- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Annemin hep söylediği şey elektronik malzemelerini kimseye verme bozup getirebilirler. Ben de yalan söyleyemiyorum kapı calinca eşime diyorum sen açar mısın diye en azından belki sürekli sürekli eşimden isterse cekinebilirKızlar dün komşum geldi.. biliyorsunuz zaten olayları her neyse benden blenderimi istedi bozmuş çorba yapacakmış hemen getireceksen veririm dedim(3 aylık evli ve ne ara bozdu anlamadım bozdum dediği için zaten eşyamı verirken korktum bi) bu seferde mikserini de alabilir miyim bir şey yapicam dedi. Bir insan mikserle kek yapar birde şimdi yeni trend tavuk didikleme vardır ya motor yakan aklıma o geldi bu motoru yakar benimkinide bozar diye onun aparatı bozuk dedim.. Her neyse aradan 10 dk geçti geçmedi getirdi motor sımsıcak calisiyo mu diye denemedim bile nasıl canım sıkıldı insan onu aralıklı çalıştırır gerçekten bilmiyorum ama ben galiba ya hormonlardan yada sınaniyorum ya..(komsumla daha bir kahve bile içmedik)
canım sen kızında kaç doz oldun?Aynen canım vallahi azarımı yedim oturdum bakçünkü iyiliğimi düşünüyonuz biliyorum
Bende bikere olcam yeter. onuda olmak için oluyorum inşallah bizimde sıkıntısız geçer
ben ilk hamilelikte Sağlıkocağına yaptırmıştım ama doktor sağlıkocağından önce söylemişti zaten şu şu haftalarda aşını ol vs diye. Bu doktorumda aşı olmana gerek yok iki gebelik arası yakın 28. Haftada bi doz olsan yeter getir aşını ben burda yaparım dedi. Boğmaca sezonu değil ama istersen karma al aşıyı dedi
teşekkürler, erkek isminde çok alternatif yok maalesef ama bu isim içime sindi sanki, sırada eşime sevdirmek varÇok güzel bir isim bence
İnşallah canım benimAy evet ya bi gözümde onlarda bugün bi sezaryen vardı orda sağlıkla kucağına alsın inşallah. Darısı başımıza. Vaktinde bizde sağlıkla kucağımıza alalım nisanda bizde başlarız doğurmaya ay çok heyecanlı süt kokulular geliyor kucağına alınca annelik otomatik yükleniyor bide iyi bakamazsam diye düşünen anneler gayet iyi bakıyor gayet iyi araştırıyor
ay böbreklerine üzüldüm nasıl su içmezsin normaldekeşke bende ee o semptom olsa bol su içsem bukadar ödemlemezdim içiyorum ama damacanayla kanka olacak kadar değil
İşte cadı anıma denk gelmedi tam böyle yorulmuştum evi temizliyordum çok boşluğuma geldiAy iki yüzlüler. Hem bok atıp hem gelip blender istiyor yüzsüz. Hadi apartmanda iki komşusunuz zaten bişey olsa birbirinize gideceksiniz tabi de o olaylar yaşanmasaydı normal karşılardım yani ama aşırı sinir bozucu üstüne bide o yağmurlu gecede yaşananları düşününce ben senin yerinde olsam blendere da vermezdim
Vay bee sanki farklı şehirlerde yaşıyoruz gibiSağlık ocağındaki ebe tetanoz zamanı yazmıştı ben de doktorumun karma aşı olmami istedigini söyledim. Doktorundan reçete alırsan ben yapabilirim demişti. Ben de ilacı alınca ona yazdım, recetemle gidip yaptırdım ücret ödemedim iğne yaptığı için.
