2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet canım benim bu hafta mutlu döndüm inşallah hepimiz mutlu mutlu haberler alalım hep yazarım yazarım

Canım senin hormonlar çok iyiymis
Dedelerime çekmişim ben ya her iki dedemde de vardı bir kere hasta yatağında anneanneme gel yanıma uzan dediydi hepimizin içinde adam ölüm döşeği de dinlememişti annem kızmıştı hatta baba biz varız ayıp demişti hahahaha

Canım duphaston, progestan ve magnezyum kullanıyorum bende. Doktor bunlar durdurur olurda durdurmazsa daha ağır ilaçlara başlarız dedi. Sen ne kullanıyorsun ?

Renklerine bayılmıştım ben bununn gerçekte de çok güzelmiş kesin alıyorum hepimizin yerine önden denediğin için tşkler canım bedene nasıl karar verdin hangi bedeni alalım?

Sesli gülüyorum ne diyeceğimi de bilmiyorum ahabhahahaha Allah seni napmasin ya çok güldürdün

Renklerine bayılmıştım ben bununn gerçekte de çok güzelmiş kesin alıyorum hepimizin yerine önden denediğin için tşkler canım bedene nasıl karar verdin hangi bedeni alalım?
Ahahhaha rica ederim..Benim destekli sutyenle göğsüm 85 b de çok şeydi çıkıyordu sığmıyordu yani 90 olmuştum veya kulbu değişti her neyse bunda da göğüs çevremi olctum 95 çıktı 85 b aldım yine çok iyi oldu.. bence desteksiz sutyendeki bedenin neyse ona göre alabilirsin

Benim Dr geri yukarı dönebilir dedi ama ya bir de hareketliydi epeydi kaymış fotoda burnu uzun ağzından 2 tane gibi
Tamam işte kanala girmediği için dönebilir ama yine dönüp dolaşıp baş aşağı gelecek hahaha benim bebişinde burnu gargamel gibi dürterken çektiği için
canım gulumsebebek kayınbaban nasıl oldu
Patoloji sonucu çıkmış ama doktor onkolojiyle görüşeceksiniz ben yorumlayamam diyor biraz ağrıları var ama daha iyi şükür. Onkoloji doktoru ek tedaviye akıllı ilaç kemoterapi gibi ihtiyaç duyarmı rutin kontrol mü der bilmiyoruz canım

Hahahahahaha sayesinde kızın kilo almış kız deme öyle kayınvalidene sende ona de ki evlendikten sonra oğlun sayemde kilo aldı de hahahahaha
Hahahaha hatta şey de diyebilirim bekarken oğlun yemek seçiyormuş sayemde ne bulduysa yiyor şimdi filan dün eşime anlattım annen böyle böyle diyor bende sağol anne sayende kilo aldı ben evde aç bırakıyodum çünkü dicektim de hadi susayım dedim dedim. E deseydin ya diyor baban rahatsız ortam gerilmesin diye sustum dedim. Bide şunu nerden öğrendi acaba bunu nerden öğrendi acaba diyor ama hiç benim öğretmiş olabileceğim aklına gelmiyor kuzeninin kızı bizim kızdan bi yaş büyük hayır ı bilmiyomuş çocuk ondan dert yanıyorlar ama bizimki biliyor hayır denince yapmıyor diye göğüsünü kabartıyor zamanında ben öğretirken ağlatma çocuğu diyodu dedim. Eskiler işte kafa öyle gidiyor diyor ne desin şimdi annemde değişik kadın diyemez tabi

Kızlar boynum gogsum böyle çok damarlı değil mi ya normalde hiç damarlarim olmazdı yemin ediyorum dogurcam diye korkuyorum vücudum kendisini çok erken hazırlamiyor mu ??
Sizin bu kadar damarlanma oldu mu??

Shjsjdjdjd ayy beni anlatmışsın dur
Şaka gibi ya bende hemen bi tuvalet derdi..
Hahahaha herşeyin başı tuvalet önce tuvalet
Ayy çatlicam gülmekten bende dün aynaya bakarken kendimi oburiks gibi hissettim. Bi tek pijamam çizgisizdi geri kalan halimle Oburiksin kadın haliydim seksilik koşarak uzaklaşmış benden
hahahaha bende öyle hissediyorum hatta bazen göbeğimi içime çekeyim diyorum anlık sonra ben hamileyim diye kendime geliyorum göbek köşeyi bizden önce dönüyor yürüyen varil gibi geziyoruz ortalıkta ama obiriksin kadın versiyonu da iyiydi

Köşeyi bizden önce dönüyor dedin ya göbek geçen dar bi yerden yine geçmeye çalıştım eşim diyor ki gecebilecegini mi saniyorsun ben hala bazen hamile olduğumu unutuyorum

Ahahaaha ben dün dantellilerden giyeyim dedim aay hiç biri olmuyor altı başka üstü başka bir garip oldum üstüme ne olursa onu giydim seksi de olamiyoruz artık djdjffjfjf
Bende de dantelli don vardı bitane geçen onu giyeyim dedim giyerken arkadan yırtıldı kıçımda büyümüş jsjsjjssj sen yine sığmışsın içine altı başka üstü başka dursada

Amiin canım valla beklemesi çok heyecanlı görmeden sevdiğimiz bu minik canlar nasıl bişey, kime benziyor merakı apayrıı
Aaay evet hep bunu düşünüyorum daha görmeden bu kadar bağlıyız şimdi doğunca nasıl bir şey olacaklar kime benzeyecekler falan çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…