- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Bende onu düşündüğüm için buraya yazmak istedim gerçekten bilmiyorum yaöyle öyle bilmiyorum sorun bizde mi millet mi arsız
İnan bilmiyorum ama sağlık sektöründe normalde bir prosedür olur o her yerde uygulanmaz mi garip geldiNeye göre yapıyorlar acaba bana 1 ay sonra gel demişti 1 ay dolunca da yarın gel diye aradı
Aay beni buldular saftirik her şeyi istiyorlar en iyisi kapıya çıkmamak dedimHahahahahah kız senin taktik de fenaymış
Aynen her yerde öyle olması lazım garip geldi bana daBende onu düşündüğüm için buraya yazmak istedim gerçekten bilmiyorum ya
İnan bilmiyorum ama sağlık sektöründe normalde bir prosedür olur o her yerde uygulanmaz mi garip geldi
Eki Görüntüle 3390130
Canım Allah razı olsun lekeli bi çamaşırı vardı leke falan kalmadı aşırı güzel normal hayatta kendimde kullanırım artikgulumsebebek
ayy okurken sinir oldum nasıl dayandınızBenim bir komşum elektrikli süpürgemi benden yeni de taşınmıştım tek yaşıyordum neyse verdim 1 gün geçti 2 gün geçti 3 gün geçti baktım vereceği yok gittim istedim artık ev çok kirlendi süpürge lazım dedim sonra bana dedi ki işin bitince getir ay şok oldum kal geldi banasonra benden tırnak makası istedi bende tırnak batması var tırnak makasın var mı dedi bende de yok karşıda migros vardı git ordan al dedim çok anormal bir kadındı
Yalnız değilsinYa aldığım kıyafetler bana niyeyse çok az geliyor şöyle bakıyorum bir hurç kadar kıyafet var birileri yazmış 5 makine çamaşır yıkadım felanben mi az aldım acaba
Aay işin bitince getir ne yaBenim bir komşum elektrikli süpürgemi benden yeni de taşınmıştım tek yaşıyordum neyse verdim 1 gün geçti 2 gün geçti 3 gün geçti baktım vereceği yok gittim istedim artık ev çok kirlendi süpürge lazım dedim sonra bana dedi ki işin bitince getir ay şok oldum kal geldi banasonra benden tırnak makası istedi bende tırnak batması var tırnak makasın var mı dedi bende de yok karşıda migros vardı git ordan al dedim çok anormal bir kadındı
Sonra benden tekrar süpürge istedi ters şekilde torbası yok bozuldu felan dedim bir daha bir şey istemedi ama zorla kendini davet ettirmeye çalıştı felan çok karşılaşmamaya çalıştım zaten bir de bekardım tek yaşıyordum evde olup olmadığımı anlamıyorduayy okurken sinir oldum nasıl dayandınız
Niye böyle oldu yaYalnız değilsinben de çok almadım gibi geliyor ya daha yikamadim da yikasam da beni çok zorlamayacak 3-5 bir şey var sanki
Şampuanı diyosan canım ecowell aldım şahsen daha çok sindi içime. Kıyafet içinde SivenoYa bir şey sorcam kızlar ecowell mi daha iyidi temiz içerik olarak? Mustela alacaktım ama
Canım kaç saat dediler hatırlamıyorum da işte atıyorum 6 saat sağ çöpe at sonrakileri bebeğe verebilirsin demişlerdi bana. Bende hep sağdım çöpe attım. En kötü ihtimalle öyle yaparsın tabi o diş patlayıp çıkana kadar bide yamuk çıkarsa var olan sağlam dişe de baskı yapıyor onun ağrısı oluyor esas. Ay Allah yardımcın olsun valla felaket tellalı gibi konuştum ama çok iyi anlıyorum ya yirmilik diş mi aman amanEvet ya bende sanırım emzirme döneminde çektireceğim tamamı çıkarsa
valla normal şartlarda direk çok şey olur ama o an bana da bi kal gelirdi yaniEvet yazaten süpürgeyi alırken yüzüme karşı söyledi kal geldi kapının önünde bana bir şey de diyemeidm
Yüzsüz işteAay işin bitince getir ne yatırnak makası nedir yaa kişisel hijyen ürünüdür o eşimle bile makaslarimiz ayrı bizim, ay bir de tırnak batmam var demiş kuscam
KurtuluşşSonra benden tekrar süpürge istedi ters şekilde torbası yok bozuldu felan dedim bir daha bir şey istemedi ama zorla kendini davet ettirmeye çalıştı felan çok karşılaşmamaya çalıştım zaten bir de bekardım tek yaşıyordum evde olup olmadığımı anlamıyordubazen açmıyordum kapıyı ya da aramasını sonradan bıraktı peşimi
Siveno kullandın mı bazı yorumlarda çok ağır kokuyor demişlerdi ben emin olamadım ondan gidip dalin aldımŞampuanı diyosan canım ecowell aldım şahsen daha çok sindi içime. Kıyafet içinde Siveno
İkinci dozu 28.haftaya kadar yapılmalı diye biliyorumTetanoz mu 1 ay arayla oluyor dedi bana 4. Haftada çağırdı
Vallahi sezaryeni normal doğumu bilmem ama haftaya plasentam düzelmiş haberini duymayı çok istiyorumİnşallah kuzumvalla dikkat etmeme rağmen minnak eğer hala keyfine göre gidiyorsa çokta kasmam artık yok eğer gerçekten bi atak oluşmuşsa ben 2-3 ay daha dişimi sıkıp dikkat edicem hee eğer plasentam düzelmişse ve normal doğum yapacaksam çokta kilolu olmamasını tercih ederim ama yok eğer plasenta çıkmamışsa ve sezaryan yolu gözüküyorsa yemeye devam Senin prenses daha küçük ya ona koşturmaktan kendi yeme içmene dikkat edemeyebilirsin kuzum. Haftaya Baktın bebiş normal değerlerde çokta şaapmassın gerçekten bu yeme içmeye dikkat etme olayı can sıkıcı bi süre sonra sıkılıp salıyor insan
Yalnız değilmişim en azındanbenimki de aynısını söyledi valla pekte ilgilenmedi bile
İkisi arası 4 hafta olması lazım 20-28. Haftalarda yapılıyor diye biliyorum benİkinci dozu 28.haftaya kadar yapılmalı diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?