2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tmm cmm çarşambaya randevum vardi ozman bi sorayim

Anladığım kadarıyla artık yavaş yavaş yalancı kasılmalar başlıyor mayıs annelerinde vucut kendimi doğuma hazırlıyor yavaş yavaş

Anladığım kadarıyla artık yavaş yavaş yalancı kasılmalar başlıyor mayıs annelerinde vucut kendimi doğuma hazırlıyor yavaş yavaş
İnşallah öyledir canım bugün kaç kişi aynı şeyi söylüyor yoksa ben doguracam diye korkuyorum

Önceden anne olan arkadaşlar :) aksamlari belimin üst tarafindan ağri giriyor sonra belime bu durumdan korkmali miyim @gulumsebebek melegim can I ImaginaryLife
Sadece bel ağrısı ise sorun yok bence canım hepimizin beli ağrıyor şu sıralar karnımız büyüdü ağırlaştık. Ama endişe ediyorsan bir nstye girebilirsin sancın var mı yok mu belli olur. Benim 34. haftada doğmaya kalkmıştı bebişim ama kendim hiç hissetmemiştim nstde çok yüksek sancı çıkmıştı hemen yatış vermişlerdi. Bazen hissedilemeyebiliyor
Canım gitsen mi aslında ya hastaneye müdahale ederler belki? Benim ilaçlarla serumlarla 3 hafta durdurmuşlardı doğumu ilkinde ve yataktan hiç kalkmamıştım o süreçte

Kuzum benim her gittigimde hem bebekte sancı hemde rahimde açılma oluyor hiç bekletmiyorlar yarına düzelmezse gidecem bakim en azından igne yaparsa cigerleri gelişir.

Ozmn cumayı beklemeden git bir an önce 2 gün önceden bile ciğer geliştirici iğne yapsalar kardır ve doğumu durduracak bir serum başlarlar zaten 30 haftalık 2 hafta bile sabretse çok güzel olur diğer bebeklerin kaçıncı hafta da doğmuştu

Yaa bugün herkeste aynı sorun var normal mi acaba ben dogum yapacm diye korkuyorum
İnşallah normaldir olumsuz dusunmeyelim iyi düşünelim iyi olsun canım. Karnım çok sertleşiyor sonra normale dönüyor bebek tekmeler atıyor, sonrasında yine sertleşiyor. Karnım da niye ağrıyor hiç anlayamadım

Birisi erken dogdu 34. Haftada digeri 36 haftalık dogdu ama ikisindede böyke karnımın taş gibi olmasıyla gitmiştim lavaboya gitmekten yatamamıştım gece. Ayy inşallah canım inşallah 2 hafta 2 haftadır

Aay kızlar tüm bu ağrıların üstüne bir de sütüm geldi galiba atletim ıslanmış şok oldum. Normal mi bunlar ya korkmaya başladım

Benimkide aşırı hareketli hiş durmuyor diyebilirim ama bir tarafa toplanıyor orda öyle kalıyor sert bi şekilde. Bende karın agrısı yok canım

Benimkide aşırı hareketli hiş durmuyor diyebilirim ama bir tarafa toplanıyor orda öyle kalıyor sert bi şekilde. Bende karın agrısı yok canım
Gazım da oluyor canım acaba karın ağrım o yüzden mi oldu ki benim de bugün hep sağ tarafta toplandi

İnşallah yükselir hepimizinki de bir daha gerek kalmaz kuzum

Gaz yapabilir karın agrısı canım. Mesela ben şimdi uzanıyorum deli gibi tekme atıyor ayaga kaktıgın an taş gibi oluyor hep sag tarafta
Evet evet ani kalktım mesela taş gibi oldu, bir de oturarak esofmanimi degistirmeye çalışmıştım o sırada karnım acıdı bebek sağ tarafta kaskatı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…