2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bende alacaktım araştırıyordum. Bugün emzirme eğitimi aldım sabah, kadın onları alma dedi vakum gücü bebekle aynı olmuyormuş yara yapıyormuş elle sağımı gösterdi yapay meme üzerinden. Hatta gümüş kapağı da sordum onu da alma dedi işte bebeği emzirdikten sonra az bir damla sütle göğüs ucuna krem gibi sür en iyisi o birde lansinoh dedi. Duruma göre çok kötü olursan alırsın dedi. Belki alırım ben de anlamadım

Valla gavisconsuz yaşam düşünemiyorum yoksa cidden dayanılmaz. Geğirmekte iğrenç geliyor kaynıyor resmen içerisi daha fazla rahatsız ediyor. Ama gaviscon içip geğirince oh değme keyfime
Kız maden suyu da beni rahatlatıyor ama midede inanılmaz gaz yapıyor gizli gizli geğiriyorum eşim beni prenses sanıyor hala şükür yakalanmadım

Dolabı inceleyebilirsiniz elektrikli olarak ben bakmadım ama uygun vardır fiyat olarak elektrikli işi nasıl olur bilemiyorum tavi güven için. Manuel ordan aldım dedikleri gibi süt gelmesi için bile sağmak gerekiyor. Yani illa sütü depolamak için değil sağım olayı.

Canım ben kızımda aldım. Hatta almam diyordum ama indirime girdi ikilisi aldım. Tek sağım kullandım hep. İlk zamanlar sütüm vardı ama yeterli değildi. Emzirip sagdim hep. 20.gun mastit oldum ama makine gücü yetersiz geliyor öyle bir durumda. Ama yine de tekrar mastit olmaktan korktuğum için hep sağım yaptım. 40 gün sonra sütüm artti iyice. Sonrasında pek sagmadim. Mastit olacağımı hissedince arada sagdim. Ama sütü biberonla pek icmedi kızım. 2 ay filan sonra asla icmedi. Buzluğa attım sonra da çöpe gitti. 1 yasinda kreşe başladı sagdim verdim ama yine icmedi.
Bu ürün epey işimi gördü.

Sakız denesene sakız ve soğuk süt etkiliymiş
Sağol canim
Valla gavisconsuz yaşam düşünemiyorum yoksa cidden dayanılmaz. Geğirmekte iğrenç geliyor kaynıyor resmen içerisi daha fazla rahatsız ediyor. Ama gaviscon içip geğirince oh değme keyfime
Esim alıp gelmis rennie duo diye içtim bakalım yanında bi ilaç daha vardı sabahmis o da bende onu içtim ya bi rahatladım üstüne maden suyu gerisini sen anladın yazdığın gibi

Bilmiyorum ki canım bu aralar hayatımda her şey üst üste geldi ve malesef o saçma sapan korku olayından sonra oldu
Rennie duo almış eşimde bende içtim o da rahatlattı ne iğrenç bir şeymiş ya dün zor uyudum ağzıma geliyo dediğin gibi

Offff zor bir mevzu gerçekten
Evet evet depolamak için diye düşünüyor insanlar genelde ama lazım olabiliyormuş dediğin gibi. Bi bakayım dolaba
Bu manuellerin işleyişinin elektrikliden farklı olduğunu söylüyorlar bu daha çok birinden emzirirken diğerinden akan sütü toplamak içinmiş elektrikli gibi kullanmaya kalkarsak çok yorucu oluyormuş ve aynı performansı zaten vermiyormuş ben öyle araştırmıştım

Bazen öyle olur hepsi tek seferde gelir seni çok iyi anlıyorum ama bebişini düşün kendini hırpalama iki gün sonra belki de önemsemeyeceğin şeyler ve kişiler için
Rennie de gavisconun aynısı zaten iyi olmuş canım sevindim

Bebeğin emerse ve çalışmıyorsan bence gerek yok canım. Benimki ilk etapta emmemişti o yüzden mecburen sağmıştım, sonra 6 aylıkken işe döndüğüm için depolamam gerekmişti o yüzden ihtiyaç duymuştum. Biliyorsun ben de tüm diğer parçalarını buldum ama makinasını kaybettim bulamadım dolaba baktım 500-600 e var aslında lansinoh ama güvenip alabilir miyim bilmiyorum. Şimdilik almayıp belki bir yerden çıkar diye bekliyorum

Evet süt toplamak için dediğin gibi Manuel makine gibi düşünme. Ama Bn çok memnun kaldım. İşe basladigimda iş yerinde bile kullandım. Göğsü acayip rahatlatıyor. Mastiti engelledi.

Bebek giymeden kirlenmiş oluyor. Aklınızda olsun kilitli Poşet en iyisi oluyor.
Teşekkürler canım, poşet alacagim
Benim 77-103-88 çok yükseliş olmadığı için insülin direncinden söz edemeyiz sanki dimi doktorum öyle bir durumdan bahsetmedi çünkü
Ben eşime acil durum listesi hazırlayıp versem , o gelecek de eşyaları neyin ne olduğunu neyi alacağını anlayacak da bebeği doğururum büyütürüm daha eşim arıyor olur hahahahah
Haahahahhah tatbikat yaparız önce ya benim de muhtemelen eşim yapamicak ben ona anlatayım da dedim o acil bir şey olursa annemleri arar söyler şunlar şunlar gelecek diye annemlerde anahtar var zaten gelir alirlar

Ben evden çalışmama rağmen aldım canım. Çünkü süt gelmez bir şey olur en azından pompayla gelebilir diye düşündüm. Bir de acil bir durum olur mesela rahatsizlanirsin Allah korusun hastaneye gitmen gerekir vs sağar birakirsin. En basitinden bir yere gitmek istersin düğün dernek bir şey sağar bebeğe bakacak kişiye bırakırsın falan. Ben de böyle düşünerek alayım dursun kenarda diye aldim

Benim ablam ilk gebeliğinde almamıştı çocuk küçük olunca sütü boşaltamıyor böyle olunca da şişiyor göğüs boşaltmazsan mastite kadar gidiyor gecenin bir vakti kalkıp hastaneye gidiyordu süt sağmaya ben aldım o yüzden

Hangisini aldın canım

Bu ürün göğsümü morarttı felan yazmıştı yoruma birisi ben ondan tereddüt etmiştim mağazada kadın önerdi ondan kafam karıştı sen memnun kaldın mı canım fiyatı da bayağı uygunmuş

İşte ben de emmezse süt göğsümde birikirse sağmam gerekir falan diye düşünüyorum ama etrafımda kimse öyle bi şeye ihtiyaç da duymamış hemen gelmiş herkesin sütü maşallah ama her vücut bir değil işte. Hala karar veremedim ama şimdi mi alsam ihtiyaç halinde mi alsam senin başına gelen de çok gıcık yaa inşallah çıkar bi yerden
Evet süt toplamak için dediğin gibi Manuel makine gibi düşünme. Ama Bn çok memnun kaldım. İşe basladigimda iş yerinde bile kullandım. Göğsü acayip rahatlatıyor. Mastiti engelledi.
Değerlendirilebilir o zaman canım bilemedim
Senin düşüncen de çok mantıklıymış canım hangi marka aldın
Of evet en korktuğum şey

Lansinoh aldım canım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…