- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aslında orada gördüm kendimce de liste çıkarttım ama kafamda hep o malzemeler bebek doğunca vereceğim şeyler gibi kodlanmış asla hazırlamam gerek diye düşünmedim sanki lazım olsa dezenfekte etmeden alıp çıkabilecekmişim gibiİlk sayfaya liste yazılmıştı sanki ordan da bakabiliriz
Ay aşırı sinir oldum hemde gülesim geldi “bayan benimle tartışma” nedir ya kendini ordirnaryüs Prof filan sanıyor galiba kıçımın kenarı. Bak hele bak bak triplere bakböylelerinin ağzına terlik sokucan başka türlü sinir geçmez. İyi yapmışsın valla ordan hayır gelmicek belli oldu bide zamanının geçti
İlk hazırlayanlardan olacaksın herhalde biz tüyoları senden alırızAslında orada gördüm kendimce de liste çıkarttım ama kafamda hep o malzemeler bebek doğunca vereceğim şeyler gibi kodlanmış asla hazırlamam gerek diye düşünmedim sanki lazım olsa dezenfekte etmeden alıp çıkabilecekmişim gibi
Kız ben terlik kısmına dikkat etmemişim hahahahhaha ayy iyi güldümAllah iyiliğini versin alemsin.. senin mesajın ‘böylelerin ağzına terlik sokucan’ kısmını okurken gülme geldi eşim neye gülosun diyor
benimde ilk çocukta küçüktü ama bebeği emzirdikçe çıktıÖyle mi bilmiyorum arada görüyorum instagramda yenidoğan emziren anneleri hepsinde kocaman ya da ilk doğumları değil
Bizim de öylr olur o zaman inşallahbenimde ilk çocukta küçüktü ama bebeği emzirdikçe çıktı
Ya okurken bir de gözümde canlandı acaip komik bisey oldu
Olur olur canım hiç merak etme hele bi bebeğinizi ilk defa görün, hele bi teni teninize değsin o zaman bütün mucizeleri yaşayacaksınızBizim de öylr olur o zaman inşallahsilikon göğüs ucu felan oluyor sen kullanmış mıydın ondan
Ayy inşallahOlur olur canım hiç merak etme hele bi bebeğinizi ilk defa görün, hele bi teni teninize değsin o zaman bütün mucizeleri yaşayacaksınızGöğsünüzde sütünüz kaynayacak onu görünce. bütün ağrıları bir tarafa bırakıp ilk fırsatta bebeğinizi kucağınıza alıp emzirmek isteyeceksiniz ve mucize gibi bi an yaşayacaksınız. Muhteşem birşey
Ben o silikon uçlardan almıştım ama pek gerek kalmamıştı canım hiç kullanmadım desem yeridir
Aay evet yaa azcik Nisan annelerini gezeyim ben de tüyolar alayımİlk hazırlayanlardan olacaksın herhalde biz tüyoları senden alırız
Ay gözlerim doldu yaaOlur olur canım hiç merak etme hele bi bebeğinizi ilk defa görün, hele bi teni teninize değsin o zaman bütün mucizeleri yaşayacaksınızGöğsünüzde sütünüz kaynayacak onu görünce. bütün ağrıları bir tarafa bırakıp ilk fırsatta bebeğinizi kucağınıza alıp emzirmek isteyeceksiniz ve mucize gibi bi an yaşayacaksınız. Muhteşem birşey
Ben o silikon uçlardan almıştım ama pek gerek kalmamıştı canım hiç kullanmadım desem yeridir
Okurken bile çok güzel hisler oluşuyor insanın içinde değil miAy gözlerim doldu yaasağlıkla gelsinler inşallah
Aynen canım zaten hastanelerin yakınında mutlaka bi eczane falan oluyor. İhtiyaç anında alınır hemenAyy inşallaho anı düşününce bile insan çok tuhaf oluyor o zaman ben şimdi almayayım lazım olursa herhalde eczanede felan bulunur
