2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Rabbim şifa versin inşallah sağsalim geçer ameliyat sizde biraz toparlanırsınız. Bedenin de aklında yoruluyordur böyle git gel derken. Bisey söyliyim mi kuzum son 2 haftadır aklıma bişey geldi ben plasentam düzelsin diye dua ediyordum ya hani. Aslında bilmiyorum ki belki benim için böylesi daha hayırlıdır. Daha önce şer gördüğüm bişeyin ardından hayır gelince şuan buna inanıyorum ve eğer hayırlısı olacaksa böylesine de okeyim. Sağlık olsun ucunda yeterli

Ay bu ne ya işini doğru düzgün yapan yok demek ki orda iyi yapmışsın cevabını vermişsin kaç hafta oldu senin ilk dozu olalı

Aynen canım hiçbir katkısı yoktu inan beklentim de yoktu zaten bi defa halimi sorsa o da yeterdi. Ben şimdi bile kendi ailemden dahi yardım istemedim. Tırnağım varsa başımı kaşırım modundayım. Ama İhtiyacı olana yardım etmek gibi bi yapım var. Maalesef karşılığı böyle oldu. Bana da iyi bi ders oldu. Mesafe denen şeyin gözünü seveyim. En güzeli o. Haddini aşan olmuyor mesafeli olunca

Ne kadar nankör insanlar var ya gerçekten insanlara bu kim olursa olsun gerekenden fazla iyilik yapmayacaksın yaptığına bak işte ki söylediğinde bir şey yok içinde ne varsa dökmüş
Sormaa, ben aylardır riskli gebeyim diye evimi bile süpüremiyorum her fırsatta uzanıyorum . hanımefendi kahveye davet etmişte gitmemişim o gelmek istemişte ben bahane bulmuşum. Ona karşı farklı davranıyormuşum değişmişim. Kadındaki kafada kurma olayına gel

En doğal hakkın ailenin yanında olmak ya ayıp olmamıştır bence bu süreçte insan tecrubesizse bir de annesini istiyor yanında bu çok normal bence. Evet evet uyku çok önemli biz huzurlu olalım ki bebisler de huzurlu olsun
İnsanlar nankör işte, kendisi kaybeder boşver. Ben de mesafeyi savunuyorum sonuna kadar ya en azindan başın agrimiyor en guzeli

Insallah güzel çıkar canım benimde bebis iri ama sonuçlarım güzel çıktı
Cok ilginç bir sey oldu açlık sekerim 65 cikti glikoz ictm(75gr) 147 çıktı 180 altı iyimis zaten ama sorun su ki sonraki kan sekerim 67 çıktı asiri bir düşüş anlamadm simdi doktora sorcam ama galiba insülin direnci çıkacak gibi neyse beslenmeme dikkat edersem o sorun degil

Aaa o yüzden miymiş bu tavrı ne kadar anlayışsız ki kendi de hamilelik geçirmiş yani riskli olunca insan tuvalete bile kalkmaya korkuyla gidiyor anlayışsızlığa bak ya

Böyle olunca insülin direnci mi oluyor

Aaa o yüzden miymiş bu tavrı ne kadar anlayışsız ki kendi de hamilelik geçirmiş yani riskli olunca insan tuvalete bile kalkmaya korkuyla gidiyor anlayışsızlığa bak ya
evett canım .. Ben haftam ilerledikçe Allah korusun kanamam olur mu olursa hastaneye yetişir miyim bebeğim erken mi doğar doğarsa yaşar mı diye istemeden düşünürken onun derdi çay kahveymiş. Kendi kaybetti benim gibi bi komşuyu bir daha zor bulur . Keşke bana da benim gibi bi komşu denk gelseydi.

Sorumsuzlar

Kesinlikle canım. Bundan sonra mesafemi koruycam. Kimseyi çekemem valla.

Geçenlerde annelerden biri şey diyordu işte o arada yürüyüş yapmak hareket etmek sonuçları değiştiriyor diye beklerken çok hareket ettin mi

Hamilton R1 bebek arabası V2 yaziyo bizim araba küçük olduğu için anca kabin boylar sığıyor kendi kendine kapanıyor 22 kg taşıma kapasitesi var benim ihtiyacımi karsiliyor
bakayım canım. Traveller güzel duruyor ama kullanışı değiller sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…