2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Olabilir canım kullanacak kişi nasıl rahat kullanacaksa öyle yap.. eşine sor nasıl rahat olur senin için diye

O sırada eşim görecek mi acaba ebe ya da hemşirede olacak sanki bu hurclar
Kız valizin bi yanına bebenin bi yanına sizin şeyleri koyuverin bak bunlar hep ilk bebe olduğundan
ikinci kızım tam koronada doğmuştu yeşil örtüye sarıp verdiler kucağıma odaya götürdüler odada ben giydirmiştim çiçeğimi

Yanına eski soyadım Can ı ekledim ben en başta ismi ne olursa olsun 2. ismi Can olucak dedim o yüzden şimdi asıl isime çok müdahale edemiyorumm

Hurctan düşürüyorlar önce poşete koyun denmiş de o yüzden seyaptik aay ben valiz didik didik edilsin istemiyorum ya. Her şey düzenli olsun üzerinde kağıdı görünce heh bu bebeğin kıyafeti bu annenin pijaması vs densin dagitmasinlar hurçları ben daha sonra tatile giderken de kullanırım valiz düzenli olur seviyorum böyle çekmecelerde düzenleyici vs o yüzden hurç aldım aay ne güzel sen giydirmissin

Şaka yapıyorum kuzum tabiki düzenli olması kolaylık olur
Aynen ben giydirdim korona diye mi öyle yaptılar bilmiyorum bunda bakalım nasıl olck

Şaka yapıyorum kuzum tabiki düzenli olması kolaylık olur
Aynen ben giydirdim korona diye mi öyle yaptılar bilmiyorum bunda bakalım nasıl olck
Benim bildiğim de ebeler giydiriyordu, ama sana vermeleri çok tatlis olmuş belki de dediğin gibi koronadan ötürü olabilir

Polar ya içleri kirismaz diye düşündüm bir de kotları da kirismamasi ve az yer kaplaması için valize rulo yapıp koyun derler ya, aslında katlayinca karışıyor sanki
O instagramdaki valiz videoları gibi bi valiz hiç hazırlayamadım ben ya kotlar elbiseler filan böyle rulo yapıp fazla düzüm galiba bi dene bakalım deneme yanılma şeklinde gitcez

Ay bugün tam böyleydim dün dondurma yedim ondan oldu bir daha yemem diyordum hatta
Hahahaha hiç mi değişmez bizim kafalar
28 olduukkk O ozgeeeee1 senin de böyle aşağıda mı bebişin?
senin göbüş aşağıdaysa benimkide aşağıda demek aynı böyle duruyor çünkü bence aşağıda değil gayet normal göbüşlerimiz

Suna da bayılıyorum hepimiz aynıyız demek ki
ayyy bayıldımmm attığına yaaa çok güzel

Normal mi ya iyi o zaman sevindim göğsümden bir el kadar aşağıda başlıyor ondan heralde aşağıda gibi geliyor

Valla öyle ya sonra da bana ne alınacak soyle de indirime girince alayım diyor ee ne alınacak belirlendiyse ben de indirim görebiliyorum yani alabilirim
Hahahah siparişi onayla demeyi biz de biliyoz
Hahahahahahhaha benim eşimi tarif ettin yön verilmeyi komut almayı bekliyor
Ay hiç deme geçen liste yaptım alınanları hey maşallah diyo hiç fark etmemiş bu kadar şey aldığımı ona kalsa bebeğe nike ayakkabı alcaz biticek

Eklentiler

• IMG_5180.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…