- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet çok kötü bir şey reflüSeni şuan o kadar iyi anlıyorum ki ne iğrenç bi şeymiş gerçekten nasil dayandin buna..ayran içiyorum yogurt yiyiyorum maksimum 15 dk fayda ediyor sonra yavaş yavaş yeniden yanmaya basliyo.. zaten elimle karnıma bastirdigimda vazelin sürerken bebegin şeklini de hissetmeye başladımama 3.trimester böyle bitmez
Cnm tavsiyem takım takim kilitli posetlere koy ustune yaz. Hastane ortamı senin dışındaki kişiler içinden alicak filan ya poşete koy sonra duzenleyiciye koy. Yere filan düşürme durumları oluyor. Ben bu şekilde rahat etmiştim.Ben 2 hafta sonra yıkayıp ütülerim dedim ama bu haftasonu yavaştan giriseyim barivaliz için düzenleyiciler aldım gidecekleri onları koyup çekmeceye koyayım diyorum acil bir durum olursa eşim kapatır fermuarlarini direkt valize koyar diye düşündüm. Krem vs de göz önünde zaten yine onları da anlatirim bir liste çıkartıp acil durum listesi diye eşime vermeyi düşünüyorum en azından neyin gitmesi gerektiğini de bilir hastaneye
Aaa hiç öyle düşünmedim nasıl olsa düzenleyicilerde direkt alır giydirirler dedim ama düşürme durumları olursa çok sıkıntıCnm tavsiyem takım takim kilitli posetlere koy ustune yaz. Hastane ortamı senin dışındaki kişiler içinden alicak filan ya poşete koy sonra duzenleyiciye koy. Yere filan düşürme durumları oluyor. Ben bu şekilde rahat etmiştim.
Bebek giymeden kirlenmiş oluyor. Aklınızda olsun kilitli Poşet en iyisi oluyor.Aaa hiç öyle düşünmedim nasıl olsa düzenleyicilerde direkt alır giydirirler dedim ama düşürme durumları olursa çok sıkıntı
Bunun puseti ayrı satiliyormus ama ben almadım başka biri puset verdiği içinPuseti var mı? Bizimde bagaj küçük bi bulamadım az yer kaplayan pusetli bi araba
Hep sevdiğim şeylerEvet çok kötü bir şey reflübir süre sonra alışıyorsun ve direkt şunu yersem daha kötü olurum bunu yaparsam iyi gelmez diye yemiyosun. Canımın çektiği bir şey olduğunda önce şurubu içiyordum yemekten de geri kalmiyorum kızartma tarzı şeyler kötü yapar, çiğ soğan çiğ sarımsak, asitli yiyecekler limon, domates vs. çikolata, acı. Eğer yanma hissedersen o gün bunları çok yememeye çalış daha kötü oluyorsun çünkü şurup epeyi rahatlatıyor beni ama gecirmese de kötünün iyisi oluyor
Sakız denesene sakız ve soğuk süt etkiliymişSeni şuan o kadar iyi anlıyorum ki ne iğrenç bi şeymiş gerçekten nasil dayandin buna..ayran içiyorum yogurt yiyiyorum maksimum 15 dk fayda ediyor sonra yavaş yavaş yeniden yanmaya basliyo.. zaten elimle karnıma bastirdigimda vazelin sürerken bebegin şeklini de hissetmeye başladımama 3.trimester böyle bitmez
Benim alt komşum da karı-koca emekli akşama kadar evdeler sıkılıyorlar sanırım. Yaşlılar birde bizde eşimle akşam geliyoruz eve, oturmak istiyorlar ama konuşacak ortak bir şeyimiz yok ayrıca akşam yorgun geliyoruz yemek felan derken hiç vaktim olmuyor. Eşimi de aradılar görüşelim vs vs en son eşim bıktı telefonları açmadı şükür vazgeçtilerSonra benden tekrar süpürge istedi ters şekilde torbası yok bozuldu felan dedim bir daha bir şey istemedi ama zorla kendini davet ettirmeye çalıştı felan çok karşılaşmamaya çalıştım zaten bir de bekardım tek yaşıyordum evde olup olmadığımı anlamıyordubazen açmıyordum kapıyı ya da aramasını sonradan bıraktı peşimi
