Merhaba bende orada doğum yapacağım. Hangi doktora gidiyosunuz ben hala doktora hastaneye karar veremedimYok canım Kocaeli / gebzedeyim ben
Canım o tek kullanımlık antibiyotiği gece yatarken içmen gerekmiyor mu yani daha geç tuvalete çıkmak açısından. Bana kızımda doktor öyle söylemişti adını hatırlamıyorum mor bi jelatini vardı sanki.Doktorum baktı böbrekte bi şey yok dedi idrar istedi. Ben de o arada kadın doğum hastanesinin aciline geldim serum yerim diye. Burda da idrar aldılar nst çektiler ilk nst’me hepinizden önce girmiş bulundum bu aradaidrarda kan çıktı böbrekte kum ya da taş olabilir bi parol serum verelim bol su iç dediler serum taktılar şimdi. Ama olabilir diyo yani nasıl doktorsa artık teşhisi bu şekilde o sırada özeldeki idrar sonucu çıktı lökosit 15.3 doktoruma yazdım idrar yolu enfeksiyonu var tek kullanımlık ilaç yazıyorum dedi. Hiçbi şey anlamadım açıkçası idrar yolu mu böbrek mi asla bilmiyorum doktorlarımız bir harikalar. Şimdi serum alıp çıkınca da o tek kullanımlık ilacı içicem neyim olduğunu bilmiyorum allaha emanetiz geçer inşallah diyip devam edicez
Bir de bebişim 1400 gr olmuşDoktorum baktı böbrekte bi şey yok dedi idrar istedi. Ben de o arada kadın doğum hastanesinin aciline geldim serum yerim diye. Burda da idrar aldılar nst çektiler ilk nst’me hepinizden önce girmiş bulundum bu aradaidrarda kan çıktı böbrekte kum ya da taş olabilir bi parol serum verelim bol su iç dediler serum taktılar şimdi. Ama olabilir diyo yani nasıl doktorsa artık teşhisi bu şekilde o sırada özeldeki idrar sonucu çıktı lökosit 15.3 doktoruma yazdım idrar yolu enfeksiyonu var tek kullanımlık ilaç yazıyorum dedi. Hiçbi şey anlamadım açıkçası idrar yolu mu böbrek mi asla bilmiyorum doktorlarımız bir harikalar. Şimdi serum alıp çıkınca da o tek kullanımlık ilacı içicem neyim olduğunu bilmiyorum allaha emanetiz geçer inşallah diyip devam edicez
Ay onun sen olmasına bir, uyuyamama sebebine iki kez şaşırdımBir ara uykusuzluktan psikolojisi bozulup zombi gibi evin içinde gezen bendimAy benim hep strestenmiş gündüz yardımcı abla geliyordu sürekli bugün ne yapıcaz diye soruyordu bende ertesi günü düşünmekten uyuyamıyormuşum. Abla kolunu çatlatıp işten çıkınca ben bi rahatladım geceleri düşünmüyorum uykuya dalıyorum gece uyuyamasamda gündüz o evde olduğu için uyuyamıyordum şimdi uyabiliyorum gündüzde Size tavsiyem rahatlatıcı hamilelik müzikleri var onlardan açıp uyumayı denemeniz beni rahatlatıyor onlar hala
Öyleymiş canım monurol adı eczacı anlattı yatmadan içicem. Ultrasona kendi doktorumda girdim, nst’ye devletin acilinde girdim. Kendi doktorum enfeksiyon diyor, devletteki böbrekte kum taş falandır sen bol su iç diyorCanım o tek kullanımlık antibiyotiği gece yatarken içmen gerekmiyor mu yani daha geç tuvalete çıkmak açısından. Bana kızımda doktor öyle söylemişti adını hatırlamıyorum mor bi jelatini vardı sanki.
Aman neyse çok şükür böbrek olmasında enfeksiyon antibiyotikle halledilir Allahın izniyle. Ay bideKardelenzey girdi mi gircekmiydi ne nts ye. Başı çekiyorsunuz ikiniz e nts soktular diye ultrasona girmemişsindir ozaman tüh bari bebişi görseydin hazır gitmişken
Aaa bunu yeni gördüm bende bebişi görmedin sandım. Maşallah ay büyüyorlar 1400 den aşağı duymadık bu haftalarda grupta maşallah yaBir de bebişim 1400 gr olmuşdoktor önde gidiyo dedi, kötü mü dedim yooo sadece 3-4 gün dedi. Sonra da bebekte kilo fazla olursa normal doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Felaket tellalı canım doktorum. Sonra yine bana döndü kilon çok önde diyetisyene git dedi. Kiloyla bi sıkıntısı var ya. 6 aydır her seferinde aynı şeyi söyleyemezsin bırak pes et artık.
