Doktor tarafından Bebeği Fındık burunlu olduğu için boş yere üzüntü yaşatılan sendin dimi canım31+1'in bugün canimm:)
Canım senin hormonlar çok iyiymisBende tam tersi ya of hiç göbekten de utanmıyorumay birde fakülteye sabah8-5 gidiyorum ev işi temizlik yemek çamaşır. Gece dinleneyim demiyorum ne ayıp bana ne sapıkmışım vücut ne hamilelik dinliyor ne yorgunluk
Evet canım benimDoktor tarafından Bebeği Fındık burunlu olduğu için boş yere üzüntü yaşatılan sendin dimi canımmaşallah bak o fındık burunlu büyümüş annesi çok merak ediyorum doğunca cidden minnak burunlu mu olcak bize yazarsın artık
Dedelerime çekmişim ben ya her iki dedemde de vardı bir kere hasta yatağında anneanneme gel yanıma uzan dediydi hepimizin içindeCanım senin hormonlar çok iyiymis
Canım duphaston, progestan ve magnezyum kullanıyorum bende. Doktor bunlar durdurur olurda durdurmazsa daha ağır ilaçlara başlarız dedi. Sen ne kullanıyorsun ?Geçen ay açılma var demişti ama ilaç kullandım canım faydası oldu demekki. Çünkü ilk bebegimde karnımdaki sertlik gece boyunca geçmemişti gitmiştim nst ye baglamışlardı bebekte sancı çıkmıştı rahimde 2 cm de açılma vardı doguma almışlardı.
Renklerine bayılmıştım ben bununn gerçekte de çok güzelmiş kesin alıyorumEki Görüntüle 3395495 Eki Görüntüle 3395496 emzirme sutyeni geldi denedimaşırı aşırı rahat alın atlet tarzı düşünmeyenler alsın bir rahat.. sadece aski kısmı sutyen askilarina göre kalın ama evde sadece bununlada dolasilabilir sadece memenin ucunu belli ediyor nokta şeklinde diyim ama göğsü bir toparliyor hatta gogsumun büyüdüğünü fark ettim çok güzel durdu.. bence kesin al golden-snitch
Maşallah kuzum sağlıkla gelsin böyle büyümeye devam etsin inşallah31+1'in bugün canimm:)
LinkEki Görüntüle 3395495 Eki Görüntüle 3395496 emzirme sutyeni geldi denedimaşırı aşırı rahat alın atlet tarzı düşünmeyenler alsın bir rahat.. sadece aski kısmı sutyen askilarina göre kalın ama evde sadece bununlada dolasilabilir sadece memenin ucunu belli ediyor nokta şeklinde diyim ama göğsü bir toparliyor hatta gogsumun büyüdüğünü fark ettim çok güzel durdu.. bence kesin al golden-snitch
Sesli gülüyorum ne diyeceğimi de bilmiyorum ahabhahahaha Allah seni napmasin ya çok güldürdünDedelerime çekmişim ben ya her iki dedemde de vardı bir kere hasta yatağında anneanneme gel yanıma uzan dediydi hepimizin içindeadam ölüm döşeği de dinlememişti annem kızmıştı hatta baba biz varız ayıp demişti hahahaha
Amiin canım valla beklemesi çok heyecanlıEvet canım benimbu hafta mutlu döndüm inşallah hepimiz mutlu mutlu haberler alalım hep yazarım yazarım
Ahahhaha rica ederim..Benim destekli sutyenle göğsüm 85 b de çok şeydi çıkıyordu sığmıyordu yani 90 olmuştum veya kulbu değişti her neyse bunda da göğüs çevremi olctum 95 çıktı 85 b aldım yine çok iyi oldu.. bence desteksiz sutyendeki bedenin neyse ona göre alabilirsinRenklerine bayılmıştım ben bununn gerçekte de çok güzelmiş kesin alıyorumhepimizin yerine önden denediğin için tşkler canım bedene nasıl karar verdin hangi bedeni alalım?
Tamam işte kanala girmediği için dönebilir ama yine dönüp dolaşıp baş aşağı gelecekBenim Dr geri yukarı dönebilir dedi amaya bir de hareketliydi epeydi kaymış fotoda burnu uzun ağzından 2 tane gibi
Patoloji sonucu çıkmış ama doktor onkolojiyle görüşeceksiniz ben yorumlayamam diyor biraz ağrıları var ama daha iyi şükür. Onkoloji doktoru ek tedaviye akıllı ilaç kemoterapi gibi ihtiyaç duyarmı rutin kontrol mü der bilmiyoruz canımcanımgulumsebebek kayınbaban nasıl oldu
Hahahaha hatta şey de diyebilirim bekarken oğlun yemek seçiyormuş sayemde ne bulduysa yiyor şimdi filanHahahahahaha sayesinde kızın kilo almış kız deme öyle kayınvalidenesende ona de ki evlendikten sonra oğlun sayemde kilo aldı de hahahahaha
Hahahaha herşeyin başı tuvalet önce tuvaletShjsjdjdjd ayy beni anlatmışsın dur
Şaka gibi ya bende hemen bi tuvalet derdi..
hahahaha bende öyle hissediyorum hatta bazen göbeğimi içime çekeyim diyorum anlık sonra ben hamileyim diye kendime geliyorumAyy çatlicam gülmektenbende dün aynaya bakarken kendimi oburiks gibi hissettim. Bi tek pijamam çizgisizdi geri kalan halimle Oburiksin kadın haliydim seksilik koşarak uzaklaşmış benden
Köşeyi bizden önce dönüyor dedin ya göbek geçen dar bi yerden yine geçmeye çalıştım eşim diyor ki gecebilecegini mi saniyorsunHahahaha herşeyin başı tuvalet önce tuvalet
hahahaha bende öyle hissediyorum hatta bazen göbeğimi içime çekeyim diyorum anlık sonra ben hamileyim diye kendime geliyorumgöbek köşeyi bizden önce dönüyor yürüyen varil gibi geziyoruz ortalıkta ama obiriksin kadın versiyonu da iyiydi
Bende de dantelli don vardı bitane geçen onu giyeyim dedim giyerken arkadan yırtıldı kıçımda büyümüş jsjsjjssjAhahaaha ben dün dantellilerden giyeyim dedim aay hiç biri olmuyoraltı başka üstü başka bir garip oldum üstüme ne olursa onu giydim seksi de olamiyoruz artık djdjffjfjf
Amiin canimm hepimiz sağlıkla kavusalim inşallahMaşallah kuzum sağlıkla gelsin böyle büyümeye devam etsin inşallah
Aaay evet hep bunu düşünüyorum daha görmeden bu kadar bağlıyız şimdi doğunca nasıl bir şey olacaklar kime benzeyecekler falan çok merak ediyorumAmiin canım valla beklemesi çok heyecanlıgörmeden sevdiğimiz bu minik canlar nasıl bişey, kime benziyor merakı apayrıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?