- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
- 63
benimki de aynısını söyledi valla pekte ilgilenmedi bileBenim doktorum karmadan hiç bahsetmedi ya sağlık ocağından çağırdıklarında onlar ne derse yap bizlik bir şey değil dedi geçti
Tövbe tövbeBenim bir komşum elektrikli süpürgemi benden yeni de taşınmıştım tek yaşıyordum neyse verdim 1 gün geçti 2 gün geçti 3 gün geçti baktım vereceği yok gittim istedim artık ev çok kirlendi süpürge lazım dedim sonra bana dedi ki işin bitince getir ay şok oldum kal geldi banasonra benden tırnak makası istedi bende tırnak batması var tırnak makasın var mı dedi bende de yok karşıda migros vardı git ordan al dedim çok anodbrmal bir kadındı
Aaaa ben şok hadi süpürgeyi anladım da gerçi işin bitince getir deme kısmını anlamadım yüzsüzBenim bir komşum elektrikli süpürgemi benden yeni de taşınmıştım tek yaşıyordum neyse verdim 1 gün geçti 2 gün geçti 3 gün geçti baktım vereceği yok gittim istedim artık ev çok kirlendi süpürge lazım dedim sonra bana dedi ki işin bitince getir ay şok oldum kal geldi banasonra benden tırnak makası istedi bende tırnak batması var tırnak makasın var mı dedi bende de yok karşıda migros vardı git ordan al dedim çok anormal bir kadındı
İçine sindiyse eşin de beğenirse çok güzel bir isim benceteşekkürler, erkek isminde çok alternatif yok maalesef ama bu isim içime sindi sanki, sırada eşime sevdirmek var
İstedi torbası yok bozuldu dedim sonra tekrar istemediTövbe tövbekız okurken sinirlendim komşun tam manyakmis.. eeee senden süpürgeyi istedi mi peki özel olarak gelip bi daha iyyyy benden ağda makinesi istendi diye iğrencime gitmişti tırnak makasini duyunca benimki hafif kaldı iyi demişsin valla millet harbiden ne zannediyor komsuculugu bilemedim
Hahahahahah kız senin taktik de fenaymışAnnemin hep söylediği şey elektronik malzemelerini kimseye verme bozup getirebilirler. Ben de yalan söyleyemiyorum kapı calinca eşime diyorum sen açar mısın diye en azından belki sürekli sürekli eşimden isterse cekinebilir
Güldüğüme bakma içten içten sinir oluyorumİstedi torbası yok bozuldu dedim sonra tekrar istemedisorma ya nasıl pis insanlar var mideleri kaldırıyor anlamıyorum yumurta şeker olayı da değil artık
Valla yüzsüz sonradan öğrendim ki milletten geçinmeyi seven biriymiş sürekli sana gelcem sana gelcem diyordu ben de he diyip geçiyordumAaaa ben şok hadi süpürgeyi anladım da gerçi işin bitince getir deme kısmını anlamadım yüzsüzıyy tırnak makasını vercen kullanacak sonra sana geri getirecek bide sen onu kullancan yani kafaya bak. Maniküre gidince bile gözümün önünde dezenfekte istiyorum ben. Eşim olmasına rağmen evde herkesin tırnak makası ayrı çocuğunkini hiç karıştırmam bile. Pis kadın ayar oldum bak şimdi
Bu nedir her yerde sistem farklı şaka gibi ya..Tetanoz mu 1 ay arayla oluyor dedi bana 4. Haftada çağırdı
Güldüğüme bakma içten içten sinir oluyorumbirde istemiş şaka gibi ya..
Neye göre yapıyorlar acaba bana 1 ay sonra gel demişti 1 ay dolunca da yarın gel diye aradıBu nedir her yerde sistem farklı şaka gibi ya..
Onun midesi kaldırır da senin miden kaldırmaz kiValla yüzsüz sonradan öğrendim ki milletten geçinmeyi seven biriymiş sürekli sana gelcem sana gelcem diyordu ben de he diyip geçiyordumşimdi alışırsa sürekli gelir diye hiç çağırmıyordum evet ya pis işte kendi de biraz pisti zaten midesi kaldırır yani
Evet ya bende sanırım emzirme döneminde çektireceğim tamamı çıkarsaYirmilikler bi dönem benim kabusumdu hiç biri patlayamadı hep ameliyatını oldum en son emzirme döneminde çektirdim sağdım sütleri çöpe attım. ay şu hamileliktede şu diş problemleri çok zor ya Allah yardımcın olsun yirmilik daha da zor
Evet yaOnun midesi kaldırır da senin miden kaldırmaz kisen o tırnak makasını ona verip heba etmiş olcan nasıl olsa geri almıcan pis karı da üstüne yatıp bi güzel kullanacak gitsin satın alsın iyi yapmışın süpürgeyi de nasıl sahiplendiyse artık işin bitince geri getir filan cidden insan şok olur
İnşallah kuzumHadi bol randevulu hafta bizi bekliyorinşallah etkisi olmuştur bebişine ben şu sıralar saldım koşuşturmaktan hiç dikkat etmedim bulduğumu yiyorum inşallah gerekeni almıştır yine de hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah
Ben de biraz hareketlerimden belli ettim sanırımİyiki evde yokmuş canım. Kısır döngüye giriyor olay. Bazen iyi bi komşuya gerçekten ihtiyaç var. Bazen de uzak durmak en iyisi. Sanırım ben o ‘iyi komşu’ kişisiydim ve maalesef geçen hafta büyük bir nankörlükle karşılaştım. Siz siz olun haddinden fazla ödün vermeyin kimseye. Kadına fazla iyi davranıp tepeme çıkarttığım için kendime çok kızgınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?