- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Uyutma canım sende ben kızardım kesin ahahahahahaGünaydınnn güzel annelereşim 8 buçuk gibi bi uyandı beni de uyandırdı sonra çok erkenmiş dedi anında geri uyudu peki bennnn??? Olan benim güzelim uykuma oldu
Yok tanıdık değilBen yeter diye düşündümçünkü 10lu takımın içinde tulum var sonra birde patikli alt üst takım var birde zibin olunca ne biliyim gidip alıyım bari
Tamam canım çok sagol çok komik ya ben yeter diye düşündüm gözüme az gelmisti iyi ki buraya atmışım çocuğum donsuz kalacakti
Kadin tanıdık değildir insallahtövbee eşin napti benimki olsa kızardı adamın sosyal medyası bile yok sırf böyle zamanında ona hep kız arkadaşları saçma sapan şeyler attığı icin
Yazık bi haftasonusu var adamın lanet olsun içimdeki insan sevgisine ahsjsjsjUyutma canım sende ben kızardım kesin ahahahahaha
Benim kafam karışıyor ya yenidogan alamıyorum sadece hastane cikisi var yenidogandan bebisim biraz iri gidiyorİlk zamanlar çok kusuyolar çişleri sızıyo vs en az 6 Takım 10 zubun olmalı sanki zaten sık yıkanıyor kurutma makinan varsa sıkıntı olmaz
Vallahi bana geldi sıra ne güzel kaç zamandır görmüyordum böyle rüyalar uykum kaçtı yani kafamda bin tane şey kurdumKuma sırası sana mı geldi ben birkaç gündür görmüyorum şükür aramız iyi
en sonunda gördüm vallahiHahaha sende gördün şu meşhur rüyayı
Canım bez taşayabiliyomus, süt kusabiliyomusÇok iyi yapmışsın canım annenin elinden gelmesi de guzel benimki de istesem yapar ama uzakta olunca kim ugrasacak diyoya kaynanam bana şey dedi eşim ilk bir haftada bir kilo almış falan hızlı büyüyor vs annemde ilk zamanlar bebekler üstünü kirletmiyor vs dedi aman ben içim nasıl rahat edecekse öyle takilcam alcam akşam begendiklerimi
Benim değişiyor canım ama ayağa kalkınca direkt idrar torbama baski alıyor. Gece yatarken bazen sol kasığımda hissediyorum bazen karnımın sağında solunda. Otururken genelde kaburgalarimdaCanım sen kafasını kasiklarinda mi hissediyorsun dün kontrole gittin ya merak ettim benim bugün özellikle sağ kasigimda bazen ağrı yapıyor acaba dönmeye mi başladı yavastan
Sen çok kız kıyafetleri gezmissin
Oha be kadındaki azme bak hepsinden bi çocuk yapmışYok tanıdık değilkızmadı ama o an sabah ezanı okunuyordu bak ezan okunuyor güzel şeyler konuş düşün dedi uyudu geri o cevapta beni tatmin etmedi sonra bi an dalmışım geri uyandım her seferinde eşimi de uyandırıyorum tabi ne gördün anlat dedi anlattım güldü bilinç altına girmiştir ondan görmüşsündür yat uyu dedi.
Geçen doktora gittiğimizde uygun resim için ultrasonda bakarken biyandan muhabbet ediyordu. Doktorun bi arkadaşı varmış 5 kez evlenmiş her evlendiğinden bir çocuk yapmış üç tanesini ben doğurttum diğerlerini artık kabul etmedim filan diye anlatıyordu galiba ordan kaldı benim kafada
Anladim canım bana ne diyecek bakalım bende 2 gündür tuvalete az kalkıyorum bugün 2 kere kalktım o kadar azBenim değişiyor canım ama ayağa kalkınca direkt idrar torbama baski alıyor. Gece yatarken bazen sol kasığımda hissediyorum bazen karnımın sağında solunda. Otururken genelde kaburgalarimda
Başta yüzde 60 kız demişti doktor o zamandan kalma sanırım bi türlü duzelemediSen çok kız kıyafetleri gezmissin
Aay ben de bu gece çok kalkmadim ama dün o kadar yoruldum ki tüm gün disaridaydim uyku daha ağır basmışAnladim canım bana ne diyecek bakalım bende 2 gündür tuvalete az kalkıyorum bugün 2 kere kalktım o kadar azmerak ediyorum icerde ne durumda
Başta yüzde 60 kız demişti doktor o zamandan kalma sanırım bi türlü duzelemedi
Diğer eşlerini artık yakından tanıdığı için utanmış doktor diğerlerine bakmayaOha be kadındaki azme bak hepsinden bi çocuk yapmış3.de doktoru durduran neydi acaba
Eşin iyiymiş canım benimki de dinliyor bazen denk geliyo benim saçma rüyaları ama bana yapılsa kızarım
Diğer eşlerini artık yakından tanıdığı için utanmış doktor diğerlerine bakmaya
Hahaha sabahtan beri aynı konu dönüyor çoluğundan çocuğundan da mı utanmadın diyorumay bana yapılsa bende kızarım aslında ama napsın adamlar biri sessiz kalır öbürü sosyal medyaları kökten kapatır
