- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Bi ara burda konuşmuştuk hızlı büyür diyorlar ama az aldık diye sonra salmıştık kendimizi ben alışverişin dibine vurdum o zamanAyy çok güzel olur valla ama esine dedigin kismi anlayamadim klavyen duzeltmis sanirimhayir benim aklıma takılan bu az alın hızlı buyur diyenler kimlerdi bakiyim al iste içime dert oldu sabah sabah çocuğum donsuz kalacakmış diye
Evet aynı şeyler benim de kafamda soru işaretiKızlar bir kaç gündür düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Puset, oto koltuk, bebek arabası ve beşiği nasıl dezenfekte edeceğiz. Bebek deterjanı ile silsek sonra temiz suyla silsek olur mu ki kalıntı kalır mı? Bir de bunları yapmak için daha erken gibi geliyor bana toz falan olur nerdeyse 2 ayımız daha var. Sizler nasıl yapmayı planlıyorsunuz?
Benim hiç fikrim yok ben de şurda bekleyeyim önerileriKızlar bir kaç gündür düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Puset, oto koltuk, bebek arabası ve beşiği nasıl dezenfekte edeceğiz. Bebek deterjanı ile silsek sonra temiz suyla silsek olur mu ki kalıntı kalır mı? Bir de bunları yapmak için daha erken gibi geliyor bana toz falan olur nerdeyse 2 ayımız daha var. Sizler nasıl yapmayı planlıyorsunuz?
Hahaha sende gördün şu meşhur rüyayıKızlar kötü rüyayla uyandım uyku tutmuyor şimdideeşim üstüme evleniyor kadını filan görüyorum ay parçalıcam adamı dürttüm zaten demin kalk bakayım sen beni aldatıyomusun diye pazar sabahı güne başlama stilim
Mickey mouse olan ayyy ne kadar güzel yaTakım - Markalar - 289,99 TL
Luggi Baby Ekru V Yaka Erkek Bebek Zıbın Patikli Alt Takım size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3K597Z1-FDUwww.lcwaikiki.com Pijama Takım - Markalar - 249,99 TL
Luggi Baby Indigo Bisiklet Yaka Baskılı Erkek Bebek Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S3LF14Z1-GZEwww.lcwaikiki.com Şunlar son aldıklarım lcwda çark falan oluyo ya öyle aldımTakım - LC WAIKIKI - 449,99 TL
LCW baby Gri Bisiklet Yaka Mickey Mouse Baskılı Erkek Bebek Hastane Seti size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W2EM62Z1-SKWwww.lcwaikiki.com
Arabalı olan indirimliydi epeyi onu sırf o yüzden aldım ayak dikislerini de beğenmedim onun ama göndermedim geri nasıl olsa bir kaç kez giyecek diyeMickey mouse olan ayyy ne kadar güzel yaçok beğendim hepsini sağol canım fiyatlar da iyi gercekten
Saman altından su yuruttum diyorsun heBi ara burda konuşmuştuk hızlı büyür diyorlar ama az aldık diye sonra salmıştık kendimizi ben alışverişin dibine vurdum o zaman
Trendyol linklerindekiler de aşırı güzel bunlar neden benim karşıma çıkmıyor anca bana kız bebek şeyleri çıkıyor şaka gibi
Kendi beğendiklerimi kaydettigim linkleri ekledim direkt canım ama ebebek urunleri çoğunlukla bitmişcesursavasci
Aay ben didik didik girdim trendyolda başka mağazalar çıkınca hemen ona gidip oradan favladim, altta önerilerden başka mağazalara gittim falanTrendyol linklerindekiler de aşırı güzel bunlar neden benim karşıma çıkmıyor anca bana kız bebek şeyleri çıkıyor şaka gibiama bayildimmmmm eşim gelsin dibine vurcam kart onda kalmış
Bugün hırslandim gözüme uyku bile girmiyor hahahaha bende alcam kesinlikle fiyatlar da aşırı iyi hastane çıkışına boşuna 500 kusur vermişizAay ben didik didik girdim trendyolda başka mağazalar çıkınca hemen ona gidip oradan favladim, altta önerilerden başka mağazalara gittim falan
NEU KIDS Bear Pattern Hastane ÃıkıÅı Ayıcık %100 Pamuk Penye 5 şunları da aldım ama bunlar çok indirimdeydi birini 160a birini 173e almışımNEU KIDS Hastane Çıkışı 100% Pamuk Ayıcık Baskılı Yenidoğan 5li Set Bebek Kıyafeti - Fiyatı, Yorumları
NEU KIDS Hastane Çıkışı 100% Pamuk Ayıcık Baskılı Yenidoğan 5li Set Bebek Kıyafeti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl minicikler tam yenidogan modu
Hastane çıkışını ben hiç 10'lu set almadım. Annemle gidip kumaş beğendim ona göre dikti battaniyesini falan, ben de beğendiklerimden normal takım olarak aldımBugün hırslandim gözüme uyku bile girmiyor hahahaha bende alcam kesinlikle fiyatlar da aşırı iyi hastane çıkışına boşuna 500 kusur vermişiz
Çok iyi yapmışsın canım annenin elinden gelmesi de guzel benimki de istesem yapar ama uzakta olunca kim ugrasacak diyoHastane çıkışını ben hiç 10'lu set almadım. Annemle gidip kumaş beğendim ona göre dikti battaniyesini falan, ben de beğendiklerimden normal takım olarak aldımbu yenidoganlari da geçen hafta alayım artık çocuğun ilk zaman giyecek bir şeyi yok dedim
Canım sen kafasını kasiklarinda mi hissediyorsun dün kontrole gittin ya merak ettim benim bugün özellikle sağ kasigimda bazen ağrı yapıyor acaba dönmeye mi başladı yavastanEvet evet çok hareketli acaba uyurken de mi dönüyorlar?Diğer türlü hiç uyumuyor gibi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?