2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yok tanıdık değil kızmadı ama o an sabah ezanı okunuyordu bak ezan okunuyor güzel şeyler konuş düşün dedi uyudu geri o cevapta beni tatmin etmedi sonra bi an dalmışım geri uyandım her seferinde eşimi de uyandırıyorum tabi ne gördün anlat dedi anlattım güldü bilinç altına girmiştir ondan görmüşsündür yat uyu dedi.
Geçen doktora gittiğimizde uygun resim için ultrasonda bakarken biyandan muhabbet ediyordu. Doktorun bi arkadaşı varmış 5 kez evlenmiş her evlendiğinden bir çocuk yapmış üç tanesini ben doğurttum diğerlerini artık kabul etmedim filan diye anlatıyordu galiba ordan kaldı benim kafada

İlk zamanlar çok kusuyolar çişleri sızıyo vs en az 6 Takım 10 zubun olmalı sanki zaten sık yıkanıyor kurutma makinan varsa sıkıntı olmaz
Benim kafam karışıyor ya yenidogan alamıyorum sadece hastane cikisi var yenidogandan bebisim biraz iri gidiyor bu sefer de digerleri cok buyuk olacak diye emin olamadim 0-3 ay zibin aldm şuan zıbın yeter gibi 5 atlet zıbın 4 uzun kol zıbını var gerisi 3-6 ay zibinlari ama tulum konusu aşırı muamma boyu uzun olursa bosa gidecek tulumsuz pantolon olanlar olmali ama onlarda cok zor bulunuyor kucuk olanlari Allahtan yaz bebeleri de kat kat giydirmeye gerek yok ayrıca ben soyle yapmayi düşünüyorum biraz dogduktan sonra gozlemleyip almayi sonucta gelisimi nasil olcak nasil dogcak bilmiyoruz ilk dönemleri atlatacak kadar olsun gerisi alınır sizlere de tavsiye ederim

Kuma sırası sana mı geldi ben birkaç gündür görmüyorum şükür aramız iyi
Vallahi bana geldi sıra ne güzel kaç zamandır görmüyordum böyle rüyalar uykum kaçtı yani kafamda bin tane şey kurdum bide 2 ay sonra evleneceklermiş hiç çocuğundan da utanmıyorsun 2 ay sonra doğurcam ben diyom
Hahaha sende gördün şu meşhur rüyayı
en sonunda gördüm vallahi

Canım bez taşayabiliyomus, süt kusabiliyomus hiç kirlenmedi de kendi hevesine göre değiştirirsin

Canım sen kafasını kasiklarinda mi hissediyorsun dün kontrole gittin ya merak ettim benim bugün özellikle sağ kasigimda bazen ağrı yapıyor acaba dönmeye mi başladı yavastan
Benim değişiyor canım ama ayağa kalkınca direkt idrar torbama baski alıyor. Gece yatarken bazen sol kasığımda hissediyorum bazen karnımın sağında solunda. Otururken genelde kaburgalarimda

Oha be kadındaki azme bak hepsinden bi çocuk yapmış 3.de doktoru durduran neydi acaba
Eşin iyiymiş canım benimki de dinliyor bazen denk geliyo benim saçma rüyaları ama bana yapılsa kızarım

Benim değişiyor canım ama ayağa kalkınca direkt idrar torbama baski alıyor. Gece yatarken bazen sol kasığımda hissediyorum bazen karnımın sağında solunda. Otururken genelde kaburgalarimda
Anladim canım bana ne diyecek bakalım bende 2 gündür tuvalete az kalkıyorum bugün 2 kere kalktım o kadar az merak ediyorum icerde ne durumda
Sen çok kız kıyafetleri gezmissin
Başta yüzde 60 kız demişti doktor o zamandan kalma sanırım bi türlü duzelemedi

