2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet çok kötü bir şey reflü bir süre sonra alışıyorsun ve direkt şunu yersem daha kötü olurum bunu yaparsam iyi gelmez diye yemiyosun. Canımın çektiği bir şey olduğunda önce şurubu içiyordum yemekten de geri kalmiyorum kızartma tarzı şeyler kötü yapar, çiğ soğan çiğ sarımsak, asitli yiyecekler limon, domates vs. çikolata, acı. Eğer yanma hissedersen o gün bunları çok yememeye çalış daha kötü oluyorsun çünkü şurup epeyi rahatlatıyor beni ama gecirmese de kötünün iyisi oluyor

Cnm tavsiyem takım takim kilitli posetlere koy ustune yaz. Hastane ortamı senin dışındaki kişiler içinden alicak filan ya poşete koy sonra duzenleyiciye koy. Yere filan düşürme durumları oluyor. Ben bu şekilde rahat etmiştim.

Aaa hiç öyle düşünmedim nasıl olsa düzenleyicilerde direkt alır giydirirler dedim ama düşürme durumları olursa çok sıkıntı

Hep sevdiğim şeyler sağol canım denicem

Sakız denesene sakız ve soğuk süt etkiliymiş

Benim alt komşum da karı-koca emekli akşama kadar evdeler sıkılıyorlar sanırım. Yaşlılar birde bizde eşimle akşam geliyoruz eve, oturmak istiyorlar ama konuşacak ortak bir şeyimiz yok ayrıca akşam yorgun geliyoruz yemek felan derken hiç vaktim olmuyor. Eşimi de aradılar görüşelim vs vs en son eşim bıktı telefonları açmadı şükür vazgeçtiler komşuluk aslında iyi bir şey ama maalesef ben o kadar yoruluyorum ki kendime bile tahammülüm olmuyor bir başkasına hiç vaktim fırsatım olmuyor evde olsam çalışan vs olmasam hadi bir gününü ayırırsın da insanların bu sürekli görüşme isteğini de anlamıyorum kendi çevreme yetişemiyorum. Allahtan sitedeki herkes çalışan karı koca karşı komşumuz da aynı şekilde
Akrep Nalanmış ne çirkef karıymış evlerden ırakk

Çok ısrar da iyi değil ya bir de yaşıtın felan olsa hadi belki dersin yaşlı başlı insanlarla ortak ne noktanız olabilir ki iki üç kelime sonra sohbet de biter dediğin gibi çalışınca zaten gün bitiyor nerdeyse yemek yap ye topla derken insan pert oluyor iyi yapmış eşin de kurtulmuşsunuz

Ay sen diyince ben de güldüm hahahah sinirimi atmak için çamaşır yıkadım olmadı kendimi sokağa attım gerekli gereksiz ev alışverişi yaptım kocamı zarara soktum birazdan da fast food yemeye gidicez o gelince doktoruma da yazdım zamanı önemli değil hamileliğin sonuna kadar yaptırabilirsin ikinci dozu dedi gidip yaptırcam

Geçenlerde annelerden biri şey diyordu işte o arada yürüyüş yapmak hareket etmek sonuçları değiştiriyor diye beklerken çok hareket ettin mi
Yok hatta hep oturdum cok az su içtim ama tuvalete gittim belki o degistrmistir ama yinede cok fazla fark var

Kuzum sana nazar mı değdirdik noldu önce korktun şimdi bi şeye üzüldüm diyosun yapma böyle yıpratma kendini. Son zamanlarda benim de yatarken mide özsuyum geliyo yakıyo böyle boğazımı. Gaviscon şurup içiyorum iyi geliyo

Aynen canım boş boş oturuyolar insan kazandığı paranın hakkını vermek istemeli yata yata para kazanmaktan ne zevk alıyolar acaba. Cimere de şikayet edicem danışmasından hemşiresinden doktoruna hepsi savsakladı hamileliğimin başından beri beni sinir ettiler.

Böyle olunca insülin direnci mi oluyor
Ani yükseliş ya da ani düşüşlerde insülin direncinden suphelenilir zaten normalde a1c cok dusuk degildi benim ama hastalik degerinde de çıkmıyordu gorustum doktorla insülin direnci var yine seker var gibi diyet uygulycaz dedi ama cocukla ilgili cok bi sey demedi galiba cocuktan bagimisiz bir durum zaten yukselis zamanlarinda cok yukselirse sorun olur benimki 147 ye cikti 180 ust sınırdı bakalım 1 hafta sabah ogle aksam hem ac hem tok ölçüm yapcam eger çok yukselmiyorsa onemli degil dedi

Ben eşime acil durum listesi hazırlayıp versem , o gelecek de eşyaları neyin ne olduğunu neyi alacağını anlayacak da bebeği doğururum büyütürüm daha eşim arıyor olur hahahahah

Kızlar ana kucağı aldıysanız bana fikir verebilir misiniz? Bir sürü model inceledim, kararsız kaldım.

Kızlar süt sağma makineleri hakkında fikriniz nedir. Benim çevremdeki herkes şu anda gereksiz buluyor zaten emzireceksin bizim hiç ihtiyacımız olmadı falan diyorlar. Çalışmıyorum bu arada. Ama şubat ve mart gruplarına baktığımda ilk birkaç gün süt sıkıntısı çektiklerini gördüm genel olarak. Süt artsın diye veya göğüsler rahatlasın diye de sağım yapıyorlar. Alsam mı almasam mı bilemedim uygun fiyatlı da değil ki ihtiyaca göre doğumdan sonra mı alsak? Kiwi markanınki uygunmuş onun da yorumlarında uzun süreli kullanımda çekiş gücü düştü, çalışmamaya başladı vs yorumlar okudum ucuz etin yahnisi misali korkuttu gözümü. Ay çok uzun oldu okuduğunuz için tşkler

Evet sonrasında kızdılar telefonunu açmadık diye afralar tafralar ama eşim de çok yoğun çalışıyor napalım zaten ilk taşınacağımız zaman mobilyalar yerleştirilirken evimize çıkıp evi gezmişler bizim haberimiz yoktu evin durumunu merak etmişler banyoya girip bakmışlar ay bende korktum banyoya niye ev sahibi yokken bakarsın büyü müydü mü yaptı muska mı koydu diye banyoyu kontrol ettim bizde eşimle korktuk yüz vermeyelim dedik en başından tavrımızı koyduk

Valla gavisconsuz yaşam düşünemiyorum yoksa cidden dayanılmaz. Geğirmekte iğrenç geliyor kaynıyor resmen içerisi daha fazla rahatsız ediyor. Ama gaviscon içip geğirince oh değme keyfime

Kız kesin benim diş yamuk çıkar ya Allah bilir hangi emziği bana verdiler de bu yaşımda yirmiliğim çıkacak hahshdhdhsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…