2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay hiç deme ben zaten böbrek olabilir mi demiştim, senin tahmin ettiğin gibi büyük ihtimalle demez mi bi de
Yani bunu söylemek için 6 sene okumaya gerek yokmuş ki
evet nts konusunda ikiniz açılışı yaptınız başı çekiyorsunuz. Aman sıkıntı olmasında temkinli ilerlemek iyidir
vallahi kafası dalgın yardımcı ablalara vereceğine robot süpürgeni yenilesen daha kârlı olacakmışsın eşinde halledebiliyosa iyi vallahi maşallah diyeyim benimki hiç öyle şeyler beceremez

Yarın 29+6 olacağım inşallah Devletin cihazları çok iyi değil diyorlar ama hiç bilmemezlikten iyidir diye düşünüyorum haberdar ederim tabiiii güzel haberlerle gelmek için sabırsızlanıyorum
Hadi inşallah güzel haberlerle gel

Kızlar cumartesi günü eşimle bebek odası için mobilya aldık bi bakalım fotosuna dedi gösterdim bugün gidip aynısını alıp odasına kurdurmuş çocukların şaka mı ya

Kızlar iyi geceler, tövbe estagfurullah ama benim bebek çıkmaya çalışıyor sanki dün mideme tekmeler atıyordu bugün kasıklarımda ama sadece tekme atmıyor orayı deşiyor gibi. Vallahi biraz korktum eşimi çağırdım o da şaşırdı ilk defa bu kadar şiddetli dışardan görünen hareketleri oluyor.

Artık böyle canım alış

Yaa sen güzel orneksin mesela 47 cmden 170e gayet iyi inşallah endişelendigim durumlar olmaz sağlıklı gelsin de bir şekilde boyu kilosu hallolur
Evet en büyük sorun o ya iyi yapsalar okey de birini bulabilmek büyük olay onu bulsam bı tık fazla da olsa vercem artık ama kiminle konuşsam gönlüne göre birini bulamamış

Gerçekten oturmak zor iş şuan bunu okurken benim belim koptu
Aay komsudaydik bir kısım kalkiyordu misafirlerin kocam da geldi hadi biz de gidelim diye. Eve geldik tuvaletin gelmiştir orada da gitmemissindir diye kalkalım dedim diyor harbiden çok cisim vardı ve belim kopmuştu artık uçarak geldim eve hemen tuvalete koşup sonrasında da uzandım rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…