- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Benim de bimden aldıklarım tam içime sinmedi ya büyük boya sığıyor takımlar ama kendisi çok uzun kıyafetler içinde kaybolduKızlar dolap düzeninden konu açılmıştı biz bebişin dolabını daha kurmadık ama kızımın dolabı bu şekilde belki fikir olur.
Bide bandanaları için kapağa trendyoldan aldığım mini askılardan yapıştırdım.
Gündelik giydikleri zıbınlar vs katlayıp koydum ama benim o organizerim buzdolabı organizeri. Değiştircem onu ama ne alacağım konusunda fikrim yok
Aynen anlatmak istediğim oydu small yani en küçüğünü alsan dahi uzun duruyor bitane zıbın koyuyosun görünmüyor içinde yada zamanla yetmiyor o aralıkları zıbınları iki iki koymak gerekiyor yine alırken dağılıyor bari baştan farklı bişey alalım diye düşünüyorum bu seferBenim de bimden aldıklarım tam içime sinmedi ya büyük boya sığıyor takımlar ama kendisi çok uzun kıyafetler içinde kayboldu
Ben de s-m-l 2şer tane almıştım ya yine karşıma çıkarsa bir şey haber ederim sana daAynen anlatmak istediğim oydu small yani en küçüğünü alsan dahi uzun duruyor bitane zıbın koyuyosun görünmüyor içinde yada zamanla yetmiyor o aralıkları zıbınları iki iki koymak gerekiyor yine alırken dağılıyor bari baştan farklı bişey alalım diye düşünüyorum bu sefer
Oyy maşallah yerim ben onuBenim kız asla uyumuyor karnım yamuldu resmen.
Ben de çok az aldım herkes alma büyüyor hemen dedi doğunca da kilosu nasıl olur bilemedim.
Belki yeni doğanlar bile küçük gelecek 10 gün sonra. Yetersiz olursa alırım hemen netten yada mağazadan diye düşünüyorum. Ama kızlar baya almış onları görünce
En iyisi takım almak gerçektenSen biraz daha takım ya da tulum al canım bence
Tamam canım çok mantıklı birde bastırırken bile uzatarak bastırıyorum bebek ağlarsa o an tam cildirmalik olurEvet canım alt üst takımları az bide tulum da alacaksan fermuarlı al artık. Gece yarısı alt değiştirirken çıtçıtları tak çıkar zor oluyor tamamen annenin konforu için fermuarlı tulum candır
Aynen aynen ay gotum dış kapının dış mandalı oldu o hareketleBanada şey gibi geldi ben senin kocanı senden iyi tanıyorum mesaji vermeye çalışmış gibigerçi hiç bişey demese yapmasa dahi insan hissediyor bi bakıştan bi gülüşten bile hissediyor. Eşin anlamamış olabilir ama senin hislerine güvenirim. İyi yapmışsın kapattırmakla ve bidaha görüşmemekle. Bizde de vardı bi ara öyle bi durum neyseki rüyamdaki kadın tanıdık değildi
Bilmiyorum ki akşamları full uyanık gündüzde sürekli olmasa da sık sık uyanıyor. Dün gece pişşş pişşş yaptım resmen uyu yavrum diyeEvet evet çok hareketli acaba uyurken de mi dönüyorlar?Diğer türlü hiç uyumuyor gibi çünkü
Evet canım durumuna görede alabilirsin ama 2 yenidoğan gerisi 0 3 olunca iyi oluyor. Bazıları bol gibi olsada hemen dolduruyolar içiniBenim kafam karışıyor ya yenidogan alamıyorum sadece hastane cikisi var yenidogandan bebisim biraz iri gidiyorbu sefer de digerleri cok buyuk olacak diye emin olamadim 0-3 ay zibin aldm şuan zıbın yeter gibi 5 atlet zıbın 4 uzun kol zıbını var gerisi 3-6 ay zibinlari ama tulum konusu aşırı muamma boyu uzun olursa bosa gidecek tulumsuz pantolon olanlar olmali ama onlarda cok zor bulunuyor kucuk olanlari Allahtan yaz bebeleri de kat kat giydirmeye gerek yok ayrıca ben soyle yapmayi düşünüyorum biraz dogduktan sonra gozlemleyip almayi sonucta gelisimi nasil olcak nasil dogcak bilmiyoruz ilk dönemleri atlatacak kadar olsun gerisi alınır sizlere de tavsiye ederim
Tamam canım çok sagol çok komik ya ben yeter diye düşündüm gözüme az gelmisti iyi ki buraya atmışım çocuğum donsuz kalacakti
