- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 33
- 35
Endokrinci sana diyecek ki crp herseyden yüksek cikabilir :) ayağini masaya bile vursan crp yükselir :) benimki bana öyle demişti :) ama benim senin kadar yüksek değildi 14 lerdeyid . 40 crp de ben korona olmuştum bence . Değerin az değil canım sen düzgün bi doktor bul değerlerinin hepsine baktir . Crp yi en iyi kuru dut düşürüyor . Kuru dut demle .2 hafta önce enfeksiyon vardı lökosit yüksekti saşe kullandım canım ama hala crp yüksek anlamadım kadın doğumcum onu da fark etmedi kesin
Bazı Sağlık ocakları idrar testi yapmiyor seninki inşallah yapiyordurBende haftaya sağlık ocağına gidicem orda yaptırırım artık kendi doktoruma kalsa istemeyecek belli ki
Benimkide hiç istemedi sağlık ocağından çağırmıştı öyle yaptırmıştımBenim dr'um da istemiyor genelde canımbir defa Aralık'ta saglik ocağı istemişti uzun zaman olmuş bakalım diye, ertesi hafta kendi doktorum da b12ye bakalım dedi en ben de geçen hafta sağlık ocağında verdim kan dedim oradan inceleyip yönlendirme yapmıştı. Normalde her ay istemiyor
Ay o da yüksekmiş kız baya Allah Allah insan ciddiye alıp yorum yapmaz mı gerçekten ilginç ve umursamaz bir doktorBu arada crp de 45 aslında baya yüksek bakalım endokrinde ne dicekler o da önemliyse bu doktoru topa tutmak için bütün haklara sahibim demektir
Kızlar siz böyle sürekli tahlillerinizi paylaşıyorsunuz ya benim doktorum benden hiç tahlil istemedi, hamileliğin ilk aylarında Aralıkta bi istemişti sadece, daha sonrasında Ocak ayında sağlık ocağı yaptı o kadar. Benim acaba doktoruma sormam gerekir mi tahlilleri. Hiç hatırlat falanda dememişti bana
Benim her gittiğimde rutin kan idrar tahlili bakılıyor, muayene parasının iki katı tahlillere ödüyorum, hatta özel diye para için mi yapıyorlar acaba diyordum ama en azından takip edilmiş oluyorumBenden de istemedi canım eylül ayında 6 haftalık hamileyken ilk gittiğimde istemişti. Sonra ben aralıkta hastalandım devlette baktılar. Bi de geçen hafta sağlık ocağında baktırdım. Bence doktorlarımız hata yapıyor düzenli bakılan hamile arkadaşlar var çünkü
Aay ben aldım küçük prenslerdeenBen bilerek 3 6 ay aldım yazın giydiriirim cıbıldak cıbıldak dolaşsın diye
Bu satıcının trendyolda da ürünleri var ama orda bulamadım bu baskıları
Mağazayı ziyaret et başka güzel şeyler de var ben küçük prensli olanları da alıcam
Mahfel 2'li Organik "expreso Patronum" Baskılı Bebek Body Zıbın KISA-EKRU-BEJ-719-720
Benim magnezyumun içinde B12 vardı Allah'tan oradan sıkıntı çıkmadıAy bana b12 demeben 22 haftadan beri uyuyamiyordum gitmediğim doktor kalmadi kalp holteri bile taklidi . Günde 15 dk 15 dk uyumaya başlamiştim . Ve yedi hafta sürünce benim psikolojim yerle bir oldu. Krizler geçirmeye başladim . En son dedikerki psikolojiktir . Psikoloğa gittim. Psikiyatri ilaç verdi depresyon . Ama ben içmedim çünkü uyuymaiyorum diye krizlere giriyordum . Doktor ne dese dinlemedim başka doktorlara gittim uykuma çare bulun diyordum. Her yerim ağriyordu . Siyatik ağrilardi. sonra beni fizyoterapiste yönlendirdi . Fizyoterapiste anlatiğim gibi b12 dedi . Ve ben 7 haftanin sonunda uyumaya başladim .Tek bi değer. Ve ben iki günde bir tahlil yaptiiran biriydim . Tek bakilmayan değer b12 :) onuda Allah razi olsun fizyoterapist buldu . Doktorlar gebelikte herşeye normal diyip gebelikte olur diyip gönderiyorlar. Okadar para döküyorsun .ii en son dedim ben bu kadar para döküyorsam bana çareyi bulun bulamiyorsaniz deyin bilmiyorum Uğraştirmayin beni .
