Valla aynı şeyi düşündüm bugünAynen onlarq gore 8 kilo ve ustu asiri abartili bir kilo alişiBenimki 13 kilo olduğunu duyunca şok gecirdi diyetisyen dedi gitmicem dedim iddalastik şeker yaptı işte o gün, sekerimde çok güzel çıktı şimdi beni kimse diyetisyene gönderemez
Bende bulamadım şöyle gönlüme göre daimi gelecek birini haftada bir gelse yeter bana ama yok işte. Bari sende haftada bir gelecek şekilde ayarla en azından daha sonra yine hergün gelmesine dönersin. Ay yemeği de sen yapıyorsun napıyo hergün gelip bide hergün gelipte nasıl düzene alışamıyor. Bende de acayip takıntı var annemin yerleştirdiği dolabı bile beğenmem ben o benlik bi durum yani karşımdakiyle alakalı değil ama çay bardakları bi dolapta su bardakları yan dolaptaysa ve görünüyorsa insan neden su bardaklarının yanına çay bardağı sıralaryemekleri de damak tadıma uymamıştı yemekleri de ben yapıyordum. Söylediğim istediğim gibi olmuyordu ev talan olmuştu benim 4 ay hep yattığım için evi iyi toparladık ama ne de olsa kendim elimi sürerek yapmadığım için istediğim gibi olmadı tabi. O kadar ayakta kaldım söyledim yaptık sonra yine kafasına göre değişmiş bazı yerler yine de sağ olsunşimdi de erken doğum riski çıktı ya benim annemle eşim darlıyor birini bul ütü yapsın yıkasın yerleştirsin vs diye. Dün o kadar stres oldum ki durup durup ağladım ben napıcam diye. Yardımcı varken ben daha çok yoruluyorum halimde yok takip edecek. Napıcam bilmiyorum dedim en son dedim 32. Haftaya kadar beklicem açmayın bana artık bu konuyu çok gerildim diye. Bakalım kaç gün dayanacaklar tekrar söylemeden
biri gitmişti burda onunda bebişin kilosu 1420 filandı galiba önde gidiyorlar tabi de ikide iki kilolar iyi gidiyor yaniÇok değil dimi normal kilosu o zaman. Canımı sıktı baya. Doğum paketim var değiştiremiyorum aynı hastanede başka doktora geçmek de etik gelmiyo daha iyi olacağını da bilemediğim içinbugün hastanede çalışan bi tanıdıkla konuştum, çok iyi doktor ama çok popülerleşti hasta sayısı çok artınca çok ilgilenmiyolar bebekte sıkıntı görmediği sürece üstüne titremiyolar dedi
Baktı bi şey görmedi ama böbrek heralde yaaa diyor devletteki
Şuan tam kaç haftalıksın canım yarın bize de haber ver inşallah baya toparlamıştır kilosuBenim bebişimin kilosu az ama bakalım bu hafta çok yüklendim bakalım yarın doktora gideceğim sırf kilosuna bakıp pozisyonu değişmiş mi diye öğrenmek için
Ay hiç deme ben zaten böbrek olabilir mi demiştim, senin tahmin ettiğin gibi büyük ihtimalle demez mi bi deBende bulamadım şöyle gönlüme göre daimi gelecek birini haftada bir gelse yeter bana ama yok işte. Bari sende haftada bir gelecek şekilde ayarla en azından daha sonra yine hergün gelmesine dönersin. Ay yemeği de sen yapıyorsun napıyo hergün gelip bide hergün gelipte nasıl düzene alışamıyor. Bende de acayip takıntı var annemin yerleştirdiği dolabı bile beğenmem ben o benlik bi durum yani karşımdakiyle alakalı değil ama çay bardakları bi dolapta su bardakları yan dolaptaysa ve görünüyorsa insan neden su bardaklarının yanına çay bardağı sıralarben bunlara tav oluyorum işte bide dediğin gibi insanın kendi eli değmeyince temizlenmiş gelmiyor gözüne
biri gitmişti burda onunda bebişin kilosu 1420 filandı galiba önde gidiyorlar tabi de ikide iki kilolar iyi gidiyor yaniböbrekte heralde yaaa mı hani emin değil olabilir de olmayabilir de e okadarını bizde söylerdik burdan sana
Aynen öyle valla zaten hayatımın son döneminde ilk defa yediğim şeylerden zevk alıyorum tutupta bu düzeni niye bozcamValla aynı şeyi düşündüm bugünşekerim de çıkmadı doya doya yadırganmadan istediğimi yiyeceğim tek dönemdeyim hep hamile mi kalıcam belki de hayatımda ilk ve son yani şimdi yemicem de ne zaman yicem
Oyu maşallah minnoşa 28+3 mü canım seninBir de bebişim 1400 gr olmuşdoktor önde gidiyo dedi, kötü mü dedim yooo sadece 3-4 gün dedi. Sonra da bebekte kilo fazla olursa normal doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Felaket tellalı canım doktorum. Sonra yine bana döndü kilon çok önde diyetisyene git dedi. Kiloyla bi sıkıntısı var ya. 6 aydır her seferinde aynı şeyi söyleyemezsin bırak pes et artık.
