- 25 Mayıs 2023
- 4.519
- 8.406
- 88
Boyun uzunmuş senin ayrıca zaten zayıfmışsın sen yaaaaa maşallahBoyum 171 kilom 52ydi. Ama ideal kilom 61 çok zayıftım.. şimdi 65 olunca az toparlandim kendime geldim
Senin yüzünden oldu diyelim ki haketmis o zaman gönlün rahat olsun dolandirmasaymis o da sadece bir kişiye yapmamıştır bunuİnşallah öyledir vicdan yapıyorum acaba benim yüzümden mi diyebankaya harcama itirazı yaparken çok uğraştım internetten olmadı 2 kez müşteri hizmetlerini aradım smsteki kodla işlem yaptığınız için itiraz edemezsiniz dedi 3. Yü aradım o yaptı sağolsun ben yine de paraya gitti gözüyle bakıyordum
Senin yüzünden oldu diyelim ki haketmis o zaman gönlün rahat olsun dolandirmasaymis o da sadece bir kişiye yapmamıştır bunuhelal paraymis
Sanada çok yakışıyor hamilelik öyle deme birde hani 78 cidden durmuyorsun ben çok beğenmistim seniBoyun uzunmuş senin ayrıca zaten zayıfmışsın sen yaaaaa maşallahben asla 52 kilo olmadım en en en zayıf halim 58-57 ydi. Evlenince 10 kilo aldım 68 oldum (( şimdi hamilelikte tekrar 10 kilo aldım ((
Sadakani eksik etmeo da dolandırılmış galiba aslında maaşımdı ya çalışıp kazanmıştım onu aldığım gün gidip kaza yaptım arabam perte yakın olmuştu para yine çıktı benden
Kız valla maaşı aldığım gün de vermiştim o korumuş zaten beni tam kapı tarafına çarpmıştı adamSanada çok yakışıyor hamilelik öyle deme birde hani 78 cidden durmuyorsun ben çok beğenmistim senihamilelik kilonu verirsin çok rahat tek sıkıntı belimizde yağ kalmasın hamilelikten
Sadakani eksik etmeyoksa fazlasıyla gidiyo..
Ahhahaha iyi olmuş herkes birbirini dolandıriyo ya
Vicdan yapma bence sen yapılması gerekeni yapmışsın bence şikayetçi olman kadar doğal bir şey olamaz kadın için de üzülme ya senin gibi kaç kişiyi dolandırmıştır Allah bilir Türkiye’de kolay kolay hapse girmiyorlar, herkes hakettiğini yaşasa keşke, sen paranı Allahtan almışsın şanslısın bence boşver vicdan micdan yapmaKızlar ya sürekli aklıma takılan bir konu var ben aylar önce ta anneler gününde internetten robot süpürge almıştım 2 bin uygun olunca bilmediğim bir siteden aldım çok da güvenli duruyordu vergi numarası vs her şeyi vardı neyse günler geçti gelen giden yok telefonla arıyorum açan yok anladım ki ben dolandırıldım. Koştum hemen polise şikayetçi oldum bankaya da harcama itirazında bulundum. Bankadan para bana geri yattı ürüm gelmediği için neyse şimdi dava açılmış şikayetçi olduğum kadın savunmasında Kıbrısta işsiz olduğunu durumunun kötü olduğunu İstanbula gelip biriyle tanıştığını iş kurma vaadiyle adına site açıldığını söylemiş.
Neyse uyaptan evraklar kısmından baktım ben bunlara bir yerde Ayşe … kişisinin hükümlü bulunduğu bilmem ne cezaevi felan yazıyor şimdi bu kadın şimdi cezaevinde midir sizce ve sadece benim şikayetimle cezaevine girmiş olabilir mi? Ben bunu kafaya çok taktım kadına da üzüldüm
Ay evet ya umarım bu göbek bel bölgesi tamamen gider çünkü doğum şekli henüz belli değil sezaryen göbeği de zor geçiyor diyorlarSanada çok yakışıyor hamilelik öyle deme birde hani 78 cidden durmuyorsun ben çok beğenmistim senihamilelik kilonu verirsin çok rahat tek sıkıntı belimizde yağ kalmasın hamilelikten
Sadakani eksik etmeyoksa fazlasıyla gidiyo..
