2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hahahaah pekii bencede vücut genclestim resmen bu kadar mı fark eder modunda dediğin gibi hamileligim belki o yüzden iyi geçiyordur

Yook aşıya para ödedim yaptırmaya odedin mi diye sordun sanidm ben demiştim 650 TL'ye aldım aşıyı dr'un reçete yazıyor onu ecz götürüyorsun 650 liraya aşını aliyosun 670ti hatta post cihazı bozukmus nakit verdik para üstü çıkmadı mı artık bilmiyorum 650 aldı

Ya bilmiyorum ama gerçekten her insanın karakteri farklı ben de severim komşumu iyi insanlar ama bir şey istemem çünkü ben bir şey istesem 5 şey isteyecektir yapı meselesi galiba bir defa yumurtam 1 tane kalmış tatlı yapıyorum 2 tane lazım ve var sanıp başlamıştım tatlıya aay dedim bir kere de ben istiyim ya gittim evde yoklar

ben 3 doz oldum 2020 ve 2021 de doktor olmana gerek yok dedi. Senin daha da yakın tarih. İçine sinmiyorsa yaptırma istersen.

Ben en azından 1 hafta daha bekliycem sanırım haftaya kontol var duruma bakayım bi ona göre, muhtemelen yaptırmam

Ay çok sevindim canım hadi bakalım gözün aydın bari sen kurtuldun
Ayyy inşallah doktoruma da mesaj attım durumu dönüş yaptığında buraya yazarım bakalım o ne diyecek
Bencede senin bırak blendere bi kapıda görünce alıp şöyle yolma istediğinin gelmesi lazımdı ah hamilelik insanı sakinleştiriyor

olur canım herkes karar verdiği ismi yazsın ekleyeyim
Duygusal olgunluk geldi gerçekten
Bu arada Kağan Ali canım benim bebisin ismi

Sağlık ocağında yapılan ikinci doz karma değil o zaman dimi ilk dozda olduğumuz tetanozun aynısı

Tuh iyi sevinmiştim bi umut işte
Bizdeki sansta bu kadar olur zatenkomşunun iyi olması iyi bizimkinin ne oldugu belli degil canım yumurtaya ne var alıp yerine koyarsın birde dalgınlık hadi gündüz alsan akşama eşin gelirken eve alir her türlü verirsin olur öyle şeyler ama robot yok madem kesin mercimek çorbası da yapma sanki başka çorba mi yok kekide mikserim olmasa elimde çirparim ben yine isteyemem üniversitede okurken yoktu elimizle cirpiyorduk bilmiyorum ya insanlar mi yokluk görmemiş yoksa insan kullanmaya mi hevesliler bilmiyorum

Bı de asla geri verme huyu yok beklentim de yok zaten de yumurta alsa atıyorum vermez yani eşyaları da bazen ben istemek zorunda kalıyorum termos vs işin bittiyse ver yani bana da lazım ya ben genel olarak kullanılıyor gibi hissediyorum çünkü benden aldığı bir şeyi fiyatı epeyi yükselmiş alamadım vs gibi almisti, nasıl olsa durumları iyi onlara koymaz gözüyle bakiliyor sanırım da biz de kolay kazanmiyoruz yani ortak kullanalım diye almadık eşyalarımızı

Benim doktorum karmadan hiç bahsetmedi ya sağlık ocağından çağırdıklarında onlar ne derse yap bizlik bir şey değil dedi geçti
Bebisler doğunca da böyle karma aşı olacakmış canım ebe soylemisti. Şimdi seni de korumuş oluyor dedi. Bir de okuduğuma göre aşıdan ötürü bebislerin şimdiden bağışıklığı ona göre oluyor anladığım kadarıyla. Yani doğduktan sonra zaten karma yapacaklar bebeğine 6li gibi bı şey demişti ebe

Ben burada bahsedilince doktoruma ebe tetanoz için çağırdı ama karma aşı diye de bir şey varmış hangisini yaptırmalıyım dedim o da karma aşı dedi

Sende iyi sabirliymissin canım.. gerçekten bir de öyle demesi yok mu bir daha ne yüzle istiyorlar anlamıyorum.. ohh valla evini de siz dizin bari kesin zaten o cümlesinden sonra bende öyle düşündüğünü düşünüyorum
Ya şaka gibiler anneminde öyle komşusu vardı kadinda esya cururduo komsu benden en sonunda ağda makinemi istedi o kişisel eşya veremem sevmem öyle şeyleri dedim..
Bu komşumada verirken hemen getireceksen veririm dedim şimdi annemden tecrübeli olunca kendi malimla rezil olmak istemedim

Anladım canım yani şimdi olmasa da doğduktan sonra bebişlere bu her türlü yapılacak o zaman ben hiç masrafa girmiyim şimdiden

Ağda makinesi nedir yaa ay ben bı ara artık tipimden sinirlendigimi belli ettim galiba bı duruldu şimdi bir şey eksik olsa istesem mi diyorum eşim aman yok dur sipariş verelim diyor, istesek çünkü yine ardı arkası kesilmeyecek iyi insanlar olmasa terslerim de neyse diyorum bir avuç kişiyiz zaten

Anladım canım yani şimdi olmasa da doğduktan sonra bebişlere bu her türlü yapılacak o zaman ben hiç masrafa girmiyim şimdiden
Sen ikisini olmuşsun zaten, eğer olmasaydın karma olman iyi olurdu en azından senin için de ama sıkma canını illa olmamız gerekseydi saglik ocakları yapardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…