2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim seni eski doktorumla tanistirmam lazim simdiki doktorunda tam benlik Bendeki vitamin ilaclarini verebilsem sana keşke beni cok kötü yaptığı için bıraktım taa en başta
Herkesin fikri apayrı ama cidden bak kan değeri sonucu gerçeği söylüyor ihtiyacı olan içsin

Bu takviyeler de fark etmesek de işe yarıyor galiba ya 2 gün içmedim direkt değişik değişik şeyler bugün aldım yenisini ihmal etmeyeyim bari
Bende magnezyumun iş gördüğüne inanıyorum canım her bünye farklı bak bazılarımızın hiç ihtiyacı olmuyor ama bazılarımızında eli ayağı bu takviyeler

Çok şükür

Günaydııınn sizin bebekleride hıçkırık tutuyo mu? Son bi kaç gündür arttı pıt pıt hıçkırıyo sonra rahatsız oluyo sanırım yer değiştiriyo falan

Kızlar sabahları kalkınca sol baldirimdan diz kapagima kadar kemik ağrısı çekiyorum sonra gidip gelince hafifliyor bu ağrı normal mi

Kızlar sabahları kalkınca sol baldirimdan diz kapagima kadar kemik ağrısı çekiyorum sonra gidip gelince hafifliyor bu ağrı normal mi
Normal canım, magnezyum kullanıyormusum? Genelde magnezyum eksikliğinden oluyor bu tür ağrılar

Kızlar ya benim bebiş dünden beri hareket ediyor ama öyle güçlü tekmeleri filan yok bazen durduğu pozisyon gereği mi pek güçlü hissetmiyoruz acaba hareketi de az gibi

Kızlar günaydın, birkaç gündür kasılmalarım ve sürekli idrarım varmış gibi hissiyatım var, özellikle geceleri hiç uyku uyuyamıyorum kasık ağırısından. Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba diye düşünüyordum çok telaşe vermedim hatta sabah işe geldim.
Doktoruma yaşadıklarımı yazdım ve acilen randevu bile almadan hemen gelmem gerektiğini söyledi.
Korkuyorum umarım bişey yoktur

Günaydın canım hepimiz arada kasığa vuran ağrılar yaşıyoruz ama uyku uyutmucak kadar şiddetli olduysa neden gece gitmedin hiç bişey yoksa da idrar tahlili yaparlardı. Nts filan bağlar belki doktor. Allahın izniyle kötü bişey yoktur inşallah ne zaman gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…