2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen ikisini olmuşsun zaten, eğer olmasaydın karma olman iyi olurdu en azından senin için de ama sıkma canını illa olmamız gerekseydi saglik ocakları yapardı zaten
İlk dozu oldum daha ben 20.haftada 28’de ararlar sanırım ikincisi için gider onu da olurum bana karma diyen olmadı sonuçta

İlk dozu oldum daha ben 20.haftada 28’de ararlar sanırım ikincisi için gider onu da olurum bana karma diyen olmadı sonuçta
Aaa ben ikinciyi de oldun sandım canimm, zaten olman için doktorunun reçete yazması lazım seninki de sanki normal tetanozunu ol demiş ben hamileliğin basinda oldum sadece kedi çizdi diye, karma bir tane olunuyor sanırım haftaya randevumda sorcam yine

Aman dur gözünü seveyim isteme gerçekten yüz bulur eşin çok haklı ya bende öyle çözemediğim için tam tersleyemiyorum da bir daha zaten başka bir şey de ister mi korkusu varda hep yok bende dicem napiyim aramızdaki en azından selamlaşma şeyini bozmasın

Bende şey diye duydum evet bebeğe yapılıyormuş ama bu boğmaca 2.ayda yapiliyomus bebeğe o yüzden karma yapmak çok mantıklı geliyo ama doktoruma sordum bakalim ne diyecek

Evet evet kuzum ilk dozu oldum doktoruma da ben ilk dozu yaptırdım haberiniz olsun dedim, 2.si için de ararlarsa yaptırabilirsin dedi geçti karmadan hiç bahsetmedi seninki de tamam oluyo bence böylelikle bi doz tetanoz bi doz karma yaptırmış olucaksın

Aay evet yüz yüze de bakılıyor en iyisi bı bakiyim diyip kalmamış yaaa tuuuh demek

Hahahaah pekii bencede vücut genclestim resmen bu kadar mı fark eder modunda dediğin gibi hamileligim belki o yüzden iyi geçiyordur
Aman gene maşallah diyelim de dilimi ısırdım sende kıçını kaşı
ben 3 doz oldum 2020 ve 2021 de doktor olmana gerek yok dedi. Senin daha da yakın tarih. İçine sinmiyorsa yaptırma istersen.
bana üniversite hastanesinde sağlıkocağında kesinlikle yaptırman lazım dozu tamamlamadığın için baştan başlıcan filan demişlerdi halbuki verdikleri aşı kağıdında 2 doz 5 yıllık koruma sağlar mı ne yazıyordu. Kendi doktorumda 1 doz yeter filan diyince bari bi doz yaptırayım dedim

Bende şey diye duydum evet bebeğe yapılıyormuş ama bu boğmaca 2.ayda yapiliyomus bebeğe o yüzden karma yapmak çok mantıklı geliyo ama doktoruma sordum bakalim ne diyecek
Evet o arada bebiş de korunmuş oluyor aslında hem difteri hem bogmaca hem de tetanozdan. Bakalım ne diyecek. Benim bunyeden mi bilmiyorum ama etkilenmedim öyle hatta o gün belki işten izin alırım kötü olursam dedim de yok yani turp gibiydim

Aslında ben tetanoz olmasam da karma sanırım yine tek doz vuruluyor diye biliyorum benim aksi bir durum olduğu için iki olmuş oldu yine bir doktoruna sor dedi ebe de bana o da tam bilmiyor karma aşıyı

Kız dur nazarı var bunun maşallah maşallah

Sağlık ocağında yapılan ikinci doz karma değil o zaman dimi ilk dozda olduğumuz tetanozun aynısı
Aynen canım bende öyle biliyorum ama emin değilim
canım 5li karma aşı yapıyorlar bebeğe. Difteri, boğmaca, tetanoz, inaktif polio bide influenza. Bak bizde böyle bi aşı kartı var hepinizde olacak tabi yeni bebiş için ayrıca bende de olacak rota ve menenjit aşıları ekstra özel aşı.

Eklentiler

• IMG_8735.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 29
Ay kızlar size aşı kartını atayım derken 2 yaş ta aşımız olduğu aklıma geldi mayısta kızımın aşısı bebeğin verem hepatit b aşıları derken mayısta bol aşılı ateşli günler beni bekliyor göz yaşım pıt

Benimde 28+6 da randevum ozaman olcam aşıyı. Bencede sen bi sor ona göre yaptır canım zaten tam haftasında oluyorsun
Aynen canım öyle yaparım. Aynı hafta randevumuz varmış ne güzel Bakalım bizim bebiklerin durumu ne olmuş yememe içmeme biraz dikkat ettim etkisi olmuş mu bakalım

Heh demek ki bundan bahsediyordu ebe

Aynen canım öyle yaparım. Aynı hafta randevumuz varmış ne güzel Bakalım bizim bebiklerin durumu ne olmuş yememe içmeme biraz dikkat ettim etkisi olmuş mu bakalım
Hadi bol randevulu hafta bizi bekliyor inşallah etkisi olmuştur bebişine ben şu sıralar saldım koşuşturmaktan hiç dikkat etmedim bulduğumu yiyorum inşallah gerekeni almıştır yine de hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah

Benim bir komşum elektrikli süpürgemi benden yeni de taşınmıştım tek yaşıyordum neyse verdim 1 gün geçti 2 gün geçti 3 gün geçti baktım vereceği yok gittim istedim artık ev çok kirlendi süpürge lazım dedim sonra bana dedi ki işin bitince getir ay şok oldum kal geldi bana sonra benden tırnak makası istedi bende tırnak batması var tırnak makasın var mı dedi bende de yok karşıda migros vardı git ordan al dedim çok anormal bir kadındı

İyiki evde yokmuş canım. Kısır döngüye giriyor olay. Bazen iyi bi komşuya gerçekten ihtiyaç var. Bazen de uzak durmak en iyisi. Sanırım ben o ‘iyi komşu’ kişisiydim ve maalesef geçen hafta büyük bir nankörlükle karşılaştım. Siz siz olun haddinden fazla ödün vermeyin kimseye. Kadına fazla iyi davranıp tepeme çıkarttığım için kendime çok kızgınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…