2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hahahaha sordum duymamış duysam gülerdim diyo

Makinede olmuş belkide e bebektekini yüz yüze görmediğim için yorum yapamıyorum ama ilk gittiğimde bakicam ordakilerede

Kızlar oğluşum bugün elimi koyuyorum karnıma ayağını veriyo, eşim karnıma kafasını koyuyor seviyor icerden sonra bi tekme atiyo bugün aşırı tatlı hareketli ve komik
Benimki gece başlıyor sabah 5 e kadar tekmelerden uyuyamıyorum. Gündüz uyuyor genelde galiba ama gece ful çalışıyor. Allahım nolursun doguncada gece gündüzü karıştırmasın

Ben özel hastanede yaptırdığım halde eczaneden kendim almıştım sinir bozucu bir durum 75 lik glikoz diyorsun şeker yüklemesi için diyince verir zaten. Ben de reçetesiz almıştım

Ya hep öyle oluyo ille bir şey eksik banada çarşaf lazım.. gayet iyi fiyata almışsın canım Eki Görüntüle 3390824 bir kenarı full böyle eşim sıkıntı olmaz diyo bilemedim
Trendyoldan mı almıştım geçen ben de puset örtüsü aldım bana düz müslin göndermişler farklı model o sizde kalsın özür niyetine diyip tenisinin yolladılar sen de bi yaz belki öyle gönderirler tekrar

Ayy ne kadar şanslısın canım maşallah evet trendyoldan aldım wheeppo diye bi satıcı ve herkese çok güzel gelirken bana böyle gelmesi üzücü oldu baya yüksek puanlari

Ben saat 11 de gitmiştim 10 a kadar yapılıyor dedi yarın 8 buçuk 9 gibi gelin gelirkende içeceğide eczaneden alırsınız dedi. Kendi doktorum 75 mg lık yaptırırsın demişti o yüzden dozunu biliyorum ama reçetesiz eczane verir mi onu bilemedim. Aslında doktorum önceki şeker değerlerime baktı her şey normalde olduğu için yaptırmayada bilirsin ama için rahat etsin istiyosan yaptır dedi bende ondan yaptırcam

Sen
Mm benimde randevum 9 da. Muhtemelen açlık şekerinin kan alımı için 10 a kadar olacağını söylemişlerdir diye düşünüyorum.
Ben daha hiç görüşmedim kendi doktorumla da doz konusunu konuşmadık ama 75 mg iyi gibi aslında. Teçetesiz veriliyormuş sanırım burdaki arkadaşlar öyle almışlar

Ayy ne kadar şanslısın canım maşallah evet trendyoldan aldım wheeppo diye bi satıcı ve herkese çok güzel gelirken bana böyle gelmesi üzücü oldu baya yüksek puanlari
Kusurlu ürün gönderildi olarak talep açın yardımcı olmak zorundalar. Ya elinizdekibi değiştirirler ya da iade edersiniz.

Ya hep öyle oluyo ille bir şey eksik banada çarşaf lazım.. gayet iyi fiyata almışsın canım Eki Görüntüle 3390824 bir kenarı full böyle eşim sıkıntı olmaz diyo bilemedim
Bence değiştir,ben nevresim,çarşaf ve iki yastık kılıfı olan bir takım aldım trendyoldan çok memnun kaldım,kumaşı da gayet iyi..istersen bak fiyatı da gayet uygun..

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-21-20-04-46-027_trendyol.com.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 54
Olabilir biraz süreç uzun sürüyor ya ondan dolayı erken başlıyordur muhtemelen yarın görürüz artık sizde doktorunuzla görüşebilirseniz sorup ona göre alırsınız daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…