Tecrübeli akılli kadinmis anneniz.. bende kapıya hiç bakmıyorum çünkü ya kargocudur ya da o komşu.. eşimde direkt beni çağırdı aksi gibiAnnemin hep söylediği şey elektronik malzemelerini kimseye verme bozup getirebilirler. Ben de yalan söyleyemiyorum kapı calinca eşime diyorum sen açar mısın diye en azından belki sürekli sürekli eşimden isterse cekinebilir
2.cocugum olursa Kerem veya Yağız düşünüyordum cooook begeniyorumKızlar günaydınn, Yağız ismi içime sindi bu aralar, nasıl sizce :)
Ay gerçekten çok zor bu isim bu sabah da Kıvanç ismi hoşuma gitti kapı süsü ve tulum yapılacak isimli onlar da 2 ayda geliyormuş ve biz hayla isim bulamadıkBiz geceden sabaha karar değiştiriyoruz vallaen son Mirayda kaldık değiştirmezsek tekrar
Ee canım samimiyet bile olmadan nasıl isteyebiliyor ne garip ya bu insanlarKızlar dün komşum geldi.. biliyorsunuz zaten olayları her neyse benden blenderimi istedi bozmuş çorba yapacakmış hemen getireceksen veririm dedim(3 aylık evli ve ne ara bozdu anlamadım bozdum dediği için zaten eşyamı verirken korktum bi) bu seferde mikserini de alabilir miyim bir şey yapicam dedi. Bir insan mikserle kek yapar birde şimdi yeni trend tavuk didikleme vardır ya motor yakan aklıma o geldi bu motoru yakar benimkinide bozar diye onun aparatı bozuk dedim.. Her neyse aradan 10 dk geçti geçmedi getirdi motor sımsıcak calisiyo mu diye denemedim bile nasıl canım sıkıldı insan onu aralıklı çalıştırır gerçekten bilmiyorum ama ben galiba ya hormonlardan yada sınaniyorum ya..(komsumla daha bir kahve bile içmedik)
Aa 2 ayda mı geliyormuşşAy gerçekten çok zor bu isim bu sabah da Kıvanç ismi hoşuma gitti kapı süsü ve tulum yapılacak isimli onlar da 2 ayda geliyormuş ve biz hayla isim bulamadık
aaa 2 aya mı geliyor bu kötü oldu işte bende yavaş yavaş seçeriz ya diyorum ne güzellAy gerçekten çok zor bu isim bu sabah da Kıvanç ismi hoşuma gitti kapı süsü ve tulum yapılacak isimli onlar da 2 ayda geliyormuş ve biz hayla isim bulamadık
Şaka gibi ama şimdi ebem aradi.. Ben 2019da olmuştum en son tetanozu hala koruyuculugu devam ediyor dedi bana istersen yaptirmayabilirsin dedi ben şok içindeyim şuan direkt tetanozu yatırdım ben kızlar olmuyorum aşıO dönemler aşı ile ilgili etraftan hiç olumsuz birşey duymamıştım canım. Yapınca da günlerde kendime gelemedimMaalesef şimdi epey olumsuz şeyler duyuyorum. Kimseyi etkilemek niyetiyle yazmıyorum tabiki herkesin kendi kararı. Aşı sonrası erken doğum ya da ölü doğumdan etkilenmese bile bazı rahatsızlıklar yaşayan kişiler duydum. Hepside aynı hastalığa yakalanmış. Biraz bunlardan dolayı birazda baştan beri içim istemiyor. Hem yüksek riskli gebe grubundayım hem Bünyesi hassas bir insanım zaten neme lazım…Sen bence de tek doz karma yap canım yeter de artar bile.
2 doz oldum canım 2022 Mart ve Nisandacanım sen kızında kaç doz oldun?
bende önceden tanısaydım kızardım sana vücudunun kıymetini bilmiyorsun böbreklerine de mi acımıyorsun nasıl su içmezsin diyeİnşallah canım benim
Ben knka oldum bildiğin galiba o yüzden ödem olmuyor bende yıllar sonra vücut suyla ilk defa tanışmış gibi bir şey oldu bendesuyun tadı acı geliyordu o yüzden içesim gelmiyordu
Ben en azından 1 hafta daha bekliycem sanırım haftaya kontol var duruma bakayım bi ona göre, muhtemelen yaptırmamO zaman iyi düşün iyi karar ver canım zor bir durum gerçekten bir de kendine gelememissin eskiden günlercene desem de bilemedim ki
Ay çok sevindim canım hadi bakalım gözün aydın bari sen kurtuldunŞaka gibi ama şimdi ebem aradi.. Ben 2019da olmuştum en son tetanozu hala koruyuculugu devam ediyor dedi bana istersen yaptirmayabilirsin dedi ben şok içindeyim şuan direkt tetanozu yatırdım ben kızlar olmuyorum aşıçok şaşırdım karma aşı için ise olmak istersen doktorunun onayı gerekli o tamam derse olursun dedi ama tetanozunun koruyuculugu devam ediyor doğumdan sonra bir yanına çivi vs batarsa o zaman olabilirsin aşıyı dedi
Bencede senin bırak blendere bi kapıda görünce alıp şöyle yolma istediğinin gelmesi lazımdıİşte cadı anıma denk gelmedi tam böyle yorulmuştum evi temizliyordum çok boşluğuma geldi
olur canım herkes karar verdiği ismi yazsın ekleyeyimKızlar ilk sayfaya bebişlerin isimlerini yazalım mı en azından karar veremeyenler ordan bakar
Aaaa ben sen eklisin sanıyordum. Ekliyorum hemen canım yaş kaç onuda yazayımBu arada ben en ön sayfadaki listede yokum beni de ekler misiniz, burdaydım ama listeye ekletmemişim kendimi
sat 8 ağustos ilk kalp atışı 6+2 erkek bebiş nasipsee :)gulumsebebek
Şuan 27+2 deyim canım , haftaya 28+2 de randevumuz var bi sorayım olmadıKaçıncı haftaya kadar yaptırılıyor bilmiyorum ama bende tek doz 28 de olcam canım.cesursavasci da 28 de olacak bu hafta onun. Madem haftaya kontrolün var doktoruna danış şimdi 26+ civarısın galiba vaktin var daha yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?