2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ya benim bebiş dünden beri hareket ediyor ama öyle güçlü tekmeleri filan yok bazen durduğu pozisyon gereği mi pek güçlü hissetmiyoruz acaba hareketi de az gibi
Pozisyondan kuzum. Dün ultrasonda benimki kıpır kıpırdı ama o an ben hiçbir şey hissetmiyordum çok şaşırdım ama anladım da biz her hareketi hissetmiyoruz

Aranızda çarpıntısı olan kalbi sıkışıyor gibi olan var mı genelde olunca 120 felan çıkıyordu nabzım bu kez midem de bulanıyor sabahtan beri kendim saydım 148 çıktı biraz hava aldım felan 120 şuan

Pozisyondan kuzum. Dün ultrasonda benimki kıpır kıpırdı ama o an ben hiçbir şey hissetmiyordum çok şaşırdım ama anladım da biz her hareketi hissetmiyoruz
Bana da organlara doğru döndü karnıma sırtı dönük gibi geliyor. Gece kafaya takıp tuvalete kalkınca bi çikolata yedim uzanayım hareketlerini takip edeyim diye uyumuşum yediğim çikolata yanıma kaldı

İnşallah bir şey yoktur hemen bir muayene etsin doktor belki pozisyonunu almıştır ondandır

Bence pozisyondan ben de bazen tekmelerini çok derinden hissediyorum arkaya mı vuruypr napıyosa
Hah aynen onu demek istedim demin bende organlara doğru vuruyor gibi. Dün baya aşağıda hissediyordum ince ince hareketlerini ya dönmeye çalışıyor yada sırtını döndü

Çarpıntı arada bende de tutuyor baya kalbim çıkacakmış gibi. Ama hiç ölçmedim kaç olduğunu. Bide uzun sürmüyor bi kaç saniyelik oluyor bende. Belki senin biraz daha uzun sürdüğünden mide bulantın da olmuştur

Aynen benim de öyle oluyordu umursamamıştım tansiyon ölçüyordum o zamanlar 120 çıkıyordu bu kez yarım saattir felan var 140 olunca o da kötü yaptı herhalde

Kızlar ya benim bebiş dünden beri hareket ediyor ama öyle güçlü tekmeleri filan yok bazen durduğu pozisyon gereği mi pek güçlü hissetmiyoruz acaba hareketi de az gibi
Geçtiğimiz haftalarda bana da oldu eskisi kadar güçlü değildi demek ki buyudugu için artık rahat hareket edemiyor diye düşünmüştüm sonra tekrar eski güçlü vurma haline geldi. Bence durdukları pozisyon çok etkiliyor

Canım aynı durum bana oldu,çok kasik ağrım yoktu ama bir anda fazlaca akıntım geldi.dr'um acil çağırdı idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve erken bir süreçte öğrenmiş oldum sakın korkma drlar önlem amaçlı çağırıyorlar hemen

Aynen daha yerleri var herhalde dönüp duruyorlar
Baş geliş pozisyonuna dönseler dahi golden-snitch doktoru tekrar dönebilir demişti. Baya kanala girene kadar dönüp duracaklar galiba
melegim can naptı acaba kasılmalarım düzenli demişti en son ben kaçırdım mı yoksa bir şeyi yoktur inşallah
yok canım daha doktora gitmek istemiyorum filan demişti. Gece de aynı olduysa bugün gider sanırım ciğer geliştirici iğne için. İnşallah bi problem kalmamıştır bekler annesinin karnında daha vaktini prenses

Aynen benim de öyle oluyordu umursamamıştım tansiyon ölçüyordum o zamanlar 120 çıkıyordu bu kez yarım saattir felan var 140 olunca o da kötü yaptı herhalde
Uzan biraz canım istirahat halinde ol bi 20 dk yarım saat bakalım normale dönecekmi. Bulantın da hafifler inşallah normale döner de
içim rahatladı vallahi ses soluk çıkmayınca bebişten yada minik minik hissedince bi stres oldum bugün yine takip etcem bi çikolata daha yerim bu sefer uyumam takip ederim

Çarpıntı gibi değil de bazen böyle belimi kitlatmak istiyorum soluma yatarken belimi hafif sağa yonlendirdim. Kalbimin olduğu yerde düğme büyüklüğünde bir şey var sanki resmen batıyor, kalbim sıkıştı. Bu bir kaç kez oldu o his çok garip yuvarlak bir şey var sanki o batıyor gibi oluyor

Bi de bazen hayatın akışına çok kapiliyoruz fark etmiyoruz hareketten vs. Özellikle dinleyince evet ya hareket ediyormuş diyosun sıkıntı yoktur merak etme, ben büyüdü diye telaslanmamistim ama pozisyon değiştirmiş demek ki sipacik

ay dinç değilim işte dinç olmak istiyorum sırf o yuzden

Şuan daha iyiyim bi kolu eve gidip midemdekileri çıkarıp geldim iyi geldi

Allah Allah onu bilmiyorum hiç çocuk yukarlarda ittirdikçe oluyordur belki

Diğer gruplarda kv gorumce dedikoduları dönüyor bizim gruptaki kvler duruldu bi sanırım
Duruşur mu canım benımki haftasonu bebeğe çok eşya almaya gerek yok dedi he tamam dedim. Ayrıca en buyuk sorun dede yatalak hasta oldu kb ona bakıyor sımdıden basladılar doğumdan sonra nasıl olcak dıye sınırlerımgeriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…