- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Heh işte ben lohusa değilken bile kızdığım zaman yüzüme yansıyor saklayamiyorum lohusayken de düşünemiyorum kendimi yani alınacağı şeyler yapabilirim söz veremiyorumBen lohusayken annem memlekete dönmüştü ilk kızımda. 30 günlük falanız.Kızım geceyi gündüzü karıştırmıştı ilk zamanlar gece oturuyoduk gündüz 3 e kadar uyuyorduk. İkindi vakti pat kapı çaldı yeni uyanmışım ev dağınık vs. Açtım kaynanam. Yemeğe gelmiş o an sinirlendim birden anne ben küçük bebekli insanım böyle çat kapı gelmeseydin bi haber etseydin keşke dedim. O an çaktırmadı alındığını seneler sonra pişirip önüme koydu, dedim kusura bakma anne lohusaydım kafam iyi değildi ozamanlar o günden beri bana çat kapı gelemez iyide oldu
Anneme gidersem abi,teyze, dayı vs gelirler de onlardan bir şey olmaz ya her hafta görüşüyoruz zaten ama daha fazla akraba istememAy bide şu ev ziyaretine gelme mevzusu var ben birde bu yuzden kv gıtmek ıstemıyorum akrabalar hep gelir burası uzak dıye gelemezler dıye düşünüyorum
Kuzum 25 ti en son tahlil falan 30 say sen onu geçen gittiğimde sezaryen öncesi tahlilleri ayrı ücret aldılar bir kadındanSanırım bizim gittigimizin zamlanmamis fiyatı 25 bindi dimi kızlarMavi070707 cesursavasci şu an ne kadar oldu bilmiyorum ama 22 iyi bence canim
8 saat var aramızda canım, normalde gelse 1 hafta 10 gün kalır ama şimdi babaanne çok rahatsız onu bırakmak sıkıntılı bu sene nasıl olacak ben de bilmiyorumKvden hangi şehirde canım? Gelse uzun mu kalır?
Bende hem özele hem devlete gidiyorum kontrole ama doğumu Araştırma hastanesinde yapmaya karar verdim hem hocalarda özel muayene oluyorsunuz hemde doğumu çok uygun fiyatlı, özel odada tutabiliyorsunuz. Özellerde bir sorun falan olsa zaten hemen oraya yönlendiriyorlar.Kızlar ben normalde kontrollere devlete gidiyorum ama doğumu özelde yapıcam inşaAllah, erkek doktor istemediğim için.bu gün fiyat bilgisi aldım sadece doğum için 22 bin dedi hastanenin yorumlarıda güzel. 32 haftadan sonra geleni kabul etmiyormuş doktor onuda öğrenmiş oldumAnkarada oturuyorum bu arada sizce fiyat nasıl? Sizler kaça anlaştınız
Tam bendeki kafa buKesinlikle. Aman boşver iş de yapmasın idare edersin gerekirse o bir hafta evini bok götürsün yeterki senle bebek iyi olun. Benim kv bir kere mutfakta bulaşık yıkadı Allahım tüm eşyalarımın yerlerini kafasına göre yerleştirmiş bir kaç gün kendi mutfağımda eşya bulamadım çıldırdımben hiç karışmasını istemiyorum hatta ben ona çayını kahvesini getireyim mutfağa girmesin
Ya muayene de artmış iyice benim sigorta yetmeyecek artık doğuma biter. 40k falan gözden cikartcaz sanırımKuzum 25 ti en son tahlil falan 30 say sen onu geçen gittiğimde sezaryen öncesi tahlilleri ayrı ücret aldılar bir kadından
Arttı inşallah biz dogurana kadar yeni zam gelmez anlaşma da yok o sıkıntı biz ilk randevuya gittiğimizde 600 tl mis muayene fiyatıYa muayene de artmış iyice benim sigorta yetmeyecek artık doğuma biter. 40k falan gözden cikartcaz sanırım
Emin ol hepsini öyle güzel halledeceksin ki sen bile şaşacaksın kendine anneligi o an sanki önceden yaşamışsın gibi oluyor. Emzirirsinde banyosunuda yaptırırsınYa birde artık küvet file sistemi var ki.. youtubedan 2 3 video izlesek yeter bebeği yıkama işinde file sayesinde zaten bebeği tutma derdi olmayacak o an en kısa şekilde yıkamak nasıl olacak ona bakcaz birde göbek bağı düşmeden ben yikamicam enfeksiyon kapmasin diye o da bir hafta 10 güne düşer bende ayaklanırim hiç olmadı eşim yıkar diyorum eşim çok ilgili bu konularda..
