2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kuzum benim her gittigimde hem bebekte sancı hemde rahimde açılma oluyor hiç bekletmiyorlar yarına düzelmezse gidecem bakim en azından igne yaparsa cigerleri gelişir.
Bu kez bekler inşallah vaktini kuzucuk
Aay kızlar tüm bu ağrıların üstüne bir de sütüm geldi galiba atletim ıslanmış şok oldum. Normal mi bunlar ya korkmaya başladım
Grupta çoğu kişinin geldi ya canım endişelenme bence sen. Ama o bir yere toplanma sertleşme devam ederse doktoruna sor bence belki nstye sokar

Benim bebekte son 1 haftadır zipliyor birde telefon titrer ya titreşim hareketi yapıyor bir anda o ne demek onu anlamadım.. onu yaptıktan sonra sakinlesiyor yine bi iki hareket yapıp sessizliğe gomuluyo

Benim bebekte son 1 haftadır zipliyor birde telefon titrer ya titreşim hareketi yapıyor bir anda o ne demek onu anlamadım.. onu yaptıktan sonra sakinlesiyor yine bi iki hareket yapıp sessizliğe gomuluyo
Ayyy bende o titreşimi anlamadım zaten ilk defa oldu korktum noluyor diye o kadar zıplıyor ki kordon dolanacak diye korkuyorum

Bu kez bekler inşallah vaktini kuzucuk

Grupta çoğu kişinin geldi ya canım endişelenme bence sen. Ama o bir yere toplanma sertleşme devam ederse doktoruna sor bence belki nstye sokar
Karnım ağrıyor, bebek toplanıyor derken bir de süt gelince şok yasadim. Cuma günü rapor almaya gidicem, o güne kadar boyle değişiklikler hissedersem yazcam doktoruma canım

Hala devam ediyor mu kasılman ?
Bebeğin kaskatı olması kısa sürüyor canım şu an katı değil mesela, hareket de ediyor ara ara. Bu aksam 2 defa hissettim kaskatı oluşunu. Karın ağrım hala var ama gaz sancısı mi acaba diyorum sürekli bir gaz çıkartma isteği var

Yani kasılma düzenli değilse korkma yalancıdır büyük ihtimalle
Ama sütün okadar niye aktı acaba

Yani kasılma düzenli değilse korkma yalancıdır büyük ihtimalle
Ama sütün okadar niye aktı acaba
Hiç anlamadım atletim ıslaktı, tenime değince bı soğuk geldi ne olduğunu anlamadım baktım yapış yapış bir sey. Göğsümün ucuna şöyle bir dokundum ama öyle çok bir şey yoktu sanki hiç akmamış gibi. Atletimi islatmis ama

Bebek iki defa kaskatı oldu, birinde aniden kalktım birinde de oturarak giyinmeye başladım karnım kasıldı galiba. Karın ağrım devam ediyor geçip tekrar gelen bir şey değil, sürekli bir gaz durumu var gibi
Canım bir saat içinde 4 defadan fazla olursa erken doğum belirtisiymis için rahat olsun o yüzden bugün kötü olunca araştırdım böyle diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…