2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Heh işte ben lohusa değilken bile kızdığım zaman yüzüme yansıyor saklayamiyorum lohusayken de düşünemiyorum kendimi yani alınacağı şeyler yapabilirim söz veremiyorum o yüzden en güzeli ben o süreci bı atlatayim da sonra güzel güzel görüşelim

Ay bide şu ev ziyaretine gelme mevzusu var ben birde bu yuzden kv gıtmek ıstemıyorum akrabalar hep gelir burası uzak dıye gelemezler dıye düşünüyorum
Anneme gidersem abi,teyze, dayı vs gelirler de onlardan bir şey olmaz ya her hafta görüşüyoruz zaten ama daha fazla akraba istemem

Bende hem özele hem devlete gidiyorum kontrole ama doğumu Araştırma hastanesinde yapmaya karar verdim hem hocalarda özel muayene oluyorsunuz hemde doğumu çok uygun fiyatlı, özel odada tutabiliyorsunuz. Özellerde bir sorun falan olsa zaten hemen oraya yönlendiriyorlar.

Tam bendeki kafa bu hiç merak etmeyin kızlar 3 gün içinde ayaga kalkarsınız inşallah o kadar da zor degil

Emin ol hepsini öyle güzel halledeceksin ki sen bile şaşacaksın kendine anneligi o an sanki önceden yaşamışsın gibi oluyor. Emzirirsinde banyosunuda yaptırırsın kendin giydirir kimseye elletesin gelmez o kadar güzel bir duygu bitanem

Bende aslında devletten çok memnunum tecrübelerine de çok güveniyorum diğer iki kızımıda devlette doğurdum bi önceki doğumum ankara bilkent şehir hastanesinde oldu özel gibiydi odanın resmini atayım burda sancımı çektim burda doğurdum sonra servise götürmüşlerdi. Şans eseri hiç erkek doktora da denk gelmedim. Ama şimdi 2 senedir tam tesettürlüyüm şansa da bırakmak istemiyorum erkek gelebilir çünkü doğuma doğum sonrasına vs o yüzden özel istiyorum

Eklentiler

• 165422.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 49
İnşallah canım benim bu sefer seninde farklı olur zamanında doğar çok isterim gerçekten
Bazi annelerde böyle... üzme kendini kaynananda kötü biri olsa napcaktin Allah işte bi yerden sınıyor bende babamla konuşmuyorum bu süreçte annemi yollar mı bilmiyorum ama annem her türlü gelirim dedi işte bazısı da böyle herkesin bi sınavı var resmen üzme kendini.. Her şey olacağına varir

Canım yanlış anlama bilmediğim için soruyorum. Sağlık durumu olduğu için acil bir durum olduğunda erkek Dr gelse bunun günahı var mı? Sağlık ya sonuçta

Kuzum 25 ti en son tahlil falan 30 say sen onu geçen gittiğimde sezaryen öncesi tahlilleri ayrı ücret aldılar bir kadından
Bende şu olaya sinir oluyorum 25 diyorsan her şeyi içinde yap o zaman sallıyorum 30 de milleti ayrı ayrı ugrastiriyorlar ona tahlil parası şuna tahlil parası bi anda toptan vermek bana çok mantıklı geliyo o an birde ödeme sırası beklesin eşin vs vs

Canım yanlış anlama bilmediğim için soruyorum. Sağlık durumu olduğu için acil bir durum olduğunda erkek Dr gelse bunun günahı var mı? Sağlık ya sonuçta
Maddi imkanın eğer elvermiyorsa sıkıntı olmuyor canım günah değil.
Ha yine acil bir durum olur en yakın hastane gitmen gerekir ozaman da günah değil sağlık olduğu için.
Ama normal durumlarda eğer imkanın elveriyorsa bayan doktor tercih etmek doğru dinimizde

golden-snitch Mavi070707 kızlar ben 24.500 diye hatırlıyorum ama ocak ayı fiyatiydi bu zam gelecekti galiba son durum ne bilmiyorum.. Ben 1245 veya 1265 ödüyorum
Nst yi sorabildin mi bizim cumartesi görüş günü odaları görmek istiyorum ebeyle tanışmak istiyorum bebişi görünce hep unutuyorum bu sefer bakacağım inşallah

Ödeme almadan doğuma almıyor kadını tahlil parası doğum parası almadan almadılar sezeryana burda maalesef öyle bazı hastaneler ne güzel herşey dahil paket yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…