- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 26
Ayy tüh bu isimde olmadıBen öğretmenim . Kayra adında 4 öğrencim oldu şimdiye kadar. Hepsi birbirinden zordu gerçekten . Genellemek istemem tabii ama kurallara uyma ya da söz dinlemede özellikle de arkadaş ilişkilerinde pek hevesli değillerdibelki anlamının ağırlığından kaynaklı bir şeydir
Ayy bu aynı bnm göbüs
Tesekkur ederim canimAaa oldun mu aşını nasıl hissediyorsuun, geçmiş olsun
kız hatta benimki daha aşağıdaymis seninki yukarda bence güzel bir şeyTeşekkür ederimay bana aşağıda gibi geliyor nedense iyi bari sevindim
Bence yukardan bakınca bi acaba diyosundur yandan gayet normal görünüyor çok tatlı duruyorNormal mi ya iyi o zaman sevindimgöğsümden bir el kadar aşağıda başlıyor ondan heralde aşağıda gibi geliyor
Benim eşim aldığım elimi uzattığım herşeyi inciğini cıncığına kadar araştırıyor yok şunda şu var yok bilmem neHahahah siparişi onayla demeyi biz de biliyoz
Ay hiç deme geçen liste yaptım alınanları hey maşallah diyo hiç fark etmemiş bu kadar şey aldığımı ona kalsa bebeğe nike ayakkabı alcaz biticek
Aay harika çok sevindim maşallah bize etkilemediTesekkur ederim canim
Sadece dokunduğumda acıyor onun dışında acımıyor çok şükür vurulduktan sonra bi 2 3 saat kolumu havaya kaldırdığımda agriyordu o da geçti
kız hatta benimki daha aşağıdaymis seninki yukarda bence güzel bir şey
Benim eşimde yalandan hamur yoğurur gibi iki yoğuruyor sırtımı bırakıyor sonraDenemedim hiç haklısın doktora bir sorayım sadece masaj yapılınca rahatlıyorum ama eşim de sıkılıyor bi süre sonra
Benim de öyle ne yemek yapasim geliyor ne evi toplayasimKızlar ben özellikle akşamları bu saatten sonra pili bitip çalışmayan oyuncak gibi oluyorum beynimi asla kullanamıyorum gb yetersiz gibi hissediyorum ve asla eski enerjim kalmadı eskiden eşimle film geceleri kafeler gezmeler olurdu şimdi akşam 6-7 den sonra emekli teyzeler gibiyim ağrılar başlıyor. Sizin enerji durumları nedir
Aman maşallah de. Ben geçen dolap alayım dedim attım hemen al dedi ya bi ölçülerine baksaydın ufak mı büyük mü bir inceleseydin yok hepsini ben yapcamBenim eşim aldığım elimi uzattığım herşeyi inciğini cıncığına kadar araştırıyor yok şunda şu var yok bilmem nealdım bitti diyemiyorum maalesef beyefendinin araştırmacı ruhu var halbuki istediği kadar baksın o benim aklıma geldi mi alınacak bitti gitti
Maşallah benimde aşağda ve göbeğim çok büyük değil 27 haftayım
Ay benim anne çantasına bile içine bakıyor kumaşına bakıyor inceliyorAman maşallah de. Ben geçen dolap alayım dedim attım hemen al dedi ya bi ölçülerine baksaydın ufak mı büyük mü bir inceleseydin yok hepsini ben yapcamaman böylesi de hoşuma gidiyor gerçi karışmasın herşeye öyle ben ne dersem o alınacak ama arada bide incelese fena olmazdı
Nefessiz de kalıyor musun canım bu saatlerden sonra hareket edinceBenim de öyle ne yemek yapasim geliyor ne evi toplayasimçalışırken bi kaç saat yogunlasayim hemen belim kopuyor böyle kulunç gibi kramlar giriyor hamileliğin ilk zamanlarına döndüm aşırı yorgun hissediyorum
Ayy evet çok az kaldıYeeeyy30’a adım adım gidiyoruz bi heyecanlanıyorum gittikçe kız bu göbüşün neresi aşağıda gayet normal duruyor benimki de böyle
Ay evet seninki daha aşağıda duruyor ama zayıfsın diye olabilir
Ben de öyleyim canım bu dönem derslerim yarım gün, eve 1-2 gibi geliyorum 2 saat yatıp dinleniyorum 4 gibi kalkıyorum o ara biraz enerji topluyorum bazı akşamlar arkadaşlar ile buluşmaya çıkıyoruz kendimi zorluyorum yoksa eve tıkılıp kalacağım diyeKızlar ben özellikle akşamları bu saatten sonra pili bitip çalışmayan oyuncak gibi oluyorum beynimi asla kullanamıyorum gb yetersiz gibi hissediyorum ve asla eski enerjim kalmadı eskiden eşimle film geceleri kafeler gezmeler olurdu şimdi akşam 6-7 den sonra emekli teyzeler gibiyim ağrılar başlıyor. Sizin enerji durumları nedir
Ay benimki de acıtıyo ya bırak diyeyim diyeBenim eşimde yalandan hamur yoğurur gibi iki yoğuruyor sırtımı bırakıyor sonrasenin ağrına iyi gelebilir ama tarif ettiğin gibi ağrısı olan tanıdığım vardı rahatlatmış onu canım onun kullandığı marka şuydu bak atayım bir incele fırsatın olursa
Magnimore Plus Magnezyum 60 Tablet N-Asetil Taurinat Bisglisinat Malat - Fiyatı, Yorumları
Magnimore Plus Magnezyum 60 Tablet N-Asetil Taurinat Bisglisinat Malat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederimBence yukardan bakınca bi acaba diyosundur yandan gayet normal görünüyor çok tatlı duruyor
Senin tarihin yine mi değişti kız? Aramızda tam bir hafta var şu an ama önceden 2 haftaydı sanki
4 ağustosa göre 29+0.. Bir ara perinatoloji doktorum herkesin aklını karıştırdı burda 2 hafta büyük vs vs dedi ama kendi doktorum 4 ağustosu baz al dedi bayadir böyle belki aklında perinatolojinin dedigi hafta kalmıştırSenin tarihin yine mi değişti kız? Aramızda tam bir hafta var şu an ama önceden 2 haftaydı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?