- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Elele Dormire Elektrikli Otomatik Sallanan Ana Kucağı Gri - Elele Baby Burada canımCanım ben onun sitesini bulamıyorum ya müsait olunca bana linkini atar mısın googleden bulamadım siteyi
Hahahaha iyiki zorlamamışsınO kadar haklısın ki düz geçsem daha rahat gecerim hahahash valla rezillik benim bi iki tanesi esnek değildi geçen ay denedim kalcama bile çıkmıyorçıksa yirtacskmisim demek ki
benim yağdan görünmüyor ki damar filan yok
Hahahaha biz yeni hallettik uzun süre kanka takılırız dksjsjBugün grubun libidosu artmış bakıyorum da seksli meksli muhabbetler dönüyo ahshsjs
Süt kanalları oluşuyor canım normal, doğumdan sonra komple damar olacak oralarKızlar boynum gogsum böyle çok damarlı değil mi ya normalde hiç damarlarim olmazdı yemin ediyorum dogurcam diye korkuyorum vücudum kendisini çok erken hazırlamiyor mu ??
Sizin bu kadar damarlanma oldu mu??
Eki Görüntüle 3395524
Annem de babası rahmetli olmasına rağmen gülerek anlatıyor komik valla Allah affetsinSesli gülüyorum ne diyeceğimi de bilmiyorum ahabhahahaha Allah seni napmasin ya çok güldürdün
Ay inşallah patoloji sonucu temiz çıkar adamın hiç ilaca gerek kalmaz Allahın izniyleTamam işte kanala girmediği için dönebilir ama yine dönüp dolaşıp baş aşağı gelecekhahaha benim bebişinde burnu gargamel gibi dürterken çektiği için
Patoloji sonucu çıkmış ama doktor onkolojiyle görüşeceksiniz ben yorumlayamam diyor biraz ağrıları var ama daha iyi şükür. Onkoloji doktoru ek tedaviye akıllı ilaç kemoterapi gibi ihtiyaç duyarmı rutin kontrol mü der bilmiyoruz canım
Bence çok beyaz tenli olduğun için böyledir bizde dolaşım artınca damarlar da belirginleşiyor ben buğday olmama rağmen benim de hafif belli oluyor
Teşekkür ederim
hahahahahshhshsYarın tatil çaktırma
Benim eşim bu aralar göbeğimi gördükçe odaklanamıyorum diyor sanki santranç oynuyor ne odaklanmasıHele bide tam hevese geliyorsun iş üstündeyken çocuğa dikkat et baskılama sıkışmasın filan diyince heves meves kalmıyor dön yat arkanı askerlik arkadaşım diyesim geliyorbizden çok korkuyorlar bebekten. Ya bebek nerde vajina nerde bi sıkıntı olsa normal doğum bekleyene doktor ilişkiyi sık tutun dermi ahhh ahh
32 den sonra istediğin zaman gidebilirsinizKızlar bu arada çalışabilir raporu için tam 32+0 da mı gitmek gerekiyor yoksa 32+1 olsa olur mu yasal olarak biliyor musunuz?
Magnezyum markan ne canım benim bu aralar günde ikiye çıkarmama rağmen yetmiyor gibi düşünüyorum doktoruma da sorup değiştireceğim artıkCanım duphaston, progestan ve magnezyum kullanıyorum bende. Doktor bunlar durdurur olurda durdurmazsa daha ağır ilaçlara başlarız dedi. Sen ne kullanıyorsun ?
