2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Annemin hep söylediği şey elektronik malzemelerini kimseye verme bozup getirebilirler. Ben de yalan söyleyemiyorum kapı calinca eşime diyorum sen açar mısın diye en azından belki sürekli sürekli eşimden isterse cekinebilir

canım sen kızında kaç doz oldun?

İnşallah canım benim
Ben knka oldum bildiğin galiba o yüzden ödem olmuyor bende yıllar sonra vücut suyla ilk defa tanışmış gibi bir şey oldu bende suyun tadı acı geliyordu o yüzden içesim gelmiyordu

İşte cadı anıma denk gelmedi tam böyle yorulmuştum evi temizliyordum çok boşluğuma geldi

Vay bee sanki farklı şehirlerde yaşıyoruz gibi kimdi biri 600 kusur yazmıştı karma aşıya yani doktorum reçete yazarsa onu ödememiş mi olucam ona göre doktoruma şimdi mesaj atıyım o parayla çocuğuma bir şeyler alirim

Tecrübeli akılli kadinmis anneniz.. bende kapıya hiç bakmıyorum çünkü ya kargocudur ya da o komşu.. eşimde direkt beni çağırdı aksi gibi benimde boşluğuna geldi gelmeseydi o yağmurlu geceden sonra vermezdim hayir birde şey daha kahve bile içmedik insanlar mı yüzsüz ben mi yanlış çağdayim bilmiyorum

Biz geceden sabaha karar değiştiriyoruz valla en son Mirayda kaldık değiştirmezsek tekrar
Ay gerçekten çok zor bu isim bu sabah da Kıvanç ismi hoşuma gitti kapı süsü ve tulum yapılacak isimli onlar da 2 ayda geliyormuş ve biz hayla isim bulamadık

Ee canım samimiyet bile olmadan nasıl isteyebiliyor ne garip ya bu insanlar

Şaka gibi ama şimdi ebem aradi.. Ben 2019da olmuştum en son tetanozu hala koruyuculugu devam ediyor dedi bana istersen yaptirmayabilirsin dedi ben şok içindeyim şuan direkt tetanozu yatırdım ben kızlar olmuyorum aşı çok şaşırdım karma aşı için ise olmak istersen doktorunun onayı gerekli o tamam derse olursun dedi ama tetanozunun koruyuculugu devam ediyor doğumdan sonra bir yanına çivi vs batarsa o zaman olabilirsin aşıyı dedi

canım sen kızında kaç doz oldun?
2 doz oldum canım 2022 Mart ve Nisanda
bende önceden tanısaydım kızardım sana vücudunun kıymetini bilmiyorsun böbreklerine de mi acımıyorsun nasıl su içmezsin diye neyseki senin vücut şok üstüne şok yaşıyor kiloydu su içmekte derken halinden memnun. O yüzden hamilelik prenseslikten kraliçeliğe geçti

O zaman iyi düşün iyi karar ver canım zor bir durum gerçekten bir de kendine gelememissin eskiden günlerce ne desem de bilemedim ki
Ben en azından 1 hafta daha bekliycem sanırım haftaya kontol var duruma bakayım bi ona göre, muhtemelen yaptırmam
Ay çok sevindim canım hadi bakalım gözün aydın bari sen kurtuldun

İşte cadı anıma denk gelmedi tam böyle yorulmuştum evi temizliyordum çok boşluğuma geldi
Bencede senin bırak blendere bi kapıda görünce alıp şöyle yolma istediğinin gelmesi lazımdı ah hamilelik insanı sakinleştiriyor
Kızlar ilk sayfaya bebişlerin isimlerini yazalım mı en azından karar veremeyenler ordan bakar
olur canım herkes karar verdiği ismi yazsın ekleyeyim

Şuan 27+2 deyim canım , haftaya 28+2 de randevumuz var bi sorayım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…