2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Olabilir biraz süreç uzun sürüyor ya ondan dolayı erken başlıyordur muhtemelen yarın görürüz artık sizde doktorunuzla görüşebilirseniz sorup ona göre alırsınız daha iyi olur
Yani şuan ona ulaşmam zor olabilir de. neyse artık yarın ki doktorun önerisine göre müdahale de bulunurum olmazsa 75 mg yaptrmayo düşünüyorum 100 fazla olur benim midem için 50 mg da da emin olamayıp yeniden 75 lik yapabilşyorlarmış.

Direkt kendin alacaksan 75 mglik al canım şimdi 50 alıp test sonucuna göre 75 yapalım derlerse sürekli kan vermek durumunda kalma.. 75lik kesin sonuç veriyor

Direkt kendin alacaksan 75 mglik al canım şimdi 50 alıp test sonucuna göre 75 yapalım derlerse sürekli kan vermek durumunda kalma.. 75lik kesin sonuç veriyor
Aynen bende öyle düşünüyorum 50 de ısrar ederse 75 yapalım diye müdahale edeyim diyorum. Ya da sabahtan alsam mı napaam bilemedim devlet her türlü kendimiz alıyoruz heralde çok anlayamadım ama.

Aynen bende öyle düşünüyorum 50 de ısrar ederse 75 yapalım diye müdahale edeyim diyorum. Ya da sabahtan alsam mı napaam bilemedim devlet her türlü kendimiz alıyoruz heralde çok anlayamadım ama.
Bilmiyorum ki canım eğer doktor 50 derse bir daha yapılacak mı peki 50 ile olursa dersin olmadı ama eczacı ille 50 satacak olursa 75 diye ısrar edersin.. Ben özelde yaptırdığım için bana 75 yaptı doktor

Eklentiler

• IMG_4883.webp
    23 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar ya sürekli aklıma takılan bir konu var ben aylar önce ta anneler gününde internetten robot süpürge almıştım 2 bin uygun olunca bilmediğim bir siteden aldım çok da güvenli duruyordu vergi numarası vs her şeyi vardı neyse günler geçti gelen giden yok telefonla arıyorum açan yok anladım ki ben dolandırıldım. Koştum hemen polise şikayetçi oldum bankaya da harcama itirazında bulundum. Bankadan para bana geri yattı ürüm gelmediği için neyse şimdi dava açılmış şikayetçi olduğum kadın savunmasında Kıbrısta işsiz olduğunu durumunun kötü olduğunu İstanbula gelip biriyle tanıştığını iş kurma vaadiyle adına site açıldığını söylemiş.
Neyse uyaptan evraklar kısmından baktım ben bunlara bir yerde Ayşe … kişisinin hükümlü bulunduğu bilmem ne cezaevi felan yazıyor şimdi bu kadın şimdi cezaevinde midir sizce ve sadece benim şikayetimle cezaevine girmiş olabilir mi? Ben bunu kafaya çok taktım kadına da üzüldüm

Senin yüzünden değildir bence adalet sistemi hakkında yorum yapmak istemiyorum ama bundan dolayı cezaevine girmez bence birde parani çok hızlı geri almışsın normalde süründürür insanı böyle olaylar

Senin yüzünden değildir bence adalet sistemi hakkında yorum yapmak istemiyorum ama bundan dolayı cezaevine girmez bence birde parani çok hızlı geri almışsın normalde süründürür insanı böyle olaylar
İnşallah öyledir vicdan yapıyorum acaba benim yüzümden mi diye bankaya harcama itirazı yaparken çok uğraştım internetten olmadı 2 kez müşteri hizmetlerini aradım smsteki kodla işlem yaptığınız için itiraz edemezsiniz dedi 3. Yü aradım o yaptı sağolsun ben yine de paraya gitti gözüyle bakıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…