Ben U.S.F bag aldım ama daha bakamadım ama annem baktığında çok güzelmiş dedi.Kizlar anne bebek çantasi me aldiniz ? Mcdbag sürekli karşima cikiyor . Kullanan var mi
Çok şanslısın canım gerçekten. Bence aynı hastane içinde değiştirebilirim bi bakıcam konuştuğumdaki tavrına göreÖyle saçma şey mi olur ya ben her gittiğimde kan idrar tansiyon kilo ölçümü yapıyor eminim diğer kızların da öyledir . Paket almışsın peki doktoru değiştirme şansın var mı canım
Canım çok sağol aşırı ilgilendin ve bilgilendirdin perşembe günü tıp fakültesine gidicem iyi haberlerle gelirim inşallahEndokrinci sana diyecek ki crp herseyden yüksek cikabilir :) ayağini masaya bile vursan crp yükselir :) benimki bana öyle demişti :) ama benim senin kadar yüksek değildi 14 lerdeyid . 40 crp de ben korona olmuştum bence . Değerin az değil canım sen düzgün bi doktor bul değerlerinin hepsine baktir . Crp yi en iyi kuru dut düşürüyor . Kuru dut demle .
Sağlık ocağından hemşire aradı bugün o hatırlattı gitmişken crp’yi de söyle diyor ama doktor söylemiyor çok sinir bozucuAy o da yüksekmiş kız baya Allah Allah insan ciddiye alıp yorum yapmaz mı gerçekten ilginç ve umursamaz bir doktorbence de alternatif bi doktor bulunsun elinde nolur nolmaz
Benim her gittiğimde rutin kan idrar tahlili bakılıyor, muayene parasının iki katı tahlillere ödüyorum, hatta özel diye para için mi yapıyorlar acaba diyordum ama en azından takip edilmiş oluyorum
Yok canım yapmıyorBazı Sağlık ocakları idrar testi yapmiyor seninki inşallah yapiyordur
Ayyy süpermişAay ben aldım küçük prenslerdeençok güzeller bu attiklarina da bakayım
Aynen canım sağlık olsun çıkmazsa da hayırlı olan böyle olmasıymış dicem. bebeğimin kilosu normal aralıkta olsun organları gelişsin küvez ihtiyacı olmadan sağlıkla kavuşalım yeterkiAmin insallah canim cikmasa bile endiselenme bende ilk duydugumda asiri kafama taktim hatta bi iki gün ağladım ama gordum ki simdide bebek dönecek mi gibi sorular var o yüzden beslensin yeter modundayimaynen niye büyük tuvaletini yapmıyor niye ağlayıp duruyp niye gazı çıkmıyor vs vs bi sürü sorumuz olacak
Doğruları yazıcamEmzirme olayları bitince eskisi gibi olabilecek mi bakalım
Dolap bikaç gün kapaklar açık şekilde havalanır sende o ara yıkar yıkar ütüler en son dizersinBu hafta dolap kurulacak başlarım artık yıkamaya galiba
Kesinlikle katılıyorum enzim konusunda benzer olayı yaşadım. Sağlıkocağında kendi kendime takip etmesem doktor umursamayacaktı. Ayda bir en azından genel baktırmak lazım.Kizlar aslinda doktorlar istemese bile siz düzenli isteyin özelde ben baktirinca 1500 ü geciyor. Devletin aciline bile gitseniz bi şikayetiniz olsa bu testlerin hepsini sizden istiyor. Bunun iÇin özele gitmenize gerek yok devlette gidip kan hormon idrar değerlerinize düzenli baktirin . Bi sıkıntı olunca müdahale etmek önemli . Şöyle benim karaciğer enzimlerim yükseldiğinde doktor takmadi ben haftada bir gidip baktirdim . En son gittiğimde doktor dedi git 3 hafta sonra gel dedi . kendim gidip üç gün sonra ölçtürdüm değerlerim firlamişti . İyiki gitmiştim . Sonra ilaçlar kesildi hastanede yattim . 16. Haftamdaydim . Doktoru bekleseydim şuan çok kötü şeyler olmuştu. Bende Ozmanadan beri güvensizlik başlamiş . Tek doktora takili kalmayin bence kan testlerinize hormanlariniza son aylarda özellikle idrar testinizi düzenli yaptirin .nst zira öyle . Tmm insan bi yerden sonra pinpirikli oluyor ama bazi şeyler İnsanin başina bi kere geliyor.
