- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 26
Ayy o kadar uzun sürmez ya son zamanlarda sık ilişki diyorlarBelki de rüyalar sana kocişine doğru gitmen içindir herhangi bi sıkıntı yoksa tabibi de beni düşün rüya olayı var ama bize yasak ve lohusalıkla beraber nerden baksan 4 ay var 6 ay boyunca asker arkadaşı olcaz hahaha
İnşallah görürsün canımÇok teşekkür ederim ,inşallah bakalım muhtemelen erken olucak ama 32 yi görebilseydim çok iyi olurdu
Amin kuzum amin inşallah hepiniz saglıkla vakti geldiginde kucagınıza alın inşallah minikleriniziMaşallah maşallah darısı bu doğumuna da olsun inşallah canım senin gibi güzel doğum hikayemiz olsun inşallah hepimizin
Ben hiç içmiyorumKızlar düzenli süt içiyo musunuz? Ben hiç içemiyorum aşırı midemi bulandırıyo.
canım ben onları makasla kesiyorum dikişi. Sonra da geri dikiyorum hemen hemen kızımın her zıbınını aynı yapıyorum direk tene değeceği için sürter filan diye düşünüp. Ağzı var dili yok anlatamaz da bebişler derdini. Belkide çok didikleyerek düşünüyorum ama hala kafa aynı benimBu kadar kalsa rahatsız eder mi ya hepsini tamamen nasıl koparıcaz
Bende sabah akşam progesteron ve magnezyum kullanıyorum canım. Progesterona devam edim mi dedim en son gittigimde 30 haftalık olana kadar devam dedi şu 30 haftayı bi atlatalim dedi çok şükür bitti 30 haftamCanım duphaston, progestan ve magnezyum kullanıyorum bende. Doktor bunlar durdurur olurda durdurmazsa daha ağır ilaçlara başlarız dedi. Sen ne kullanıyorsun ?
Evet canım ebebekler tırnakla cekistirinca tiftik tiftik oluyor komple çıkıyor. Parlak renkli etiketler zor çıkıyor araya sivri uçlu makas soktum dikisi üstüne denk gelmeyenleri de öyle çıkarttımEbebek lcw genelde çoğunluklaöyle çekiştirince hepsi çıkıyor mu
Kız bana 2 aydır ilişki yasak kardeş olduk yani artıkHele bide tam hevese geliyorsun iş üstündeyken çocuğa dikkat et baskılama sıkışmasın filan diyince heves meves kalmıyor dön yat arkanı askerlik arkadaşım diyesim geliyorbizden çok korkuyorlar bebekten. Ya bebek nerde vajina nerde bi sıkıntı olsa normal doğum bekleyene doktor ilişkiyi sık tutun dermi ahhh ahh
İçemiyorum içtiğim gün midem kötü oluyor peynir falan tüketiyorum onun yerineKızlar düzenli süt içiyo musunuz? Ben hiç içemiyorum aşırı midemi bulandırıyo.
Bebişin eşyalarını yerleştirdin miii?? Düzen fotoğrafı atsan bize de fikir olur diğer yıkayıp yerleştiren arkadaşlara da sesleniyorum dolap içi düzen de olur çekmeceye düzenleyicilerle nasıl yerleştirdiğiniz de olur hepsini merak ediyorum kopyalıcamEvet canım ebebekler tırnakla cekistirinca tiftik tiftik oluyor komple çıkıyor. Parlak renkli etiketler zor çıkıyor araya sivri uçlu makas soktum dikisi üstüne denk gelmeyenleri de öyle çıkarttım
Ayy tekrar mı dikiyorsunBen hiç içmiyorum
canım ben onları makasla kesiyorum dikişi. Sonra da geri dikiyorum hemen hemen kızımın her zıbınını aynı yapıyorum direk tene değeceği için sürter filan diye düşünüp. Ağzı var dili yok anlatamaz da bebişler derdini. Belkide çok didikleyerek düşünüyorum ama hala kafa aynı benim
Teşekkür ederim canım ben de tek tek çekerek yapıyorum çok uğraştırıcı ama yaEvet canım ebebekler tırnakla cekistirinca tiftik tiftik oluyor komple çıkıyor. Parlak renkli etiketler zor çıkıyor araya sivri uçlu makas soktum dikisi üstüne denk gelmeyenleri de öyle çıkarttım
Eveet yarın bı posta daha aticamBebişin eşyalarını yerleştirdin miii?? Düzen fotoğrafı atsan bize de fikir olur diğer yıkayıp yerleştiren arkadaşlara da sesleniyorum dolap içi düzen de olur çekmeceye düzenleyicilerle nasıl yerleştirdiğiniz de olur hepsini merak ediyorum kopyalıcam
Yıkayıp utulemesinden çok etiketi uğraştırıyor zatenTeşekkür ederim canım ben de tek tek çekerek yapıyorum çok uğraştırıcı ama ya
Ben yoğurt mayalıyorum sütten daha faydalı yoğurt yiyebiliyorsan onu tüket. İçine de meyve atıyorum arada mis gibiKızlar düzenli süt içiyo musunuz? Ben hiç içemiyorum aşırı midemi bulandırıyo.
Biraz yaptım bıraktım her gün bu kadar yapsam zaten Mart sonunu bulurEveet yarın bı posta daha aticamdisaridaydim akşam eve geçince atayım
Yıkayıp utulemesinden çok etiketi uğraştırıyor zaten
Ay biz dolabı 3 kapaklı almıştık dolabın içi dolmadı gözüme çok boş geliyorBebişin eşyalarını yerleştirdin miii?? Düzen fotoğrafı atsan bize de fikir olur diğer yıkayıp yerleştiren arkadaşlara da sesleniyorum dolap içi düzen de olur çekmeceye düzenleyicilerle nasıl yerleştirdiğiniz de olur hepsini merak ediyorum kopyalıcam
Bugün dr'uma sordum hastane çantamı ne zaman hazırlamaya basliyim diye, hazirlayabilirsin artık dediBiraz yaptım bıraktım her gün bu kadar yapsam zaten Mart sonunu bulur
Canım çok basit aslında şey yap makasla dibinden kesmeye çalış sonra kestiğin taraftan değil diğer taraftan cımbızla çek direkt çıkıyorAy bu nedir ya şu kadarcık yaptım parmaklarım koptu daha bir hurç dolusu var1 aya anca bitcek herhalde
4 hafta var işte anca biter zaten benim bu etiket işi eşim de beni hiç rahatsız etmiyor kendi kendine iş buluyorsun diyor ona da ayrı sinir oluyorum söylene söylene bir etiketi şki saatte yapıyoruzBugün dr'uma sordum hastane çantamı ne zaman hazırlamaya basliyim diye, hazirlayabilirsin artık dedi31+1'im sen de kendini ona göre hesap et
O şekilde bir deneyeyim bir deCanım çok basit aslında şey yap makasla dibinden kesmeye çalış sonra kestiğin taraftan değil diğer taraftan cımbızla çek direkt çıkıyorhello baby markasında denendi onaylandı. Lcwde çok kolay cikiyo dediğim şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?