Ahaha inan pijamalı halim obiriksin kadın versiyonuhahahaha bende öyle hissediyorum hatta bazen göbeğimi içime çekeyim diyorum anlık sonra ben hamileyim diye kendime geliyorumgöbek köşeyi bizden önce dönüyor yürüyen varil gibi geziyoruz ortalıkta ama obiriksin kadın versiyonu da iyiydi
Bende de son 2/3 haftadır aşırı bi uyku var ve doymuyorumda. Kan sonucumun çıkmasını bekliyorumBen de sürekli uyuyorum son iki haftadır ataştırdım biraz çoğu kadında aynı durum oluyormuş. Kan değerlerin normal mi?
Doktor ne dedi canım. Hangi ilacı kullanuyosun bunun için10.9 çıkmış kanım
Kahve içince mi oluyor diye takip etcem bakalım. Birkaç gün içmem.Heh benim çoğunlukla böyle işte sanki yarim saat bir saat en fazla uyuyor
Az değil bence canımBizimkiside böyle kızlar
Kılıfları çıkmıyor mu canım ben kılıfını çıkarıp makinada yıkamayı düşünüyorumKızlar bir kaç gündür düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Puset, oto koltuk, bebek arabası ve beşiği nasıl dezenfekte edeceğiz. Bebek deterjanı ile silsek sonra temiz suyla silsek olur mu ki kalıntı kalır mı? Bir de bunları yapmak için daha erken gibi geliyor bana toz falan olur nerdeyse 2 ayımız daha var. Sizler nasıl yapmayı planlıyorsunuz?
Benim ilkinde baştan sona yasaktı doğumdan sonra da 3 ayda ancak toparlandım, 1 sene kanka modundaydıkSiz yapın anacım iyi bile gelirbana komple yasak previadan dolayı tehlikeliymiş kanama yapma riski artıyormuş. Hatta yasak olaylarını anlatırken direkt ilişki kesinlikle yasak diye başladı Dr . İlk çocukta bi sıkıntı yoktu son ana kadar devamdaydık özellikle normal doğum isteyenler için öneriliyor
Sende kendimi gördümKızlar Sizden görünce çıkardım aldıklarımı da ben hep 3-6 6-9 ay almışım.
Yeni doğan sadece bu kadar var. Patikli tulum 3 tane mesela buna ihtiyaç olur değil mi attırmam lazım. İkili takım da 5 tane almışım. Çok almayayım dedim de bu da çok az sanki
Ben yenidoğan ve 0-3 aylık olanları uzun kollu aldım 3-6 ay kısa kollu aldım onalr da zaten minicik küçük gelmez inşallahOha ya ben gerçekten hiçbir şey almamışım ne güzel alışveriş bitti diyordum.. Ya birde geçiş süreci olacağı için şu uzun kollu miktarını ne kadar almam lazım bilmiyorum yada ilk çocuğum sonuçta diyip bol keseden alcam.. şu mevsim yüzünden kafama takıyordum en basiti şortlu takım alasım var mecbur o da 0-3 aylık olacak şimdi yani giydiremem onu doğal olarak ilk doğduğunda valla nasıl olacak bilmiyorum paso şuan o zaman uzun kollu vs alıyım her şeyini 0-3 ay olarak artık sıcaklar başladı mı yazlık alışverişi öyle yapiyim bari..
