2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bi ara burda konuşmuştuk hızlı büyür diyorlar ama az aldık diye sonra salmıştık kendimizi ben alışverişin dibine vurdum o zaman

Kızlar bir kaç gündür düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Puset, oto koltuk, bebek arabası ve beşiği nasıl dezenfekte edeceğiz. Bebek deterjanı ile silsek sonra temiz suyla silsek olur mu ki kalıntı kalır mı? Bir de bunları yapmak için daha erken gibi geliyor bana toz falan olur nerdeyse 2 ayımız daha var. Sizler nasıl yapmayı planlıyorsunuz?

Evet aynı şeyler benim de kafamda soru işareti

Benim hiç fikrim yok ben de şurda bekleyeyim önerileri

Mickey mouse olan ayyy ne kadar güzel ya çok beğendim hepsini sağol canım fiyatlar da iyi gercekten

Mickey mouse olan ayyy ne kadar güzel ya çok beğendim hepsini sağol canım fiyatlar da iyi gercekten
Arabalı olan indirimliydi epeyi onu sırf o yüzden aldım ayak dikislerini de beğenmedim onun ama göndermedim geri nasıl olsa bir kaç kez giyecek diye Mickey mouse olana ben de bayıldım çok güzel o

Trendyol linklerindekiler de aşırı güzel bunlar neden benim karşıma çıkmıyor anca bana kız bebek şeyleri çıkıyor şaka gibi ama bayildimmmmm eşim gelsin dibine vurcam kart onda kalmış
Aay ben didik didik girdim trendyolda başka mağazalar çıkınca hemen ona gidip oradan favladim, altta önerilerden başka mağazalara gittim falan
NEU KIDS Bear Pattern Hastane ÃıkıÅı Ayıcık %100 Pamuk Penye 5 şunları da aldım ama bunlar çok indirimdeydi birini 160a birini 173e almışım minicikler tam yenidogan modu

Bugün hırslandim gözüme uyku bile girmiyor hahahaha bende alcam kesinlikle fiyatlar da aşırı iyi hastane çıkışına boşuna 500 kusur vermişiz

Bugün hırslandim gözüme uyku bile girmiyor hahahaha bende alcam kesinlikle fiyatlar da aşırı iyi hastane çıkışına boşuna 500 kusur vermişiz
Hastane çıkışını ben hiç 10'lu set almadım. Annemle gidip kumaş beğendim ona göre dikti battaniyesini falan, ben de beğendiklerimden normal takım olarak aldım bu yenidoganlari da geçen hafta alayım artık çocuğun ilk zaman giyecek bir şeyi yok dedim

Çok iyi yapmışsın canım annenin elinden gelmesi de guzel benimki de istesem yapar ama uzakta olunca kim ugrasacak diyo ya kaynanam bana şey dedi eşim ilk bir haftada bir kilo almış falan hızlı büyüyor vs annemde ilk zamanlar bebekler üstünü kirletmiyor vs dedi aman ben içim nasıl rahat edecekse öyle takilcam alcam akşam begendiklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…