Oha ya ben gerçekten hiçbir şey almamışım ne güzel alışveriş bitti diyordum.. Ya birde geçiş süreci olacağı için şu uzun kollu miktarını ne kadar almam lazım bilmiyorum yada ilk çocuğum sonuçta diyip bol keseden alcam.. şu mevsim yüzünden kafama takıyordum en basiti şortlu takım alasım var mecbur o da 0-3 aylık olacak şimdi yani giydiremem onu doğal olarak ilk doğduğunda valla nasıl olacak bilmiyorum paso şuan o zaman uzun kollu vs alıyım her şeyini 0-3 ay olarak artık sıcaklar başladı mı yazlık alışverişi öyle yapiyim bari..Canım ben de baktım şimdi bi tane hastane çıkışı hediye geldi (içinde zıbın alt üst takım tulum vs var) onun haricinde hastane cikisina koyduğum 3 takım var. 15 tane zibini var kısa kolllu uzun kollu karışık. 8 tane alt ust takımı var. 7 tane tulumu var, 2 tane de çoraplı eşofman altıcesursavasci
Valla alternatif bulan atsın buraya fikir olsun pinterestten de bakıyorum ama hep aynı. Bulursan bana da haber etBen de s-m-l 2şer tane almıştım ya yine karşıma çıkarsa bir şey haber ederim sana da
bi öneri de daha bulunayım canım yine sen bilirsin ama bundan sonraki alcağın alt üst takımları üstü zıbınlı olurda daha iyi olur çocuğun beli açılmasın diye içine ek zıbın giydirmezsin hava güzel olursa ilk aydan sonra kat kat giyinmek sıkar bebişide ama zıbınlı olmazsa mecbur beli açılacak biraz bu takımlardan biraz zıbınlı takımlardan alırsan rahat edersinOyy maşallah yerim ben onu
Bende aslında iri bebek olacağı için yeterli olur diye düşünmüştüm şuan baktığımda gözüme gerçekten az geldi bi 4 5 takım daha alicam ama 0-3 yas alırım benim bebek iriymis doktora güveniyorum bakalim
En iyisi takım almak gerçekten
Tamam canım çok mantıklı birde bastırırken bile uzatarak bastırıyorum bebek ağlarsa o an tam cildirmalik olurtoplam alt üst takım 8 9a tamamliyim mi o zaman birde ek olarak tulumda alırım 3 tane yeter mi sence
Aynen aynen ay gotum dış kapının dış mandalı oldu o hareketlekadinlar kadınları çok iyi anliyor bi bakışından ses tonundan iyi bari canim inşallah bir daha da rüyanda gormezsin
Bence gündüzleri çok takip edemiyoruz dinleyemiyoruz ondan pek farketmiyoruz arada bariz vurursa anca öyle. Geceleri uzandığımız için çok net fıkır fıkır hareket halindelerBilmiyorum ki akşamları full uyanık gündüzde sürekli olmasa da sık sık uyanıyor. Dün gece pişşş pişşş yaptım resmen uyu yavrum diye
Ahahah safsak karı lafını çok beğendimValla alternatif bulan atsın buraya fikir olsun pinterestten de bakıyorum ama hep aynı. Bulursan bana da haber et
bi öneri de daha bulunayım canım yine sen bilirsin ama bundan sonraki alcağın alt üst takımları üstü zıbınlı olurda daha iyi olur çocuğun beli açılmasın diye içine ek zıbın giydirmezsin hava güzel olursa ilk aydan sonra kat kat giyinmek sıkar bebişide ama zıbınlı olmazsa mecbur beli açılacak biraz bu takımlardan biraz zıbınlı takımlardan alırsan rahat edersin
Kesinlikle erkekler farketmiyor bariz bişey olmazsa ama kadınlar çok net anlıyor o yüzden kadının hissettiği şey erkeğin bildiği şeyden daha doğrudur. İyi olmuş defolsun gitsin safsak karı
Ben de her gece tuvalete kalktığımda tekme yiyorum çocuk hep gece uyanıkBilmiyorum ki akşamları full uyanık gündüzde sürekli olmasa da sık sık uyanıyor. Dün gece pişşş pişşş yaptım resmen uyu yavrum diye
