2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu göbekler iyice kocasavar oldu benim de eşim bebekten çekiniyor kaçıyor benden
Hele bide tam hevese geliyorsun iş üstündeyken çocuğa dikkat et baskılama sıkışmasın filan diyince heves meves kalmıyor dön yat arkanı askerlik arkadaşım diyesim geliyor bizden çok korkuyorlar bebekten. Ya bebek nerde vajina nerde bi sıkıntı olsa normal doğum bekleyene doktor ilişkiyi sık tutun dermi ahhh ahh

Aay evet minicik burnu bugün maşallah yaygın yaygın çıkmış kaymaktan

Bende de dantelli don vardı bitane geçen onu giyeyim dedim giyerken arkadan yırtıldı kıçımda büyümüş jsjsjjssj sen yine sığmışsın içine altı başka üstü başka dursada
Aahahaha ay çok güldüm Birinin altı oluyor birinin üstü çingene gibi oldum neyse erkeklere çok fark etmiyor takım olması galiba shsjsjsd

Sağol kuzum şu an rahat olan desteksiz sütyenlerimin bedeninde alırım o zaman teşekkür ederim bir iki tane de göğüs ucu belli etmeyen kaplılardan alırsak bu iş tamam

Hahahaha buna bende çok güldüm adam napsın libido baya yüksek se demekki
Köşeyi bizden önce dönüyor dedin ya göbek geçen dar bi yerden yine geçmeye çalıştım eşim diyor ki gecebilecegini mi saniyorsun ben hala bazen hamile olduğumu unutuyorum
bazen yan geçmeye çalışmaktansa düz geçmek daha kolay oluyor sen geçebileceğini mi sanıyorsun hahahah
Seksiligine seksilik katmissin caktirmadan
hahahahah sorma sorma rezillik

Sağol kuzum şu an rahat olan desteksiz sütyenlerimin bedeninde alırım o zaman teşekkür ederim bir iki tane de göğüs ucu belli etmeyen kaplılardan alırsak bu iş tamam
Bencede şeyi denemedim sekli çok güzel oldu da ucu belli olmasın diye göğüs pedi koysam acaba nasıl gözükür diye kıyafetten belki güzel olursa çok acayip iş görür

O kadar haklısın ki düz geçsem daha rahat gecerim hahahash valla rezillik benim bi iki tanesi esnek değildi geçen ay denedim kalcama bile çıkmıyor çıksa yirtacskmisim demek ki

Benim karnım komple böyle göğsümün altından başlıyo korkunç geliyo bana

Benim karnım acayip damarlandi canım her yer harita gibi yeşil, göğsüm de öyle ama boynumda fark etmedim canim

Canım süt için hazırlanıyor vucut normal. Benimde çok belirginleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…