Senin kayınvaliden maşallah formundaHahahaha hatta şey de diyebilirim bekarken oğlun yemek seçiyormuş sayemde ne bulduysa yiyor şimdi filandün eşime anlattım annen böyle böyle diyor bende sağol anne sayende kilo aldı ben evde aç bırakıyodum çünkü dicektim de hadi susayım dedim dedim. E deseydin ya diyor baban rahatsız ortam gerilmesin diye sustum dedim. Bide şunu nerden öğrendi acaba bunu nerden öğrendi acaba diyor ama hiç benim öğretmiş olabileceğim aklına gelmiyor kuzeninin kızı bizim kızdan bi yaş büyük hayır ı bilmiyomuş çocuk ondan dert yanıyorlar ama bizimki biliyor hayır denince yapmıyor diye göğüsünü kabartıyor zamanında ben öğretirken ağlatma çocuğu diyodu dedim. Eskiler işte kafa öyle gidiyor diyor ne desin şimdi annemde değişik kadın diyemez tabi
Hahahahahaha ay yırtıldıktan sonraki seksipaliten tamamen yerlerde olmuşturBende de dantelli don vardı bitane geçen onu giyeyim dedim giyerken arkadan yırtıldı kıçımda büyümüş jsjsjjssjsen yine sığmışsın içine altı başka üstü başka dursada
Onlar giyince de anlamıyor bence ben bıcır bıcır bebekten önce topuklu ayakkabılar kırmızı rujlar mini mini giyinirdim hiç dikkat etmezdi hatta bu ne ruj diye kızıyorduOnlara giydiğinde farketmiyor üstünde bırakmıyorlar ki zaten hahahahah
Doktor bana tam 32+0 da gel dedi hatta randevuyu normalde arayarak alıyordum dün asistanı kendisi ayarladı verdi. Bir iki gün oynayınca koca bir ayı ödemiyor sgk dedi tam gününde gelirsen iyi olur dediKızlar bu arada çalışabilir raporu için tam 32+0 da mı gitmek gerekiyor yoksa 32+1 olsa olur mu yasal olarak biliyor musunuz?
aminnn canım inşallahAy inşallah patoloji sonucu temiz çıkar adamın hiç ilaca gerek kalmaz Allahın izniyle
İşte dert bebeğe bişey olur mu korkusuTeşekkür ederim
hahahahahshhshs
Benim eşim bu aralar göbeğimi gördükçe odaklanamıyorum diyor sanki santranç oynuyor ne odaklanması
aynen öyle vallahi bide içinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin farkında değil. Baksan sessiz sakin mülayim. Normalde şak şak yapıştırırım cevabı hiç altta kalmadım bu güne kadar eşimde doğruyu konuştuğumun farkında olduğu için sesini çıkarmaz ama şimdi durum farklı adam ameliyatlı gerek yok varsın konuşsun o düşündümMagnezyum markan ne canım benim bu aralar günde ikiye çıkarmama rağmen yetmiyor gibi düşünüyorum doktoruma da sorup değiştireceğim artık
Senin kayınvaliden maşallah formundakocam ameliyat oldu Ramazan yaklaşıyor diğer torun gelecek bir dinginlik sakinlik gelsin vücuduma demiyor gelinine çatır çatır söylüyor valla aynen sen şimdi cevap vermeyerek çok iyi yapmışsın eşi ameliyatlı yine vicdanlı olan sen ol
Hahahah Allahtan giymeye çalışırken ve donum çatırdayıp arkadan yırtınırken görmedi ama benim mod düştü bikereHahahahahaha ay yırtıldıktan sonraki seksipaliten tamamen yerlerde olmuşturbenim de giyeyim diye tenezzül ettiğimde yırtıldı ne seksilik kaldı ne aura
Onlar giyince de anlamıyor bence ben bıcır bıcır bebekten önce topuklu ayakkabılar kırmızı rujlar mini mini giyinirdim hiç dikkat etmezdi hatta bu ne ruj diye kızıyorduEn gazulet hallerimi daha çok beğeniyor benim öküzüm
Bana dr'um tam 32+0 da gel dedi canimKızlar bu arada çalışabilir raporu için tam 32+0 da mı gitmek gerekiyor yoksa 32+1 olsa olur mu yasal olarak biliyor musunuz?
Canım ebebekse eğer kenarından tirnaginla çekistir tiftik tiftik oluyorBu kadar kalsa rahatsız eder mi ya hepsini tamamen nasıl koparıcaz
Ebebek lcw genelde çoğunluklaCanım ebebekse eğer kenarından tirnaginla çekistir tiftik tiftik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?