2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doğum yaklaştıkça bilinç altıda ona göre rüyalarla çıkıyor karşımıza
Ben yıkadım bu arada kıyafetleri

Evet ya cinsiyet öğrenene kadar zaman hiç geçmeyecek gibiydi sonra bir anda geçti

dün çok mu kafana taktın naptın

Normal doğum düşünen kim vardı? Meryem ana eli otu mu ne var ondan alacak mısınız?
Ben Allah nasip ederse bi aksi durum olmazsa normal istiyorum, diğer doğumlar da kullanmadım meryem ana otunu bundada almadım bilmiyorum görümcem yapmıştı kendisine açılması hızlı olmuştu. Belki alırm bu sefer

Ben de almayı düşünüyorum inanıyorum ya bu ota bir de epidural düşünüyor musun

Doğru ya inşallah hızlı olur ben de bu epidural konusunda kararsızım bu ara bakalım napcam
İnşaAllah sanada gerek kalmıcak şekilde hızlı kolay ve rahat bir doğum olur hayırlısı olsun hakkında buna şimdiden karar verme, verilmez de zaten. Doğum zamanı gidişata göre karar verirsin. Belkide kolay sancılı bi sürecin olacak ozaman hiç gerek kalmaz

İnşallah doğru diyorsun aslında biz ne kadar planlarsak planlayalım olacağı şekilde oluyor hayırlısı artık o günler gelse de bir an önce kavuşsak

Kızlar böyle acil bişey olursa diye plan yapınca beni bir korku sarıyor

Kızlar böyle acil bişey olursa diye plan yapınca beni bir korku sarıyor
Ben bu haftasonu yavaştan hazırlık yapcam o sıra eşime de anlatirim diyorum acil bı durumda en azından ne nerede bilsin, ben doğuma falan girersem bildiklerini aileme aktarır onlar getirir gelirken diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…