2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aynen öyle canım. Madem malzemen yok başka bisey yap dimi ya da önce bi bak malzemem var mı yok mu diye. Sen bakkal mısın. Ayda yılda bi olur insanlık hali tamamda sonra hep yapıyorlar. Ben hatırlarım annem bişey yapacaksa eksiği varsa ya bizi gönderir bakkaldan aldırırdı ya da eksik haliyle yapardı olduğu kadar. Veya yapmazdı. Ben de öyleyim eksik olunca yapmıyorum gerekirse. Bugüne kadar onlardan hiçbir şey istemedim. En zor anlarında hep destek oldum. Aptal yerine koydular ses etmedim. Geçen hafta gördüm ki insanlık yaramıyor. Nankörlüğün alasını yaşadım. Allaha havale ediyorum. Böyle kafam daha rahat.

Ben de senin gibiyim önce malzemeye bakarım yok mu gitmeye usenirsem ille de yapacaksam da sipariş ederim 20dkya getiriyorlar zaten yani. Gerçekten bakkal muamelesi görüyorum ben, biraz belli ettim sanırım duruldu ama bir kere ipin ucu kaçınca gerçekten tutamiyosun artik. Sizin bu kadar ne yaşandi ya, üzüldüm

Aynen çok alma hızlı büyüyor diyorlar bazıları da çabuk kirleniyor diyor yine güzel model buldukça 1-2 tane alalım
Aay ben de alma kısmını kapatmıştım hatta indirim gördükçe sadece ileriki ayları aldım kışlık eşofman falan ama önce bi doğduğu zamankileri tamamlamak lazımdı sanırım
Bendekiler şunlar inş yeter

Eklentiler

• IMG_20240212_145716.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 50
Yaa canımsın inşallah o güzel haberle gelirim haftaya ve mutluluğumu ilk sizlerle paylaşırım sizin de hastane olayı vardı bide Allahım inşallah herşey yolunda gider, ister istemez hastaneye git gel derken dikkat edemiyosun tabi umarım bebeğinin kilosu gayet güzeldir de hiç kafana takılmaz. Dediğin doğru iflah olmayız ama napalım analık erken doğma olayına karşın önlemimizi almak istiyoruz. Bende düzelme olmazsa senin bebişte nisan sonu alınırsa sanırım aynı haftaya gelecekler

seninki benimkinden de az galiba bunlar bende de

Eklentiler

• IMG_4844.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 51
Anlasiyorsan güzel olabilir ama ben kendi annemi de 6 ay yanımda istemezdim ve ya rica ederken anne 40 gün yanımda durur musun da diyebilirsin başta

Ayy iş görmesine sevindim canım. Bende bazen kendi kıyafetlerime kullanıyorum vanish kosla da var ama kokusu bayıyor beni ya hele hamilelikte burnuma burnuma vuruyor bende bu leke çıkarıcıyı kullanıyorum baya iş görüyor
Ya aldığım kıyafetler bana niyeyse çok az geliyor şöyle bakıyorum bir hurç kadar kıyafet var birileri yazmış 5 makine çamaşır yıkadım felan ben mi az aldım acaba
o 5 makine çamaşırı renk renk ayırmıştır onlar ya biz yoğun renkler ayrı beyaz mavi sarı onlar ayrı karışık atıyoruz bizde 2-3 makine çıkması normal

seninki benimkinden de az galiba bunlar bende de
Aaay ben çocuğuma bir şey almamışım yaaa eldiven vs takımlarda var onu yazmadim da bir kaç takım daha alsam olur herhalde her kafadan bir ses evlisi bekari cocuklusu cocuksuz bir tutturmuslar fazla alma diye, artık çok kıyafet alma dedikleri zaman çıldırıyorum bilincaltima işlemiş demek ki

İlk dozu oldum daha ben 20.haftada 28’de ararlar sanırım ikincisi için gider onu da olurum bana karma diyen olmadı sonuçta
Ben ilk dozu 21. Haftada oldum aşı kartına 1 ay sonra yani 4 hafta sonra yazmışlardı işte 25. Haftada da onu oldum 8 hafta geçmesi 2. Doz için geç olabilir sanki. Yani bizim buradakiler aramıyorlar pek o yüzden.

Anlasiyorsan güzel olabilir ama ben kendi annemi de 6 ay yanımda istemezdim ve ya rica ederken anne 40 gün yanımda durur musun da diyebilirsin başta
Anlaşıyorum ama insan yine de rahat edemiyorum rahatça gezemem evde sütyensiz vs emzirirken ya da rahat olamam 40 gün de dayanamam geçen 1 hafta geldi kaldı ama rahat edemedim yine de eşime de söyleniyorum sen yokken napıcam diye o da kimseyi istemiyorsun söyleniyorsun diyor

Öyle mi olabilir o zaman yine de bakımca hiçbir şey yok gibi dayanamayıp az daha alcam sanırım

Ben de takımdakileri yazdım birkaç da ayrı aldım seninkini görünce de benimki fazla geldi evet ya herkesin dilinde çabuk büyüyorlar fazla alma e büyüyene kadar ne giycek ya bu çocuk

Annem yazın gidecek memleketteki işlerden ötürü o yüzden ben kv'nin o sırada gelmesinin iyi olacağını düşünüyorum. Hatta doğuma geliriz dediler de eşim konusalim madem yaza doğru gelsinler dedi. En azından eşim yokken destek birisi olur dedim gelmesi taraftarıyım ama 6 ay kalmaz mesela onu da biliyorum seninki belki kendi kızı diye öyle kalmıştır. Sende de 6 ay kalma ihtimali var mi

Aay işin bitince getir ne ya tırnak makası nedir yaa kişisel hijyen ürünüdür o eşimle bile makaslarimiz ayrı bizim, ay bir de tırnak batmam var demiş kuscam
O batığı çıkarırken kanıcak filan tırnak makasına bulaşacak sonra peçeteyle yüzeyini alıp geri getirip verecek ayyyy bende kusucam durup durup kuruyorum kafamda
Ben de 28’e kadar yolu var sanıyom. Anam niye kimse doğru düzgün ilgilenmiyo benle oturup ağlıcam he
28 e kadar yolu varmı bilmiyorum ama bana 1 ay sonra gel denmişti tam 25+0 da gitmiştim önceki hafta biraz yoğundum. Bence sen bi ara sor ebeyi
ay valla aynı haftaya denk gelecekler diyince bi heveslendim bide aynı gün doğarlarsa diye ama yok yok senin gönlündeki doğum şekli olsun yine de
İnşallah mutlu güzel haberlerle gelelim hepimiz canım valla yarın ameliyat var sağsalim çıksın da inşallah napalım artık sağlık olsun da böyle idare ediyoruz şimdilik

Ben de takımdakileri yazdım birkaç da ayrı aldım seninkini görünce de benimki fazla geldi evet ya herkesin dilinde çabuk büyüyorlar fazla alma e büyüyene kadar ne giycek ya bu çocuk
Aynı kıyafeti döndürüp döndürüp giydircez herhalde biraz daha bakayım ben o zaman alışverişe bahane ararken bahanemi bulmusumdur

Aaaay hayiiir ya düşünmek istemiyordum betimledin resmen ööğkkkk aylar sonra tekrar kusma nobetlerim gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…