2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
2 hafta önce enfeksiyon vardı lökosit yüksekti saşe kullandım canım ama hala crp yüksek anlamadım kadın doğumcum onu da fark etmedi kesin
Endokrinci sana diyecek ki crp herseyden yüksek cikabilir :) ayağini masaya bile vursan crp yükselir :) benimki bana öyle demişti :) ama benim senin kadar yüksek değildi 14 lerdeyid . 40 crp de ben korona olmuştum bence . Değerin az değil canım sen düzgün bi doktor bul değerlerinin hepsine baktir . Crp yi en iyi kuru dut düşürüyor . Kuru dut demle .

Benimkide hiç istemedi sağlık ocağından çağırmıştı öyle yaptırmıştım

Bu arada crp de 45 aslında baya yüksek bakalım endokrinde ne dicekler o da önemliyse bu doktoru topa tutmak için bütün haklara sahibim demektir
Ay o da yüksekmiş kız baya Allah Allah insan ciddiye alıp yorum yapmaz mı gerçekten ilginç ve umursamaz bir doktor bence de alternatif bi doktor bulunsun elinde nolur nolmaz

Benim her gittiğimde rutin kan idrar tahlili bakılıyor, muayene parasının iki katı tahlillere ödüyorum, hatta özel diye para için mi yapıyorlar acaba diyordum ama en azından takip edilmiş oluyorum

Aay ben aldım küçük prenslerdeen çok güzeller bu attiklarina da bakayım

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-11-21-51-56-456_com.miui.gallery.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 50
Benim magnezyumun içinde B12 vardı Allah'tan oradan sıkıntı çıkmadı senin fizyoterapistin bulması ilginç olmuş. Ben bir şikayetimi söylersem o şekilde bakıyor değerlere falan

Öyle saçma şey mi olur ya ben her gittiğimde kan idrar tansiyon kilo ölçümü yapıyor eminim diğer kızların da öyledir . Paket almışsın peki doktoru değiştirme şansın var mı canım
Çok şanslısın canım gerçekten. Bence aynı hastane içinde değiştirebilirim bi bakıcam konuştuğumdaki tavrına göre

Canım çok sağol aşırı ilgilendin ve bilgilendirdin perşembe günü tıp fakültesine gidicem iyi haberlerle gelirim inşallah

Sağlık ocağından hemşire aradı bugün o hatırlattı gitmişken crp’yi de söyle diyor ama doktor söylemiyor çok sinir bozucu senin doktorun en iyisini yapıyor gözden bir şey kaçmamış olur

Aynen canım sağlık olsun çıkmazsa da hayırlı olan böyle olmasıymış dicem. bebeğimin kilosu normal aralıkta olsun organları gelişsin küvez ihtiyacı olmadan sağlıkla kavuşalım yeterki Oo bunun bide bebeğim tuvaletini yaptı ama işte bu defa niye her zamankinden farklı olayları var

Emzirme olayları bitince eskisi gibi olabilecek mi bakalım
Doğruları yazıcam ilk cocukta gebelik Öncesinde 75 bedendim. 85 e çıkmıştım. Emzirme dönemim max 4 ay sürdü. Emzirme bittikten sonra 75 kücük geldi 80 de kaldı cicikler. Rengi düzeldi , eski volümünü kaybetti tabi ama kimin umurunda bebişlerimiz doya doya emsin yeterki

Bu hafta dolap kurulacak başlarım artık yıkamaya galiba
Dolap bikaç gün kapaklar açık şekilde havalanır sende o ara yıkar yıkar ütüler en son dizersin Sağlıkla gelsin inşallah.Benim bebekte 36-38 haftalar arasında alınıcak muhtemelen . 2 hafta sonra randevumuz var bakalım ne dicek dr

Kesinlikle katılıyorum enzim konusunda benzer olayı yaşadım. Sağlıkocağında kendi kendime takip etmesem doktor umursamayacaktı. Ayda bir en azından genel baktırmak lazım.

Benimde 3 ün üstündeydi bana da verdi hap korkulacak bir şey yok dedi kullanılmaması daha sakıncalı bebeğin gelişimi için
benimde 3.90 a çıktığı için doktor tiroid için hap verdi hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan düştü değerim ama son aylarda daha çok ihtiyaç olduğu için yükselebilir diye hala devam ediyorum kullanmaya . Aslında vücudun ihtiyacı var ve bizim vücudumuz o hormonu üretemediği için değer yükseliyomuş doktor bana onu ilaç olarak değilde takviye edici vitamin gibi düşün dedi. Dr kağan kocatepe'ninde bu konuyla ilgili videosu var oda çok güzel anlatıyor bu konuyu. Hapı kullandığın sürece sıkıntı olmuyo kullanmayıp çok daha yüksek değerlere çıkarsa bebekte zihinsel gelişimi etkiliyomuş oda aşırı yüksek değerlermiş yani korkulacak bir şey değilmiş

Üzücü ve sinir bozucu cidden. İyi ki senin aklına takılmışda mesaj atmışsın. Sinirlenmekte sonuna kadar haklısın canım. Dr bulman zor olur yoksa değiştirirdin sabret az kaldı inşallah çoğumuzun bi sıkıntısı var kendini kötü hissetme canım. Bebeğin için moralini yüksek tut kavuşmaya az kaldı

Yaa o dik durma olayı kayboluyo mu üzülürüm bak

Ben doktorun sormasını beklemiyorum ya her ay dahiliyeye gidip rutin test yaptırıyorum sonra sonucunu hem dahiliyeye hemde kendi doktoruma gösteriyorum. Bir ay bi vitamin normalken diğer ay bi anda düşüyo takviye kullanmama rağmen son aylara girdikçe ihtiyaç artıyo sanırım en azından benim içim rahat ediyo bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…