Bebek emzirmeyi hastanede hemşire mi tutturuyo ilk kim tutturuyo bilmiyorum o da biraz deneme yanılma sadece annemizin tecrübesinden yararlancaz o an kisacasi doğum yaklaştıkça ben kendime daha çok güvenmeye başladım bebeğe bakma konusunda birde sanki disardan söylerim yemeği ne olacak kafasindayim gelemezse annem zaten bi yemek yapar bana yardımcı olur 40i çıkana kadar da misafir kabul etmiyorum
Geçen sorduk 1200 kusur dedi kadın ama sigortadan daha çok çekiliyor galiba 1400 kusur cekilmisArttı inşallah biz dogurana kadar yeni zam gelmez anlaşma da yok o sıkıntı biz ilk randevuya gittiğimizde 600 tl mis muayene fiyatı
Bende aslında devletten çok memnunum tecrübelerine de çok güveniyorum diğer iki kızımıda devlette doğurdum bi önceki doğumum ankara bilkent şehir hastanesinde oldu özel gibiydi odanın resmini atayım burda sancımı çektim burda doğurdum sonra servise götürmüşlerdi. Şans eseri hiç erkek doktora da denk gelmedim. Ama şimdi 2 senedir tam tesettürlüyüm şansa da bırakmak istemiyorum erkek gelebilir çünkü doğuma doğum sonrasına vs o yüzden özel istiyorumBende hem özele hem devlete gidiyorum kontrole ama doğumu Araştırma hastanesinde yapmaya karar verdim hem hocalarda özel muayene oluyorsunuz hemde doğumu çok uygun fiyatlı, özel odada tutabiliyorsunuz. Özellerde bir sorun falan olsa zaten hemen oraya yönlendiriyorlar.
İnşallah canım benim bu sefer seninde farklı olur zamanında doğar çok isterim gerçektencanım benim ara ara yoklamaya başladı sanırım herkesi heleki ilk bebeginiz nasıl heycan panik vardır. Eminim ben ilk bebegim olsa beklemez hemen giderdim ama yok öyle yagma duracaksın diyorum durmak zorundasın başka çaren yok inşallah annesini dinlerde üzmez beni yenidogan ünitesinde beklemek istemiyorum
Bazi annelerde böyle... üzme kendini kaynananda kötü biri olsa napcaktin Allah işte bi yerden sınıyor bende babamla konuşmuyorum bu süreçte annemi yollar mı bilmiyorum ama annem her türlü gelirim dedi işte bazısı da böyle herkesin bi sınavı var resmen üzme kendini.. Her şey olacağına varirKendisini yorgun hissediyormuş eski enerjisi yokmuş o yüzden bana güvenme kaynananı çağır dedi. 59 yaşında aslında yaşlı değil bence ama işte gelmek istemiyorum diyeni zorla getiremezsinben de kırıldım ve asla da geçmeyecek kırgınlığım.
Evet kaynanam iyidir şükür, tribi yoktur laf etmez, bir şeye karışmaz. Ama yine de insan annesini istiyor yanında dediğin gibi. Nasip ne diyelim
Canım yanlış anlama bilmediğim için soruyorum. Sağlık durumu olduğu için acil bir durum olduğunda erkek Dr gelse bunun günahı var mı? Sağlık ya sonuçtaBende aslında devletten çok memnunum tecrübelerine de çok güveniyorum diğer iki kızımıda devlette doğurdum bi önceki doğumum ankara bilkent şehir hastanesinde oldu özel gibiydi odanın resmini atayım burda sancımı çektim burda doğurdum sonra servise götürmüşlerdi. Şans eseri hiç erkek doktora da denk gelmedim. Ama şimdi 2 senedir tam tesettürlüyüm şansa da bırakmak istemiyorum erkek gelebilir çünkü doğuma doğum sonrasına vs o yüzden özel istiyorum
Benim sağlık sigortası olduğu için sanırım 1473 TL çekmiş son gidişimdegolden-snitch Mavi070707 kızlar ben 24.500 diye hatırlıyorum ama ocak ayı fiyatiydi bu zam gelecekti galiba son durum ne bilmiyorum.. Ben 1245 veya 1265 ödüyorum
Bende şu olaya sinir oluyorum 25 diyorsan her şeyi içinde yap o zaman sallıyorum 30 de milleti ayrı ayrı ugrastiriyorlar ona tahlil parası şuna tahlil parası bi anda toptan vermek bana çok mantıklı geliyo o an birde ödeme sırası beklesin eşin vs vsKuzum 25 ti en son tahlil falan 30 say sen onu geçen gittiğimde sezaryen öncesi tahlilleri ayrı ücret aldılar bir kadından
Maddi imkanın eğer elvermiyorsa sıkıntı olmuyor canım günah değil.Canım yanlış anlama bilmediğim için soruyorum. Sağlık durumu olduğu için acil bir durum olduğunda erkek Dr gelse bunun günahı var mı? Sağlık ya sonuçta
Nst yi sorabildin mi bizim cumartesi görüş günü odaları görmek istiyorum ebeyle tanışmak istiyorum bebişi görünce hep unutuyorum bu sefer bakacağım inşallahgolden-snitch Mavi070707 kızlar ben 24.500 diye hatırlıyorum ama ocak ayı fiyatiydi bu zam gelecekti galiba son durum ne bilmiyorum.. Ben 1245 veya 1265 ödüyorum
Ayy belki zam gelmiştir belli mi olur her gittiğimde ben bi ara daha pahalı oduyordum marta geldik ya kesin zam gelmiştir bence bi bilemedimBenim sağlık sigortası olduğu için sanırım 1473 TL çekmiş son gidişimde
Ödeme almadan doğuma almıyor kadını tahlil parası doğum parası almadan almadılar sezeryana burda maalesef öyle bazı hastaneler ne güzel herşey dahil paket yapıyorBende şu olaya sinir oluyorum 25 diyorsan her şeyi içinde yap o zaman sallıyorum 30 de milleti ayrı ayrı ugrastiriyorlar ona tahlil parası şuna tahlil parası bi anda toptan vermek bana çok mantıklı geliyo o an birde ödeme sırası beklesin eşin vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?