Allah seni napmasin gülsem mi ağlasam mı bilemedimYok berrak yazıyor. Araştırdığım kadarıyla lökosit yüksekliği hem böbrekte taş/kumla alakalı hem de idrar yolu enfeksiyonuyla alakalı olabilirmiş ama iki farklı doktor iki farklı yorumla geldi nasıl bilemiyolar onu anlamadım bugün sağlık sektöründen hiç verim alamadım ya depresyona girdim canım çok sıkkın sinirlerim bozuk ağladım baya hastane kafeteryasında
Doktorlarında kafalar pırıl pırılÖyleymiş canım monurol adı eczacı anlattı yatmadan içicem. Ultrasona kendi doktorumda girdim, nst’ye devletin acilinde girdim. Kendi doktorum enfeksiyon diyor, devletteki böbrekte kum taş falandır sen bol su iç diyorharikalar dimi
Toplam kaç kilo aldın benimkide diyetisyene git dedi gitmicem dedim iddalastikBir de bebişim 1400 gr olmuşdoktor önde gidiyo dedi, kötü mü dedim yooo sadece 3-4 gün dedi. Sonra da bebekte kilo fazla olursa normal doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Felaket tellalı canım doktorum. Sonra yine bana döndü kilon çok önde diyetisyene git dedi. Kiloyla bi sıkıntısı var ya. 6 aydır her seferinde aynı şeyi söyleyemezsin bırak pes et artık.
yemekleri de damak tadıma uymamıştı yemekleri de ben yapıyordum. Söylediğim istediğim gibi olmuyordu ev talan olmuştu benim 4 ay hep yattığım için evi iyi toparladık ama ne de olsa kendim elimi sürerek yapmadığım için istediğim gibi olmadı tabi. O kadar ayakta kaldım söyledim yaptık sonra yine kafasına göre değişmiş bazı yerler yine de sağ olsunAy onun sen olmasına bir, uyuyamama sebebine iki kez şaşırdımtamamen psikolojik yani aman iyi olmuş bak artık haftada bir çağırırsın zaten yapılacak belli tuvalet banyo ütü süpürge vs en azından hergün ne yaptırsam diye düşünmezsin. Şimdi sen söyleyince şöyle bi düşündüm de bigün öncesi evi tamamen temizleyince ütüyü filan yapınca ertesi gün kalkıp bugün ne yapcam şimdi ben diye düşünüyorum hergün gelen yardımcı ablaya yemek harici ne yaptırılır ki
Çok değil dimi normal kilosu o zaman. Canımı sıktı baya. Doğum paketim var değiştiremiyorum aynı hastanede başka doktora geçmek de etik gelmiyo daha iyi olacağını da bilemediğim içinAaa bunu yeni gördüm bende bebişi görmedin sandım. Maşallah ay büyüyorlar 1400 den aşağı duymadık bu haftalarda grupta maşallah ya
Sen doktorunu değiştirsen mi biraz değişik geldi bana ya bide çok ısınamadın gibi sanki
Baktı bi şey görmedi ama böbrek heralde yaaa diyor devlettekiDoktorlarında kafalar pırıl pırıldoktor bebeğe bakarken azıcık yanlara kayıp böbreklere bakma gereği duymadı mı? Sonuçta alanı olmayabilir ama ultrasonda böbrekte bişey görse bunun şüphesiyle o yönde tetkik yaptırabilirdi
Canım çok geçmiş olsun. Geçen hafta bende çok sancılanıp acile gittim doğumhaneye çıkarıp beni de nstye aldılar. Doğumhane de eşim kapıda kaldı çok garip bi duyguydu. Muayene etmek istediler reddettim kağıt falan imzaladım muayeneyi reddettiğim için. Ertesi gün doktora gittim doktora söyledim iyi ki reddetmişsin erken doğumu tetikleyebilir dedi beni tekrar nstye aldı. Yani 28. Haftamda 2 kere nstye girmiş oldum bende. Umarım artık vakti gelene kadar bir daha girmemize gerek kalmazDoktorum baktı böbrekte bi şey yok dedi idrar istedi. Ben de o arada kadın doğum hastanesinin aciline geldim serum yerim diye. Burda da idrar aldılar nst çektiler ilk nst’me hepinizden önce girmiş bulundum bu aradaidrarda kan çıktı böbrekte kum ya da taş olabilir bi parol serum verelim bol su iç dediler serum taktılar şimdi. Ama olabilir diyo yani nasıl doktorsa artık teşhisi bu şekilde o sırada özeldeki idrar sonucu çıktı lökosit 15.3 doktoruma yazdım idrar yolu enfeksiyonu var tek kullanımlık ilaç yazıyorum dedi. Hiçbi şey anlamadım açıkçası idrar yolu mu böbrek mi asla bilmiyorum doktorlarımız bir harikalar. Şimdi serum alıp çıkınca da o tek kullanımlık ilacı içicem neyim olduğunu bilmiyorum allaha emanetiz geçer inşallah diyip devam edicez