Evet canımOyu maşallah minnoşa 28+3 mü canım senin
Günde 7-8 saatim öyle geçiyor, haftanın 5 günü düşün bı deGeçen metin 2 oynamak istedim masa başında 3 saat oturdum sonra işte işlerimi hallederken çok yorulduğumu farkettim saçma bi şekilde masa başı yoruyomushareket etmek kaslari da güçlendiriyor birde vücut hareket edince daha az yoruluyomusuz
Maşallah minnosuna kocaman olmuş annesiiiBir de bebişim 1400 gr olmuşdoktor önde gidiyo dedi, kötü mü dedim yooo sadece 3-4 gün dedi. Sonra da bebekte kilo fazla olursa normal doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Felaket tellalı canım doktorum. Sonra yine bana döndü kilon çok önde diyetisyene git dedi. Kiloyla bi sıkıntısı var ya. 6 aydır her seferinde aynı şeyi söyleyemezsin bırak pes et artık.
Teşekkür ederiz kuzummMaşallah minnosuna kocaman olmuş annesiii
Birebir aynı sözleri işittim ben de cumartesi günüBir de bebişim 1400 gr olmuşdoktor önde gidiyo dedi, kötü mü dedim yooo sadece 3-4 gün dedi. Sonra da bebekte kilo fazla olursa normal doğumu sıkıntıya sokar yalnız dedi. Felaket tellalı canım doktorum. Sonra yine bana döndü kilon çok önde diyetisyene git dedi. Kiloyla bi sıkıntısı var ya. 6 aydır her seferinde aynı şeyi söyleyemezsin bırak pes et artık.
Ayy canım ben bır girdim cuma günü tekrar girecem her cuma değişik bişeymiş ilk defa girdim hafta az oldugu ıcın sadece bebeğin hareketlerını bagladılar bakalım bu hafta burdakı hastaneye gıdıcem ne dıyecekler devlettekıler erken nstye sıkıntı cıkarıyorlarmıs ama doktorum bu konuda ısrarcı her cuma sonucunu gormek ıstıyorum dedıCanım o tek kullanımlık antibiyotiği gece yatarken içmen gerekmiyor mu yani daha geç tuvalete çıkmak açısından. Bana kızımda doktor öyle söylemişti adını hatırlamıyorum mor bi jelatini vardı sanki.
Aman neyse çok şükür böbrek olmasında enfeksiyon antibiyotikle halledilir Allahın izniyle. Ay bideKardelenzey girdi mi gircekmiydi ne nts ye. Başı çekiyorsunuz ikiniz e nts soktular diye ultrasona girmemişsindir ozaman tüh bari bebişi görseydin hazır gitmişken
Ayyy ikizim olabilir misin hatta oğluşumun ikizini taşıyo olabilir misin ajsjsj şimdi senin cumartesi mesajına baktım ben şokk, ben de 10 kilo aldım her şeyimiz aynı gidiyo. Nisan annelerine sordum bu haftalarda nerdeyse tamamen aynıymış kilolar biliyor musun. Hiç sıkıntı edecek bişi yokmuş. Bizim doktorlar kilo sevmiyoBirebir aynı sözleri işittim ben de cumartesi günüçok kilo almışsın (10 kilo aldım), bebek 11 gün önde gidiyor (ultrasona göre 1 hafta önde halbuki) böyle giderse iri bebek olur şekeri olabilir, normal doğumda zorlanırsın vs
Biz de tombik bebek doğuracağız demek ki kendimiz de tombik olacağız napalım
Maşallah bu arada canım adet günlerimiz aynı olduğu gibi bebişlerin kilosunu da eşitlemişiz
Farklı şehirlerde aynı kaderi yaşıyoruz resmenAyyy ikizim olabilir misin hatta oğluşumun ikizini taşıyo olabilir misin ajsjsj şimdi senin cumartesi mesajına baktım ben şokk, ben de 10 kilo aldım her şeyimiz aynı gidiyo. Nisan annelerine sordum bu haftalarda nerdeyse tamamen aynıymış kilolar biliyor musun. Hiç sıkıntı edecek bişi yokmuş. Bizim doktorlar kilo sevmiyo
Allah kilo seven doktora denk getirsin diye dua etseymişim keşkeFarklı şehirlerde aynı kaderi yaşıyoruz resmenyaa cidden mi? Doktorlar niye bize uzaylı muamelesi yapıyor o zaman bence de hem iri bebek hem iri anne sevmiyorlar kesin
Canını sıkmaYa bebişin boy olayına takıldım birazgeçen gittiğimde %11 persentil içerisindeymis diğer her şeyi yuksekken fl niye öyle çıkıyor anlamadım 28+1ken gitmişim fl 27+1 diğer ölçülen kısımlar 29-30 hafta arası ama fl 5.05 ölçülmüş 28. Hafta için 35.35 cm kısa geldi bana da. Boy tam ölçülemez yanlış sonuç verebilir dense de ne bileyim herkesinki bir şekilde ölçülüyor yüksek çıkıyor ama benim bebişin niye öyle çıktı
