2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben hep Hepsiburadadan aldım mağazadan almadım hiç aay evet çok tatlis şeyler yapmış annem bayıldım, annelik her yaşta annelik

Bizimde babaya tepki var ablalara yok

Aaay benim bebiş de babası gelince tepkiyi kesiyor

Ayy o kadar uzun sürmez ya son zamanlarda sık ilişki diyorlar
Siz yapın anacım iyi bile gelir bana komple yasak previadan dolayı tehlikeliymiş kanama yapma riski artıyormuş. Hatta yasak olaylarını anlatırken direkt ilişki kesinlikle yasak diye başladı Dr . İlk çocukta bi sıkıntı yoktu son ana kadar devamdaydık özellikle normal doğum isteyenler için öneriliyor

Benimki de eşim ne zaman öpse beni tekme atıyor ayıp oluyo burda bebek var mi diyo bilmiyorum artık

Kız bana 2 aydır ilişki yasak kardeş olduk yani artık sana bir sır verim mi iki hamileligimdede ilişki sonrası doguma gittim banyomu bile zor yaptım şimdi korkudan bişe yapmıyoruz zaten riskli
Gel sarılalım bacım aynı durumdayız bizde de aynı iki aydır yasak ve daha lohusalıkla beraber 4 var en az 6 ay senin bünyeye direkt etkisi oluyormuş canım aman amann uzak durun enişte beyle

Ayyy bunlar ne güzelmişş bayramda giyebilirlermi ki sanki üşürler yaaa
Soğuk olursa altına kilotlu çorap giydiririm üstünede uzun kollu fermuarlı sweat gibi almıştım onu giyer diye düşündüm. Zaten gidilecek yerler belli evden eve misafirlikler evlerde üşümezde dışarda da önlem alırız artık hava güzel olursa anca dışarıda vakit geçiririz

Hoşuna gidenleri bize de link at fikir olsun
Bebişlerin iç sesini düşünüyorum da baba akşam eve gelince geldi yine benim rakip bak bi doğayım neler yapcam sana uzak dur benden annemle başbaşa kalmak istiyorum filan mı diyorlar acaba asla muhatap olmak istemiyorlar

Tamam canım büyük olasılıkla akşam atarım son arastirilmis halini

Bizimde babaya tepki var ablalara yok
Bi bilse doğunca en çok ablaları sevecek nede olsa kardeş başka oluyor
Aaay benim bebiş de babası gelince tepkiyi kesiyor
genel olarak hepsi aynı galiba doğup 1-2 yaşına gelince neler olacak çok merak ediyorum
Benimki de eşim ne zaman öpse beni tekme atıyor ayıp oluyo burda bebek var mi diyo bilmiyorum artık
beyfendi annemden uzak dururmusunuz hop hop aile var burda daha doğmadık diye anlamıyoz sanıyolar filan

Kızlar Sizden görünce çıkardım aldıklarımı da ben hep 3-6 6-9 ay almışım.
Yeni doğan sadece bu kadar var. Patikli tulum 3 tane mesela buna ihtiyaç olur değil mi attırmam lazım. İkili takım da 5 tane almışım. Çok almayayım dedim de bu da çok az sanki

Eklentiler

• IMG_20240303_134044.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…