- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Benimde 28+6 da randevum ozaman olcam aşıyı. Bencede sen bi sor ona göre yaptır canım zaten tam haftasında oluyorsunŞuan 27+2 deyim canım , haftaya 28+2 de randevumuz var bi sorayım olmadı
Hahahaah pekii2 doz oldum canım 2022 Mart ve Nisanda
bende önceden tanısaydım kızardım sana vücudunun kıymetini bilmiyorsun böbreklerine de mi acımıyorsun nasıl su içmezsin diyeneyseki senin vücut şok üstüne şok yaşıyor kiloydu su içmekte derken halinden memnun. O yüzden hamilelik prenseslikten kraliçeliğe geçti
31Aaaa ben sen eklisin sanıyordum. Ekliyorum hemen canım yaş kaç onuda yazayım
Aynen bir sayfaya sordum 2 ayda geliyor dedi ama biz hayla bekliyoruz isim konusundaAa 2 ayda mı geliyormuşşkesin mi ya bizşm karar vermemiz zaten doğuma az kala olcsk gibi
Biz de öyle ben hiç sormadım bir de hemen gelir diye düşündüğümdenAynen bir sayfaya sordum 2 ayda geliyor dedi ama biz hayla bekliyoruz isim konusunda
Yook aşıya para ödedim yaptırmaya odedin mi diye sordun sanidmVay bee sanki farklı şehirlerde yaşıyoruz gibikimdi biri 600 kusur yazmıştı karma aşıya yani doktorum reçete yazarsa onu ödememiş mi olucam ona göre doktoruma şimdi mesaj atıyım o parayla çocuğuma bir şeyler alirim
Ya bilmiyorum ama gerçekten her insanın karakteri farklı ben de severim komşumu iyi insanlar ama bir şey istemem çünkü ben bir şey istesem 5 şey isteyecektir yapı meselesi galibaTecrübeli akılli kadinmis anneniz.. bende kapıya hiç bakmıyorum çünkü ya kargocudur ya da o komşu.. eşimde direkt beni çağırdı aksi gibibenimde boşluğuna geldi gelmeseydi o yağmurlu geceden sonra vermezdim hayir birde şey daha kahve bile içmedik insanlar mı yüzsüz ben mi yanlış çağdayim bilmiyorum
ben 3 doz oldum 2020 ve 2021 de doktor olmana gerek yok dedi. Senin daha da yakın tarih. İçine sinmiyorsa yaptırma istersen.2 doz oldum canım 2022 Mart ve Nisanda
bende önceden tanısaydım kızardım sana vücudunun kıymetini bilmiyorsun böbreklerine de mi acımıyorsun nasıl su içmezsin diyeneyseki senin vücut şok üstüne şok yaşıyor kiloydu su içmekte derken halinden memnun. O yüzden hamilelik prenseslikten kraliçeliğe geçti
Çok güzel:)Kızlar günaydınn, Yağız ismi içime sindi bu aralar, nasıl sizce :)
Ayyy inşallah doktoruma da mesaj attım durumu dönüş yaptığında buraya yazarım bakalım o ne diyecekBen en azından 1 hafta daha bekliycem sanırım haftaya kontol var duruma bakayım bi ona göre, muhtemelen yaptırmam
Ay çok sevindim canım hadi bakalım gözün aydın bari sen kurtuldun
Duygusal olgunluk geldi gerçektenBencede senin bırak blendere bi kapıda görünce alıp şöyle yolma istediğinin gelmesi lazımdıah hamilelik insanı sakinleştiriyor
olur canım herkes karar verdiği ismi yazsın ekleyeyim
Sağlık ocağında yapılan ikinci doz karma değil o zaman dimi ilk dozda olduğumuz tetanozun aynısıAynen canım vallahi azarımı yedim oturdum bakçünkü iyiliğimi düşünüyonuz biliyorum
Bende bikere olcam yeter. onuda olmak için oluyorum inşallah bizimde sıkıntısız geçer
ben ilk hamilelikte Sağlıkocağına yaptırmıştım ama doktor sağlıkocağından önce söylemişti zaten şu şu haftalarda aşını ol vs diye. Bu doktorumda aşı olmana gerek yok iki gebelik arası yakın 28. Haftada bi doz olsan yeter getir aşını ben burda yaparım dedi. Boğmaca sezonu değil ama istersen karma al aşıyı dedi
Karma aşı ücretli bir aşı canım sağlık ocağındakiler sadece tetanozSağlık ocağında yapılan ikinci doz karma değil o zaman dimi ilk dozda olduğumuz tetanozun aynısı
Tuh iyi sevinmiştim bi umut işteYook aşıya para ödedim yaptırmaya odedin mi diye sordun sanidmben demiştim 650 TL'ye aldım aşıyı dr'un reçete yazıyor onu ecz götürüyorsun 650 liraya aşını aliyosun 670ti hatta post cihazı bozukmus nakit verdik para üstü çıkmadı mı artık bilmiyorum 650 aldı
