üstüne bi köşeye koy yemeğini yap eline de ver bi salatalık kemirsin hem gözünün önünde oluyor hem seni izlerken muhabbet ediyorsun onunla meselaannen mantıklı olanı yapıyor hele desteksiz oturamıyorsa henüz güzel iş görür
Ay kıyamam öyle alışmış en azından yemek yiyeceğini anlıyor oturağı koymasalar bile kendi alır getirir o onun alışkanlığı demek artıkAslında oturuyor desteksiz yeğenim 2 yaşında başlarda kilitliyorlardi düşmesin yerinden kalkmasın diye şimdi o onun mama oturağı gibiyerde de oturuyor normalde ama ona oturunca yemek yiyeceğini biliyor kilitlemiyorlar da oturup yiyor
Annemler yere bir şey koysalar hemen gelir otururAy kıyamam öyle alışmış en azından yemek yiyeceğini anlıyor oturağı koymasalar bile kendi alır getirir o onun alışkanlığı demek artıkvallahi en güzeli çocukları yere alıştırmak gerçi benim için artık zor oluyor masamızı filan kullanamıyoruz hiç ama o rahat yiyor önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?