2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Gönlünü ferah tut kuzum saglıcakla dogacaklar inşallah diyelim ki oldu şimdi tıp o kadar geliştiki 3 ayda düzeliyor herşey hem zaten bebeklerin kemikleri incecik tazecik nasıl sararsan öyle kalıyorlar senin için ve bebeklerin için ayrıca dua edicem saglıkla kucagına aldıgın haberinide dört gözle beklicem. Bu arada ikiz bebekler genelde 34. Haftada doguyorlar zaten hiç korkma

Ay çok teşekkür ederim bilgilendirmeler için bana eczaneden alın demediler var sanırım

Allah razı olsun senden canım benim Rabbim hepimize yavrucakları sağ salim kucaklıyalım inşallah bakalım yarın neler dicekler

26+4 iken gitmişim 1077 kiloymus
Benim 25+4 te 860, 28+1 de 1420 ymiş, sanki seninki daha iri gibi, benimki 3.5 u geçer de 4ü bulmaz gibi geldi şu an ayy doktorlar da geriyor insanı gerçi seninki olumsuz bir şey demedi dimi? Benimki böyle giderse normal doğuramazsın demeye getirmişti en son zaten karın kasın da yok demişti

Benim böyle iri giderse sezaryen dedi başından beri öyle diyo benimde kaslarima yazık oldu valla şuan beynim çalışmıyor kağıt kalem lazım az buçuk hesaplamam için yarın hesaplicam seninki ortalama ne kadar artmış bana göre.. bizim genler uzun napalim çocukta ona göre kilo aliyo
Aa bana gayet yukarıda gibi geldi
Kıyafetten öyle gözükmüs biraz daha aşağıda duruyo
Benimki ayaktayken yerlerde
Aboo

Benim karnım birden büyüdü sanki ve bana baya aşağıda gibi geliyor cesursavasci
Benimde böyle işte ama benim Kıyafetten midir nedir yukarda duruyo cidden sana bir şey diyim mi bende aynı senin gibi hissediyorum bir anda büyüdü gerçekten ve artık çevremdeki insanlar hamile olduğumu anlıyor şükür

Eklentiler

• 6161B5DA-D37D-4A42-BE0A-CA9DF2C017A8.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 77
Yaptığın sporlar boşa gidecek desene belli olmaz ya belki de normali denetir önce doktor, tabi hangisi en iyisi olacaksa öyle olsun hepimiz için
Ben son kontrolden beri yediklerime dikkat ediyorum 1 kilo almışım 1 ayda bence normal ama doktor yine kızar mı bilmiyorum yediklerim bebişe yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…