Ahhahaha iyi olmuş herkes birbirini dolandıriyo ya
Ay bende bir elbise almıştım instagramdan. Kadın haftalar geçti hala kargolamadı. Kadını cimere şikayet ettim sitesini. Kadın hemen yolladı elbiseyiKız valla maaşı aldığım gün de vermiştim o korumuş zaten beni tam kapı tarafına çarpmıştı adamgerçekten ya ama ders oldu bana artık bilmediğim yerden alışveirş yapmıyorum trendyol hepsiburada
Kadın ben de dolandırıldım yazmış ifadesinde ondan vicdan yaptım gerçekten dolandırıcı kendisiyse sürünsün tabiVicdan yapma bence sen yapılması gerekeni yapmışsın bence şikayetçi olman kadar doğal bir şey olamaz kadın için de üzülme ya senin gibi kaç kişiyi dolandırmıştır Allah bilir Türkiye’de kolay kolay hapse girmiyorlar, herkes hakettiğini yaşasa keşke, sen paranı Allahtan almışsın şanslısın bence boşver vicdan micdan yapma
Ay bende bir elbise almıştım instagramdan. Kadın haftalar geçti hala kargolamadı. Kadını cimere şikayet ettim sitesini. Kadın hemen yolladı elbiseyibende artık trendyol dışında almıyorum
evet en neti 75 miş. Neyse sabah vi gideyim de ona göre artık bastırırım 75 diye. 50 derseBilmiyorum ki canım eğer doktor 50 derse bir daha yapılacak mı peki 50 ile olursa dersin olmadı ama eczacı ille 50 satacak olursa 75 diye ısrar edersin.. Ben özelde yaptırdığım için bana 75 yaptı doktor
DemeeeAy evet ya umarım bu göbek bel bölgesi tamamen gider çünkü doğum şekli henüz belli değil sezaryen göbeği de zor geçiyor diyorlar(((
Artık cimerede direkt yazamıyorsun pttye gidip 2 adımlık doğrulama için 4 tl mi ne ödüyorsunAy bende bir elbise almıştım instagramdan. Kadın haftalar geçti hala kargolamadı. Kadını cimere şikayet ettim sitesini. Kadın hemen yolladı elbiseyibende artık trendyol dışında almıyorum
Neeeee bu da yeni mi çıktıDemeee
Artık cimerede direkt yazamıyorsun pttye gidip 2 adımlık doğrulama için 4 tl mi ne ödüyorsun
Gümüş kapak da alcam ama o uçtan almicam başta bir denemek istiyorum hiç yok gibi değil çünküTeşekkür ederim kızlar aldım bakalım ben de bir de gümüş kapak aldım şu sağdakini almak laızm mı acaba
Yara olmasın diye sanırım o ben de vazgeçtim almaktan gümüş kapak almıştım zaten bugün de indirimdeymiş bu aradaGümüş kapak da alcam ama o uçtan almicam başta bir denemek istiyorum hiç yok gibi değil çünkü
Canım ebe arkadaşımla konuştum böyle birşeue gerek yok diyor bebek emer diyor emdikçe zaten çıkar diyorTeşekkür ederim kızlar aldım bakalım ben de bir de gümüş kapak aldım şu sağdakini almak laızm mı acaba
Yeni çıkmış malesef 2 ay oldu galiba yalan olmasınNeeeee bu da yeni mi çıktı
Bu göğüs ucu değil de koruyucu yara olmasın kıyafetlere vs değip diyeCanım ebe arkadaşımla konuştum böyle birşeue gerek yok diyor bebek emer diyor emdikçe zaten çıkar diyor
He tamam canım göğüs ucunu sandım da benBu göğüs ucu değil de koruyucu yara olmasın kıyafetlere vs değip diyegümüş kapak almıştım ama bu lazım olursa öyle alayım dedim
Canım bi tarafımı kaşıyım senin bu yorumundan sonra trendyolda satıcıya yazdım özür için banada yenisini tedarik etmişler kargoya vermişlerTrendyoldan mı almıştım geçen ben de puset örtüsü aldım bana düz müslin göndermişler farklı model o sizde kalsın özür niyetine diyip tenisinin yolladılarsen de bi yaz belki öyle gönderirler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?