Akrep NalanmışGeçen sene onun hamilelik döneminde ona çok fazla faydam dokundu canım. İkiz gebelikti ama herşeyi normaldi. Arada bi Kusma ve sırt ağrısı dışında hiç bişeyi yoktu Kendi kızımı okuldan aldıktan sonra bazen 5 bazen 10 dk da bekliyordumki onun kızını da alalım diye. Kendimle götürür akşam da çıkmasını bekler eve götürürdüm. Haftada en az 1 defa annesi başka yerde olduğu için geç saate kadar kızı bizde kalırdı. Elimden geldikçe yedirmeden göndermezdim. Bebekleri doğdu dışarıda işi çıkınca onun evinde bebeklerinin başında bekledim göz kulak oldum işini halledip gelesiye kadar. Bebekleriyle bi yerlere gitmesi gerekti onunla gittim. Blender, yiyecek , matkap vs istedi hiç yok demedim verdim. Evine biseyler yapıp gönderdim vs vs daha neler neler … O benim riskli gebe olduğumu öğrendiği halde bir defa sormadı randevuna gittin mi halin nedir diye. Bişey beklemiyorum ama en azından durumumu sorabilirdi. En son geçen hafta inanılmaz yüksek sesle müzik açmıştı kibarca mesaj atıp biraz kısmasını istedim. Namaz kılarken ne okuduğumu şaşırdım o derece ses açmış televizyonu da kendinden ses sistemli iyice ses yayılıyor. Bunda kötü ne olabilirki dimi? Bana öyle bir ters cevap verdikii şok oldum. Bugüne kadar içine atıp kurduğu ne varsa ağzına geleni saydı. Baktım ki anlayacağı yok tamam sensn yazdım üslubuyla başbaşa bıraktım bir daha da muhattap olmam böyle cazgır çıkarcı bi insanla
Çok ısrar da iyi değil ya bir de yaşıtın felan olsa hadi belki dersin yaşlı başlı insanlarla ortak ne noktanız olabilir ki iki üç kelime sonra sohbet de biter dediğin gibi çalışınca zaten gün bitiyor nerdeyse yemek yap ye topla derken insan pert oluyor iyi yapmış eşin de kurtulmuşsunuzBenim alt komşum da karı-koca emekli akşama kadar evdeler sıkılıyorlar sanırım. Yaşlılar birde bizde eşimle akşam geliyoruz eve, oturmak istiyorlar ama konuşacak ortak bir şeyimiz yok ayrıca akşam yorgun geliyoruz yemek felan derken hiç vaktim olmuyor. Eşimi de aradılar görüşelim vs vs en son eşim bıktı telefonları açmadı şükür vazgeçtilerkomşuluk aslında iyi bir şey ama maalesef ben o kadar yoruluyorum ki kendime bile tahammülüm olmuyor bir başkasına hiç vaktim fırsatım olmuyor evde olsam çalışan vs olmasam hadi bir gününü ayırırsın da insanların bu sürekli görüşme isteğini de anlamıyorum kendi çevreme yetişemiyorum. Allahtan sitedeki herkes çalışan karı koca karşı komşumuz da aynı şekilde
Akrep Nalanmışne çirkef karıymış evlerden ırakk
Ay sen diyince ben de güldüm hahahahAy aşırı sinir oldum hemde gülesim geldi “bayan benimle tartışma” nedir ya kendini ordirnaryüs Prof filan sanıyor galiba kıçımın kenarı. Bak hele bak bak triplere bakböylelerinin ağzına terlik sokucan başka türlü sinir geçmez. İyi yapmışsın valla ordan hayır gelmicek belli oldu bide zamanının geçti
Yok hatta hep oturdum cok az su içtim ama tuvalete gittim belki o degistrmistir ama yinede cok fazla fark varGeçenlerde annelerden biri şey diyordu işte o arada yürüyüş yapmak hareket etmek sonuçları değiştiriyor diye beklerken çok hareket ettin mi
Kuzum sana nazar mı değdirdik noldu önce korktun şimdi bi şeye üzüldüm diyosun yapma böyle yıpratma kendini. Son zamanlarda benim de yatarken mide özsuyum geliyo yakıyo böyle boğazımı. Gaviscon şurup içiyorum iyi geliyoKızlar ben 3 4 gündür bir şeye çok üzüldüm ve o zamandan beri bugün artık dayanamayacağım şekilde mide yanması geçiriyorum yattığım an ağzıma kadar geliyo hani reflu muydu ismi her neyse öyle olmuş gibiyim artık dayanamıyorum mide bulantısı da yapıyor.. size doktorunuz ne ilacı verdi bunun için
Aynen canım boş boş oturuyolar insan kazandığı paranın hakkını vermek istemeli yata yata para kazanmaktan ne zevk alıyolar acaba. Cimere de şikayet edicem danışmasından hemşiresinden doktoruna hepsi savsakladı hamileliğimin başından beri beni sinir ettiler.Yani başta aramaları bile bi garip gelmişti zaten.normalde sabahtan akşama kadar oturup çay kahve içiyorlar benim aile hekimliğimde öyle ben talep etmesem hiç umurlarında değil. Ne arayan var ne soran normalde aile hekimliğin amacı takip
Yapmak. Gebelerin aşısı gelen bebek çocukların.
