2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bilmiyorum kalmaz diye düşünüyorum eşi de çalışıyor çünkü dediğin gibi en azından ev işi vs yapsa yeter bir de çocuğa eski usul bir şeyler yapsr mı diyorum geçenlerde ısrarla 3 çocuğunu da göbeği düşmeden yıkadığını söylüyor ben yıkamam dedikçe yıka ben yıkadım diyor bilmiyorum ya dayanamayacak gibi olursam öyle gel derim ya da

Geçen sene onun hamilelik döneminde ona çok fazla faydam dokundu canım. İkiz gebelikti ama herşeyi normaldi. Arada bi Kusma ve sırt ağrısı dışında hiç bişeyi yoktu Kendi kızımı okuldan aldıktan sonra bazen 5 bazen 10 dk da bekliyordumki onun kızını da alalım diye. Kendimle götürür akşam da çıkmasını bekler eve götürürdüm. Haftada en az 1 defa annesi başka yerde olduğu için geç saate kadar kızı bizde kalırdı. Elimden geldikçe yedirmeden göndermezdim. Bebekleri doğdu dışarıda işi çıkınca onun evinde bebeklerinin başında bekledim göz kulak oldum işini halledip gelesiye kadar. Bebekleriyle bi yerlere gitmesi gerekti onunla gittim. Blender, yiyecek , matkap vs istedi hiç yok demedim verdim. Evine biseyler yapıp gönderdim vs vs daha neler neler … O benim riskli gebe olduğumu öğrendiği halde bir defa sormadı randevuna gittin mi halin nedir diye. Bişey beklemiyorum ama en azından durumumu sorabilirdi. En son geçen hafta inanılmaz yüksek sesle müzik açmıştı kibarca mesaj atıp biraz kısmasını istedim. Namaz kılarken ne okuduğumu şaşırdım o derece ses açmış televizyonu da kendinden ses sistemli iyice ses yayılıyor. Bunda kötü ne olabilirki dimi? Bana öyle bir ters cevap verdikii şok oldum. Bugüne kadar içine atıp kurduğu ne varsa ağzına geleni saydı. Baktım ki anlayacağı yok tamam sensn yazdım üslubuyla başbaşa bıraktım bir daha da muhattap olmam böyle cazgır çıkarcı bi insanla

Iyyyyy hiç bu kadar ayrıntılı kafamda kurmamıştım

Öyle mi olabilir o zaman yine de bakımca hiçbir şey yok gibi dayanamayıp az daha alcam sanırım
Valla bende ne alırsam alayım hala eşime çocuğun bişeyi yok diyorum hep gözüme az geliyor. Tamam çok almayalım hızlı büyüyorlar da 3 parçayla da büyütülmez ki dön dolaş yıka giydir gibi. Bende alcam valla daha takım zıbın filan ne bulduysam yüklerim
Aaaay hayiiir ya düşünmek istemiyordum betimledin resmen ööğkkkk aylar sonra tekrar kusma nobetlerim gelecek
kafamdan atamıyorum hala ay düşünsene süpürgeyle işin bitince getir birinci şok, tırnak makasını verirmisin ikinci şok. K kelebekimsi kadına üst üste şok yaşatmış resmen ya
Iyyyyy hiç bu kadar ayrıntılı kafamda kurmamıştım
hahahah keşke yazmasaydım ozaman valla herşeye burun kıvıran acayip titiz manyak tiplerden değilim ama tırnak makası nedir yahu

Sen tecrübeliyken böyle diyorsan oh bahane buldum kendime gidip az daha bakayım ben de Manyak olan o ya

Ya sizde de şu sitede reklam olarak orası burası açık kadınlar çıkıyor mu başka sayfalardayken çıkmıyor sadece burda çıkıyor öyle yerlerede girmedim tövbe

İşte o sıkıntı ya. Ben eşime açık açık soyledim. İki anne de burada olursa sonra bana şöyle yap diye baskı kurarlarsa lohusalık haliyle patlarim ben baştan uyarıyorum dedim kendi annelerimiz bir şekilde sineye çeker de kv sıkıntı eşim de patlayınca hiç sakin olmadığımı biliyor yaza ayarlar herhalde gelmelerini sen de uzun kalmayacaklarina eminsen en azından size destek olur iyi olur

