2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tövbe tövbe kız okurken sinirlendim komşun tam manyakmis.. eeee senden süpürgeyi istedi mi peki özel olarak gelip bi daha iyyyy benden ağda makinesi istendi diye iğrencime gitmişti tırnak makasini duyunca benimki hafif kaldı iyi demişsin valla millet harbiden ne zannediyor komsuculugu bilemedim

Aaaa ben şok hadi süpürgeyi anladım da gerçi işin bitince getir deme kısmını anlamadım yüzsüz ıyy tırnak makasını vercen kullanacak sonra sana geri getirecek bide sen onu kullancan yani kafaya bak. Maniküre gidince bile gözümün önünde dezenfekte istiyorum ben. Eşim olmasına rağmen evde herkesin tırnak makası ayrı çocuğunkini hiç karıştırmam bile. Pis kadın ayar oldum bak şimdi

İstedi torbası yok bozuldu dedim sonra tekrar istemedi sorma ya nasıl pis insanlar var mideleri kaldırıyor anlamıyorum yumurta şeker olayı da değil artık

Hahahahahah kız senin taktik de fenaymış

Valla yüzsüz sonradan öğrendim ki milletten geçinmeyi seven biriymiş sürekli sana gelcem sana gelcem diyordu ben de he diyip geçiyordum şimdi alışırsa sürekli gelir diye hiç çağırmıyordum evet ya pis işte kendi de biraz pisti zaten midesi kaldırır yani

Onun midesi kaldırır da senin miden kaldırmaz ki sen o tırnak makasını ona verip heba etmiş olcan nasıl olsa geri almıcan pis karı da üstüne yatıp bi güzel kullanacak gitsin satın alsın iyi yapmışın süpürgeyi de nasıl sahiplendiyse artık işin bitince geri getir filan cidden insan şok olur

Evet ya bende sanırım emzirme döneminde çektireceğim tamamı çıkarsa

Evet ya zaten süpürgeyi alırken yüzüme karşı söyledi kal geldi kapının önünde bana bir şey de diyemeidm

İnşallah kuzum valla dikkat etmeme rağmen minnak eğer hala keyfine göre gidiyorsa çokta kasmam artık yok eğer gerçekten bi atak oluşmuşsa ben 2-3 ay daha dişimi sıkıp dikkat edicem hee eğer plasentam düzelmişse ve normal doğum yapacaksam çokta kilolu olmamasını tercih ederim ama yok eğer plasenta çıkmamışsa ve sezaryan yolu gözüküyorsa yemeye devam Senin prenses daha küçük ya ona koşturmaktan kendi yeme içmene dikkat edemeyebilirsin kuzum. Haftaya Baktın bebiş normal değerlerde çokta şaapmassın gerçekten bu yeme içmeye dikkat etme olayı can sıkıcı bi süre sonra sıkılıp salıyor insan

Ben de biraz hareketlerimden belli ettim sanırım yani anneden nasıl gorulduyse öyle oluyor ya çocukları da evde bir şey eksik olsa hemen isterler. Ben de yok demeyi öğrendim artık çocuğumun güzel beslenmesi için aldığım organik yumurtaları dagitamicam yani. Dağ başında olsak anlicam da mahallede kaç tane market var sayamadim çok zor değil gidip almak ya da sipariş vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…