Ani yükseliş ya da ani düşüşlerde insülin direncinden suphelenilir zaten normalde a1c cok dusuk degildi benim ama hastalik degerinde de çıkmıyordu gorustum doktorla insülin direnci var yine seker var gibi diyet uygulycaz dedi ama cocukla ilgili cok bi sey demedi galiba cocuktan bagimisiz bir durum zaten yukselis zamanlarinda cok yukselirse sorun olur benimki 147 ye cikti 180 ust sınırdı bakalım 1 hafta sabah ogle aksam hem ac hem tok ölçüm yapcam eger çok yukselmiyorsa onemli degil dediBöyle olunca insülin direnci mi oluyor
Ben eşime acil durum listesi hazırlayıp versem , o gelecek de eşyaları neyin ne olduğunu neyi alacağını anlayacak da bebeği doğururum büyütürüm daha eşim arıyor olur hahahahahBen 2 hafta sonra yıkayıp ütülerim dedim ama bu haftasonu yavaştan giriseyim barivaliz için düzenleyiciler aldım gidecekleri onları koyup çekmeceye koyayım diyorum acil bir durum olursa eşim kapatır fermuarlarini direkt valize koyar diye düşündüm. Krem vs de göz önünde zaten yine onları da anlatirim bir liste çıkartıp acil durum listesi diye eşime vermeyi düşünüyorum en azından neyin gitmesi gerektiğini de bilir hastaneye
Evet sonrasında kızdılar telefonunu açmadık diye afralar tafralar ama eşim de çok yoğun çalışıyor napalımÇok ısrar da iyi değil ya bir de yaşıtın felan olsa hadi belki dersin yaşlı başlı insanlarla ortak ne noktanız olabilir ki iki üç kelime sonra sohbet de biter dediğin gibi çalışınca zaten gün bitiyor nerdeyse yemek yap ye topla derken insan pert oluyor iyi yapmış eşin de kurtulmuşsunuz
Valla gavisconsuz yaşam düşünemiyorum yoksa cidden dayanılmaz. Geğirmekte iğrenç geliyor kaynıyor resmen içerisi daha fazla rahatsız ediyor. Ama gaviscon içip geğirince oh değme keyfimeBu aralar belalar peşimi bırakmıyor bu biraz ailevi özel konuya nasıl dayanıyorsunuz dayandiniz gerçekten yaşam kalitemi düşürdü hani afedersin gegirsem rahatlayacak gibi oluyorum yapıyorum ama hiçbir şey değişmiyor tamam artık full yoğurt baharatsiz yiyeceklerden devam
Kız kesin benim diş yamuk çıkar ya Allah bilir hangi emziği bana verdiler de bu yaşımda yirmiliğim çıkacak hahshdhdhshCanım kaç saat dediler hatırlamıyorum da işte atıyorum 6 saat sağ çöpe at sonrakileri bebeğe verebilirsin demişlerdi bana. Bende hep sağdım çöpe attım. En kötü ihtimalle öyle yaparsın tabi o diş patlayıp çıkana kadar bide yamuk çıkarsa var olan sağlam dişe de baskı yapıyor onun ağrısı oluyor esas. Ay Allah yardımcın olsun valla felaket tellalı gibi konuştum ama çok iyi anlıyorum ya yirmilik diş mi aman aman
valla normal şartlarda direk çok şey olur ama o an bana da bi kal gelirdi yanitrajikomik gülsen mi ağlasan mı bilemez insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?