Bak ben 10 adet zıbın takımı aldım sadece bir takım 10 lu onuda hastane çıkışı için aldım. Digerleri 5li takımEki Görüntüle 3395784 bunlara ek 2 tane daha 10lu takımım var başka bir kıyafeti yok çok mu eksik
Bende çok az aldım sanırım ya
Üzdü
Ay evet ya oturtmuyor resmen geriye doğru gidene kadar ittiriyor.Bazen öne doğru eğilince çok kötü oluyor iyice ittiriyor
İlk zamanlar çok kusuyolar çişleri sızıyo vs en az 6 Takım 10 zubun olmalı sanki zaten sık yıkanıyor kurutma makinan varsa sıkıntı olmazBen harbiden aşırı az almışım yani çevreden az al büyüyor dedikleri için bebisimin kıyafeti nerdeyse yokmusmelegim can golden-snitch
Kız sende de hiç yokmuş yaEki Görüntüle 3395784 bunlara ek 2 tane daha 10lu takımım var başka bir kıyafeti yok çok mu eksik
Bende çok az aldım sanırım ya
Üzdü
Ayy az kaldı sık dişini vallahi ikide iki aynı olmuş gözüm korkmadı değilKız bana 2 aydır ilişki yasak kardeş olduk yani artıksana bir sır verim mi iki hamileligimdede ilişki sonrası doguma gittim banyomu bile zor yaptım şimdi korkudan bişe yapmıyoruz zaten riskli
bana da pıtır pıtır söküp dikmek kolay geliyorAyy tekrar mı dikiyorsuncımbızla tek tek çekmek daha kolay geldi şuan
Keşke hepsi böyle olsaEki Görüntüle 3395718 adamlık budurgoruyor musunuz kumaşı uzatmış direkt ordan kes kurtul demişler helal olsun adamlara K kelebekimsi golden-snitch gulumsebebek
Ben yeter diye düşündümKız sende de hiç yokmuş yabezi taşıyor kusuyor vs. Diyorlar bence birkaç takım daha al
Tamam canım çok sagol çok komik ya ben yeter diye düşündüm gözüme az gelmisti iyi ki buraya atmışım çocuğum donsuz kalacaktiİlk zamanlar çok kusuyolar çişleri sızıyo vs en az 6 Takım 10 zubun olmalı sanki zaten sık yıkanıyor kurutma makinan varsa sıkıntı olmaz
Kadin tanıdık değildir insallahKızlar kötü rüyayla uyandım uyku tutmuyor şimdideeşim üstüme evleniyor kadını filan görüyorum ay parçalıcam adamı dürttüm zaten demin kalk bakayım sen beni aldatıyomusun diye pazar sabahı güne başlama stilim
Magnezyum markan ne canım benim bu aralar günde ikiye çıkarmama rağmen yetmiyor gibi düşünüyorum doktoruma da sorup değiştireceğim artık
Gözün aydın canım inşallah darısı da banaBende sabah akşam progesteron ve magnezyum kullanıyorum canım. Progesterona devam edim mi dedim en son gittigimde 30 haftalık olana kadar devam dedi şu 30 haftayı bi atlatalim dedi çok şükür bitti 30 haftam
Evet evet çok hareketli acaba uyurken de mi dönüyorlar?Diğer türlü hiç uyumuyor gibi çünküAy evet ya oturtmuyor resmen geriye doğru gidene kadar ittiriyor.
Bu aralar uyanık kalma süresi çok uzadı, 15 20 dk şekerleme yapıp tekrar oynamaya başlıyor akşamları ve çok uzun süre oynuyor seninde öyle mi? Benimki mi çok kurtlu
Valla benim de azdı epeyiBen harbiden aşırı az almışım yani çevreden az al büyüyor dedikleri için bebisimin kıyafeti nerdeyse yokmusmelegim can golden-snitch
Sen yine bulmuşsun ben internette hiçbir şey bulamıyorum senin daha önce attığın linklerdekiler duruyorsa onları alcamValla benim de azdı epeyisonra çevreden alma diyenleri dinlemeyi bıraktım
Aaay aynısıı ben de çıkamadım yataktanSen yine bulmuşsun ben internette hiçbir şey bulamıyorum senin daha önce attığın linklerdekiler duruyorsa onları alcam
Bende bugün sayım yapicam burayada aticam bakalım neyden ne kadar var düzgün bi şekildeşuan yataktan kalkasım gelmiyor ama aklımda bebegin kıyafetlerinde olunca da uyuyamiyorum
Ayy çok güzel olur valla ama esine dedigin kismi anlayamadim klavyen duzeltmis sanirimAaay aynısıı ben de çıkamadım yataktanTrendyol, Hepsiburada(e-bebek), LCW karışık şekilde aldım ben yine istersen yaptığım koleksiyonlardan da atabilirim eşime şu şok eklediğim 3 tanesi vs falan diyorum mesela
Aay evet şok yazmış son olacakAyy çok güzel olur valla ama esine dedigin kismi anlayamadim klavyen duzeltmis sanirimhayir benim aklıma takılan bu az alın hızlı buyur diyenler kimlerdi bakiyim al iste içime dert oldu sabah sabah çocuğum donsuz kalacakmış diye
Kuma sırası sana mı geldi ben birkaç gündür görmüyorum şükür aramız iyiKızlar kötü rüyayla uyandım uyku tutmuyor şimdideeşim üstüme evleniyor kadını filan görüyorum ay parçalıcam adamı dürttüm zaten demin kalk bakayım sen beni aldatıyomusun diye pazar sabahı güne başlama stilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?