2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar herkese merhabaa, bugün lcw waikiki dream mağazasından 200 tlye bir sabahlık 200 tlye de bir lohusa elbisesi aldım. Kırmızı etiketli baya indirimdeydi, herşeyde indirim yoktu ama beden bulunca aldım. Aklınızda olsun lcw önünden geçerken arada bir girip bakmak lazım internette bile genelde daha pahalııı

28. Haftadayim cnm zaten uyku yok. Bide bu ağri cikti
Benim o 15 gündür var. Yani yürüyünce hareketle çoğalıyor. Gece yatınca da ağrıyla yatıyorum ama sabaha daha iyi kalkıyorum mesela gittikçe alta baskı yapmasından kaynaklı bence. Yani ben normal görüyorum ama bilemiyorum sorun mu değil mi

Mayıs annelerinde 30k yazan yere tıklayınca görünüyor canım

Eklentiler

• IMG_3328.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 61
Aynen öyle sabaha doğru rahatlıyorum.

Ay çok iyi almışsın yA bende yarın gidip bakayım belki denk gelir

28. Haftadayım bazı geceler ağrı vuruyor ama aşırı şekilde değil. Doktora sormayı düşünüyordum bende muayene gününde
Ben ağrı olması normal mi diye sordum hani alt kısımda diye. vajina dememiştim yani oda normal küçücük rahim dev gibi oldu yani hatta bugün ki sezeryan olan hastam 1 aydır yürüyemiyordu dedi ama tabi genel olarak ağrı diye sorduğum için bu şekilde söyledi.
Özel bi durum bişey de olabilir sormakta fayda var tbi

Kizlar sizde rahim ağrisi başladi mi ? Normal mi geceleri vajinam bildiğin ağriyor
Benim geçenlerde oldu 3 gün hele biri 1 saat oldu doktora söyledim alttan baktı plesantam aşağıdaymış ilgisi var mı onunla bilmiyorum ama nst felan çekti bir şey çıkmadı en son idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç verdi içtim iyiyim şuan

Kızlar bebek taragina gulumsebebek canım sendin galiba civildeki kıl döküyo demiştin şimdi ne almamız gerekiyor alan var mı hiç
Canım şu setin içindeki kıl döküyor bende var hiç güzel değil. Bende tarak arayışındayım

Eklentiler

• IMG_8722.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 58
plastik klips mi sizce metal mi metalde elde yıkayıniz metal kısma şu değmesin vs yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…