Hiç demeAllah seni napmasin gülsem mi ağlasam mı bilemedimsinir bozucu olmuş ama
10 kilo aldım doktorun ölçümünde 12 çıktı tokluk,kıyafet falan etkiliyo hep düzeltiyodum bugün uğraşmadım bile sanki 10 kiloya az mı dicekToplam kaç kilo aldın benimkide diyetisyene git dedi gitmicem dedim iddalastik
Benim bebişimin kilosu az ama bakalım bu hafta çok yüklendim bakalım yarın doktora gideceğim sırf kilosuna bakıp pozisyonu değişmiş mi diye öğrenmek içinAaa bunu yeni gördüm bende bebişi görmedin sandım. Maşallah ay büyüyorlar 1400 den aşağı duymadık bu haftalarda grupta maşallah ya
Sen doktorunu değiştirsen mi biraz değişik geldi bana ya bide çok ısınamadın gibi sanki
Çok sağol canım. Sana da geçmiş olsun. Aa evet bana da söyledi doktor alttan muayene öneriyorum istemiyorsan kağıt imzalıcaksın dedi ama onu bile imzalatmadı şimdi fark ettim. İnşallah gerek kalmaz dediğin gibi insan kendini garip hissediyorCanım çok geçmiş olsun. Geçen hafta bende çok sancılanıp acile gittim doğumhaneye çıkarıp beni de nstye aldılar. Doğumhane de eşim kapıda kaldı çok garip bi duyguydu. Muayene etmek istediler reddettim kağıt falan imzaladım muayeneyi reddettiğim için. Ertesi gün doktora gittim doktora söyledim iyi ki reddetmişsin erken doğumu tetikleyebilir dedi beni tekrar nstye aldı. Yani 28. Haftamda 2 kere nstye girmiş oldum bende. Umarım artık vakti gelene kadar bir daha girmemize gerek kalmaz
Gittiğinizde bi daha sorun isterseniz belki başka terden görünüyordur.Ultrason raporu yok diye mi görünmüyor acaba bana da enabıza kaydediyoruz dedi
Sal beni artık deseydinBir de bebişim 1400 gr olmuşdoktor önde gidiyo dedi, kötü mü dedim yooo sadece 3-4 gün dedi. Sonra da bebekte kilo fazla olursa normal doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Felaket tellalı canım doktorum. Sonra yine bana döndü kilon çok önde diyetisyene git dedi. Kiloyla bi sıkıntısı var ya. 6 aydır her seferinde aynı şeyi söyleyemezsin bırak pes et artık.
Aynen onlarq gore 8 kilo ve ustu asiri abartili bir kilo alişiHiç deme
10 kilo aldım doktorun ölçümünde 12 çıktı tokluk,kıyafet falan etkiliyo hep düzeltiyodum bugün uğraşmadım bile sanki 10 kiloya az mı dicek
Allah allah iyi yapmışsın canım.. niye sancilanmissin peki bir şey dediler miCanım çok geçmiş olsun. Geçen hafta bende çok sancılanıp acile gittim doğumhaneye çıkarıp beni de nstye aldılar. Doğumhane de eşim kapıda kaldı çok garip bi duyguydu. Muayene etmek istediler reddettim kağıt falan imzaladım muayeneyi reddettiğim için. Ertesi gün doktora gittim doktora söyledim iyi ki reddetmişsin erken doğumu tetikleyebilir dedi beni tekrar nstye aldı. Yani 28. Haftamda 2 kere nstye girmiş oldum bende. Umarım artık vakti gelene kadar bir daha girmemize gerek kalmaz
Ay cidden ya. Salmıyor asla. Ben kendisiyle görüşene kadar hiç takmıyorum kilo konusunu vallaSal beni artık deseydinzaten hamilelik psikolojisiyle insan herşeye takıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?