2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim derim çok ince resmen elleyince bebeğin sert yerlerini hissediyorum elimin altında kayıyor. Derim ince olduğu içinde çok acıtıyo oynarken sıpa. Benim gibi ince derili olan var mı?

Yorulduğun içindir canım dinlen geçer inşaAllah. Artık çok yorulmaya gelmiyor vucut bide biz maalesef kilolu olduğumuz için extra daha ağır oluyor
Aynen canım vücut kaldırmıyor galiba. Magnezyum içtim bide kp hastane koşuşturması oldu o sıra unuttum dinlenmedim de ama iyiyim şükür
Bence ütü yapmak kasığa vuruyor ben de ütü yapınca ağrı oluyor kasığımda
ütü de bitmiyor bizim evde ya bugün koca bi sele yaptım yarına yine çıktı
oh maşallah canım kan haricinde herşey iyi gidiyor şükür bebişte güzel kilolanmış boy da uzun demekki doktor öyle dediğine göre

Kızlar benim derim çok ince resmen elleyince bebeğin sert yerlerini hissediyorum elimin altında kayıyor. Derim ince olduğu içinde çok acıtıyo oynarken sıpa. Benim gibi ince derili olan var mı?
Bende de öyle hatta bazen sivri geliyor bebek sanki parmaklarıyla ittiriyor gibi

Aynen vallahi hiç durdurak ta yok aksine çocuk ev hastalık koşuşturma var hep
Böyle regl ağrısı gibi mi benim de pazar kahvaltıdan hemen sonra karnım ağrımaya başladı, şimdi de yemekten sonra bir şeyler yedim karnım ağrımaya başladı niye oluyor anlamıyorum
Ay daha çok acı gibi ağrı değilde acıyordu baya magnezyumdan sonra düzeldi galiba yada ben ona yoruyorum
Önceden anne olan arkadaşlar :) aksamlari belimin üst tarafindan ağri giriyor sonra belime bu durumdan korkmali miyim gulumsebebek @melegim can @Chen31
canım evet gerçek sancı belden gelir ama sadece bel ağrısına korkmak yetersiz. Bence senin durum normal göbekler büyüdü bele baskı yapıyor benimde ağrıyor. Yine için rahat etmezse doktoruna söyle nts sokar sancı varmı yokmu çıkar ama o sancılık bi durum değil yani
ay evet ağrı olunca bende dikkat etmediğimi farkedip hemen ayağımı sıcak tutuyorum önce. Ama bendeki ağrı değil baya bildiğin içten acıydı

Ya ben de biraz magnezyuma bağladım 2 gün icememistim ya acaba ondan mı karnım ağrıdı dün de oceani sormustum içmeyi unutmuşum

Kızlar bence bu ağrılarınız normal ama içiniz rahat etsın ıstersenız hemen nstye girin zor bişey değilmiş biz ilçede yaşıyoruz ilcede her hastanede her saatte çekiyorlar zararıda yokmuş bende de uzun zamandır gerilme hissi var ne olduğunu çözemedim karnım gerim gerim geriliyor

Tam bu şekilde ağrı ile acile gittim ben yalancı kasılmalarmış sebebi korkma canım 2 gün çok şiddetli yaşadım ben uzan dinlen
O giren acıdan sonra akıntı çoğalması oldu mu peki çok ayakta kaldık diyemi kasılma oluyor acaba
Geçmezse dr'uma yazcam direkt canım hepsi üst üste gelince bir tuhaf oldum
canım gaz sıkışması olabilir
Ya ben de biraz magnezyuma bağladım 2 gün icememistim ya acaba ondan mı karnım ağrıdı dün de oceani sormustum içmeyi unutmuşum
magnezyum bağırsaklara da iyi geliyor baz sıkışması varsa da rahatlatıyor sen bi magnezyum iç canım

Önceden anne olan arkadaşlar :) aksamlari belimin üst tarafindan ağri giriyor sonra belime bu durumdan korkmali miyim gulumsebebek @melegim can @Chen31
Normal bel ağrısı mı?
Korkman için sancının belden girip kasıklara yayılması lazım canım onu çok net hissedersin. Seninki normal bel ağrısı büyük ihtimalle

Bu takviyeler de fark etmesek de işe yarıyor galiba ya 2 gün içmedim direkt değişik değişik şeyler bugün aldım yenisini ihmal etmeyeyim bari

Bu takviyeler de fark etmesek de işe yarıyor galiba ya 2 gün içmedim direkt değişik değişik şeyler bugün aldım yenisini ihmal etmeyeyim bari
Ben hiçbir şey içmiyorum biliyonuz bence artik bunlara alismamiz lazim haftasını okudugumda bizim bu yasadiklarimiz yaziyoyaklasiyoz sona doğru

Linclenmekten korkuyorum ama çok şükür iyiyiz yediklerimiz yarıyor demek ki
Canım benim doktorumda hiçbir vitamini önermiyorum dedi doğumdan sonra kullanırsın gerekirse suan değerlerin cok düşük değil dedı herkesin fikri apayrı bende vitamin canavarıyım her vıtamını ıcsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…