2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kız noldu neden riskli gebelik ben neyi kaçırdım veya unuttum gebelikten çok unutkanım

Kız noldu neden riskli gebelik ben neyi kaçırdım veya unuttum gebelikten çok unutkanım
Olsun canım onu mu tutacaksın aklında serklajım varya canım doktor korkma ben serklaj olunca prensıp geregı nst ısterım dedı her hafta ıste gırıcez bakalım inşallah korkulacak bırsey yoktur

Aman o da kötü kaynana gibi her şeye lafı olur, hiç karışmaması da kötü sinir oluyorum bunların ortası yok galiba şimdi nebulizator indirimdeymiş kendi kendime konuşuyodum alınması lazım şimdi alsak mı masraf mı vs diye, yandan hemen diyo ki evet o lazım bi şey almalıyız ajsjsj ya sen onun ne olduğunu biliyosun madem bugüne kadar niye söylemiyon adam

Benim de bacaklarımda varis var ve çok ağrı yapıyor. Kadın doğum doktorun mu baktı canım varislere?
Ben 3. ayda korona geçirdiğim için zaten o zamandan beri kullanıyorum oksaparı, 110 iğne olmuşum bugüne kadar ve doğuma kadar da sürecek sanırım varise de faydası var mıymış bu faydası olmuş hali miymiş yani

sat 11 Ağustos yaş 33 bende oksopar kulaniyorum . Öğretmenim :) kilomuz hemen hemen ayni :) boyunuzu yazmamişsiniz :) ne kadar gebeliğimiz benziyor :))

Varisler bende de var hatta biri dişari cikmiş böyle damarlari :))

Canım işte pıhtı oluşmasını önlüyormuş varisleri 8. Haftada vucut ultrasonu cektırmıstı orda gördü kan pıhtılasma testim o zaman ıyıydı ama ılerleyen zamanda varisler sıkıntı olur dedi sımdıde basladı gunde 1 kez 0,4 mg senınkı ne kadar

Yoktur canım hepsi olası herhangi bir şeyin önüne geçmek için bence doktorun iyiymis
Evet canım doktorum risk sevmiyor kan cıvıltıcı ıgneyı de bu yuzden verdi sanırım hiç bir zararı olmuyormuş bu iğnenin kanım cok cıvır mı dıye endıse ettım de

sat 11 Ağustos yaş 33 bende oksopar kulaniyorum . Öğretmenim :) kilomuz hemen hemen ayni :) boyunuzu yazmamişsiniz :) ne kadar gebeliğimiz benziyor :))
Aa gerçekten ne kadar çok ortak yanımız varmış boyum 170
Siz neden oksapar kullanıyorsunuz? Doğuma kadar mı sürecek sizin de?

Ya kızlar siz acı yiyor musunuz? Baharatı azalttım ama şuan acılı bir şey canım çok çekiyor söylemeyeyim ne olduğunu da size doktorunuz bir şey dedi mi bu konuda?

Benim de iyice belirginleşti ele geliyor artık varis çorabı denediniz mi?
Ewet kulaniyorum diz üstü olanlardan benim varis ağrilarimi dindirdi ama uykusuzluğa çözüm olmadi gece bacağimi nereye koyacağimi bilmiyordum. Nefes darliği başlamişt bu alti hafta benim için kabus gibi gecti . Doktor doktor gezdim en son magnezyum günde iki kez calsiyum d vitamini bi tablet oksopar 0,4 mil corasprin 1 levitron 75 m aliyorum kan ilacida günde iki kez. B12 aldiğimdan beri ağlama krizlerim ayak huysuzluğum gitti .sana tavsiyem b12 ye baktir kan değerlerine baktir

Aa gerçekten ne kadar çok ortak yanımız varmış boyum 170
Siz neden oksapar kullanıyorsunuz? Doğuma kadar mı sürecek sizin de?
Ewet şuan doğuma kadar kesin ama bazi doktorlar doğumdan bir hafta sonrada kulaniyorlar.ona göre doktorun kara verir. Sen neden kulaniyorsun oksopari

Benim de 0.4 günde 1 kez
Varisler için değil benim iki düştüğüm vardi bir geninde heterozigot diye verildi . Gecen günde ultrason çekildi . Sadece çorapla devam et denildi . Senin vücüdünda çok mu var benim sağ bacağimda var bi damar baya genişlemiş ama kaçak filan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…