- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Abartmayalim derken az aldık sanırımNiye böyle oldu yaben hatırlıyorum yeğenlerimde bir sürü ütü yapmıştık az mı aldık acaba
Aynen öyle canım. Madem malzemen yok başka bisey yap dimi ya da önce bi bak malzemem var mı yok mu diye. Sen bakkal mısın. Ayda yılda bi olur insanlık hali tamamda sonra hep yapıyorlar. Ben hatırlarım annem bişey yapacaksa eksiği varsa ya bizi gönderir bakkaldan aldırırdı ya da eksik haliyle yapardı olduğu kadar. Veya yapmazdı. Ben de öyleyim eksik olunca yapmıyorum gerekirse. Bugüne kadar onlardan hiçbir şey istemedim. En zor anlarında hep destek oldum. Aptal yerine koydular ses etmedim. Geçen hafta gördüm ki insanlık yaramıyor. Nankörlüğün alasını yaşadım. Allaha havale ediyorum. Böyle kafam daha rahat.Ben de biraz hareketlerimden belli ettim sanırımyani anneden nasıl gorulduyse öyle oluyor ya çocukları da evde bir şey eksik olsa hemen isterler. Ben de yok demeyi öğrendim artık çocuğumun güzel beslenmesi için aldığım organik yumurtaları dagitamicam yani. Dağ başında olsak anlicam da mahallede kaç tane market var sayamadim çok zor değil gidip almak ya da sipariş vermek
Allah akıl fikir versin cidden çeşit çeşit insan var yaYüzsüz iştebizim de ayrıdır yani kişisel eşya sonuçta bir de diyor açık açık tırnak batmam var diye değişik bir tipti ya
Aynen çok alma hızlı büyüyor diyorlar bazıları da çabuk kirleniyor diyor yine güzel model buldukça 1-2 tane alalımAbartmayalim derken az aldık sanırım
Ben de senin gibiyim önce malzemeye bakarım yok mu gitmeye usenirsem ille de yapacaksam da sipariş ederim 20dkya getiriyorlar zaten yani. Gerçekten bakkal muamelesi görüyorum ben, biraz belli ettim sanırım duruldu ama bir kere ipin ucu kaçınca gerçekten tutamiyosun artik. Sizin bu kadar ne yaşandi ya, üzüldümAynen öyle canım. Madem malzemen yok başka bisey yap dimi ya da önce bi bak malzemem var mı yok mu diye. Sen bakkal mısın. Ayda yılda bi olur insanlık hali tamamda sonra hep yapıyorlar. Ben hatırlarım annem bişey yapacaksa eksiği varsa ya bizi gönderir bakkaldan aldırırdı ya da eksik haliyle yapardı olduğu kadar. Veya yapmazdı. Ben de öyleyim eksik olunca yapmıyorum gerekirse. Bugüne kadar onlardan hiçbir şey istemedim. En zor anlarında hep destek oldum. Aptal yerine koydular ses etmedim. Geçen hafta gördüm ki insanlık yaramıyor. Nankörlüğün alasını yaşadım. Allaha havale ediyorum. Böyle kafam daha rahat.
Aay ben de alma kısmını kapatmıştım hatta indirim gördükçe sadece ileriki ayları aldım kışlık eşofman falanAynen çok alma hızlı büyüyor diyorlar bazıları da çabuk kirleniyor diyor yine güzel model buldukça 1-2 tane alalım
Yaa canımsınVallahi sezaryeni normal doğumu bilmem ama haftaya plasentam düzelmiş haberini duymayı çok istiyorumya şey var şimdi mesela dikkat etmedim ya yememe bu ara şimdi gidip kiloyu öğrenince acaba dikkat etsem daha yüksek olurmuydu düşüncesi gelir bana asla iflah olmuyoruz bide benim kızımdan değilde malum kayınpeder durumu sürekli ordayız cümbür cemaat tüm torunlar görümceler filan orda da bulduğumu yiyorum işte evde olsam kızıma da kendime de dikkat ediyorum da böyle düzen kaçıyor ister istemez.
