2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar, kendimize hastane de giymek için lohusa takımı için öneriniz elbise mi alt üst takımmı. Neye göre almak gerekiyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
Düğmeli aldım ben normal takım aldım. Lohusa diyince üstüne 300 500 daha koyuyorlar çünkü

Doğum parası normalde özelde çalıştığınızda aldığınız 32. Hafta raporuyla alınabiliyor.
Bu heyet raporunun ücreti de muhtemelen devlet tarafından size verilecektir. Yani sigortayı da gene devlet karşılayacaktır diye biliyorum ben ama yanlış da olabilir tabi.

Düğmeli aldım ben normal takım aldım. Lohusa diyince üstüne 300 500 daha koyuyorlar çünkü
Elbise mi alt üst 2li takım olarak mı aldın canım, hastanede hangisiyle rahar ederiz ki bilemedim.
elbise rahat olur diyorlar giyinirken lavaboda falan uğraştırmadığı için direk geçiriyorlar diye, ama gelen giden olunca oram buram açıldı mı diye de elbise ile sürekli rahat edemem. Bilemedim şimdi.

Ben 2 doğum yaptım ikisindede normal alt üst takım giydim, bundada alt üst takım aldım canım

Foto görünmüyor sanıeım ya da ben göremedim olması gerekenden daha uyguna aldıysanız ufak vişeyse iade etmeyin nerden aldınız ya da değişim talep edin trenstol üzerindense
Sitede mi sıkıntı var anlamadım link şeklinde atıyor görseli:/ bilemedim uygun mu 280 tl bir çarşaf birde yastık kılıfı

Ben ilk dogumda 2 tane onu düğmeli alt üst pijama takımı aldım. 1 tane de beyaz elbise ve sabahlik aldım, foto çekmek için giydim. Pijama takımlarını kullandım hastanede rahat oldu. Ben 3 gece kaldım hastanede bu arada

Sitede mi sıkıntı var anlamadım link şeklinde atıyor görseli:/ bilemedim uygun mu 280 tl bir çarşaf birde yastık kılıfı
Nevresim yok mu yoksa sanki uygun değil gibi geldi. E bebekte felan baya düşmüştü sanki gerçi kalitesi de ona göredir.
Ben bimden 180 e almıştım geçen çarşaf hariç nevresim ve yastık vardı.

Nevresim yok mu yoksa sanki uygun değil gibi geldi. E bebekte felan baya düşmüştü sanki gerçi kalitesi de ona göredir.
Ben bimden 180 e almıştım geçen çarşaf hariç nevresim ve yastık vardı.
Ya hep öyle oluyo ille bir şey eksik banada çarşaf lazım.. gayet iyi fiyata almışsın canım bir kenarı full böyle eşim sıkıntı olmaz diyo bilemedim

Normal doğum düşünen kim vardı? Meryem ana eli otu mu ne var ondan alacak mısınız?
Ben ilk doğumda denemedim ama bunda arkadaşlarım yapalım diyorlar, bilimsel olarak mantıklı gelmese de inanıp deneyeceğim :) kimi duyduysam çok kolay doğurdum diyo
Ben iki gecedir kendi osuruğuma uyanıyorum acaba canım kocam da uyanıyo mudur ajsjsjj
Kız ne güldüm Allah iyiliğini versin
Bence mide ile alakalı bir şeydir. Kasılma şey gibi oluyor bebek bir yere toplanıyor top gibi orada kalıyor. Acılı ağrılı bir durum değil yani. Ben nst ye bağlanınca anlaşılıyordu sancım olduğu normalde hiç hissetmiyordum. Erken doğum zamanı için konuşuyorum tabi, normal doğum zamanı kasıkta belde sancı oluyor. Geçmiş olsun canım ayaklarını da üşütme

Bizim şirkette rapor alınınca şirketten herhangi bir ücret ödemesi olmuyordu. Belli gün üstündeki raporları sgk ödüyordu. 32. Haftadan önce alınan kadın doğum raporları analık raporundan bağımsız olarak varsayılıyordu hastalık raporları gibi yani. Rapor bitiş tarihinde raporları onaylayınca personellerinde sgk tarafından ödemesi yapılıyodu. Bazı şirketler belli kısmını ödüyolar rapor durumlarında şirket prosedürü olarak. 32. Haftadan sonra çalışamaz raporu alan gebelerin raporları sisteme doğum öncesi analık raporu olarak geçiyordu doğum olana kadarda ücret ödenmiyodu sgk ayağındada. Doğum olunca sisteme düşüyodu bu doğum öncesi alınan rapor günleri toplu olarak ödeniyodu. Bence bi şirketinizle konuşursanız insan kaynakları departmanınız yardımcı olacaktır ben işten ayrılalı 2 sene oldu belki sgk ayağındada değişim olmuş olabilir ödemelerle ilgili en iyi onlar bilgi verir size.

Merhabalar Yarın devlet hastanesinde şeker yüklemesi yaptırıcam. Şeker yüklemesine giderken bana eczaneden o içeceği alıp gelmeniz gerekiyo dediler ama doktor herhangi bir reçete vs de yazmadı. Siz yaptırırken hastaneden mi verdiler kendiniz mi aldınız? Bide eczaneye ben o sıvıdan istiyorum diyince reçetesiz verir mi ki sabah sormayı unuttum doktora

Sabahları atletim ıslak uyanıyorum, bir de dışarıda falan da yedim hepsi birleşince karın ağrısı yaptı demek ki bebeğin arada bir yerde olduğunu hissediyorum orası gergin oluyor ama dediğin gibi acı vs olmuyor. Endiselenecegim bir durum yok o zaman teşekkürler canım

aa ben de yarın gidecektim sabahtan randevum hemen yaparlar diye düşünmüştüm. İçeceğin dozunu yazmadan reçete etmeden nasıl bilinip alınacak ki? Siz ne zaman gitmiştiniz yarına yönlendirdi ? Direk o gün niye yapmadılar yani onu anlamadım bide reçete verilmemesi tuhaf.

Ya hep öyle oluyo ille bir şey eksik banada çarşaf lazım.. gayet iyi fiyata almışsın canım Eki Görüntüle 3390824 bir kenarı full böyle eşim sıkıntı olmaz diyo bilemedim
Yani sıkıntk plmaz ama niye kullanılmış gibi duruyor resmen tiftiklenmiş makinede dikerken sıkıntılı sanki. Bilemedim yani ben olsam iade ederdim 280 tl az değil. E bebekte de var 180 e ki indirime felan giriyor. Kalite farkı muhakkak vardır tabi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…