2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İlk sayfaya liste yazılmıştı sanki ordan da bakabiliriz
Aslında orada gördüm kendimce de liste çıkarttım ama kafamda hep o malzemeler bebek doğunca vereceğim şeyler gibi kodlanmış asla hazırlamam gerek diye düşünmedim sanki lazım olsa dezenfekte etmeden alıp çıkabilecekmişim gibi

Allah iyiliğini versin alemsin.. senin mesajın ‘böylelerin ağzına terlik sokucan’ kısmını okurken gülme geldi eşim neye gülosun diyor

İlk hazırlayanlardan olacaksın herhalde biz tüyoları senden alırız

Bizim de öylr olur o zaman inşallah silikon göğüs ucu felan oluyor sen kullanmış mıydın ondan
Olur olur canım hiç merak etme hele bi bebeğinizi ilk defa görün, hele bi teni teninize değsin o zaman bütün mucizeleri yaşayacaksınız Göğsünüzde sütünüz kaynayacak onu görünce. bütün ağrıları bir tarafa bırakıp ilk fırsatta bebeğinizi kucağınıza alıp emzirmek isteyeceksiniz ve mucize gibi bi an yaşayacaksınız. Muhteşem birşey
Ben o silikon uçlardan almıştım ama pek gerek kalmamıştı canım hiç kullanmadım desem yeridir

Ayy inşallah o anı düşününce bile insan çok tuhaf oluyor o zaman ben şimdi almayayım lazım olursa herhalde eczanede felan bulunur

Ay gözlerim doldu yaa sağlıkla gelsinler inşallah

Ayy inşallah o anı düşününce bile insan çok tuhaf oluyor o zaman ben şimdi almayayım lazım olursa herhalde eczanede felan bulunur
Aynen canım zaten hastanelerin yakınında mutlaka bi eczane falan oluyor. İhtiyaç anında alınır hemen Güzel günlere az kaldı. Yavaş yavaş artık eksikleri tamamlayıp kıyafetini yıkamasıydı, kurutup ütülemesiydi, derkeeen günler hızla geçecek. Daha dün ikili test, cinsiyet muhabbetleri falan vardı Şimdi bak nerdeyiz :)

Ben eşime acil durum listesi hazırlayıp versem , o gelecek de eşyaları neyin ne olduğunu neyi alacağını anlayacak da bebeği doğururum büyütürüm daha eşim arıyor olur hahahahah
Tam olarak benim eşimi anlatmışsın ben eve göndersem çanta tam hazır fermuarı kapalı olsa bile kırk kere arayıp sorar öyle ömür törpüsü
canım baby mom markasına bak e bebekte hem uygun hem kullanışlı. Tek kafalı ama zaten çift olanların etmiş gücü düşüyor ben baya kullandım memnunum.
Kız kesin benim diş yamuk çıkar ya Allah bilir hangi emziği bana verdiler de bu yaşımda yirmiliğim çıkacak hahshdhdhsh
Yirmilik te adı yirmilik hiç 20 yaşımda çıkmadı ilk tanışmamız 18 yaşında oldu 29 yaşındayken sonuncuyu aldırdım nasıl 20 ilk bu

Kız maden suyu da beni rahatlatıyor ama midede inanılmaz gaz yapıyor gizli gizli geğiriyorum eşim beni prenses sanıyor hala şükür yakalanmadım
O sırada gece uyur gibi yapıp alttan üstten çıkaran ben bunu beğendim
Allah iyiliğini versin alemsin.. senin mesajın ‘böylelerin ağzına terlik sokucan’ kısmını okurken gülme geldi eşim neye gülosun diyor
Kız ben terlik kısmına dikkat etmemişim hahahahhaha ayy iyi güldüm gulumsebebek
Hahahaha ama doğru değilmi ya insanı sinir ediyorlar hakediyolar

Gayet iyi çıkmış aslında bebeğin gelişimi iyise cok düşünmemek gerekiyor zaten seker olayi cok strese gelmiyor benim bebekte 10 gun onden gidiyor ama sagliksal olarak bir sorun yok dedi tabikide beslenmeme dikkat etcem 1 hafta düzenli ölçüm istedi yarin baslycam ac tok 3 öğünü not tutcam ins cok yukselmezse sorun yok demek

Hahahahahahahahha bu eşler gerçekten bir tuhaf ya erkek aklı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…