Bide dediğin gibi sezaryen olunca doğum haftasıda da öne çekiliyor ya biraz kilosu yüksek olsunda ordan yırtalım istiyorum
Aay ben de alma kısmını kapatmıştım hatta indirim gördükçe sadece ileriki ayları aldım kışlık eşofman falanama önce bi doğduğu zamankileri tamamlamak lazımdı sanırım
Bendekiler şunlar inş yeter
Anlasiyorsan güzel olabilir ama ben kendi annemi de 6 ay yanımda istemezdim ve ya rica ederken anne 40 gün yanımda durur musun da diyebilirsin baştaKızlar ben Artvinde yaşıyorum doğumu Antalyada yapıcam 1-2 hafta kalıp evimize dönücez geri sizce daha sonra kayınvalidem gelse mi şimdi Şubat grubunu okuyorum uykusuzluk felan çok zorluyormuş buraya döndüğümüzde eşim işe başlar artık görevleri vs de oluyor 1-2 haftalığına gelse mi sizce? Kendisi iyidir yemeği temizliği yapar rahat ettirmeye çalışır ama emin olamıyorum yine de benEk bilgi: Kızı doğum yaptığında kızının yanında 6 ay kalmış ondan tereddütteyim gelene de git diyemem
Ayy iş görmesine sevindim canım. Bende bazen kendi kıyafetlerime kullanıyorum vanish kosla da var ama kokusu bayıyor beni ya hele hamilelikte burnuma burnuma vuruyor bende bu leke çıkarıcıyı kullanıyorum baya iş görüyorBende onu düşündüğüm için buraya yazmak istedim gerçekten bilmiyorum ya
İnan bilmiyorum ama sağlık sektöründe normalde bir prosedür olur o her yerde uygulanmaz mi garip geldi
Eki Görüntüle 3390130
Canım Allah razı olsun lekeli bi çamaşırı vardı leke falan kalmadı aşırı güzel normal hayatta kendimde kullanırım artikgulumsebebek
o 5 makine çamaşırı renk renk ayırmıştır onlar ya biz yoğun renkler ayrı beyaz mavi sarı onlar ayrı karışık atıyoruz bizde 2-3 makine çıkması normalYa aldığım kıyafetler bana niyeyse çok az geliyor şöyle bakıyorum bir hurç kadar kıyafet var birileri yazmış 5 makine çamaşır yıkadım felanben mi az aldım acaba
Aaay ben çocuğuma bir şey almamışım yaaaseninki benimkinden de az galiba bunlar bende de
Ben ilk dozu 21. Haftada oldum aşı kartına 1 ay sonra yani 4 hafta sonra yazmışlardı işte 25. Haftada da onu oldum 8 hafta geçmesi 2. Doz için geç olabilir sanki. Yani bizim buradakiler aramıyorlar pek o yüzden.İlk dozu oldum daha ben 20.haftada28’de ararlar sanırım ikincisi için gider onu da olurum bana karma diyen olmadı sonuçta
Anlaşıyorum ama insan yine de rahat edemiyorum rahatça gezemem evde sütyensiz vs emzirirken ya da rahat olamam 40 gün de dayanamam geçen 1 hafta geldi kaldı ama rahat edemedim yine de eşime de söyleniyorum sen yokken napıcam diye o da kimseyi istemiyorsun söyleniyorsun diyorAnlasiyorsan güzel olabilir ama ben kendi annemi de 6 ay yanımda istemezdim ve ya rica ederken anne 40 gün yanımda durur musun da diyebilirsin başta
Öyle mi olabilir o zaman yine de bakımca hiçbir şey yok gibiAyy iş görmesine sevindim canım. Bende bazen kendi kıyafetlerime kullanıyorum vanish kosla da var ama kokusu bayıyor beni ya hele hamilelikte burnuma burnuma vuruyor bende bu leke çıkarıcıyı kullanıyorum baya iş görüyor
o 5 makine çamaşırı renk renk ayırmıştır onlar ya biz yoğun renkler ayrı beyaz mavi sarı onlar ayrı karışık atıyoruz bizde 2-3 makine çıkması normal