Ama gerçekten şu zibin bende 8 adet onu ben 12ye cikartiyim 0-3 aliyim
Alt üst takımı uzun kollu şekilde 4 5 adet daha aliyim birde tulumda 3 adet falan alsam birde çocuk doğunca duruma gorede takviye etsem yeterli olur mu acaba
Ay az önce bi yorum gördüm 2 aylık bebeğine birinin 6 9 ay biraz büyük gelmiş patikli tulumda şaka gibi ya o yüzden kafam karıştı artık benimdeBen yenidoğan ve 0-3 aylık olanları uzun kollu aldım 3-6 ay kısa kollu aldım onalr da zaten minicik küçük gelmez inşallah
Bence gündüzleri çok takip edemiyoruz dinleyemiyoruz ondan pek farketmiyoruz arada bariz vurursa anca öyle. Geceleri uzandığımız için çok net fıkır fıkır hareket halindelerbende dün şey farkettim eşim elini koydu konuşuyor ne iş yapcan ben sayayım sen ona göre tekme at diyor doktor mühendis berber manav aklına ne geldiyse saydı tık yok dürtüyor yine yok uyuyo galiba dedik eşim elini çekti çocuk harekete başladı babasından mı çekiniyor nedir kızıma hamileyken baya babasına tepkiler veriyordu karşılıklı muhabbet ediyorlardı oysa
Biz yine alalım birkaç takım daha. Bebemin bir şeyi yok diye triplere girdimSende kendimi gördüm
hamileliğin başında almıştım hiç hatırlamıyorum ki bi bakayım. Park yatak yıkanmaz ama sanırım. İçine konulacak yatakta var hem o da yıkanmaz. Ne zaman başlamayı düşünüyorsun peki canım?Kılıfları çıkmıyor mu canım ben kılıfını çıkarıp makinada yıkamayı düşünüyorum
Ben az önce kahve içtim vurdu epeyiKahve içince mi oluyor diye takip etcem bakalım. Birkaç gün içmem.
Aay ben bunun 3lu setini aldım çok güzeller ve yendoganin yanında gayet uzun bunlar
Bende öyle ya akşam kredi kartını biraz patlatcam yapacak bir şey yokBiz yine alalım birkaç takım daha. Bebemin bir şeyi yok diye triplere girdim
Millet ne doğuruyor nasıl besliyor bilmiyorumAay ben bunun 3lu setini aldım çok güzeller ve yendoganin yanında gayet uzun bunlar
62 cm yazıyor canım yanında etiketinde de, yani bebisler en fazla 52cm falan doğarlar herhaldeMillet ne doğuruyor nasıl besliyor bilmiyorumyorumlar enteresan sana güvenip alcam o zaman
Bende öyle yaptım canım şuan sadece yeni dogan ve 0-3 ay aldım gelişim durumuna göre alacam devamını zaten önümüz yaz evde çıtçıtlı atletlerle gezeceklerBenim kafam karışıyor ya yenidogan alamıyorum sadece hastane cikisi var yenidogandan bebisim biraz iri gidiyorbu sefer de digerleri cok buyuk olacak diye emin olamadim 0-3 ay zibin aldm şuan zıbın yeter gibi 5 atlet zıbın 4 uzun kol zıbını var gerisi 3-6 ay zibinlari ama tulum konusu aşırı muamma boyu uzun olursa bosa gidecek tulumsuz pantolon olanlar olmali ama onlarda cok zor bulunuyor kucuk olanlari Allahtan yaz bebeleri de kat kat giydirmeye gerek yok ayrıca ben soyle yapmayi düşünüyorum biraz dogduktan sonra gozlemleyip almayi sonucta gelisimi nasil olcak nasil dogcak bilmiyoruz ilk dönemleri atlatacak kadar olsun gerisi alınır sizlere de tavsiye ederim
Feramat 100 mg verdi canımDoktor ne dedi canım. Hangi ilacı kullanuyosun bunun için
Sarılalım bacım sarılalım zaten haftasonunu beni aldatıyormusun diye triple geçirdim ne rüya gördüm ne bişe psiklojim bozuldu rüya görmeden çatanlardanım kendi kendime çocugum seni babasız büyütecem bile dedimGel sarılalım bacım aynı durumdayızbizde de aynı iki aydır yasak ve daha lohusalıkla beraber 4 var en az 6 ay senin bünyeye direkt etkisi oluyormuş canım aman amann uzak durun enişte beyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?