Benimde 3 ün üstündeydi bana da verdi hap korkulacak bir şey yok dedi kullanılmaması daha sakıncalı bebeğin gelişimi içinKızlar benim tiroid hormonum yüksek çıkmış doktor endokrine gidip ilaç almam gerektiğini söyledi tiroid guatr problemi yaşayan oldu mu aranızda? Geçen hafta gittiğimde de bu sonuç çıkmıştı ama sadece demir serumu verip yollamıştı ben değerlerin kırmızı olduğunu görünce bugün mesaj atıp tekrar bakmasını söyledim de öyle endokrine git dedi anlamıyorum her şeyi ben mi takip etmeliyim sinirlerim çok bozuldu boşuna mı özele gidiyorum zaten sürekli bi sıkıntı çıkmasından da sıkıldım hep bi ilaç serum bilmem ne ağrılarımdan zaten duramıyorum psikolojim bozuldu sanırım. Hamileliğini keyifle geçirenlere imreniyorum açıkçası.
benimde 3.90 a çıktığı için doktor tiroid için hap verdi hamileliğimin başından beri kullanıyorum şuan düştü değerim ama son aylarda daha çok ihtiyaç olduğu için yükselebilir diye hala devam ediyorum kullanmaya . Aslında vücudun ihtiyacı var ve bizim vücudumuz o hormonu üretemediği için değer yükseliyomuş doktor bana onu ilaç olarak değilde takviye edici vitamin gibi düşün dedi. Dr kağan kocatepe'ninde bu konuyla ilgili videosu var oda çok güzel anlatıyor bu konuyu. Hapı kullandığın sürece sıkıntı olmuyo kullanmayıp çok daha yüksek değerlere çıkarsa bebekte zihinsel gelişimi etkiliyomuş oda aşırı yüksek değerlermiş yani korkulacak bir şey değilmişKızlar benim tiroid hormonum yüksek çıkmış doktor endokrine gidip ilaç almam gerektiğini söyledi tiroid guatr problemi yaşayan oldu mu aranızda? Geçen hafta gittiğimde de bu sonuç çıkmıştı ama sadece demir serumu verip yollamıştı ben değerlerin kırmızı olduğunu görünce bugün mesaj atıp tekrar bakmasını söyledim de öyle endokrine git dedi anlamıyorum her şeyi ben mi takip etmeliyim sinirlerim çok bozuldu boşuna mı özele gidiyorum zaten sürekli bi sıkıntı çıkmasından da sıkıldım hep bi ilaç serum bilmem ne ağrılarımdan zaten duramıyorum psikolojim bozuldu sanırım. Hamileliğini keyifle geçirenlere imreniyorum açıkçası.
Üzücü ve sinir bozucu cidden. İyi ki senin aklına takılmışda mesaj atmışsın.Tsh 5 çıkmış canım t4 de tam tersi düşük çıkmış referans değerinin altında. Benim tüm sonuçlarım çıkmıştı doktorum ptesi bakıp sadece kanın düşük olduğunu söylemişti ama o sonuçlarda bunlar da vardı. Ben de sormayı unutmuştum eşim de önemli değil demek ki yoksa söylerdi demişti bugün tekrar aklıma takıldı mesaj attım öyle baktı da tiroit yüksekmiş dedi yani gözünün önünde ekranda vardı geçen hafta da
Yaa o dik durma olayı kayboluyo muDoğruları yazıcamilk cocukta gebelik Öncesinde 75 bedendim. 85 e çıkmıştım. Emzirme dönemim max 4 ay sürdü. Emzirme bittikten sonra 75 kücük geldi 80 de kaldı cicikler. Rengi düzeldi , eski volümünü kaybetti tabi ama kimin umurunda bebişlerimiz doya doya emsin yeterki
Ben doktorun sormasını beklemiyorum ya her ay dahiliyeye gidip rutin test yaptırıyorum sonra sonucunu hem dahiliyeye hemde kendi doktoruma gösteriyorum. Bir ay bi vitamin normalken diğer ay bi anda düşüyo takviye kullanmama rağmen son aylara girdikçe ihtiyaç artıyo sanırım en azından benim içim rahat ediyo bu konudaKızlar siz böyle sürekli tahlillerinizi paylaşıyorsunuz ya benim doktorum benden hiç tahlil istemedi, hamileliğin ilk aylarında Aralıkta bi istemişti sadece, daha sonrasında Ocak ayında sağlık ocağı yaptı o kadar. Benim acaba doktoruma sormam gerekir mi tahlilleri. Hiç hatırlat falanda dememişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?