2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar birşey sorucam tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim aldığım bebek arabası 15 kg kadar taşıyormuş acaba değiştirip 22 kg olanlardan mı alsam. 15 kg çocuk kaç yaşında olur ki

Kızlar birşey sorucam tecrübeli anneler cevaplarsa çok sevinirim aldığım bebek arabası 15 kg kadar taşıyormuş acaba değiştirip 22 kg olanlardan mı alsam. 15 kg çocuk kaç yaşında olur ki
Kızım şuan 3.5 yaşında 15 kg. 3 yaşına girdikten sonra nadir kullandık. Şuan hiç kullanmıyoruz.

Sizin aldığınız bebek arabaları kaç kg taşıma kapasiteli kızlar değiştirsem mi kalsa mı
Ben kapasitesini bilmiyorum canım, tanıdığımızdan almıştık ama 2, 2.5 yaşına gelesiye kadar kabin boy ayrı bir bebek arabası almayi düşünüyorum zaten uçak seyahatleri için. O zaman kilosuna göre bakarım dedim

Kızlar saat 20.30 dan beri hareket ediyor normal mi niye uyumuyo bu çocuk ? İlk defa bukadar uzun süre fıkırdadı. Şekerleme yapıp kalkıyo mu ki

Kızlar saat 20.30 dan beri hareket ediyor normal mi niye uyumuyo bu çocuk ? İlk defa bukadar uzun süre fıkırdadı. Şekerleme yapıp kalkıyo mu ki
Ayy geçen benimki 3 gün boyunca kış uykusuna yattiktan sonra seninkinin böyle olmasına çok sevin ama bugün benimkide aynı retro mu Merkür mu bir şey mi var acaba

Canım bir bilgim olmadığı için kararsız kaldım hangisi daha iyi olur diye ama 22 kg çocuk da yine 4 5 yaşında olur heralde biraz fazla oluyor
İnan tecrübem olmadığı için öyle yazdım ama 0-36 kg arası değer vardı sanırım bende ortalama 22 kg almak istedim 2 gün sonra pazara giderim aldıklarımı da koyarım az taşısın diye

Eee ne dediler nedenmis şimdi nasil oldun

ne yiyip içiyorsunuz ki süt yapan şeyler mi yiyorsunuz acaba
Ben yaklaşık iki üç gündür aşırı yeşillik yedim marul maydanoz nane dereotu ne varsa ... canım öyle çok istedi ki. Demet demet yedim. Sonra oldu.

Ben biraz ona buluyorum.
Sonra okudum yeşilliklerin içinde baya bi vitamin varmış . Süt de yapıyormuş.
Emziren kadınlara yemeleri öneriliyor.
Benimki ondan gelmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…