- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Aynen aynen bak biraz daha bende bakcamSen tecrübeliyken böyle diyorsan oh bahane buldum kendimegidip az daha bakayım ben de Manyak olan o ya
bi ara bende de çıkıyordu şimdi çıkmıyor valla bende girmedim öyle sitelere tövbe estafurullahYa sizde de şu sitede reklam olarak orası burası açık kadınlar çıkıyor mubaşka sayfalardayken çıkmıyor sadece burda çıkıyor öyle yerlerede girmedim tövbe
ıyykkk hahahahaHayır tırnak makası isteyen ve bir de batık tırnağı olduğunu söyleyen bir insanın temizliğinden şüphe ederim zatensupurgeyi aldıktan sonra bı dezenfekte etmek lazım
Ay aşırı sinir oldum hemde gülesim geldi “bayan benimle tartışma” nedir ya kendini ordirnaryüs Prof filan sanıyor galiba kıçımın kenarı. Bak hele bak bak triplere bakAy bana aşı kartı da vermedi. Aradım şimdi benim hemşirem izinliymiş başka hemşire açtı telefonu. Sana 1 ay sonra gel demedi mi yaa falan dedi gevşek gevşek. Yarın sabah gel ol aşını dedi. Ya dedim vakti geçmiş bana neden bilgi verilmiyo neden aramıyosunuz ilk dozda aramıştınız bu işin bi prosedürü yok mu dedim. BAYAN benimle tartışma yarın gel kendi hemşirenle konuş dedi. Ben de istediğimle tartışırım o sağlık ocağında bi tane işini düzgün yapan yok dedim suratına kapattımdaha önce kan ve idrarımı kaybettiler ben sonuç beklerken meğer hiç gitmemiş. Bi kere de süt desteği için form doldurdum belediyeye göndereceklerdi aradan 1 ay geçmiş hala göndermemişlerdi. Bıktım yani işini adam akıllı yapmayan insanlardan girdim enabızdan sağlık ocağımı değiştirdim gulumsebebek K kelebekimsi
Hahahah ben ilk okuduğumda gözümde canlandı tutamadım yazdım yaAyy Allah seni napmasin zaten midem yanıyor birde üzerine şu betimlemeyi bildiğin hayal ettim kusucam
amin canım inşallahRabbim şifa versin inşallah sağsalim geçer ameliyat sizde biraz toparlanırsınız. Bedenin de aklında yoruluyordur böyle git gel derken. Bisey söyliyim mi kuzum son 2 haftadır aklıma bişey geldi ben plasentam düzelsin diye dua ediyordum ya hani. Aslında bilmiyorum ki belki benim için böylesi daha hayırlıdır. Daha önce şer gördüğüm bişeyin ardından hayır gelince şuan buna inanıyorum ve eğer hayırlısı olacaksa böylesine de okeyim. Sağlık olsun ucunda yeterli
evett canım .. Ben haftam ilerledikçe Allah korusun kanamam olur mu olursa hastaneye yetişir miyim bebeğim erken mi doğar doğarsa yaşar mı diye istemeden düşünürken onun derdi çay kahveymiş. Kendi kaybetti benim gibi bi komşuyu bir daha zor bulur . Keşke bana da benim gibi bi komşu denk gelseydi.
Maxi cosi leona2 aldım benkızlar bebek arabası ne marka aldınız
Bebek bu aylarda büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş o yüzden mide kapakçığı aciliyormus. Bende zaten reflü olduğu için yanmayı hamileliğin başından beri yaşıyordum. Rennie Duo şurup verdi bana duruma göre günde 4 defa icebilirsin demişti sanırımKızlar ben 3 4 gündür bir şeye çok üzüldüm ve o zamandan beri bugün artık dayanamayacağım şekilde mide yanması geçiriyorum yattığım an ağzıma kadar geliyo hani reflu muydu ismi her neyse öyle olmuş gibiyim artık dayanamıyorum mide bulantısı da yapıyor.. size doktorunuz ne ilacı verdi bunun için
Sen yine neden üzüldün inşallah değmicek birine sebep değildir. Reflü ben erken haftalardan beri çekiyorum. Mandalina portakal gibi asitli yiyeceklerden uzak dur. Gaviscon şurup al eczaneden bi yemek kaşığı iç. O bastırıyor iyi geliyor. Yoksa yaşam kalitesi ciddi manada düşüyorKızlar ben 3 4 gündür bir şeye çok üzüldüm ve o zamandan beri bugün artık dayanamayacağım şekilde mide yanması geçiriyorum yattığım an ağzıma kadar geliyo hani reflu muydu ismi her neyse öyle olmuş gibiyim artık dayanamıyorum mide bulantısı da yapıyor.. size doktorunuz ne ilacı verdi bunun için
