2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Boyum 171 kilom 52ydi. Ama ideal kilom 61 çok zayıftım.. şimdi 65 olunca az toparlandim kendime geldim
Boyun uzunmuş senin ayrıca zaten zayıfmışsın sen yaaaaa maşallah ben asla 52 kilo olmadım en en en zayıf halim 58-57 ydi. Evlenince 10 kilo aldım 68 oldum (( şimdi hamilelikte tekrar 10 kilo aldım ((

Senin yüzünden oldu diyelim ki haketmis o zaman gönlün rahat olsun dolandirmasaymis o da sadece bir kişiye yapmamıştır bunuhelal paraymis

Senin yüzünden oldu diyelim ki haketmis o zaman gönlün rahat olsun dolandirmasaymis o da sadece bir kişiye yapmamıştır bunuhelal paraymis
o da dolandırılmış galiba aslında maaşımdı ya çalışıp kazanmıştım onu aldığım gün gidip kaza yaptım arabam perte yakın olmuştu para yine çıktı benden

Boyun uzunmuş senin ayrıca zaten zayıfmışsın sen yaaaaa maşallah ben asla 52 kilo olmadım en en en zayıf halim 58-57 ydi. Evlenince 10 kilo aldım 68 oldum (( şimdi hamilelikte tekrar 10 kilo aldım ((
Sanada çok yakışıyor hamilelik öyle deme birde hani 78 cidden durmuyorsun ben çok beğenmistim seni hamilelik kilonu verirsin çok rahat tek sıkıntı belimizde yağ kalmasın hamilelikten
o da dolandırılmış galiba aslında maaşımdı ya çalışıp kazanmıştım onu aldığım gün gidip kaza yaptım arabam perte yakın olmuştu para yine çıktı benden
Sadakani eksik etme yoksa fazlasıyla gidiyo..
Ahhahaha iyi olmuş herkes birbirini dolandıriyo ya

Kız valla maaşı aldığım gün de vermiştim o korumuş zaten beni tam kapı tarafına çarpmıştı adam gerçekten ya ama ders oldu bana artık bilmediğim yerden alışveirş yapmıyorum trendyol hepsiburada

Vicdan yapma bence sen yapılması gerekeni yapmışsın bence şikayetçi olman kadar doğal bir şey olamaz kadın için de üzülme ya senin gibi kaç kişiyi dolandırmıştır Allah bilir Türkiye’de kolay kolay hapse girmiyorlar, herkes hakettiğini yaşasa keşke, sen paranı Allahtan almışsın şanslısın bence boşver vicdan micdan yapma

Ay evet ya umarım bu göbek bel bölgesi tamamen gider çünkü doğum şekli henüz belli değil sezaryen göbeği de zor geçiyor diyorlar (((

Ay bende bir elbise almıştım instagramdan. Kadın haftalar geçti hala kargolamadı. Kadını cimere şikayet ettim sitesini. Kadın hemen yolladı elbiseyi bende artık trendyol dışında almıyorum

Kadın ben de dolandırıldım yazmış ifadesinde ondan vicdan yaptım gerçekten dolandırıcı kendisiyse sürünsün tabi ben aldım ama alamayan çok insan var şikayetvarda görmüştün

Ay bende bir elbise almıştım instagramdan. Kadın haftalar geçti hala kargolamadı. Kadını cimere şikayet ettim sitesini. Kadın hemen yolladı elbiseyi bende artık trendyol dışında almıyorum
iyi yapmışsın bazıları gerçekten bundan anlıyor ya insanın ağzı bir kez yanınca akıllanıyor

Bilmiyorum ki canım eğer doktor 50 derse bir daha yapılacak mı peki 50 ile olursa dersin olmadı ama eczacı ille 50 satacak olursa 75 diye ısrar edersin.. Ben özelde yaptırdığım için bana 75 yaptı doktor
evet en neti 75 miş. Neyse sabah vi gideyim de ona göre artık bastırırım 75 diye. 50 derse

Ay evet ya umarım bu göbek bel bölgesi tamamen gider çünkü doğum şekli henüz belli değil sezaryen göbeği de zor geçiyor diyorlar (((
Demeee
Artık cimerede direkt yazamıyorsun pttye gidip 2 adımlık doğrulama için 4 tl mi ne ödüyorsun

Canım bi tarafımı kaşıyım senin bu yorumundan sonra trendyolda satıcıya yazdım özür için banada yenisini tedarik etmişler kargoya vermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…