Bizdeki sansta bu kadar olur zatenYa bilmiyorum ama gerçekten her insanın karakteri farklı ben de severim komşumu iyi insanlar ama bir şey istemem çünkü ben bir şey istesem 5 şey isteyecektir yapı meselesi galibabir defa yumurtam 1 tane kalmış tatlı yapıyorum 2 tane lazım ve var sanıp başlamıştım tatlıya aay dedim bir kere de ben istiyim ya gittim evde yoklar
Benim doktorum karmadan hiç bahsetmedi ya sağlık ocağından çağırdıklarında onlar ne derse yap bizlik bir şey değil dedi geçtiKarma aşı ücretli bir aşı canım sağlık ocağındakiler sadece tetanoz
Bı de asla geri verme huyu yok beklentim de yok zaten de yumurta alsa atıyorum vermez yaniTuh iyi sevinmiştim bi umut işte
Bizdeki sansta bu kadar olur zatenkomşunun iyi olması iyi bizimkinin ne oldugu belli degil canım yumurtaya ne var alıp yerine koyarsın birde dalgınlık hadi gündüz alsan akşama eşin gelirken eve alir her türlü verirsin olur öyle şeyler ama robot yok madem kesin mercimek çorbası da yapma sanki başka çorba mi yok kekide mikserim olmasa elimde çirparim ben yine isteyemem üniversitede okurken yoktu elimizle cirpiyorduk bilmiyorum ya insanlar mi yokluk görmemiş yoksa insan kullanmaya mi hevesliler bilmiyorum
Bebisler doğunca da böyle karma aşı olacakmış canım ebe soylemisti. Şimdi seni de korumuş oluyor dedi. Bir de okuduğuma göre aşıdan ötürü bebislerin şimdiden bağışıklığı ona göre oluyor anladığım kadarıyla. Yani doğduktan sonra zaten karma yapacaklar bebeğine 6li gibi bı şey demişti ebeBenim doktorum karmadan hiç bahsetmedi ya sağlık ocağından çağırdıklarında onlar ne derse yap bizlik bir şey değil dedi geçti
Sende iyi sabirliymissin canım.. gerçekten bir de öyle demesi yok mu bir daha ne yüzle istiyorlar anlamıyorum.. ohh valla evini de siz dizin bari kesin zaten o cümlesinden sonra bende öyle düşündüğünü düşünüyorumBı de asla geri verme huyu yok beklentim de yok zaten de yumurta alsa atıyorum vermez yanieşyaları da bazen ben istemek zorunda kalıyorum termos vs işin bittiyse ver yani bana da lazım ya ben genel olarak kullanılıyor gibi hissediyorum çünkü benden aldığı bir şeyi fiyatı epeyi yükselmiş alamadım vs gibi almisti, nasıl olsa durumları iyi onlara koymaz gözüyle bakiliyor sanırım da biz de kolay kazanmiyoruz yani ortak kullanalım diye almadık eşyalarımızı
Anladım canım yani şimdi olmasa da doğduktan sonra bebişlere bu her türlü yapılacak o zaman ben hiç masrafa girmiyim şimdidenBebisler doğunca da böyle karma aşı olacakmış canım ebe soylemisti. Şimdi seni de korumuş oluyor dedi. Bir de okuduğuma göre aşıdan ötürü bebislerin şimdiden bağışıklığı ona göre oluyor anladığım kadarıyla. Yani doğduktan sonra zaten karma yapacaklar bebeğine 6li gibi bı şey demişti ebe
Ben burada bahsedilince doktoruma ebe tetanoz için çağırdı ama karma aşı diye de bir şey varmış hangisini yaptırmalıyım dedim o da karma aşı dedi
Ağda makinesi nedir yaaSende iyi sabirliymissin canım.. gerçekten bir de öyle demesi yok mu bir daha ne yüzle istiyorlar anlamıyorum.. ohh valla evini de siz dizin bari kesin zaten o cümlesinden sonra bende öyle düşündüğünü düşünüyorum
Ya şaka gibiler anneminde öyle komşusu vardı kadinda esya cururduo komsu benden en sonunda ağda makinemi istedi o kişisel eşya veremem sevmem öyle şeyleri dedim..
Bu komşumada verirken hemen getireceksen veririm dedim şimdi annemden tecrübeli olunca kendi malimla rezil olmak istemedim
Sen ikisini olmuşsun zaten, eğer olmasaydın karma olman iyi olurdu en azından senin için deAnladım canım yani şimdi olmasa da doğduktan sonra bebişlere bu her türlü yapılacak o zaman ben hiç masrafa girmiyim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?