Aynen öyle olacakAaaa daha da artarsa sanki çocuk çıkıyormuş gibi olur
Aa bu ağrı çatı kemğiOlmaz olur mu var tabi, benim çat kemiği ağrımda var az yorulim hemen bacağımın atasındaki kemikler ağrımaya başlıyor. O alttan bişe çekiyor hissi dahada artacak
Yok canım ondan değil 2 normal doğumum var hiç çatın dar demedi doktorlar. Baskı arttıkça oluyor benceAa bu ağrı çatı kemği
Ağrısımıymış. Demekki bende şimdi
Siz deyince baktım netten. Peki
Bu erken haftalarda başlaması acaba çatı darlığından mı kaynak olur ki
Tamam o zaman değildir. Ne kadar güzel normal doğum yapmışsınızYok canım ondan değil 2 normal doğumum var hiç çatın dar demedi doktorlar. Baskı arttıkça oluyor bence
Tüp bebek olması normal doğuma engel değil diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum? Bi anormallik olmadığı sürece neden sezeryan diyoki? Bilmediğim için soruyorum canım bi risk vs mi oluyor? Tüp bebek sadece döllenme aşaması farklı olan bi gebelik. Bebek döllendikten sonrası normal gebelikle aynı seyirde ilerlemiyor mu?Tamam o zaman değildir. Ne kadar güzel normal doğum yapmışsınız
Daha şimdiden konuşmak ne kdar doğru bilmiyorum ama benim doktorum sezeryan yapacak gibi görünüyor. Tüp bebek hastası olduğum için risk almak pek istemiyor.
Şaşırtiyorsun beni hiç haberim yoktu bu bilgilerden
Tamam o zaman değildir. Ne kadar güzel normal doğum yapmışsınız
Daha şimdiden konuşmak ne kdar doğru bilmiyorum ama benim doktorum sezeryan yapacak gibi görünüyor. Tüp bebek hastası olduğum için risk almak pek istemiyor.
Canım sebebi şey diye okumuştum bir yerde tüp bebek tedaviyle olduğu için riske atmak istemiyorlar çünkü normal doğum riskli nefessiz kalır vs vs tarzında.. Hani tüp bebekle bebek sahibi olanlara daha titiz davranıyorlar bu konu da.. bizim doğal yolla olunca riske atılıyor ama tüp bebekle masraflar tedavi süreci vs derken yapmıyorlarTüp bebek olması normal doğuma engel değil diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum? Bi anormallik olmadığı sürece neden sezeryan diyoki? Bilmediğim için soruyorum canım bi risk vs mi oluyor? Tüp bebek sadece döllenme aşaması farklı olan bi gebelik. Bebek döllendikten sonrası normal gebelikle aynı seyirde ilerlemiyor mu?
Daha söylimmiii ama söylemicem yaşadıkça kendin şaşırŞaşırtiyorsun beni hiç haberim yoktu bu bilgilerden
Allah Allah çok şaşırdım şuan, bence saçma bir sebep. Oda normal ilerlemiş bi gebelik yani o risk herkeste varCanım sebebi şey diye okumuştum bir yerde tüp bebek tedaviyle olduğu için riske atmak istemiyorlar çünkü normal doğum riskli nefessiz kalır vs vs tarzında.. Hani tüp bebekle bebek sahibi olanlara daha titiz davranıyorlar bu konu da.. bizim doğal yolla olunca riske atılıyor ama tüp bebekle masraflar tedavi süreci vs derken yapmıyorlar
Kız sende bana sasirmissin ahahahha birbirimizi sasirtiyoruz bakDaha söylimmiii ama söylemicem yaşadıkça kendin şaşırşuan bebem oynuyor oynadıkça çişim geliyor ben gidiyorum
Ama farkı tedaviyle olması ve o süreç kimisinde hemen olmuyor (10 sene 25 sene bekleyen var gebelik olusmasi icin) bizim gibi değiller özel bireyler gibi düşün daha titizlik özen istiyor riske atmak demek onlar için bize göre baya zaman kaybı olur.. o yüzden diye aklımda kalmıştıAllah Allah çok şaşırdım şuan, bence saçma bir sebep. Oda normal ilerlemiş bi gebelik yani o risk herkeste var
Ahahha ilk 3e girmisimgolden-snitch kız naptın ne konuştun grupta maşaAllah en çok konuşanımız senmişsin madalyanı takıyorumm Eki Görüntüle 3389163
Yok o yüzden değil yani her normal doğumda yüzde 10 risk oluyormuş. Doktor da açıkçası tüp bebek de olduğu için o riski bile göze almak istemeyiz dedi. Değilse bi sebep değil sezeryan olmasına. Tercih meselesi ben normal diye diretsem gene bişey diyeceğini sanmam çocuğun geliş yönü kilosu uygun olursaTüp bebek olması normal doğuma engel değil diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum? Bi anormallik olmadığı sürece neden sezeryan diyoki? Bilmediğim için soruyorum canım bi risk vs mi oluyor? Tüp bebek sadece döllenme aşaması farklı olan bi gebelik. Bebek döllendikten sonrası normal gebelikle aynı seyirde ilerlemiyor mu?
Aynen öyle masraftan ziyade dediğiniz gibi yüzde 10 vi risk her normal doğumda varmış. Ve by riski bile doktorlar tüp bebekte göze almak istemiyor anladığım kadarıyla. Dediğiniz gibi bi tık titiz davranıyorlar.Canım sebebi şey diye okumuştum bir yerde tüp bebek tedaviyle olduğu için riske atmak istemiyorlar çünkü normal doğum riskli nefessiz kalır vs vs tarzında.. Hani tüp bebekle bebek sahibi olanlara daha titiz davranıyorlar bu konu da.. bizim doğal yolla olunca riske atılıyor ama tüp bebekle masraflar tedavi süreci vs derken yapmıyorlar
Kız sende bana sasirmissin ahahahha birbirimizi sasirtiyoruz bakbende aynı wcden beri gelemiyorum ahahha söyleme söyleme ürkütme beni
Ama farkı tedaviyle olması ve o süreç kimisinde hemen olmuyor (10 sene 25 sene bekleyen var gebelik olusmasi icin) bizim gibi değiller özel bireyler gibi düşün daha titizlik özen istiyor riske atmak demek onlar için bize göre baya zaman kaybı olur.. o yüzden diye aklımda kalmıştı
Ahahha ilk 3e girmisim
anladım canım bilmiyodum sebebini annede öyle istiyorsa tabiki riske atılmamalı sağlıkla kavuşursun sende bizlerde inşaAllahYok o yüzden değil yani her normal doğumda yüzde 10 risk oluyormuş. Doktor da açıkçası tüp bebek de olduğu için o riski bile göze almak istemeyiz dedi. Değilse bi sebep değil sezeryan olmasına. Tercih meselesi ben normal diye diretsem gene bişey diyeceğini sanmam çocuğun geliş yönü kilosu uygun olursa
Amin aminanladım canım bilmiyodum sebebini annede öyle istiyorsa tabiki riske atılmamalı sağlıkla kavuşursun sende bizlerde inşaAllah
Aaay bu nereden gözüküyorgolden-snitch kız naptın ne konuştun grupta maşaAllah en çok konuşanımız senmişsin madalyanı takıyorumm Eki Görüntüle 3389163
Kaçıncı haftadasin canım bende yok ağrıKizlar sizde rahim ağrisi başladi mi ? Normal mi geceleri vajinam bildiğin ağriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?