Kızlar birşey sorucam tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim aldığım bebek arabası 15 kg kadar taşıyormuş acaba değiştirip 22 kg olanlardan mı alsam. 15 kg çocuk kaç yaşında olur ki
Kızlar birşey sorucam tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim aldığım bebek arabası 15 kg kadar taşıyormuş acaba değiştirip 22 kg olanlardan mı alsam. 15 kg çocuk kaç yaşında olur ki
Ben kapasitesini bilmiyorum canım, tanıdığımızdan almıştık ama 2, 2.5 yaşına gelesiye kadar kabin boy ayrı bir bebek arabası almayi düşünüyorum zaten uçak seyahatleri için. O zaman kilosuna göre bakarım dedim
Ayy geçen benimki 3 gün boyunca kış uykusuna yattiktan sonra seninkinin böyle olmasına çok sevin ama bugün benimkide aynı retro mu Merkür mu bir şey mi var acaba
ağriya dayanamqyip acile gittim parol serum taktikar kizlar . Benim ağrilar çok erken başladi 23 haftadan beri ağrilarim var uykusuzluk var . Geceler kabus gibi gelmeye başladi 28 deyim . Dua edelim birbirimize . Allah yardimcimiz olsun ..
İnan tecrübem olmadığı için öyle yazdım ama 0-36 kg arası değer vardı sanırım bende ortalama 22 kg almak istedim 2 gün sonra pazara giderim aldıklarımı da koyarım az taşısın diye
ağriya dayanamqyip acile gittim parol serum taktikar kizlar . Benim ağrilar çok erken başladi 23 haftadan beri ağrilarim var uykusuzluk var . Geceler kabus gibi gelmeye başladi 28 deyim . Dua edelim birbirimize . Allah yardimcimiz olsun ..
Ben yaklaşık iki üç gündür aşırı yeşillik yedim marul maydanoz nane dereotu ne varsa ... canım öyle çok istedi ki. Demet demet yedim. Sonra oldu.
Ben biraz ona buluyorum.
Sonra okudum yeşilliklerin içinde baya bi vitamin varmış . Süt de yapıyormuş.
Emziren kadınlara yemeleri öneriliyor.
Benimki ondan gelmiş olabilir.