Aay kızlar bütün gece bebeğin kıyafetleri yıkaması falan gibi rüyalarla uğraştım ama böyle düzgün de rüya görmüyorum ateşin çıkınca kabus gibi uykuyla uyanıklık arasında bir şeyler görürsün ya öyleydi epeyi stresliydim bu yıkandı mi su hazır mı diye
Aynen canım zaten hastanelerin yakınında mutlaka bi eczane falan oluyor. İhtiyaç anında alınır hemen Güzel günlere az kaldı. Yavaş yavaş artık eksikleri tamamlayıp kıyafetini yıkamasıydı, kurutup ütülemesiydi, derkeeen günler hızla geçecek. Daha dün ikili test, cinsiyet muhabbetleri falan vardı Şimdi bak nerdeyiz :)
Aay kızlar bütün gece bebeğin kıyafetleri yıkaması falan gibi rüyalarla uğraştım ama böyle düzgün de rüya görmüyorum ateşin çıkınca kabus gibi uykuyla uyanıklık arasında bir şeyler görürsün ya öyleydi epeyi stresliydim bu yıkandı mi su hazır mı diye
Ben Allah nasip ederse bi aksi durum olmazsa normal istiyorum, diğer doğumlar da kullanmadım meryem ana otunu bundada almadım bilmiyorum görümcem yapmıştı kendisine açılması hızlı olmuştu. Belki alırm bu sefer
Ben Allah nasip ederse bi aksi durum olmazsa normal istiyorum, diğer doğumlar da kullanmadım meryem ana otunu bundada almadım bilmiyorum görümcem yapmıştı kendisine açılması hızlı olmuştu. Belki alırm bu sefer
İnşaAllah sanada gerek kalmıcak şekilde hızlı kolay ve rahat bir doğum olur hayırlısı olsun hakkında buna şimdiden karar verme, verilmez de zaten. Doğum zamanı gidişata göre karar verirsin. Belkide kolay sancılı bi sürecin olacak ozaman hiç gerek kalmaz
İnşaAllah sanada gerek kalmıcak şekilde hızlı kolay ve rahat bir doğum olur hayırlısı olsun hakkında buna şimdiden karar verme, verilmez de zaten. Doğum zamanı gidişata göre karar verirsin. Belkide kolay sancılı bi sürecin olacak ozaman hiç gerek kalmaz
Benim 77-103-88 çok yükseliş olmadığı için insülin direncinden söz edemeyiz sanki dimi doktorum öyle bir durumdan bahsetmedi çünkü
Haahahahhah tatbikat yaparız önce ya benim de muhtemelen eşim yapamicak ben ona anlatayım da dedim o acil bir şey olursa annemleri arar söyler şunlar şunlar gelecek diye annemlerde anahtar var zaten gelir alirlar
Ben bu haftasonu yavaştan hazırlık yapcam o sıra eşime de anlatirim diyorum acil bı durumda en azından ne nerede bilsin, ben doğuma falan girersem bildiklerini aileme aktarır onlar getirir gelirken diye düşünüyorum