2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252

Eklentiler

• image.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 75
Ben de yıkadım ütüledim dolaba böyle koydum kızlar, 6 aya kadar kıyafet var tabi burada hepsi yenidoğan değil son haftalara doğru hurca koyup valiz yaparım diye düşünüyorum. Hala hastaneye hangi takımı götüreceğimi seçemedim

Eklentiler

• IMG_7559.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 77
Bazen öne doğru eğilince çok kötü oluyor iyice ittiriyor
Ay evet ya oturtmuyor resmen geriye doğru gidene kadar ittiriyor.
Bu aralar uyanık kalma süresi çok uzadı, 15 20 dk şekerleme yapıp tekrar oynamaya başlıyor akşamları ve çok uzun süre oynuyor seninde öyle mi? Benimki mi çok kurtlu

Kız bana 2 aydır ilişki yasak kardeş olduk yani artık sana bir sır verim mi iki hamileligimdede ilişki sonrası doguma gittim banyomu bile zor yaptım şimdi korkudan bişe yapmıyoruz zaten riskli
Ayy az kaldı sık dişini vallahi ikide iki aynı olmuş gözüm korkmadı değil
Ayy tekrar mı dikiyorsun cımbızla tek tek çekmek daha kolay geldi şuan
bana da pıtır pıtır söküp dikmek kolay geliyor

Kız sende de hiç yokmuş ya bezi taşıyor kusuyor vs. Diyorlar bence birkaç takım daha al
Ben yeter diye düşündüm çünkü 10lu takımın içinde tulum var sonra birde patikli alt üst takım var birde zibin olunca ne biliyim gidip alıyım bari
İlk zamanlar çok kusuyolar çişleri sızıyo vs en az 6 Takım 10 zubun olmalı sanki zaten sık yıkanıyor kurutma makinan varsa sıkıntı olmaz
Tamam canım çok sagol çok komik ya ben yeter diye düşündüm gözüme az gelmisti iyi ki buraya atmışım çocuğum donsuz kalacakti
Kadin tanıdık değildir insallah tövbee eşin napti benimki olsa kızardı adamın sosyal medyası bile yok sırf böyle zamanında ona hep kız arkadaşları saçma sapan şeyler attığı icin

Bende sabah akşam progesteron ve magnezyum kullanıyorum canım. Progesterona devam edim mi dedim en son gittigimde 30 haftalık olana kadar devam dedi şu 30 haftayı bi atlatalim dedi çok şükür bitti 30 haftam
Gözün aydın canım inşallah darısı da bana Ruh halimi değiştiriyor bu ilaçlar enerjim düşüyor

Evet evet çok hareketli acaba uyurken de mi dönüyorlar?Diğer türlü hiç uyumuyor gibi çünkü

Valla benim de azdı epeyi sonra çevreden alma diyenleri dinlemeyi bıraktım
Sen yine bulmuşsun ben internette hiçbir şey bulamıyorum senin daha önce attığın linklerdekiler duruyorsa onları alcam
Bende bugün sayım yapicam burayada aticam bakalım neyden ne kadar var düzgün bi şekilde şuan yataktan kalkasım gelmiyor ama aklımda bebegin kıyafetlerinde olunca da uyuyamiyorum

Aaay aynısıı ben de çıkamadım yataktan Trendyol, Hepsiburada(e-bebek), LCW karışık şekilde aldım ben yine istersen yaptığım koleksiyonlardan da atabilirim eşime şu şok eklediğim 3 tanesi vs falan diyorum mesela

Ayy çok güzel olur valla ama esine dedigin kismi anlayamadim klavyen duzeltmis sanirim hayir benim aklıma takılan bu az alın hızlı buyur diyenler kimlerdi bakiyim al iste içime dert oldu sabah sabah çocuğum donsuz kalacakmış diye

Aay evet şok yazmış son olacak ben koleksiyon hazırlıyorum eşime de diyorum da oraya ekledim bak son eklediklerim alınacak o da aliyor koleksiyon karışık şu an bebek malzemeleri de var onu atayım mi direkt kıyafetlerini ayirayim mi içinden

Kuma sırası sana mı geldi ben birkaç gündür görmüyorum şükür aramız iyi

Şunlar son aldıklarım lcwda çark falan oluyo ya öyle aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…