Demek ki senin yorulman gerekiyormuş iş yaparken oturduğun için yorulmuyordun vücut olarak beynin yoruluyorduAay ben de bu gece çok kalkmadim ama dün o kadar yoruldum ki tüm gün disaridaydim uyku daha ağır basmışbakalım ne diyecek doktor aay doğru öyle bir durum olmuştu sende ben cinsiyet belli olmadan her ikisine de bakıyordum sonra erkek olabilir de diyince Dr, direkt erkek kıyafetlerine yöneldim sonrası zaten bir sürü mağaza buldum şimdi zıbın olayini geçtim artık yaz için şort takımları almaya başladım
Ben de çok az aldım herkes alma büyüyor hemen dedi doğunca da kilosu nasıl olur bilemedim.Eki Görüntüle 3395905 8 tane zibini varmış
Eki Görüntüle 3395906
2 adet tulum
Eki Görüntüle 3395907
4 tane alt üst takım
Eki Görüntüle 3395908
2 iç atlet hastanede giysin diye
Eki Görüntüle 3395909
4 adet şapka ve eldiven ve 6 çorabı var gerçekten benim bebek takımı alt üst azmışmelegim can golden-snitch gulumsebebek
Banada şey gibi geldi ben senin kocanı senden iyi tanıyorum mesaji vermeye çalışmış gibiinsan merak ederdi acaba 5.yi birakip 6. Kim olacak diye ahhaaha
Bende şey oldu o son noktamız olmuştu.. Beni biriyle tanıştırdı aile dostu diye kadın şöyle davraniyo bugün seni durgun gördüm (oysa eşim hep benim dışımda başkasının yanında öyle durur durgunda degil de anladiniz iste ) sonra çay kahve ne içersiniz dedi bi anda eşime şey dedi sen her geldiğinde çay içersin zaten dedi(bu arada dükkanları var orda görüştük) kadın boşanma asamasindaydi ve eşime böyle davranınca kendimi zor tuttum ve eşime kalkalım dedim bu mu yani senin aile dostun bilmem ne vs vs en sonunda da instagramdan zaten saçma sapan şeyler atıyordu senden hoşlanıyor mu bana ne garezi var bunun dedim tamam dedi her şeyimi kapatıyorum ben bir şey yapmadım gördün gözünle kadın öyle davrandı vs dedi konu kapandı.. (keşke rüya olsaydı yemin ediyorum o an kadinin oyle davranmasi ayyy bak sinir oldum)
Demek ki senin yorulman gerekiyormuş iş yaparken oturduğun için yorulmuyordun vücut olarak beynin yoruluyordu
Hay maşallah bende şu takımları düzenleyip atıyorum buraya bakalım sonuç ne olacak
Evet canım alt üst takımları az bide tulum da alacaksan fermuarlı al artık. Gece yarısı alt değiştirirken çıtçıtları tak çıkar zor oluyor tamamen annenin konforu için fermuarlı tulum candırEki Görüntüle 3395905 8 tane zibini varmış
Eki Görüntüle 3395906
2 adet tulum
Eki Görüntüle 3395907
4 tane alt üst takım
Eki Görüntüle 3395908
Eki Görüntüle 3395909
4 adet şapka ve eldiven ve 6 çorabı var gerçekten benim bebek takımı alt üst azmışmelegim can golden-snitch gulumsebebek
Evet evet fiziksel bir yorgunluk lazımmış mergerse banainsan merak ederdi acaba 5.yi birakip 6. Kim olacak diye ahhaaha
Bende şey oldu o son noktamız olmuştu.. Beni biriyle tanıştırdı aile dostu diye kadın şöyle davraniyo bugün seni durgun gördüm (oysa eşim hep benim dışımda başkasının yanında öyle durur durgunda degil de anladiniz iste ) sonra çay kahve ne içersiniz dedi bi anda eşime şey dedi sen her geldiğinde çay içersin zaten dedi(bu arada dükkanları var orda görüştük) kadın boşanma asamasindaydi ve eşime böyle davranınca kendimi zor tuttum ve eşime kalkalım dedim bu mu yani senin aile dostun bilmem ne vs vs en sonunda da instagramdan zaten saçma sapan şeyler atıyordu senden hoşlanıyor mu bana ne garezi var bunun dedim tamam dedi her şeyimi kapatıyorum ben bir şey yapmadım gördün gözünle kadın öyle davrandı vs dedi konu kapandı.. (keşke rüya olsaydı yemin ediyorum o an kadinin oyle davranmasi ayyy bak sinir oldum)
Demek ki senin yorulman gerekiyormuş iş yaparken oturduğun için yorulmuyordun vücut olarak beynin yoruluyordu
Hay maşallah bende şu takımları düzenleyip atıyorum buraya bakalım sonuç ne olacak
Sen biraz daha takım ya da tulum al canım benceEki Görüntüle 3395905 8 tane zibini varmış
Eki Görüntüle 3395906
2 adet tulum
Eki Görüntüle 3395907
4 tane alt üst takım
Eki Görüntüle 3395908
Eki Görüntüle 3395909
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?