Tam olarak benim eşimi anlatmışsın ben eve göndersem çanta tam hazır fermuarı kapalı olsa bile kırk kere arayıp sorar öyle ömür törpüsüBen eşime acil durum listesi hazırlayıp versem , o gelecek de eşyaları neyin ne olduğunu neyi alacağını anlayacak da bebeği doğururum büyütürüm daha eşim arıyor olur hahahahah
canım baby mom markasına bak e bebekte hem uygun hem kullanışlı. Tek kafalı ama zaten çift olanların etmiş gücü düşüyor ben baya kullandım memnunum.Kızlar süt sağma makineleri hakkında fikriniz nedir. Benim çevremdeki herkes şu anda gereksiz buluyor zaten emzireceksin bizim hiç ihtiyacımız olmadı falan diyorlar. Çalışmıyorum bu arada. Ama şubat ve mart gruplarına baktığımda ilk birkaç gün süt sıkıntısı çektiklerini gördüm genel olarak. Süt artsın diye veya göğüsler rahatlasın diye de sağım yapıyorlar. Alsam mı almasam mı bilemedim uygun fiyatlı da değil ki ihtiyaca göre doğumdan sonra mı alsak? Kiwi markanınki uygunmuş onun da yorumlarında uzun süreli kullanımda çekiş gücü düştü, çalışmamaya başladı vs yorumlar okudum ucuz etin yahnisi misali korkuttu gözümü. Ay çok uzun oldu okuduğunuz için tşkler
Yirmilik te adı yirmilik hiç 20 yaşımda çıkmadı ilk tanışmamız 18 yaşında oldu 29 yaşındayken sonuncuyu aldırdım nasıl 20 ilk buKız kesin benim diş yamuk çıkar ya Allah bilir hangi emziği bana verdiler de bu yaşımda yirmiliğim çıkacak hahshdhdhsh
Buradaki gibi değil göz ucuyla bakıp bakıp geçiyorumYaa bacım hep sorcam da unutuyorum ben daha kendi topiğimi takip edemiyorum diğer gruplara ne ara bakıyonuz siz hahaha
O sırada gece uyur gibi yapıp alttan üstten çıkaran ben bunu beğendimKız maden suyu da beni rahatlatıyor ama midede inanılmaz gaz yapıyor gizli gizli geğiriyorum eşim beni prenses sanıyor hala şükür yakalanmadım
Allah iyiliğini versin alemsin.. senin mesajın ‘böylelerin ağzına terlik sokucan’ kısmını okurken gülme geldi eşim neye gülosun diyor
Hahahaha
Gayet iyi çıkmış aslında bebeğin gelişimi iyise cok düşünmemek gerekiyor zaten seker olayi cok strese gelmiyor benim bebekte 10 gun onden gidiyor ama sagliksal olarak bir sorun yok dedi tabikide beslenmeme dikkat etcem 1 hafta düzenli ölçüm istedi yarin baslycam ac tok 3 öğünü not tutcam ins cok yukselmezse sorun yok demekTeşekkürler canım, poşet alacagim
Benim 77-103-88 çok yükseliş olmadığı için insülin direncinden söz edemeyiz sanki dimi doktorum öyle bir durumdan bahsetmedi çünkü
Haahahahhahtatbikat yaparız önce ya benim de muhtemelen eşim yapamicak ben ona anlatayım da dedim o acil bir şey olursa annemleri arar söyler şunlar şunlar gelecek diye annemlerde anahtar var zaten gelir alirlar
Hahahahahahahahha bu eşler gerçekten bir tuhaf ya erkek aklı işteTam olarak benim eşimi anlatmışsın ben eve göndersem çanta tam hazır fermuarı kapalı olsa bile kırk kere arayıp sorar öyle ömür törpüsü
canım baby mom markasına bak e bebekte hem uygun hem kullanışlı. Tek kafalı ama zaten çift olanların etmiş gücü düşüyor ben baya kullandım memnunum.
Yirmilik te adı yirmilik hiç 20 yaşımda çıkmadı ilk tanışmamız 18 yaşında oldu 29 yaşındayken sonuncuyu aldırdım nasıl 20 ilk bu
Prensesliğimizden ödün vermiyoruzAkrep nalan mı ahahahah telefona öyle mi kaydetsem ne, sevdim bunuya da neyse hanımefendiliğimi bozmiyim değmez bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?