Aay inanamıyorum insanlar ne kadar nankör ya boşver canım sen en iyisini yapmışsın. Kıymetini anlayacaktır ama geç olacak ne yazık ki... Üzülme de boşver değmez gerçekten kaybeden o olmuş. Sana bir katkısı da yokmuş zaten

Ben de söyledim ben ne istiyorsam o olcak herkes kendi ailesini bu konuda uyarsın dedim ben diyemem kendin söyle diyor bir de bana gel de sinirlenme doğuma yakın tekrar konuşcam ama erken diye bir şey dememiştim huyunu bilince ayarlar bence aynen ilk zamanlar bir bakarım olmadı 1 2 haftalığına çağırırım başta derim 1 haftalık gelir misin diye

Hayır tırnak makası isteyen ve bir de batık tırnağı olduğunu söyleyen bir insanın temizliğinden şüphe ederim zaten supurgeyi aldıktan sonra bı dezenfekte etmek lazım

Ne kadar nankör insanlar var ya gerçekten insanlara bu kim olursa olsun gerekenden fazla iyilik yapmayacaksın yaptığına bak işte ki söylediğinde bir şey yok içinde ne varsa dökmüş

Nasıl soylicez şaşırdık biz de eşim de isterseniz gelin doğuma Dicem ama annesiyle olmak istiyor bir süre annesinde kalcaz Dicem diyor yani gelmeyinin kibar versiyonu gibi oluyor zaten hastaları var çok kalmazlar diye düşünüyorum ben de bebise alışırım muhtemelen o süreçte ya ne bileyim kvden de zaten baksın etsin ev işi yapsın vs gibi beklentim de yok sadece bı büyük olsun yanımda danisabilecegim birisi olsun bebeği emanet edip uyuyabilecegim birisi olsun istiyorum. Gelemezlerse de sıkıntı yok ya bakarım bir şekilde zaten annem gidesiye kadar 40i çıkmış oluyor o kadar zamanda ogrenirim aynen sen spesifik bir zaman ver

Ben ilk dozu 21. Haftada oldum aşı kartına 1 ay sonra yani 4 hafta sonra yazmışlardı işte 25. Haftada da onu oldum 8 hafta geçmesi 2. Doz için geç olabilir sanki. Yani bizim buradakiler aramıyorlar pek o yüzden.
Ay bana aşı kartı da vermedi. Aradım şimdi benim hemşirem izinliymiş başka hemşire açtı telefonu. Sana 1 ay sonra gel demedi mi yaa falan dedi gevşek gevşek. Yarın sabah gel ol aşını dedi. Ya dedim vakti geçmiş bana neden bilgi verilmiyo neden aramıyosunuz ilk dozda aramıştınız bu işin bi prosedürü yok mu dedim. BAYAN benimle tartışma yarın gel kendi hemşirenle konuş dedi. Ben de istediğimle tartışırım o sağlık ocağında bi tane işini düzgün yapan yok dedim suratına kapattım daha önce kan ve idrarımı kaybettiler ben sonuç beklerken meğer hiç gitmemiş. Bi kere de süt desteği için form doldurdum belediyeye göndereceklerdi aradan 1 ay geçmiş hala göndermemişlerdi. Bıktım yani işini adam akıllı yapmayan insanlardan girdim enabızdan sağlık ocağımı değiştirdim gulumsebebek K kelebekimsi

Henüz sipariş gelmedi kuzum kullanınca fikrimi buraya yazarım kokudan ziyade doğal olması açısından baktım ben
Aynen ben de ondan almıştım ebebekten benim siparişi adres yanlış diye kaç zaman sonra iptal ettiler ben de o ara böyle yorumlar okuyunca vazgeçtim dalinin yenidoğan serisi de temiz içerikliymiş ondan aldım

Ayy Allah seni napmasin zaten midem yanıyor birde üzerine şu betimlemeyi bildiğin hayal ettim kusucam

aynen mantıklı benim kv burda doğum yaparım diye düşündüklerinden izni benim doğum zamanına yazdırmışlar askeri personel eşi de Aralık gibi yazdırıyorlar bana dedi laf arasında izni o zamana yazdırdık doğuma geliriz diye ben Antalyada yapcam doğumu isterseniz oraya gelin dedim kadın şok ayıp oldu mu bilmiyorum ama burda da doğum yapamam yani aynen dediğin gibi uyku da sütü çok etkiliyormuş emzirmeye felam kalkıcaz en azından onun dışında biraz uyuyabilsek destek olmaları çok şyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…