Yani başta aramaları bile bi garip gelmişti zaten.Ay bana aşı kartı da vermedi. Aradım şimdi benim hemşirem izinliymiş başka hemşire açtı telefonu. Sana 1 ay sonra gel demedi mi yaa falan dedi gevşek gevşek. Yarın sabah gel ol aşını dedi. Ya dedim vakti geçmiş bana neden bilgi verilmiyo neden aramıyosunuz ilk dozda aramıştınız bu işin bi prosedürü yok mu dedim. BAYAN benimle tartışma yarın gel kendi hemşirenle konuş dedi. Ben de istediğimle tartışırım o sağlık ocağında bi tane işini düzgün yapan yok dedim suratına kapattımdaha önce kan ve idrarımı kaybettiler ben sonuç beklerken meğer hiç gitmemiş. Bi kere de süt desteği için form doldurdum belediyeye göndereceklerdi aradan 1 ay geçmiş hala göndermemişlerdi. Bıktım yani işini adam akıllı yapmayan insanlardan girdim enabızdan sağlık ocağımı değiştirdim gulumsebebek K kelebekimsi
Aay ben de erteledikce erteliyorum bı hazirlayasim var da çok da erken yikamiyim diyim ebe de maşallah ne açık sözlüymüsKızlar selamsayfalar birikmiş yine halbuki en son gece bakmıştım
Bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı, ebe hastane çantanı hazırla artık şu sıralar erken doğum çok oluyor dedi tövbe estağfurullahiçime su serpti yani bu hafta sonu yıkayıp hazırlayayım bari dedim hala eksiklerim var gerçi ya hiç bitmeyecek gibi eksikler
En azından yıkayıp ütüleyip dolaba koyabiliriz erken doğum olursa diye, hatta hastaneye gidecekler bir köşede olur direkt alır valize atarız. Şimdiden valize koysak havasız kalır gibi geldi.Aay ben de erteledikce erteliyorum bı hazirlayasim var da çok da erken yikamiyim diyim ebe de maşallah ne açık sözlüymüs
Kraft kenya model aldık biz canım, katlanması hem kolay hemde çok yer kapmalıyor bence, taşıması da hafifti.kızlar bebek arabası ne marka aldınız
Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki ne iğrenç bi şeymiş gerçekten nasil dayandin buna..ayran içiyorum yogurt yiyiyorum maksimum 15 dk fayda ediyor sonra yavaş yavaş yeniden yanmaya basliyo.. zaten elimle karnıma bastirdigimda vazelin sürerken bebegin şeklini de hissetmeye başladımBebek bu aylarda büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş o yüzden mide kapakçığı aciliyormus. Bende zaten reflü olduğu için yanmayı hamileliğin başından beri yaşıyordum. Rennie Duo şurup verdi bana duruma göre günde 4 defa icebilirsin demişti sanırım
Allah razı olsun ebeye çok moral vericiKızlar selamsayfalar birikmiş yine halbuki en son gece bakmıştım
Bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı, ebe hastane çantanı hazırla artık şu sıralar erken doğum çok oluyor dedi tövbe estağfurullahiçime su serpti yani bu hafta sonu yıkayıp hazırlayayım bari dedim hala eksiklerim var gerçi ya hiç bitmeyecek gibi eksikler
Bu aralar belalar peşimi bırakmıyor bu biraz ailevi özel konuSen yine neden üzüldün inşallah değmicek birine sebep değildir. Reflü ben erken haftalardan beri çekiyorum. Mandalina portakal gibi asitli yiyeceklerden uzak dur. Gaviscon şurup al eczaneden bi yemek kaşığı iç. O bastırıyor iyi geliyor. Yoksa yaşam kalitesi ciddi manada düşüyor
Puseti var mı? Bizimde bagaj küçük bi bulamadım az yer kaplayan pusetli bi arabaHamilton R1 bebek arabası V2 yaziyo bizim araba küçük olduğu için anca kabin boylar sığıyor kendi kendine kapanıyor 22 kg taşıma kapasitesi var benim ihtiyacımi karsiliyor
Rennie tablet verdi banaKızlar ben 3 4 gündür bir şeye çok üzüldüm ve o zamandan beri bugün artık dayanamayacağım şekilde mide yanması geçiriyorum yattığım an ağzıma kadar geliyo hani reflu muydu ismi her neyse öyle olmuş gibiyim artık dayanamıyorum mide bulantısı da yapıyor.. size doktorunuz ne ilacı verdi bunun için
Belki yine kampanya yaparlar sen takipte kal, sürekli bi indirimler oluyor bu araAy kaçırdım ben ya of
Ben 2 hafta sonra yıkayıp ütülerim dedim ama bu haftasonu yavaştan giriseyim bariEn azından yıkayıp ütüleyip dolaba koyabiliriz erken doğum olursa diye, hatta hastaneye gidecekler bir köşede olur direkt alır valize atarız. Şimdiden valize koysak havasız kalır gibi geldi.
Ay inşallah olmaz tabi, bahsi geçince bile geriliyorum37 den önce doğurmayalım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?