2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ahaha inan pijamalı halim obiriksin kadın versiyonu totom erimiş, sutyen takmıyorum, kilom aman aman artmamış ama orta kısımda kocaman bi göbek ve o göbeğin üstüne kadar çekilmiş bi pijama aynayla karşılaşınca hemen geçiyorum çok bakmadan
Ben de sürekli uyuyorum son iki haftadır ataştırdım biraz çoğu kadında aynı durum oluyormuş. Kan değerlerin normal mi?
Bende de son 2/3 haftadır aşırı bi uyku var ve doymuyorumda. Kan sonucumun çıkmasını bekliyorum
10.9 çıkmış kanım
Doktor ne dedi canım. Hangi ilacı kullanuyosun bunun için

Bizimkiside böyle kızlar
Az değil bence canım
Kılıfları çıkmıyor mu canım ben kılıfını çıkarıp makinada yıkamayı düşünüyorum
Benim ilkinde baştan sona yasaktı doğumdan sonra da 3 ayda ancak toparlandım, 1 sene kanka modundaydık bu kez 20. haftadan sonra serbest oldu ama hiç canım istemiyor benim 3-5 kez ancak yapmışızdır o da eşime ayıp olmasın diye

Sende kendimi gördüm

Ben yenidoğan ve 0-3 aylık olanları uzun kollu aldım 3-6 ay kısa kollu aldım onalr da zaten minicik küçük gelmez inşallah

Ben yenidoğan ve 0-3 aylık olanları uzun kollu aldım 3-6 ay kısa kollu aldım onalr da zaten minicik küçük gelmez inşallah
Ay az önce bi yorum gördüm 2 aylık bebeğine birinin 6 9 ay biraz büyük gelmiş patikli tulumda şaka gibi ya o yüzden kafam karıştı artık benimde

ben hareket edince çağırıyorum eşimi ama böyle sürekli vuruyor sağa sola hareket ediyor eşim geliyor konuşuyor hiç tık yok en son akşam dedim bir daha geldiğinde sessiz gel geldiğini anlamasın

Kılıfları çıkmıyor mu canım ben kılıfını çıkarıp makinada yıkamayı düşünüyorum
hamileliğin başında almıştım hiç hatırlamıyorum ki bi bakayım. Park yatak yıkanmaz ama sanırım. İçine konulacak yatakta var hem o da yıkanmaz. Ne zaman başlamayı düşünüyorsun peki canım?

Bende öyle yaptım canım şuan sadece yeni dogan ve 0-3 ay aldım gelişim durumuna göre alacam devamını zaten önümüz yaz evde çıtçıtlı atletlerle gezecekler

Gel sarılalım bacım aynı durumdayız bizde de aynı iki aydır yasak ve daha lohusalıkla beraber 4 var en az 6 ay senin bünyeye direkt etkisi oluyormuş canım aman amann uzak durun enişte beyle
Sarılalım bacım sarılalım zaten haftasonunu beni aldatıyormusun diye triple geçirdim ne rüya gördüm ne bişe psiklojim bozuldu rüya görmeden çatanlardanım kendi kendime çocugum seni babasız büyütecem bile dedim bu hormonlar nasıl bişe anlamadım. Kız bi doguralımda kanaman olmazsa kırk gün beklemene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…