2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Süt kanalları oluşuyor canım normal, doğumdan sonra komple damar olacak oralar benim de öyle belirgin şu anda sen de benim gibi beyazsın iyice belli oluyor beyaz tende

Kızlar bu arada çalışabilir raporu için tam 32+0 da mı gitmek gerekiyor yoksa 32+1 olsa olur mu yasal olarak biliyor musunuz?

Ay inşallah patoloji sonucu temiz çıkar adamın hiç ilaca gerek kalmaz Allahın izniyle

Teşekkür ederim
Yarın tatil çaktırma
hahahahahshhshs
Benim eşim bu aralar göbeğimi gördükçe odaklanamıyorum diyor sanki santranç oynuyor ne odaklanması

Canım duphaston, progestan ve magnezyum kullanıyorum bende. Doktor bunlar durdurur olurda durdurmazsa daha ağır ilaçlara başlarız dedi. Sen ne kullanıyorsun ?
Magnezyum markan ne canım benim bu aralar günde ikiye çıkarmama rağmen yetmiyor gibi düşünüyorum doktoruma da sorup değiştireceğim artık
Senin kayınvaliden maşallah formunda kocam ameliyat oldu Ramazan yaklaşıyor diğer torun gelecek bir dinginlik sakinlik gelsin vücuduma demiyor gelinine çatır çatır söylüyor valla aynen sen şimdi cevap vermeyerek çok iyi yapmışsın eşi ameliyatlı yine vicdanlı olan sen ol

Bende de dantelli don vardı bitane geçen onu giyeyim dedim giyerken arkadan yırtıldı kıçımda büyümüş jsjsjjssj sen yine sığmışsın içine altı başka üstü başka dursada
Hahahahahaha ay yırtıldıktan sonraki seksipaliten tamamen yerlerde olmuştur benim de giyeyim diye tenezzül ettiğimde yırtıldı ne seksilik kaldı ne aura
Onlara giydiğinde farketmiyor üstünde bırakmıyorlar ki zaten hahahahah
Onlar giyince de anlamıyor bence ben bıcır bıcır bebekten önce topuklu ayakkabılar kırmızı rujlar mini mini giyinirdim hiç dikkat etmezdi hatta bu ne ruj diye kızıyorduEn gazulet hallerimi daha çok beğeniyor benim öküzüm

Kızlar bu arada çalışabilir raporu için tam 32+0 da mı gitmek gerekiyor yoksa 32+1 olsa olur mu yasal olarak biliyor musunuz?
Doktor bana tam 32+0 da gel dedi hatta randevuyu normalde arayarak alıyordum dün asistanı kendisi ayarladı verdi. Bir iki gün oynayınca koca bir ayı ödemiyor sgk dedi tam gününde gelirsen iyi olur dedi
Ay inşallah patoloji sonucu temiz çıkar adamın hiç ilaca gerek kalmaz Allahın izniyle
aminnn canım inşallah

Teşekkür ederim

hahahahahshhshs

Benim eşim bu aralar göbeğimi gördükçe odaklanamıyorum diyor sanki santranç oynuyor ne odaklanması
İşte dert bebeğe bişey olur mu korkusu
aynen öyle vallahi bide içinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin farkında değil. Baksan sessiz sakin mülayim. Normalde şak şak yapıştırırım cevabı hiç altta kalmadım bu güne kadar eşimde doğruyu konuştuğumun farkında olduğu için sesini çıkarmaz ama şimdi durum farklı adam ameliyatlı gerek yok varsın konuşsun o düşündüm

Hahahah Allahtan giymeye çalışırken ve donum çatırdayıp arkadan yırtınırken görmedi ama benim mod düştü bikere

Erkekler düz mantık ya kafalar motamot çalışıyor tek şeye odaklanıp üst baş görmüyorlar fantezi sıfır

Kızlar düzenli süt içiyo musunuz? Ben hiç içemiyorum aşırı midemi bulandırıyo.

Bu kadar kalsa rahatsız eder mi ya hepsini tamamen nasıl koparıcaz

Eklentiler

• IMG_5164.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…