Aay ben de bu gece çok kalkmadim ama dün o kadar yoruldum ki tüm gün disaridaydim uyku daha ağır basmış bakalım ne diyecek doktor aay doğru öyle bir durum olmuştu sende ben cinsiyet belli olmadan her ikisine de bakıyordum sonra erkek olabilir de diyince Dr, direkt erkek kıyafetlerine yöneldim sonrası zaten bir sürü mağaza buldum şimdi zıbın olayini geçtim artık yaz için şort takımları almaya başladım

Oha be kadındaki azme bak hepsinden bi çocuk yapmış 3.de doktoru durduran neydi acaba
Eşin iyiymiş canım benimki de dinliyor bazen denk geliyo benim saçma rüyaları ama bana yapılsa kızarım
Diğer eşlerini artık yakından tanıdığı için utanmış doktor diğerlerine bakmaya
Hahaha sabahtan beri aynı konu dönüyor çoluğundan çocuğundan da mı utanmadın diyorum ay bana yapılsa bende kızarım aslında ama napsın adamlar biri sessiz kalır öbürü sosyal medyaları kökten kapatır

insan merak ederdi acaba 5.yi birakip 6. Kim olacak diye ahhaaha
Bende şey oldu o son noktamız olmuştu.. Beni biriyle tanıştırdı aile dostu diye kadın şöyle davraniyo bugün seni durgun gördüm (oysa eşim hep benim dışımda başkasının yanında öyle durur durgunda degil de anladiniz iste ) sonra çay kahve ne içersiniz dedi bi anda eşime şey dedi sen her geldiğinde çay içersin zaten dedi(bu arada dükkanları var orda görüştük) kadın boşanma asamasindaydi ve eşime böyle davranınca kendimi zor tuttum ve eşime kalkalım dedim bu mu yani senin aile dostun bilmem ne vs vs en sonunda da instagramdan zaten saçma sapan şeyler atıyordu senden hoşlanıyor mu bana ne garezi var bunun dedim tamam dedi her şeyimi kapatıyorum ben bir şey yapmadım gördün gözünle kadın öyle davrandı vs dedi konu kapandı.. (keşke rüya olsaydı yemin ediyorum o an kadinin oyle davranmasi ayyy bak sinir oldum)
Demek ki senin yorulman gerekiyormuş iş yaparken oturduğun için yorulmuyordun vücut olarak beynin yoruluyordu
Hay maşallah bende şu takımları düzenleyip atıyorum buraya bakalım sonuç ne olacak

Benim kız asla uyumuyor karnım yamuldu resmen.
Ben de çok az aldım herkes alma büyüyor hemen dedi doğunca da kilosu nasıl olur bilemedim.
Belki yeni doğanlar bile küçük gelecek 10 gün sonra. Yetersiz olursa alırım hemen netten yada mağazadan diye düşünüyorum. Ama kızlar baya almış onları görünce

Banada şey gibi geldi ben senin kocanı senden iyi tanıyorum mesaji vermeye çalışmış gibi gerçi hiç bişey demese yapmasa dahi insan hissediyor bi bakıştan bi gülüşten bile hissediyor. Eşin anlamamış olabilir ama senin hislerine güvenirim. İyi yapmışsın kapattırmakla ve bidaha görüşmemekle. Bizde de vardı bi ara öyle bi durum neyseki rüyamdaki kadın tanıdık değildi

Evet canım alt üst takımları az bide tulum da alacaksan fermuarlı al artık. Gece yarısı alt değiştirirken çıtçıtları tak çıkar zor oluyor tamamen annenin konforu için fermuarlı tulum candır

Kızlar dolap düzeninden konu açılmıştı biz bebişin dolabını daha kurmadık ama kızımın dolabı bu şekilde belki fikir olur.
Bide bandanaları için kapağa trendyoldan aldığım mini askılardan yapıştırdım.
Gündelik giydikleri zıbınlar vs katlayıp koydum ama benim o organizerim buzdolabı organizeri. Değiştircem onu ama ne alacağım konusunda fikrim yok

Eklentiler

• IMG_9042.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_9044.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_9045.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 60
Evet evet fiziksel bir yorgunluk lazımmış mergerse bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…