2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Sen tecrübeliyken böyle diyorsan oh bahane buldum kendime gidip az daha bakayım ben de Manyak olan o ya
Aynen aynen bak biraz daha bende bakcam
Ya sizde de şu sitede reklam olarak orası burası açık kadınlar çıkıyor mu başka sayfalardayken çıkmıyor sadece burda çıkıyor öyle yerlerede girmedim tövbe
bi ara bende de çıkıyordu şimdi çıkmıyor valla bende girmedim öyle sitelere tövbe estafurullah
Hayır tırnak makası isteyen ve bir de batık tırnağı olduğunu söyleyen bir insanın temizliğinden şüphe ederim zaten supurgeyi aldıktan sonra bı dezenfekte etmek lazım
ıyykkk hahahaha evet süpürgeylede kim bilir neleri nereleri çekti pis insan

Kızlar ben 3 4 gündür bir şeye çok üzüldüm ve o zamandan beri bugün artık dayanamayacağım şekilde mide yanması geçiriyorum yattığım an ağzıma kadar geliyo hani reflu muydu ismi her neyse öyle olmuş gibiyim artık dayanamıyorum mide bulantısı da yapıyor.. size doktorunuz ne ilacı verdi bunun için

Ay aşırı sinir oldum hemde gülesim geldi “bayan benimle tartışma” nedir ya kendini ordirnaryüs Prof filan sanıyor galiba kıçımın kenarı. Bak hele bak bak triplere bak böylelerinin ağzına terlik sokucan başka türlü sinir geçmez. İyi yapmışsın valla ordan hayır gelmicek belli oldu bide zamanının geçti

Ayy Allah seni napmasin zaten midem yanıyor birde üzerine şu betimlemeyi bildiğin hayal ettim kusucam
Hahahah ben ilk okuduğumda gözümde canlandı tutamadım yazdım ya
amin canım inşallah aynen öyle doğru söylüyorsun bazen şer bildiğimizde hayır, hayır bildiğimizde şer oluyor. Vardır bunda da bi hayır sen hep hayırlısı için dua et sağlıkla kucağına nasıl alacaksan öyle olsun herşey

öyle tabi inşallah gelir ne güzel iyiliğin dokunmuş kendi kaybetti işte

Bebek bu aylarda büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş o yüzden mide kapakçığı aciliyormus. Bende zaten reflü olduğu için yanmayı hamileliğin başından beri yaşıyordum. Rennie Duo şurup verdi bana duruma göre günde 4 defa icebilirsin demişti sanırım

Sen yine neden üzüldün inşallah değmicek birine sebep değildir. Reflü ben erken haftalardan beri çekiyorum. Mandalina portakal gibi asitli yiyeceklerden uzak dur. Gaviscon şurup al eczaneden bi yemek kaşığı iç. O bastırıyor iyi geliyor. Yoksa yaşam kalitesi ciddi manada düşüyor

Yani başta aramaları bile bi garip gelmişti zaten. normalde sabahtan akşama kadar oturup çay kahve içiyorlar benim aile hekimliğimde öyle ben talep etmesem hiç umurlarında değil. Ne arayan var ne soran normalde aile hekimliğin amacı takip
Yapmak. Gebelerin aşısı gelen bebek çocukların.

Kızlar selam sayfalar birikmiş yine halbuki en son gece bakmıştım
Bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı, ebe hastane çantanı hazırla artık şu sıralar erken doğum çok oluyor dedi tövbe estağfurullah içime su serpti yani bu hafta sonu yıkayıp hazırlayayım bari dedim hala eksiklerim var gerçi ya hiç bitmeyecek gibi eksikler

Aay ben de erteledikce erteliyorum bı hazirlayasim var da çok da erken yikamiyim diyim ebe de maşallah ne açık sözlüymüs

Aay ben de erteledikce erteliyorum bı hazirlayasim var da çok da erken yikamiyim diyim ebe de maşallah ne açık sözlüymüs
En azından yıkayıp ütüleyip dolaba koyabiliriz erken doğum olursa diye, hatta hastaneye gidecekler bir köşede olur direkt alır valize atarız. Şimdiden valize koysak havasız kalır gibi geldi.
Ay inşallah olmaz tabi, bahsi geçince bile geriliyorum 37 den önce doğurmayalım amin

Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki ne iğrenç bi şeymiş gerçekten nasil dayandin buna..ayran içiyorum yogurt yiyiyorum maksimum 15 dk fayda ediyor sonra yavaş yavaş yeniden yanmaya basliyo.. zaten elimle karnıma bastirdigimda vazelin sürerken bebegin şeklini de hissetmeye başladım ama 3.trimester böyle bitmez

Allah razı olsun ebeye çok moral verici ama diğer anneler grubuna baktigimizda da tablo biraz öyle gözüküyor

Bu aralar belalar peşimi bırakmıyor bu biraz ailevi özel konu ya nasıl dayanıyorsunuz dayandiniz gerçekten yaşam kalitemi düşürdü hani afedersin gegirsem rahatlayacak gibi oluyorum yapıyorum ama hiçbir şey değişmiyor tamam artık full yoğurt baharatsiz yiyeceklerden devam

Rennie tablet verdi bana

Ben 2 hafta sonra yıkayıp ütülerim dedim ama bu haftasonu yavaştan giriseyim bari valiz için düzenleyiciler aldım gidecekleri onları koyup çekmeceye koyayım diyorum acil bir durum olursa eşim kapatır fermuarlarini direkt valize koyar diye düşündüm. Krem vs de göz önünde zaten yine onları da anlatirim bir liste çıkartıp acil durum listesi diye eşime vermeyi düşünüyorum en azından neyin gitmesi gerektiğini de bilir hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…