Yarım gün 500-600 tam gün 1000-1200 civarı bizim buralarda. Ama bir de iyi yapsalarKızlar temizlik için ne kadar ödüyorsunuz yardımcı kadinlara
Doktor benim ultrasonla böbreğime bakmıştı taş var mı diye yok dedi demek ki olsa görünüyor, taş ya da kum değil de iltihaptan dolayı ağrıyormuş demek. O tek içimlikten ben de kullanmıştım işe yarar inşallah sende deDoktorum baktı böbrekte bi şey yok dedi idrar istedi. Ben de o arada kadın doğum hastanesinin aciline geldim serum yerim diye. Burda da idrar aldılar nst çektiler ilk nst’me hepinizden önce girmiş bulundum bu aradaidrarda kan çıktı böbrekte kum ya da taş olabilir bi parol serum verelim bol su iç dediler serum taktılar şimdi. Ama olabilir diyo yani nasıl doktorsa artık teşhisi bu şekilde o sırada özeldeki idrar sonucu çıktı lökosit 15.3 doktoruma yazdım idrar yolu enfeksiyonu var tek kullanımlık ilaç yazıyorum dedi. Hiçbi şey anlamadım açıkçası idrar yolu mu böbrek mi asla bilmiyorum doktorlarımız bir harikalar. Şimdi serum alıp çıkınca da o tek kullanımlık ilacı içicem neyim olduğunu bilmiyorum allaha emanetiz geçer inşallah diyip devam edicez
İyi bari biz de kafaya takmayalım o zamanAllah kilo seven doktora denk getirsin diye dua etseymişim keşkevalla kaç kişi yazdı o haftalarda aynıymışız doktorları hiç de sıkıntı görmemiş normal demişler
İltihap sende de sırt bel ağrısı yapmış mıydı canım?Canını sıkmaminnak burundan ötürü tedirgin olduğunu okudum diğer mesajlarında ama bir sorun çıkmayacak bence, minnak burunlu minyon bir oğlun olacaktır, ya da sonradan uzayacaktır. Ben 47 cm doğmuşum ama okula başladığımdan beri hep en uzun kızlardan biri bendim, şimdi de 170 im Türkiye standartlarına göre uzun sayılırım, hiç spor da yapmadım doğumdaki boy tek etken değil demek ki
Yarım gün 500-600 tam gün 1000-1200 civarı bizim buralarda. Ama bir de iyi yapsalarben de gönlüme göre birini bulamadım
Doktor benim ultrasonla böbreğime bakmıştı taş var mı diye yok dedi demek ki olsa görünüyor, taş ya da kum değil de iltihaptan dolayı ağrıyormuş demek. O tek içimlikten ben de kullanmıştım işe yarar inşallah sende de
Bende bulamadım şöyle gönlüme göre daimi gelecek birini haftada bir gelse yeter bana ama yok işte. Bari sende haftada bir gelecek şekilde ayarla en azından daha sonra yine hergün gelmesine dönersin. Ay yemeği de sen yapıyorsun napıyo hergün gelip bide hergün gelipte nasıl düzene alışamıyor. Bende de acayip takıntı var annemin yerleştirdiği dolabı bile beğenmem ben o benlik bi durum yani karşımdakiyle alakalı değil ama çay bardakları bi dolapta su bardakları yan dolaptaysa ve görünüyorsa insan neden su bardaklarının yanına çay bardağı sıralarben bunlara tav oluyorum işte bide dediğin gibi insanın kendi eli değmeyince temizlenmiş gelmiyor gözüne
Kafası çok doluydu unutuyordu zaten kendisi de yarı yolda bırakmayım seni sen şimdiden araştır dedi. Bende araştırıyorum şimdiden. Haftalık gelecek iyi biri var ama eli çok ağır eşimde bu hafta ben yaparım hava güzel dedi gelenlerden güzel temizlediBende bulamadım şöyle gönlüme göre daimi gelecek birini haftada bir gelse yeter bana ama yok işte. Bari sende haftada bir gelecek şekilde ayarla en azından daha sonra yine hergün gelmesine dönersin. Ay yemeği de sen yapıyorsun napıyo hergün gelip bide hergün gelipte nasıl düzene alışamıyor. Bende de acayip takıntı var annemin yerleştirdiği dolabı bile beğenmem ben o benlik bi durum yani karşımdakiyle alakalı değil ama çay bardakları bi dolapta su bardakları yan dolaptaysa ve görünüyorsa insan neden su bardaklarının yanına çay bardağı sıralarben bunlara tav oluyorum işte bide dediğin gibi insanın kendi eli değmeyince temizlenmiş gelmiyor gözüne
Yarın 29+6 olacağım inşallahŞuan tam kaç haftalıksın canım yarın bize de haber ver inşallah baya toparlamıştır kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?