2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla aynı şeyi düşündüm bugün şekerim de çıkmadı doya doya yadırganmadan istediğimi yiyeceğim tek dönemdeyim hep hamile mi kalıcam belki de hayatımda ilk ve son yani şimdi yemicem de ne zaman yicem

Bende bulamadım şöyle gönlüme göre daimi gelecek birini haftada bir gelse yeter bana ama yok işte. Bari sende haftada bir gelecek şekilde ayarla en azından daha sonra yine hergün gelmesine dönersin. Ay yemeği de sen yapıyorsun napıyo hergün gelip bide hergün gelipte nasıl düzene alışamıyor. Bende de acayip takıntı var annemin yerleştirdiği dolabı bile beğenmem ben o benlik bi durum yani karşımdakiyle alakalı değil ama çay bardakları bi dolapta su bardakları yan dolaptaysa ve görünüyorsa insan neden su bardaklarının yanına çay bardağı sıralar ben bunlara tav oluyorum işte bide dediğin gibi insanın kendi eli değmeyince temizlenmiş gelmiyor gözüne
biri gitmişti burda onunda bebişin kilosu 1420 filandı galiba önde gidiyorlar tabi de ikide iki kilolar iyi gidiyor yani böbrekte heralde yaaa mı hani emin değil olabilir de olmayabilir de e okadarını bizde söylerdik burdan sana

Benim bebişimin kilosu az ama bakalım bu hafta çok yüklendim bakalım yarın doktora gideceğim sırf kilosuna bakıp pozisyonu değişmiş mi diye öğrenmek için
Şuan tam kaç haftalıksın canım yarın bize de haber ver inşallah baya toparlamıştır kilosu

Ay hiç deme ben zaten böbrek olabilir mi demiştim, senin tahmin ettiğin gibi büyük ihtimalle demez mi bi de

Aynen öyle valla zaten hayatımın son döneminde ilk defa yediğim şeylerden zevk alıyorum tutupta bu düzeni niye bozcam

Oyu maşallah minnoşa 28+3 mü canım senin

Günde 7-8 saatim öyle geçiyor, haftanın 5 günü düşün bı de şimdi normal otururken bile zorlanıyorum misafirkikteyiz şu an ölüyorum

Maşallah minnosuna kocaman olmuş annesiii

Birebir aynı sözleri işittim ben de cumartesi günü çok kilo almışsın (10 kilo aldım), bebek 11 gün önde gidiyor (ultrasona göre 1 hafta önde halbuki) böyle giderse iri bebek olur şekeri olabilir, normal doğumda zorlanırsın vs
Biz de tombik bebek doğuracağız demek ki kendimiz de tombik olacağız napalım
Maşallah bu arada canım adet günlerimiz aynı olduğu gibi bebişlerin kilosunu da eşitlemişiz

Ayy canım ben bır girdim cuma günü tekrar girecem her cuma değişik bişeymiş ilk defa girdim hafta az oldugu ıcın sadece bebeğin hareketlerını bagladılar bakalım bu hafta burdakı hastaneye gıdıcem ne dıyecekler devlettekıler erken nstye sıkıntı cıkarıyorlarmıs ama doktorum bu konuda ısrarcı her cuma sonucunu gormek ıstıyorum dedı

Ayyy ikizim olabilir misin hatta oğluşumun ikizini taşıyo olabilir misin ajsjsj şimdi senin cumartesi mesajına baktım ben şokk, ben de 10 kilo aldım her şeyimiz aynı gidiyo. Nisan annelerine sordum bu haftalarda nerdeyse tamamen aynıymış kilolar biliyor musun. Hiç sıkıntı edecek bişi yokmuş. Bizim doktorlar kilo sevmiyo

Farklı şehirlerde aynı kaderi yaşıyoruz resmen yaa cidden mi? Doktorlar niye bize uzaylı muamelesi yapıyor o zaman bence de hem iri bebek hem iri anne sevmiyorlar kesin

Farklı şehirlerde aynı kaderi yaşıyoruz resmen yaa cidden mi? Doktorlar niye bize uzaylı muamelesi yapıyor o zaman bence de hem iri bebek hem iri anne sevmiyorlar kesin
Allah kilo seven doktora denk getirsin diye dua etseymişim keşke valla kaç kişi yazdı o haftalarda aynıymışız doktorları hiç de sıkıntı görmemiş normal demişler

Canını sıkma minnak burundan ötürü tedirgin olduğunu okudum diğer mesajlarında ama bir sorun çıkmayacak bence, minnak burunlu minyon bir oğlun olacaktır, ya da sonradan uzayacaktır. Ben 47 cm doğmuşum ama okula başladığımdan beri hep en uzun kızlardan biri bendim, şimdi de 170 im Türkiye standartlarına göre uzun sayılırım, hiç spor da yapmadım doğumdaki boy tek etken değil demek ki
Kızlar temizlik için ne kadar ödüyorsunuz yardımcı kadinlara
Yarım gün 500-600 tam gün 1000-1200 civarı bizim buralarda. Ama bir de iyi yapsalar ben de gönlüme göre birini bulamadım
Doktor benim ultrasonla böbreğime bakmıştı taş var mı diye yok dedi demek ki olsa görünüyor, taş ya da kum değil de iltihaptan dolayı ağrıyormuş demek. O tek içimlikten ben de kullanmıştım işe yarar inşallah sende de

İltihap sende de sırt bel ağrısı yapmış mıydı canım?

Kafası çok doluydu unutuyordu zaten kendisi de yarı yolda bırakmayım seni sen şimdiden araştır dedi. Bende araştırıyorum şimdiden. Haftalık gelecek iyi biri var ama eli çok ağır eşimde bu hafta ben yaparım hava güzel dedi gelenlerden güzel temizledi Robotu çalıştırıp temizliği korurum bir süre ipin ucu kaçınca çağırırım artık Robotum da gerçi sapıtmaya başladı gibi ama gittiği yere kadar diyorum artık

Şuan tam kaç haftalıksın canım yarın bize de haber ver inşallah baya toparlamıştır kilosu
Yarın 29+6 olacağım inşallah Devletin cihazları çok iyi değil diyorlar ama hiç bilmemezlikten iyidir diye düşünüyorum haberdar ederim tabiiii güzel haberlerle gelmek için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…