2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
4 hafta var işte anca biter zaten benim bu etiket işi eşim de beni hiç rahatsız etmiyor kendi kendine iş buluyorsun diyor ona da ayrı sinir oluyorum söylene söylene bir etiketi şki saatte yapıyoruz
Ebebek olanları cok kolay çıkarttım ben tirnaginla çekince etiket dağılıyor zaten parlak etiketler çok zor çıkıyor ipliklere ayrilmiyor onlarda da ince uçlu bir şeyle ittirdim çıkan çıktı cikmayani yirtmamak için bıraktım

En zoru buymuş iyi halletmişsin ya darısı başıma

O şekilde bir deneyeyim bir de onlar yine biraz daha kolay oluyor civilden aldığım birkaç tanesi ve instagramdan aldıklarımın etiketleri daha farklı onlar zulüm gibi
Sert plastik gibi etiket yapmışlar benimde bir tanesinde o hediye gelmişti o zor çıktı ama diğerlerini kesip direkt cımbızla çekerek çıkarttım iyi stres atiyo

Sert plastik gibi etiket yapmışlar benimde bir tanesinde o hediye gelmişti o zor çıktı ama diğerlerini kesip direkt cımbızla çekerek çıkarttım iyi stres atiyo
Evet ya bende de çıktı 3-4 tane ondan o kadar uğraştım sökmek için en son dikişinden söküldü başta sökülse o kadar içim acımazdı

Kızlar merhaba, bugün kontrolümüz vardı
Normalde 30. Haftada olman gerekli ama ölçümlere göre 31. haftada çıktık kilomuz 1.560 gr olmuş doktor maşallah haftanın en besleyici annesi seni seçiyorum dedi hatta Özellikle sordum diyet yapiymmi napalım sıkıntı olur mu diye, bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın hamileliğinin keyfini çıkar dedi

Aradığım doktor ya maşallah canım çok güzel haberler

Canım ben şöyle duzenleyicilere yerleştirdim henüz dolap düzenini tam ayarlayamadim her kıyafetini takımlı bir şekilde bir göze koydum (şapka,eldiven vs) çünkü eşimden bir takım istesem eminim parça parça bulduğunu getirir en azından böyle bir gözü tamamen aynı takımdan oluşursa sıkıntı olmaz dedimyarın bir posta daha yıkayıp utuleyince tamamen dolabına yerleştirecegim O ozgeeeee1

Eklentiler

• IMG_20240302_225057.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20240302_225030.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20240302_224957.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 55
Hastane çantası için de bebise her takımı şöyle ayrı bir çantaya koydum, zıbın vs hepsi bir paketin içinde şeklinde. Bunların yanına bir tane daha koyacağım. İçine bez ekleyeceğim birer tane bir de. Diğer değiştirmeye lazım olacak bezleri de ayrı bir hurca koycam (al açma, 8-10 tane bez,ıslak pamuk falan) yanıma anne Bebek çantasını alcam ona da emzirmeyyle ilgili seyleri koyarim dedim biberon vs

Eklentiler

• IMG_20240302_225449.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 60
Mantıklı olmuş canım ellerine sağlık tekli çıtçıtlılar veya alt eşofmanları da mı buna koyucaksın hepsi takım mı kız

Buna etiketi unutmuşum O ozgeeeee1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…