Ben de takımdakileri yazdım birkaç da ayrı aldımAaay ben çocuğuma bir şey almamışım yaaaeldiven vs takımlarda var onu yazmadim da bir kaç takım daha alsam olur herhalde her kafadan bir ses evlisi bekari cocuklusu cocuksuz bir tutturmuslar fazla alma diye, artık çok kıyafet alma dedikleri zaman çıldırıyorum bilincaltima işlemiş demek ki
Annem yazın gidecek memleketteki işlerden ötürü o yüzden ben kv'nin o sırada gelmesinin iyi olacağını düşünüyorum. Hatta doğuma geliriz dediler de eşim konusalim madem yaza doğru gelsinler dedi. En azından eşim yokken destek birisi olur dedim gelmesi taraftarıyım ama 6 ay kalmaz mesela onu da biliyorumKızlar ben Artvinde yaşıyorum doğumu Antalyada yapıcam 1-2 hafta kalıp evimize dönücez geri sizce daha sonra kayınvalidem gelse mi şimdi Şubat grubunu okuyorum uykusuzluk felan çok zorluyormuş buraya döndüğümüzde eşim işe başlar artık görevleri vs de oluyor 1-2 haftalığına gelse mi sizce? Kendisi iyidir yemeği temizliği yapar rahat ettirmeye çalışır ama emin olamıyorum yine de benEk bilgi: Kızı doğum yaptığında kızının yanında 6 ay kalmış ondan tereddütteyim gelene de git diyemem
O batığı çıkarırken kanıcak filan tırnak makasına bulaşacak sonra peçeteyle yüzeyini alıp geri getirip verecek ayyyy bende kusucam durup durup kuruyorum kafamdaAay işin bitince getir ne yatırnak makası nedir yaa kişisel hijyen ürünüdür o eşimle bile makaslarimiz ayrı bizim, ay bir de tırnak batmam var demiş kuscam
28 e kadar yolu varmı bilmiyorum ama bana 1 ay sonra gel denmişti tam 25+0 da gitmiştim önceki hafta biraz yoğundum. Bence sen bi ara sor ebeyiBen de 28’e kadar yolu var sanıyom. Anam niye kimse doğru düzgün ilgilenmiyo benle oturup ağlıcam he
ay valla aynı haftaya denk gelecekler diyince bi heveslendim bide aynı gün doğarlarsa diye ama yok yok senin gönlündeki doğum şekli olsun yine deYaa canımsıninşallah o güzel haberle gelirim haftaya ve mutluluğumu ilk sizlerle paylaşırım sizin de hastane olayı vardı bide Allahım inşallah herşey yolunda gider, ister istemez hastaneye git gel derken dikkat edemiyosun tabi umarım bebeğinin kilosu gayet güzeldir de hiç kafana takılmaz. Dediğin doğru iflah olmayız ama napalım analık erken doğma olayına karşın önlemimizi almak istiyoruz. Bende düzelme olmazsa senin bebişte nisan sonu alınırsa sanırım aynı haftaya gelecekler
Aynı kıyafeti döndürüp döndürüp giydircez herhaldeBen de takımdakileri yazdım birkaç da ayrı aldımseninkini görünce de benimki fazla geldi evet ya herkesin dilinde çabuk büyüyorlar fazla alma e büyüyene kadar ne giycek ya bu çocuk
Aaaay hayiiir ya düşünmek istemiyordum betimledin resmen ööğkkkkO batığı çıkarırken kanıcak filan tırnak makasına bulaşacak sonra peçeteyle yüzeyini alıp geri getirip verecek ayyyy bende kusucam durup durup kuruyorum kafamda
28 e kadar yolu varmı bilmiyorum ama bana 1 ay sonra gel denmişti tam 25+0 da gitmiştim önceki hafta biraz yoğundum. Bence sen bi ara sor ebeyi
ay valla aynı haftaya denk gelecekler diyince bi heveslendim bide aynı gün doğarlarsa diye ama yok yok senin gönlündeki doğum şekli olsun yine de
İnşallah mutlu güzel haberlerle gelelim hepimiz canımvalla yarın ameliyat var sağsalim çıksın da inşallah napalım artık sağlık olsun da böyle idare ediyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?