Ay bizimkide öyle bazen karnımı delip çıkıcak gel elle bak diyorum elini koyuyo tam o sıra gram hareket yok elini çektiği gibi gene başlıyo harekete erkek bebekler cidden anneci oluyo sanırım babayla pek muhattap değillerBence gündüzleri çok takip edemiyoruz dinleyemiyoruz ondan pek farketmiyoruz arada bariz vurursa anca öyle. Geceleri uzandığımız için çok net fıkır fıkır hareket halindelerbende dün şey farkettim eşim elini koydu konuşuyor ne iş yapcan ben sayayım sen ona göre tekme at diyor doktor mühendis berber manav aklına ne geldiyse saydı tık yok dürtüyor yine yok uyuyo galiba dedik eşim elini çekti çocuk harekete başladı babasından mı çekiniyor nedir kızıma hamileyken baya babasına tepkiler veriyordu karşılıklı muhabbet ediyorlardı oysa
Yeterli olur bence, ben de geçen hafta tekrar bir alışveriş yaptım benim de azdı, 5 tane alt üst takım aldım, annem battaniyelerini yollarken 3 tane de zıbın eklemiş içine oylelikle zıbınim 15 olmuş oldu. Ben de ebebekte falan indirimli görünce alıyodum. Ben şortlu takımları 3-6 ay olanlardan aldım ekime kadar sıcak oluyor Antalya. Klima falan açılacak ya bı de o yüzden uzun kollu Haziran'da giyer diye düşündüm. Nisan sonu dogsalar temmuz başına kadar giyerler bu kıyafetleri gibi geliyor banaOha ya ben gerçekten hiçbir şey almamışım ne güzel alışveriş bitti diyordum.. Ya birde geçiş süreci olacağı için şu uzun kollu miktarını ne kadar almam lazım bilmiyorum yada ilk çocuğum sonuçta diyip bol keseden alcam.. şu mevsim yüzünden kafama takıyordum en basiti şortlu takım alasım var mecbur o da 0-3 aylık olacak şimdi yani giydiremem onu doğal olarak ilk doğduğunda valla nasıl olacak bilmiyorum paso şuan o zaman uzun kollu vs alıyım her şeyini 0-3 ay olarak artık sıcaklar başladı mı yazlık alışverişi öyle yapiyim bari..
Ama gerçekten şu zibin bende 8 adet onu ben 12ye cikartiyim 0-3 aliyim
Alt üst takımı uzun kollu şekilde 4 5 adet daha aliyim birde tulumda 3 adet falan alsam birde çocuk doğunca duruma gorede takviye etsem yeterli olur mu acaba
TamamdırrValla alternatif bulan atsın buraya fikir olsun pinterestten de bakıyorum ama hep aynı. Bulursan bana da haber et
bi öneri de daha bulunayım canım yine sen bilirsin ama bundan sonraki alcağın alt üst takımları üstü zıbınlı olurda daha iyi olur çocuğun beli açılmasın diye içine ek zıbın giydirmezsin hava güzel olursa ilk aydan sonra kat kat giyinmek sıkar bebişide ama zıbınlı olmazsa mecbur beli açılacak biraz bu takımlardan biraz zıbınlı takımlardan alırsan rahat edersin
Kesinlikle erkekler farketmiyor bariz bişey olmazsa ama kadınlar çok net anlıyor o yüzden kadının hissettiği şey erkeğin bildiği şeyden daha doğrudur. İyi olmuş defolsun gitsin safsak karı
Aay ben de bayrama bir sürü şey beğendim de onu o zaman alcam boyu kilosu hava durumuna göreBen bayramda giyer diye bunları almıştım ama inşallh üşümez yailk çocukta kıyafet düşünmek cidden zormuş
Ben indirim yakaladıkça parça parça aldım bakalım inşallah uyar kilosuylada boşa gitmezAay ben de bayrama bir sürü şey beğendim de onu o zaman alcam boyu kilosu hava durumuna göre
Evet ya 2 ay uzun kollu giydiririz gibi disarda da zaten yine uzun kollu giydiririm bunalmazsaYeterli olur bence, ben de geçen hafta tekrar bir alışveriş yaptım benim de azdı, 5 tane alt üst takım aldım, annem battaniyelerini yollarken 3 tane de zıbın eklemiş içine oylelikle zıbınim 15 olmuş oldu. Ben de ebebekte falan indirimli görünce alıyodum. Ben şortlu takımları 3-6 ay olanlardan aldım ekime kadar sıcak oluyor Antalya. Klima falan açılacak ya bı de o yüzden uzun kollu Haziran'da giyer diye düşündüm. Nisan sonu dogsalar temmuz başına kadar giyerler bu kıyafetleri gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?