2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim göğüs ucum yok gibi neredeyse sizce göğüs ucu alıp valize koymam gerekiyormu

Ben çok memnun kaldım ama lansinohdu galiba bnmki. Bende otomatik makinede vardı. 1 aylıkken bu süt toplayıcı aldım ve kullandım. Bnce çok iyi bir ürün.

Benim de çok küçük duruyor ya acaba büyür mü diyorum doğum yaklaştıkça ama bilmiyorum
Ya benim de ucu öyle çok büyük değil hiç yok da değil. Emzirme görsellerine göre normal gibi geliyor ama Instagram'da da arada çıkıyor karşıma doğru emzirme videoları bebeğin damagina denk getirmek için bastiriyorlar göğse ee onlarin biberon gibi ucu oluyor ama ben bastırınca o çıkıntı gogsumun etrafıyla aynı hizaya denk geliyor

Kızlar bugün bebişin eşyalarına bı baktım şöyle neleri hazırlamam gerek diye. 32'de artık hastane çantası hazır olsun deniyor ya o zaman pompa,emzik,biberon falan da kaynatılması gerekiyor dimi onları hazırlamak hiç aklıma gelmemişti

Hiç yok değil benim de ama küçük ya ay o videoları görüyorum o kadar olması mı gerekiyor bilmiyorum onun 10da1 i anca

Evet canım izlediğim videoda o zaman onları da hallediyorlardı

Bu aralar benimde oluyor bebek büyüyor diye herhalde. soğuk süt çok iyi geliyor bana canım. Tek seferde değilde yudum yudum ara vere vere içiyorum

Akrep nalan mı ahahahah telefona öyle mi kaydetsem ne, sevdim bunu ya da neyse hanımefendiliğimi bozmiyim değmez bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…