2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yeğenim de evde mama sandalyesi annemlerde de şu banyoda da oturtulabilen vakumlu şey var ya ondan kullanıyor annem oturtuyor ona kendi de yanına oturuyor yediriyor

Yeğenim de evde mama sandalyesi annemlerde de şu banyoda da oturtulabilen vakumlu şey var ya ondan kullanıyor annem oturtuyor ona kendi de yanına oturuyor yediriyor
Ay onu da aslında banyoda yıkamak için tasarlamışlar ama bence bebeğine özellikle yalnız bakan anneler almalı bangonun üstüne bi köşeye koy yemeğini yap eline de ver bi salatalık kemirsin hem gözünün önünde oluyor hem seni izlerken muhabbet ediyorsun onunla mesela annen mantıklı olanı yapıyor hele desteksiz oturamıyorsa henüz güzel iş görür

1 kilo daha almışım +9 ile devam ediyorum napcam ben bu kilo işini kızlaarr diyetisyen bana ideal kilonun üzerinde hamile kaldığın için toplamda 9-10 kilo almalısın en fazla demişti ben şimdiden doldurdum daha en az 11 hafta var vay bana vaylar bana

Canım dikkat edeceksin başka çaresi yok bende öyle yapıyorum artık kesinlikle ekmek türü yemiyorum sadece kahvaltıda 1 kepek ekmek makarna pilav ıvır zıvır yemiyorum sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum aslında 2 3 haftadır sabit kalıyorum en azından

Biz karıkocaymışız sevgili değilmişiz bu günü sevgililer kutlarmış , ayıoğlu ayı öküz geldi öküz gidecek benimki
Yalnız değilsin bende de var bitane aynısından bugün eğlenceye gidecektik götürme sebebi de sevgililer günü kutlayalım filan değil zaten doğurcak gezemicek şimdi heryere götüreyim kafasında ama onuda kayınpeder rahatsızlanınca iptal ettik.

Geçmiş olsun canım patoloji sonucu nasıl çıktı

İnşallah benim de öyle olur ya sıcak felan çarpmaz umarım ablamlalara da aynı zamanda aldırdım zaten ikimiz bakarız diye

Mesele onları yememek zaten bravo sana valla

Geçmiş olsun canım patoloji sonucu nasıl çıktı
Sıkıntılı canım patolojiye göre kanser. Acil ameliyat olması gerekiyor 3 doktor gezdik dünden beri hepsi aynı şeyi söylüyor. Devlette 10 gün sonraya daha mr çekimi için gün veriyorlar bide onun sonucu çıkması var 1 haftada öyle. Bekleyecek 1 günü yok şuan sıçrama yapmaması gerekiyor. Özelde olacak bakalım bugün gün alacak inşallah eşim.

Ya bu kilo olayı bedene göre değişiyor ben de 8 kilo aldım ama bedenim zayıfladı yüzüm falan herkes ne oldu niye kilo verdin diyor.
Bebeğe de 8 kilo gitmediğine göre nerde bu anlamadım.

Aslında oturuyor desteksiz yeğenim 2 yaşında başlarda kilitliyorlardi düşmesin yerinden kalkmasın diye şimdi o onun mama oturağı gibi yerde de oturuyor normalde ama ona oturunca yemek yiyeceğini biliyor kilitlemiyorlar da oturup yiyor

Ay kıyamam öyle alışmış en azından yemek yiyeceğini anlıyor oturağı koymasalar bile kendi alır getirir o onun alışkanlığı demek artık vallahi en güzeli çocukları yere alıştırmak gerçi benim için artık zor oluyor masamızı filan kullanamıyoruz hiç ama o rahat yiyor önemli olan o

Annemler yere bir şey koysalar hemen gelir oturur bir de öğrenmiş sofra bezini üzerine çekiyor büyüyünce masaya geçersiniz Dicem arkadan bir tane daha geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…