- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Ben hep Hepsiburadadan aldım mağazadan almadım hiçEvet ya 2 ay uzun kollu giydiririz gibi disarda da zaten yine uzun kollu giydiririm bunalmazsaiyi yapmışsın canim bende inan kıyafeti var sanıyordum e bebekte güzel şeyler varmış ama bitmis benim anlamadığım mağazalarda hiçbir şey yok böyle ama internette hem uygun hem güzel garip..
Bu arada anneler candir
Ayyy bunlar ne güzelmişşBen bayramda giyer diye bunları almıştım ama inşallh üşümez yailk çocukta kıyafet düşünmek cidden zormuş
Bizimde babaya tepki var ablalara yokBence gündüzleri çok takip edemiyoruz dinleyemiyoruz ondan pek farketmiyoruz arada bariz vurursa anca öyle. Geceleri uzandığımız için çok net fıkır fıkır hareket halindelerbende dün şey farkettim eşim elini koydu konuşuyor ne iş yapcan ben sayayım sen ona göre tekme at diyor doktor mühendis berber manav aklına ne geldiyse saydı tık yok dürtüyor yine yok uyuyo galiba dedik eşim elini çekti çocuk harekete başladı babasından mı çekiniyor nedir kızıma hamileyken baya babasına tepkiler veriyordu karşılıklı muhabbet ediyorlardı oysa
Bizim mesai akşam yemekten sonra başlıyor gece 2 de yatıyorum bazen o zamana kadar devamBen de her gece tuvalete kalktığımda tekme yiyorum çocuk hep gece uyanıkdoğduğunda da böyle olursa bittik
Hareket ettiğim sürece çok hissetmiyorum ama diğer zamanlarda sanki hiç uyumuyorBizim mesai akşam yemekten sonra başlıyor gece 2 de yatıyorum bazen o zamana kadar devamyatınca oda uyuyodur diye umuyorum
Aaay benim bebiş de babası gelince tepkiyi kesiyorBence gündüzleri çok takip edemiyoruz dinleyemiyoruz ondan pek farketmiyoruz arada bariz vurursa anca öyle. Geceleri uzandığımız için çok net fıkır fıkır hareket halindelerbende dün şey farkettim eşim elini koydu konuşuyor ne iş yapcan ben sayayım sen ona göre tekme at diyor doktor mühendis berber manav aklına ne geldiyse saydı tık yok dürtüyor yine yok uyuyo galiba dedik eşim elini çekti çocuk harekete başladı babasından mı çekiniyor nedir kızıma hamileyken baya babasına tepkiler veriyordu karşılıklı muhabbet ediyorlardı oysa
İnşaAllah yaHareket ettiğim sürece çok hissetmiyorum ama diğer zamanlarda sanki hiç uyumuyordoğunca uykuları düzenli olur inşallah
Siz yapın anacım iyi bile gelirAyy o kadar uzun sürmez ya son zamanlarda sık ilişki diyorlar
Altust takimlardan papyonlu olan asiri tatliEki Görüntüle 3395905 8 tane zibini varmış
Eki Görüntüle 3395906
2 adet tulum
Eki Görüntüle 3395907
4 tane alt üst takım
Eki Görüntüle 3395908
2 iç atlet hastanede giysin diye
Eki Görüntüle 3395909
4 adet şapka ve eldiven ve 6 çorabı var gerçekten benim bebek takımı alt üst azmış@melegim can golden-snitch gulumsebebek
Benimki de eşim ne zaman öpse beni tekme atıyorBence gündüzleri çok takip edemiyoruz dinleyemiyoruz ondan pek farketmiyoruz arada bariz vurursa anca öyle. Geceleri uzandığımız için çok net fıkır fıkır hareket halindelerbende dün şey farkettim eşim elini koydu konuşuyor ne iş yapcan ben sayayım sen ona göre tekme at diyor doktor mühendis berber manav aklına ne geldiyse saydı tık yok dürtüyor yine yok uyuyo galiba dedik eşim elini çekti çocuk harekete başladı babasından mı çekiniyor nedir kızıma hamileyken baya babasına tepkiler veriyordu karşılıklı muhabbet ediyorlardı oysa
O hediye geldiAltust takimlardan papyonlu olan asiri tatlilinkini verir misin
Gel sarılalım bacım aynı durumdayızKız bana 2 aydır ilişki yasak kardeş olduk yani artıksana bir sır verim mi iki hamileligimdede ilişki sonrası doguma gittim banyomu bile zor yaptım şimdi korkudan bişe yapmıyoruz zaten riskli
Soğuk olursa altına kilotlu çorap giydiririm üstünede uzun kollu fermuarlı sweat gibi almıştım onu giyer diye düşündüm. Zaten gidilecek yerler belli evden eve misafirlikler evlerde üşümezde dışarda da önlem alırız artık hava güzel olursa anca dışarıda vakit geçiririzAyyy bunlar ne güzelmişşbayramda giyebilirlermi ki sanki üşürler yaaa
Açken hareketli tokken hareketli çok korkuyorum benİnşaAllah yaşuan oturuyorum kahvaltı ettim uyanık beyfendi
Hoşuna gidenleri bize de link at fikir olsunAhahah safsak karı lafını çok beğendim
Evet canım haklısın benim bu attığım takımlardan 2si hediye geldi 2sini ben aldım konuyu kapatmışım resmenhani o yüzden seçme şansım olmadı ama dediği gibi bulursam öyle yapiyim bugün akşama kadar artık full trendyol takilirim
Bebişlerin iç sesini düşünüyorum da baba akşam eve gelince geldi yine benim rakip bak bi doğayım neler yapcam sana uzak dur benden annemle başbaşa kalmak istiyorum filan mı diyorlar acabaAy bizimkide öyle bazen karnımı delip çıkıcak gel elle bak diyorum elini koyuyo tam o sıra gram hareket yok elini çektiği gibi gene başlıyo harekete erkek bebekler cidden anneci oluyo sanırım babayla pek muhattap değiller
Tamam canım büyük olasılıkla akşam atarım son arastirilmis haliniHoşuna gidenleri bize de link at fikir olsun
Bebişlerin iç sesini düşünüyorum da baba akşam eve gelince geldi yine benim rakip bak bi doğayım neler yapcam sana uzak dur benden annemle başbaşa kalmak istiyorum filan mı diyorlar acabaasla muhatap olmak istemiyorlar
Bi bilse doğunca en çok ablaları sevecek nede olsa kardeş başka oluyorBizimde babaya tepki var ablalara yok
genel olarak hepsi aynı galiba doğup 1-2 yaşına gelince neler olacak çok merak ediyorumAaay benim bebiş de babası gelince tepkiyi kesiyor
beyfendi annemden uzak dururmusunuz hop hop aile var burda daha doğmadık diye anlamıyoz sanıyolar filanBenimki de eşim ne zaman öpse beni tekme atıyorayıp oluyo burda bebek var mi diyo bilmiyorum artık
Ya ben dün dikkat ettim sabah 9 da benimle uyandı gece 11 de benimle uyudu arada tekme hissetmediğim max. 2 saat vardı gün içinde. Bana tuhaf geldi hiç uyumuyorBen de her gece tuvalete kalktığımda tekme yiyorum çocuk hep gece uyanıkdoğduğunda da böyle olursa bittik
Heh benim çoğunlukla böyle işte sanki yarim saat bir saat en fazla uyuyorYa ben dün dikkat ettim sabah 9 da benimle uyandı gece 11 de benimle uyudu arada tekme hissetmediğim max. 2 saat vardı gün içinde. Bana tuhaf geldi hiç uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?