2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
öyle öyle bilmiyorum sorun bizde mi millet mi arsız
Bende onu düşündüğüm için buraya yazmak istedim gerçekten bilmiyorum ya
Neye göre yapıyorlar acaba bana 1 ay sonra gel demişti 1 ay dolunca da yarın gel diye aradı
İnan bilmiyorum ama sağlık sektöründe normalde bir prosedür olur o her yerde uygulanmaz mi garip geldi

Canım Allah razı olsun lekeli bi çamaşırı vardı leke falan kalmadı aşırı güzel normal hayatta kendimde kullanırım artik gulumsebebek

Aynen her yerde öyle olması lazım garip geldi bana da

ayy okurken sinir oldum nasıl dayandınız

Ya aldığım kıyafetler bana niyeyse çok az geliyor şöyle bakıyorum bir hurç kadar kıyafet var birileri yazmış 5 makine çamaşır yıkadım felan ben mi az aldım acaba
Yalnız değilsin ben de çok almadım gibi geliyor ya daha yikamadim da yikasam da beni çok zorlamayacak 3-5 bir şey var sanki

Aay işin bitince getir ne ya tırnak makası nedir yaa kişisel hijyen ürünüdür o eşimle bile makaslarimiz ayrı bizim, ay bir de tırnak batmam var demiş kuscam

ayy okurken sinir oldum nasıl dayandınız
Sonra benden tekrar süpürge istedi ters şekilde torbası yok bozuldu felan dedim bir daha bir şey istemedi ama zorla kendini davet ettirmeye çalıştı felan çok karşılaşmamaya çalıştım zaten bir de bekardım tek yaşıyordum evde olup olmadığımı anlamıyordu bazen açmıyordum kapıyı ya da aramasını sonradan bıraktı peşimi

Evet ya bende sanırım emzirme döneminde çektireceğim tamamı çıkarsa
Canım kaç saat dediler hatırlamıyorum da işte atıyorum 6 saat sağ çöpe at sonrakileri bebeğe verebilirsin demişlerdi bana. Bende hep sağdım çöpe attım. En kötü ihtimalle öyle yaparsın tabi o diş patlayıp çıkana kadar bide yamuk çıkarsa var olan sağlam dişe de baskı yapıyor onun ağrısı oluyor esas. Ay Allah yardımcın olsun valla felaket tellalı gibi konuştum ama çok iyi anlıyorum ya yirmilik diş mi aman aman
Evet ya zaten süpürgeyi alırken yüzüme karşı söyledi kal geldi kapının önünde bana bir şey de diyemeidm
valla normal şartlarda direk çok şey olur ama o an bana da bi kal gelirdi yani trajikomik gülsen mi ağlasan mı bilemez insan

Aay işin bitince getir ne ya tırnak makası nedir yaa kişisel hijyen ürünüdür o eşimle bile makaslarimiz ayrı bizim, ay bir de tırnak batmam var demiş kuscam
Yüzsüz işte bizim de ayrıdır yani kişisel eşya sonuçta bir de diyor açık açık tırnak batmam var diye değişik bir tipti ya

Kurtuluşş

Vallahi sezaryeni normal doğumu bilmem ama haftaya plasentam düzelmiş haberini duymayı çok istiyorum ya şey var şimdi mesela dikkat etmedim ya yememe bu ara şimdi gidip kiloyu öğrenince acaba dikkat etsem daha yüksek olurmuydu düşüncesi gelir bana asla iflah olmuyoruz bide benim kızımdan değilde malum kayınpeder durumu sürekli ordayız cümbür cemaat tüm torunlar görümceler filan orda da bulduğumu yiyorum işte evde olsam kızıma da kendime de dikkat ediyorum da böyle düzen kaçıyor ister istemez.
Bide dediğin gibi sezaryen olunca doğum haftasıda da öne çekiliyor ya biraz kilosu yüksek olsunda ordan yırtalım istiyorum

Kızlar ben Artvinde yaşıyorum doğumu Antalyada yapıcam 1-2 hafta kalıp evimize dönücez geri sizce daha sonra kayınvalidem gelse mi şimdi Şubat grubunu okuyorum uykusuzluk felan çok zorluyormuş buraya döndüğümüzde eşim işe başlar artık görevleri vs de oluyor 1-2 haftalığına gelse mi sizce? Kendisi iyidir yemeği temizliği yapar rahat ettirmeye çalışır ama emin olamıyorum yine de ben Ek bilgi: Kızı doğum yaptığında kızının yanında 6 ay kalmış ondan tereddütteyim gelene de git diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…