2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Mantıklı olmuş canım ellerine sağlık tekli çıtçıtlılar veya alt eşofmanları da mı buna koyucaksın hepsi takım mı kız
Şu ince uzun var ya onlar çit çitli bodyler 2 tane eşofman altı tek var 0-3 olarak onları henüz utuleyemedim onun haricinde kiler takim ya da tulum

Ay süpersinn fikirler için teşekkür ederim kuzum hepimiz böyle paylaşalım yaptıkça ben 30’u görünce başlıcam galiba

Ya kızlar bana bebeğimin kıyafetleri az geldi ya şu dolabi bi an önce gelse de görsem neyi ne kadar var birde öyle bir şey ki bir renk takımdan 10 parça varya onlarda kafa karıştırıyor derken bunaldim

Ay süpersinn fikirler için teşekkür ederim kuzum hepimiz böyle paylaşalım yaptıkça ben 30’u görünce başlıcam galiba
Yap yap ben erken mi ki diyordum da bir haftada ütüyü bitiremedim oram ağrıyor buram ağrıyor isim çıkıyor, çok kıyafeti olmamasına rağmen zorlandım

Ya kızlar bana bebeğimin kıyafetleri az geldi ya şu dolabi bi an önce gelse de görsem neyi ne kadar var birde öyle bir şey ki bir renk takımdan 10 parça varya onlarda kafa karıştırıyor derken bunaldim
Canım yeni dogan ile 0-3 aydan 10 zıbın takımın varsa yeterli zaten çabucak büyüyorlar. Ben 10 adet takım aldım 2 tane tulum. 2 tane sadece alt 15 tanede çıtçıtlı atleti var. Zaten önümüz yaz 3 aydan sonra güzel güzel degişik kıyafetler alırız

bunlara ek 2 tane daha 10lu takımım var başka bir kıyafeti yok çok mu eksik
Ben de kendimi kaptırıp çok aldım sanırım ya
Bende çok az aldım sanırım ya
Üzdü

Bende bugün seni etiketleyecektik kalp kalbe karşı nasılsın diyecektim benim de yukarıda canım hatta şimdi diyaframa mı çıktın naptın diyorum
Çok teşekkğr ederım canım iyiyim şimdilik bi sıkıntım yok sen nasılsın bebiş nasıl evet canım benımkı tek tarafta duruyor ya başını ıyıce gogus altıma ıttı resmen dısardan belli oluyor diğer tarafa göre daha çıkıntılı

Eki Görüntüle 3395784 bunlara ek 2 tane daha 10lu takımım var başka bir kıyafeti yok çok mu eksik

Üzdü
Sen 3 lü 5li takımlardan 3 takım felan daha al canım az gibi çok kirleniyor çünkü. İstersen yarım kollu çıtçıtlı zıbında alabilirsin en kullanışlı o oluyor atlet olarak

Eki Görüntüle 3395784 bunlara ek 2 tane daha 10lu takımım var başka bir kıyafeti yok çok mu eksik

Üzdü
Canım benimki az diye ben biraz daha aldım sen benden de az almışsın çok çabuk kirleniyor ve yenidoğan dönemi için pek kıyafeti yok diye indirim görünce aldım ben de bu hafta tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…